Wednesday, February 23, 2011

Salon Chinta Fasha Sandha

Hello peeps. :)


Hey hey...saja nak bagitau saya dah pergi salon Fasha Sandha tadi!! (22 February 2011)! haha.Hmm welll...pergi sana , ada lah sorang customer yg tengah buat rambut. Saya customer kedua lah kot. Pekerja ada la dalam 3 orang. 2 perempuan 1 lelaki (rambut kuning). SO dengan berani matinya I made a decision to wash,cut and blow. Takut jugak. Bab bab rambut ni memang susah sikit. Sekali dah salah potong, memang akan rosak lah dan akan terus hodoh sepanjang tahun lah... :( so nak tengok hasilnya...jeng jeng jeng,

Okay..ni view dari belakang. Kalau view dari depan.. :( pathetic..


Fasha Sandha cantik  :) tapi saya lagi putih (saja berlagak) . :P Anggaran ketinggian Fasha Sandha..hmm dalam 168cm lah. sebab saya 164cm and she was wearing her heels. hiihhiihh. Well, txs to Fasha Sandha coz sudi la..

Fasha: Hey, Im Fashaa..(sah sah la u are Fasha.lol) :P
Me: oh hey, nak tangkap gambar dengan Fasha boleh??
Fasha: Oh bolehh..
Me: :P

Well the only photo with Fasha. Fasha Sandha penat baru habis shooting lah petang tadi.

Ehemmmm, saya bukan peminat Fasha Sandha tapi jadi tergedik bila jumpa dia. haha. tapi tak mintak sign .

Okay, enough with the hair, comparabilities and gedikness.
Okay ini ada lah sikit gambar yang di snap oleh kawan saya.Thanks to Shafawati..hehehe.

oh..saya tengah cuci rambut. cuci rambut pun lama gila. setengah jam kot. siap urut sampai pinggang. Kelakar tak? kalau korang pergi salon lain..ada ke diorang massage sampai pinggang??? ahahha..serious kelakar part urut sampai pinggang tu. Salon ke spa ni??

Salon Chinta yang berbunga bunga purple. 

Ni view dari section bertudung. Em  takde solid partition pun yang tutup. Just tirai macam langsir je untuk tutup. :B

Oh sebesar besarnya muka Fasha Sandha..ngehehehhe


Saya tah tahu malu usik barang Fasha Sandha..

Hah...busy tengok2 folder atas meja meeting tu. Semua folder gambar photoshoot Fasha Sandha jaa..

Ni dalam section bertudung. Perempuan lawa yang malu malu ayam. 

Okay, takde apa nak report lagi. Kalau sesiapa nak pergi, salon dia bukan dalam wangsawalk pun.Mati mati aku ingat dalam Wangsawalk.. So ini  address n map:


Kalau rasa nak cuba..better go before 21st of March sebab ada promotion.Murah la maksudnya untuk trial.Saya dah try and i give 6 over 10 lah for the haircut. 

ngeheheh,semangat nak scan benda alah ni. haha

Okay, till then. Happy reading and have a nice day. :)



51 comments :

  1. kenapa muka lu mcm fasha sandah..=)

    ReplyDelete
  2. best nye kamu...mesti relax gile2 pgi spa..:)

    jemput ke rumah,
    http://laydie-dda.blogspot.com

    keep in touch ok..♥♥♥

    ReplyDelete
  3. tapi...rambut saya sudah buruk. :/ bad haircut. :( sobs sobs

    ReplyDelete
  4. saman fasha sandah..hahaha
    takpe..rambut bole tumbuh..
    eh2..ce buat pendek..HAHA..agak2 lawa tak??XD

    ReplyDelete
  5. alaaa...x berani. ni pun dah teruk ni. ;( sedih rambut jadi bercabang2... ;/ sobs sobs..hehe..

    ReplyDelete
  6. hey nice haircut lah tak macam boy pun... kawaiii

    ReplyDelete
  7. name lagi cantik dari fasha sandar...^_^

    ReplyDelete
  8. hanis..rambut saya dah bercabang dah lepas mandi. dah tak smooth. :( sob sobs..maybe hair stylist tu freshy kot..

    zuar...zuar gi la salon fasha.nanti boleh jumpa dia. :D

    ReplyDelete
  9. xkireeee.dah potong nampak cantik juga !heee :)

    ReplyDelete
  10. sekali tengok macam spa Q pun ade..hi2

    ReplyDelete
  11. waaah,... tp sy x minat fasha.. hehehe

    ReplyDelete
  12. azie,,hehehe... nanti free2 jom pergi same2.hehehe

    ijat...haah..ala2 spa Q..cantik salon dia.

