Thursday, June 9, 2011

Blog Famous.





69 comments :

  1. macik lagi tak kisah ada org komen ker idak kat n3 macik...sbb macik berblog pun sbb suka2 yelah masa remaja dan masa jadi wanita melayu terakhir dulu medium spt hp apatah lagi fb...blog takder.so dah tua2 ni gunalah kesempatan teknologi yg ada ni to the fullest hehehehe

    ReplyDelete
  2. oh yer lagi satu iklan cari duit pun lom ada kat blog macik...ada saper2 nak sponsor tak sila angkat keyboard

    ReplyDelete
  3. betol betol, saye setuju dengan entry anda :)

    ReplyDelete
  4. good good.. jenis blog azza pulah tulis sesedap rasa mcm diari. Dan ape2 nak kutuk nak nangis semua kat diari.tak pernah lah lagi tlis i follow u, u follow back, rasa mcm orang ilang pedoman. Tapi azza bgtau je klu dah follow orang tu. Mcm bagi salam bila masuk rumah orang. N azza follow blog yg ada prestasi nk bg sumthing kat kita. itu je...sbb tu kengkadang blog azza lagi 'taik' huhu.


    MAN SHOULD WATCH ROMANTIC DRAMA

    ReplyDelete
  5. tak pasal2 aiman ni pun jadi famous :)
    btw its okay la babe kalau kadang2 ade entry taik pun. ade je yang suka baca :) -->i refer kat statement u kat p/s tu. hehe

    ReplyDelete
  6. em..sgt betul la tu apa aiman x kesah tu ckp.dan betul juga pndgn namee di entri lps psl blog taik tu.abg ada pndgn trsendiri juga.tp xpe la,klu ada mud nti mgkn entri akn dtg. :)

    ReplyDelete
  7. not taik at all okey.
    Nice one namee. we have the same thought.
    100% same. Gimme five!!!

    Perasan juga tentang I follow u, u follow lah i balik. Atau, ada juga yang buat autoblogwalking.atau ada juga yang buat entry betul ke muka i macam anak patung? sedangkan bermekap tebal dan berkanta lekap besar. ouch. Apa-apa hal pun, I lagi suka readers yg suka bagi respon yg betul2 menunjukkan dia baca entry kita dari awal sampai akhir.hehe..

    ReplyDelete
  8. taik nye entry neh ;-D haha
    *oke gurau.

    btw, kalau ada blog taik mcm blog aku, kna la rajin2 bw kt blog2 cendawan, walau tak dpt buat entry cendawan, at least dpt jugak mnambah ilmu di dada,. byk bjalan luas pandangan..

    ReplyDelete
  9. btol tu kak namee , eyja pun stuju dgn pndpt aiman tuhh . rasa seronok bila ad org baca penulisan kita . hahaha have a nice day ;)

    ReplyDelete
  10. wah Nameee. I'm so surprised by this! seriously. I got so shocked! I didn't expect you would reply to my comment with you next post straight away :) I must thank you for your "efficient" respond haha
    I knew you would come up with the same conclusion as me about that topic :) I just wanted to know if you think as I am or not. I guess its right when they say Great Minds work alike! hahaha
    Yes. I agree jugak. My blog byk post about life related to personal experience. SO TRUE! I think I should put some life in it by talking abt this place im at. Thank you for ur respond Namee. I appreciate this :) you-are-awesome seriously!

    ReplyDelete
  11. komen ptama! mknanya blog anda femes.muahahaha

    ReplyDelete
  12. klu nk tau Adinda Evans da berubah katenyer...da pakai tudung dah, tu ape yg tao nmpk la..hehe

    xabis2 blog taik, lek la ok jer nieh..

    ReplyDelete
  13. YUp..yup.. Setuju dengan jawapan namee.. Saya juga seorang "silent reader" dan jarang sekali memberi komen untuk mana-mana "entry" yang dibaca. (^^,)

    ReplyDelete
  14. mmg skrg ni komen b'kualiti jrg nak dpt.. i like this entry.. pendapat yg sgt bernas.. mmg dah jdi lumrah blogger2 kot menulis isu2 yg hangat.. mayb diorg tkot ktggln ke hape.. tpi i dun like it laa.. ketggln ke kita kalo xbuat entri perihal isu2 smsa neh?? i think tak.. how about ur opinion?? :)

