Saturday, January 22, 2011

We need to follow and we need to be followed. :)




Oh hello friends. Good morning!! :) Saya sangat happy kerana eventhough saya blogger yang berumur seminggu  tapi blogger lain had been very supportive and ada few yang bagi private msg in facebook just for nasihat n tips lah. Thanks!! Dalam seminggu follower pun dah reach 3 numbers. Kalau macam ni lah ukhuwah rakan rakan bloggers, memang dunia bloggers akan terus meriah!! :) We need a followers and we need to follow! baru lah ada interaction kat situ. Haha, so who cares facebook is shutting down..hehehhe. Booo you Marck Zuckerberg! 

Bye bye Mark!! heheheh...saya sudah curang dengan facebook. bloggy is my new bestfriend. :B

Macam ni hari hari lah semangat nak post cerita cerita menarik. heheheheh..by the way i love reading others rather than posting my own story.heheheh. Biasa lah mula mula ni kekok lah and still rasa nak belajar dari lain. So for new bloggers, mari kita read and learn from the senior! :) Terima kasih semua. Feel free to follow me and surely ill follow you! Lets support and share our story! ;)


Top 100 followers is Farah Soraya! ;)  Thanks to u!! :) nak hadiah tak???? heheheh. Top 200 followers pun ada present tau!! :) 300 400 500 600 semua akan get a cute pressie from me!! :D

Happy blogging and have a nice day everyone!! :)





13 comments :

  1. saya pun still blajar. hehe sama2 kita blajar ehh?

    ReplyDelete
  2. aya maya.. :) heheh. mari kita belajar sama2. ;)

    kurekurecomel!!.. ;)hadiah?? jeng jeng jeng.

    ReplyDelete
  3. tahniah ye.. saya pun dah lama follow sini.. cuba tgk list follower anda.. ;-)

    ReplyDelete
  4. Bolehlah, cik adik manis menawan. Memang cepatlah dapat trafik dan followers. eh, camtu ke? haha

    ReplyDelete
  5. comel2 je kan entri awk ni. heeeee.. mmg betul. tanpa FB pun kita boleh keep in touch dgn kawan2 kan?? do visit my blog too dear..

    ReplyDelete
  6. macam tak percaya kak Es boleh review semula dari n3 pertama namee.

    u r so talented! i don't say u r going to be rich with nuff ( namee pun blogging bukan sebab nuff,kan..tp kalau ada rembat je )
    u r good in expressing ur word.
    U r writting from ur heart. keep up a good job.

    Nice n3.
    apasal komen kat sini ek??
    saje nak say booooo kat Mark jugak hahaha

    ReplyDelete
  7. jelesnye awak. kte dah lme buat xsmpy 50 pon lg. susah sgt nak dpt follower. huhu mgkin blog kte tak semenarik blog awak. huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. already followed ur blog. please follow me back. tq :D
    darihatibella.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Slm...nk follow jgk..tp x reti la..baru arini create blog..sgt baru n byk bace blog nameera cmne nk wat blog..thanks byk bg tips psl blog..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...