Thursday, February 3, 2011

Contest : "Sahabat Saya Comel"


Hello, ini lah bestfriend saya . Dari kiri Namee, Nadiatul Za'is, Fara Liyana, Intan Izati !!We were always together through thick and thin.  :) They are perfectly perfect and only one  word to portray! Awesome fun! Thank you for being there when i needed you guys. :D. Mereka gila, sebab tu saya sayang mereka! weeeee :)

Hari Raya pun together! We're like a magnet!! :D

P/s: Semoga saya menang contest bff comel ini. :D Terima kasih.
Link: http://garfieldgurlz.blogspot.com/2011/02/contest-1.html



14 comments :

  1. thanx coz join contest ni..
    nway,ur last pic so cute.. =)

    ReplyDelete
  2. gud luck dear..akak sungguh comel..!!

    ReplyDelete
  3. gOod luck dear. sgt sweetlah kamu.hihi

    ReplyDelete
  4. kwn2 yg baik mmg susah nk jumpa kn?? klu dh jumpa, hargailah mereka.. btw, gud luck ye utk contest ni.. ^_^

    ReplyDelete
  5. cantek cantek.
    u bole tgok how to vote in my new entry kat belog...

    ReplyDelete
  6. maaf. keliru. tu gmbr bf ke gmbr ayh?

    ReplyDelete
  7. wahhhhh,,sweeeet gila,,,umur tak kisah kan,,yg penting hati && dia baik ngan kita,,iday punya bf 28,tak bnyak beza sgt,,6 thun jer,,tpi,selalu org ingt dia abg,,but dont mind pon,,hati dah suka,,hehe

    semoga berpanjangan lar hubungan korang,,,both of u look sweet together && awak cantiklar namee :)


    && ur frend cantik2 jugakkkk :)

    ReplyDelete
  8. good luck !

    btw, i follow youuu :)

    ReplyDelete
  9. tuan punya blog ni lagi comel...sweet^_^..thanks dear coz sudi tinggalkan komen..pasni komen lg k..hehe..nice to know u^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...