    ReplyDelete
  15. berkurun aku x sentuh internet ni. bukak2 jaa troih entry hang nih. sgt menaikkan mood lah

    ReplyDelete
  16. sronok ble ad readers yg bg komen pd stiap entry, xbest klu rmi follower, but xde reader... btw got ur blog from ben.. ;)

    ReplyDelete
  17. Assalam Cik Namee. First time ni masuk blog Cik daripada blog En. Ashaari :). Saya setuju betul dengan pandangan Cik di atas. Saya pun ada menulis entri tentang isu follow-memfollow ni, dan saya kurang setuju apabila ada sesetengah blogger yang 'menyuruh' kita follow mereka. Saya rasakan jika saya berbuat demikian kerana disuruh, akan tiada keikhlasan dan kurang minat untuk saya membaca blognya di kemudian hari. Sebagai seorang blogger baru, mula-mula saya berasa agak terkejut jika seseorang menyuruh saya follow blog mereka, padahal saya tidak pernah pun membaca blog tersebut. Saya berharap agar bloggers tersebut mempunyai kesedaran seperti Cik. Syabas untuk entri bernas ini :D

    ReplyDelete
  18. seelok2nya kalu nk tulis blog tu biarlah bawa manfaat kepada kita dan orang lain. msing2 ad kelebihan dan kelemahan sndiri. yg baik tu kita tingkatkan dan yg lemah itu kita baiki sama2. jln2 la kat blog sy http://mylifeasgurl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. popular tidak menjamin mutu dan kualiti

    ReplyDelete
  20. nice entry laa... mmg susah nk jmpa bil comments yg sama dgn followers. tp yg bil comments lg byk dri followers ada ye? xpenah jumpa pulak

    ReplyDelete
  21. entry yang bagus dan blog anda kemas.. simple tapi berisi.... itu yang lebih penting,saya pun x mampu untuk hasilkan entry yang betul2 bagus...

    ReplyDelete
  22. Agak2 kalau I remove widget followers I..ada ka orang yang masih nak baca blog taik i tuh?

    ReplyDelete
  23. thanks utk tips2 tu^.^
    saya pon xtau belog saya jatuh dkt kategori mane hehe... saya buah cempedak di luar pagar;P

    ReplyDelete
  24. i love this entry! seriously kalau ada orang follow blog kita sebab betul-betul suka ,wah,itu memang sangat mengharukan ! tapi most people tend to follow because "saya follow awk,awk follow saya." T.T

    ReplyDelete
  25. saya suke gaya penulisan u, namee... saya pun baru ...saya tak kesah tentang followers.. blog saya untuk saya kongsi ape2 yang terlintas saya nak tulis... sambil2 tu dapat la ilmu dlm dunia blog ini... dapat jugak kawan2 baru walau alam maya... saya suke membaca... =)

    ReplyDelete
  26. best betul sumer entry kat blog nih...thats why sye follow...sye tak kesah lau org follower sye sikit sbb pd sye,,bukan bilangan followers yg sye kejarkan..sbb bile followers da ramai,,diorang mesti nak kan entry2 yg terbaik dari kite...n sye lak tak reti nak wat entry sebaik ni...n i should learn from u n others best blogger... =D

    ReplyDelete
  27. most of the time, what they did to become a "famous" blogger is to add more people to become their followers. tapi sometimes, i dont get the point when this kind of "famous" blogger update cerita yang nonsense. and bila guna words yang tak appropiate, like macam tak ada language. for ex: instead using makan, they use menternak lemak. that thing i cannot tolerate sampai rasa sangat annoying. the other thing is, dalam satu hari update berkali-kali yang sangat merapu. no info at all. rasa macam baik tak payah follow. kan tak best di situ. when u are well known among bloggers, kene jugak jaga behavior, cakap-cakap tu kan. thats more important. anyway, i like your blog, kinda started to like. hahaha. keep it up. dont put lousy things cause i trust people like u, they always put "something" in their entry. something useful. have fun blogging girl.


    -zoe-

    ReplyDelete
  28. i hate that in point number 2.
    i follow u, u follow me back. ntah pape betol..grrrr

    ReplyDelete
  29. betul3..efa sokong..!!heee :D
    suka baca blog namee...:)

    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete
  30. sangat setuju.kadang2 rasa klakar baca blog orang macam surat cinta budak darjah 3.serius lawak! :D

    ReplyDelete
  31. nice entry dear:) first time reading ur blog pun da attract me to read more n more :) newbie tp mabeles! hepi blogging!

