Saturday, April 23, 2011

Winner of Contest Senyum Paling Ceria!

Hello peeps.. :)


Good afternoon! First of all, I'm so sorry because u guys have to wait for quite some-time. Banyak sangat yang senyum ceria sampai tak tahu nak pilih mana. So finally....sudah ada pemenang. Sebenarnya semua orang pun pemenang! Anda semua senyum sangat ceria! Sampai juri pun pening kepala dan terpaksa ambil banyak masa untuk judge. :)

Pemenang nya adalah...



Kenapa anda semua ceria sangat ni..??
Kami gembira dan ceria sebab hari tersebut hari raya dan dapat buat photoshoot adikberadik dengan aksi yang gila-gila semua! korang bayangkanlah sendiri betapa happening bila 8 kepala bergabung. hahaha...Kami juga akan lebih ceria jika Cik Namee Roslan beri kami hadiah wang tunai RM100 untuk kami beli Secret Recipe dan makan ramai-ramai sambil tangkap gambar lagi. Hehe :)

Memang ceria betul lah gambar dan description dia. Tahniah, anda menang walaupun susah untuk pilih. Anda berjaya! Sila tampil untuk tuntutan hadiah dan forward details :)

Terima kasih pada semua yang join. Maaf saya hanya boleh pilih seorang pemenang atas sebab miskin dan tak dapat buat more prizes. :) Jangan sedih tau! Next time mana tahu ada luck! :)

Happy reading and have a nice day! :)



24 comments :

  1. kih3, lawak r atas sebab miskin tu..

    ta patut ta patut..haha

    ReplyDelete
  2. heheh namee bukan miskin...tak de duit kecik je :P

    ReplyDelete
  3. hu3...tahniah...
    kecewa sedikit...
    wawawawa.....

    :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada yang menang :)

    ReplyDelete
  5. wow..memang ceria btol!
    tahniah! =)

    ReplyDelete
  6. tahniah pada yang menang! boleh la diorang beli secret recipe, makan ramai2 & tangkap gambar lagi. huhuu~

    ReplyDelete
  7. akhirnye keputusan keluar..hehe

    ReplyDelete
  8. wah tahniah pada yang menang..:)

    ReplyDelete
  9. jom join contest sempena hari ibu :)

    http://hafizwaniey.blogspot.com/2011/05/1st-contest-mama-my-inspiration.html

    ReplyDelete
  10. AWW.SERIOUS HAPPY DIORANG SENYUM :D

    ReplyDelete
  11. wahhh sonok nye rugi tak masuk

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...first tyme menang contest..
    thankyou cik namee!
    thankyou guys =)

    *tidur sambil senyum malam ni..hehehe

    ReplyDelete
  13. sangat ceria ! memang patutlah menang. congrats :)

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada pememang...
    yang xmenang jangan mengalah...
    nnti cube ag...
    hehhehe

    ReplyDelete
  15. mmg pic yg sgt ceria pun, congrats to the winner!!
    Ala, namee, xpe pun if xmenang.. Sy dpt knal blog namee yg best nie, ok gak, hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  16. congrats to winners. walaupon hanya 4 org yg nmpk dan nyata keriangan mereka tp gmbr ttp ceria :DD

    ReplyDelete
  17. tahniah pd pemenang.. :) abg tgk gmbr tu pun abg tersenyum.mmg sume ceria!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...