Sunday, March 27, 2011

"Contest Natural Beauty" by Abang Stalker

Terima kasih abang stalker kerana menjemput saya join contest yang simple dan best ni! :) Jadi saya join. Contest natural beauty bukan contest ratu cantik tau! Dari syarat, natural beauty tu maksudnya faces without any inch of make-up. Okay, saya pertaruhkan gambar ni. :)






Saya tag:



Sesiapa yang nak join...

Baca lah pesanan abang stalker di bawah :

1) Follow blog abang stalker untuk sentiasa update dengan contest.

2)Harus la memPertandingkan satu (1) gambar:

Perempuan = MUKA TANPA SEBARANG MEKAP 

Lelaki = MUKA SUCI DAN JELAS 

(Tanpa Aksesori seperti Spec,RayBan,Sunglass,Lens atau adik beradik dgn nya la)

-Abg nk gambau 'Sorg2' je..gambau ramai2 dgn kwn ke apa ke Disqualified.
-Bt entry tajuk "Contest Natural Beauty" pastu tepek banner kt atas tu kt en3 n sidebar korg.
tak payah bebel panjang2 k.
-Tag 2 org kwn.Make sure diorg tahu ek.
-Tinggalkn link korang dalam ruang komen abg stalker.

Expired Date: 1 Mei 2011  - (11.59pm)

Hadiah?hehe...sabau2..Secreto~




19 comments :

  1. alamak aih..kang ada lak org komplen abg.namee tmbh 1 lg pic k.yg atas ni da ok,cuma ala2 partner la dik.jgn pdm k,tmbh1 je lg. :)yg lain da ok.

    ReplyDelete
  2. haha..beruang la sgt.."abe syg" la.hihi..ok,yg ni accepted.gud luck dear. ;)

    ReplyDelete
  3. hai kak namee,boleh pnggl kak?nggee nice blog lerr..wahh kak bawu blogging diz year folower da cecah 1k!tabik lah..hehe neway nadia balas kunjungan jd 1378!ngee

    ReplyDelete
  4. salam kak biela jenguk cini balik..huhu tq sudi jengk blog biela

    ReplyDelete
  5. g.luck..suke join contest gak erk?

    ReplyDelete
  6. wah..mmg natural beuty ni..ade kot peluang nak menang...GL

    ReplyDelete
  7. abg stalker...haha. beruang laaa

    nadia nasir..heheh,,boleh panggil kak :) terima kasih yea :) rajin2 datang okay :)

    biela..terima kasih :)

    zoey..hehe...kalau dijemput saya akan join :)

    plankton...doakan saya menang! yay!

    ReplyDelete
  8. anda sangat cantik :) natural love it :)
    mge mng ye hee

    ReplyDelete
  9. nurfarhana.. terima kasih :)

    cik yana...thank you.. :) hehehe

    erleena....terima kasih :) ramai masuk contest xtau blh mng ke x ni.hehe

    ReplyDelete
  10. sgt cntik.. hehe.. gud luck.. =)

    ReplyDelete
  11. wah kamu santek ! gud luck yah ! :D

    ReplyDelete
  12. terima kasih. ;) hehe. semoga saya menang :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...