Sunday, January 16, 2011

I am new. And the page is still under construction weet weet. ;)


Hello, oh Blog. Apa itu? Minuman cool blog yang ada jelly bulat bulat tu ke.Oh bukan. .Apa yang saya faham?Sort of laman web yang kita boleh share apa apa cerita yang bagus dan best lah. Boleh act as a diary ke..as a forum ke..nak lepas geram ke..sukahati la. It depends on the user  nak guna blog ni untuk apa. So far, ramai kawan yang buat blog untuk update tentang diri masing masing instead having a typical social web macam myspace, friendster, bla bla bla. And facebook yang dengar cerita Mark Zuckerberg nak tutup on 15 March. Mark poyo. So this is my official web lah kiranya. Hmmphh, facebook tak layan lah. Saja je try, best pulak duk hias2 blog  padahal takde idea nak post apa pun. Seronok macam  main main mix and match baju  pulak. Weeeeee. Saya budak baru, kalau salah tolong tunjukkan. Good day people. :)



15 comments :

  1. =) welcome to the world of blogging

    ReplyDelete
  2. ah chai..thank you. aiyaaa banyak leceh la. haha. :?

    ReplyDelete
  3. wahh..baru berblogging tp dh ramai followers..

    ReplyDelete
  4. hehe.. :) boleh tahan lah. :) nk maintain traffic yg ssh tu :)

    ReplyDelete
  5. singgah dan follow dan khatam blog nih..erm sikit je entri tapi menarik untuk dibaca selak2 page rupanya dh tkde entry heee...

    http://puanbee.com

    ReplyDelete
  6. i love coolblog :D

    sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

    ReplyDelete
  7. ALOLOLOLO! :DDD

    You didnt look at mine yet. Make sure ready nak muntah kalau nak tengok aku punya first entry. LOL!

    ReplyDelete
  8. Hai kak Namee ! I adore u so much laa.. Orang yg sangat sempoi, yakin dan tak sombong.

    Teruskan menulis ye kak, tak kisah la baru ke lama :D

    ReplyDelete
  9. slamat datang ke dunia blog..muaheeeee. sorry lambat beri ucapan ni ngeh3x..:P

    ReplyDelete
  10. Kat namee !! Kritik blog saya jumm :)

    ReplyDelete
  11. hey, I love your blog. It's quite an achievement as you still consider as a newbie in this blogging world. Keep up the good work. In case you have time, do visit mine. *kisses*

    ReplyDelete
  12. salamun a'laik ^_^

    n da chronicles begin :)


    L.N

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum dear, ohh comelnya first entry! hihi ;)

    ReplyDelete
  14. yayyy dah khatam blog nie..best sgt cerita dlm blog ni..teruskan berblog..

    ReplyDelete
  15. Slm...dh khatam blog ni...dh follow jgk..sgt memberi inspirasi untuk sy berblog jgk..lg lg tips pasal baby..anwy,slm perkenalan,ain.ade mse jenguklah blog sy.ainmizi22.blogspot.my

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...