    naqiah..saya pun x minat! ;P

    ReplyDelete
  13. nelly.... tempat dia nice :)

    c-serak: apa yang betulnyaaa? ngahaaa :D

    ReplyDelete
  14. haha..urut sampai ke pinggang..?? wiii

    ReplyDelete
  15. miss namee.. u same cantik dgn fasha.. ^__^

    ReplyDelete
  16. goshh . nk dengki jap .
    ha3 . bergmbr bersme fasha sendat , ha3 .
    :)

    ReplyDelete
  17. nak gi cuci rambut kat sini la.agak2 leh tak? hahaha

    ReplyDelete
  18. saeko.. ngahaa...ok la kot :D txs

    misss atie.. hiihi..fasha sandha cantik. nervous :)

    conbelly..mari mari. now tgh promotion. even fasha pun cuci rambut kt salon dia. hehe

    az..boleh. unisex ;)

    ReplyDelete
  19. patot la i cari x dapat..i cari dalam wangsa walk..hehehee

    ReplyDelete
  20. best giler..cun gak rambut u diorg potong..=)

    ReplyDelete
  21. lovely.me.... haah i pun dah cari dlm wangsawalk..tp xjumpa! rupanya kat luar.betul2 tepi jalan :)

    fashionsta...x cun lah. itu nmpak okay sbb blow :)tapi kalau nak try..before hbis promotion ok ;)

    ReplyDelete
  22. hahaha..seksi pulak nampak view pekerja fasha tu.. :P

    ReplyDelete
  23. ouh, baru tau dye ade salonnn! haha! tp i pon sme cam u, xminat sgt ngan dye. :)


    ouh btw, suka karoke x ? jom la join Blogger Idol ! ;)

    ReplyDelete
  24. sebelas....sexy?yeke.ahahaa.

    tia...karoake??aaa..xpernah!! :D u join ke??wahh mesti sedap!

    ReplyDelete
  25. cam mau gak pi ...tapi t lah hhehe...namee,sya dah tgl jejak...awak jejak sya lagi k...tQ

    ReplyDelete
  26. fasha.....fasha lenguh...fasha nak sandha...huhu

    ReplyDelete
  27. namee...aku as interior designer dgn sekeras hatinya mengutuk space organization salon tuh! marah taw..tutup la sgt kan....lepas tu terkedek2 catwalk nak g basuh rambut~ xmaw g dah! hahaha

    ReplyDelete
  28. sumpah namee pun xnak g dah. rambut dah berceloreng mcm ni. :/

    ReplyDelete
  29. namee! kte pnh kene urut smpi pinggang tau...hehehe..namee,bape harga buat semua tu..?? kalau shampoo je bp?

    ReplyDelete
  30. ameezaa...skang tg promotion tau . kalau cuci n blow rambut pendel rm15 kalau pnjang rm20. :) heheh.tp kelakar la urut smpai pinggang. sebab tgh duduk.buka baring meniarap. :D

    ReplyDelete
  31. waaa mahal tak ek?
    cantik juga ek saloon dia...waaa kagumm

    ReplyDelete
  32. em harga promotion x mahal pun. :) cepat2 try before habis promotion! :)

    ReplyDelete
  33. hehe.. besar gabak muke die kat situ.. saloon die kan..

    ReplyDelete
  34. waahhh. bestnye. dh mcm 4 in 1. wash, cut, blow and massage. hihi

    ReplyDelete
  35. alallala...kenapa jealous?? :)

    imanzaraf..ahaaa.agak la.walpaper muka dia jee. :D

    aida..hihi. but for the massage sgt geli lah. :D

    ReplyDelete
  36. pic ke due..fasha nmpk gemux..ehehe..namee mng

    ReplyDelete
  37. kalau i pegi salon cuci rambut, memang ada urut sampai pinggang, coz die urut lama kan, so utk kurangkan rasa lenguh. walaupun xsuke fasha juga, tp die tu mmg chantek...

    ReplyDelete
  38. ieman...hahahhaha.. dia mok mok sikit lah :P

    reen.. :) pergi la cuba!! tp pelik skit lah urut smpai pinggang. hahha

    ReplyDelete
  39. mana satu artis nie..
    belah kanan ke belah kiri?

    ReplyDelete
  40. muke anda mcm fasha jugak lah hee

    ReplyDelete
  41. wahh untung lah dah pegi salon dia..
    bila berdiri sbelah fasha dah ade iras2 pulak..

    ReplyDelete
  42. cis,fasha tinggi pada aku lagi,aku 165 cm je :( btw namee lagi cantik dari fasha,sb u putih,x mcm amy,elok2 putih skrg dah kena sunburn :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...