    " i folo u, u folo me.. plisshhh". eheh. joking! :p

    ReplyDelete
  32. singgah dari blog BA...suke baca this blog sbb tmbh pengetahuan dari penulisan yg sempoi..great job la...setuju semua entri!!!heheh :)

    ReplyDelete
  33. itu blog aiman.... aiman mesti kata aiman tak kesaaahh.

    kak Es pulak canne ? oh .. namee tak pernah singgah lagi cam ne nak tahu kaann..
    tak pe.. feel free to come and drop a word.
    boleh ..? :)

    ReplyDelete
  34. Fehhh, i love this entry so much! ^^
    Mcm bagi kesedaran kat diri ni dalam dunia blogger. Thanks Namie! :)

    ReplyDelete
  35. blog yg mampu menjana minda...tahniah

    ReplyDelete
  36. haha...nice entry...membuatkan diriku teringat tentang penulisan assignment report yang perlu ditulis dengan kemas dan tanpa short-form words. setuju dengan awak yang bilangan komen di setiap entri tu boleh menggambarkan ianya sebuah penulisan yang berjaya dan memberi informasi. owh, bagi yang suka install widget MP3 tu tolonglah jangan pilih lagu yg fast dan head banging, sakit telinga terus closed..haha

    P/S: tak pasal2 aku pon terus tulis komen dgn ayat formal & tanpa short-form..LOL

    ReplyDelete
  37. salam. 1st time singgah sini.
    well done.entri membina.
    sangat tak suka konsep i follow u, u follow me tue.cam terpaksa je,kadang2 tak follow balik pun kalo blog dia nak taik. tak ada benda. buat menyemak kat bloglist je kalo dia update.hehe

    benci jugak kalo blogger sentiasa update sepanjang masa (ko tak ade benda nak buat ke?),dah la tak ada info langsung dalam tue.kalo berupdate dengan info, bagus la jugak,yang selalunya ramai buat semak je..hehe

    agak-agak blog sol ni kategori mana? rasanya cendawan kena taik kot..hehe. lembu mana tah melepas kat situ :P

    ReplyDelete
  38. thanks namee for visiting me.

    kak Es happy namee datang and komen komen :)

    ReplyDelete
  39. salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  40. namee tengok..kan ramai yang minat penulisan awak. Kalau sorang benci kita, ingat ada 50 orang lagi suka kat kita kan kan kan?

    Well namee boleh tak tengok jap layout baru blog azza dah ok ke r (malu ^_^)

    ReplyDelete
  41. agree, blogku followersnya 31 but comment/article 50 ++
    haha :D

    ReplyDelete
  42. dari blog Zara-Aiman-here.. :-)
    * nice opinion dear. (tak malu nak komen jugak ni. hehe!)

    ReplyDelete
  43. drop it lalu blushing....suke entry ini wlu pon segan nk kumen..sbb kamoo pon femes...

    ReplyDelete
  44. hehehe...entry ni mmg taik.... i "LIKE" this entry.. keep it up Namee :)

    ReplyDelete
  45. setuju sangat dengan apa yg disampaikan,kalau entri yg kita post tak ada orang komen dan bilangan haru jugak..apa yg ditulis dlm entri ni sangat2 setuju..

    ReplyDelete
  46. this is my 1st drop here.and seriusly,dah jatuh chenta dgn blog ni.nice nice nice.nice entri,nice blog,nice owner.heee
    and yes,sangat2 setuju entri ni! ;)

    ReplyDelete
  47. hi cik namee.. :) abg pun x taw la nk letak mn,shoutbox ilg p mn?haha.la ni conteng kt komen je la ek namee.pic kt blog tu da tkr pun,xdak pic yg kelakar la.suma bantai garang je muka.haha

    ReplyDelete
  48. haha mane nye entry taik cenggini. entry taik cite pasal benda yg org tanak amik tau pon. cth makan kat carls jr ke. hahaha

    ReplyDelete
  49. guwa nak komen dalam english, tp xpe la. haha

    ade point yang guwa sokong, for wut follower 2k tp komen just 10.hahaha naseb bek guwa tak.hahaha

    sbb tu guwa sentiasa berharap komen blog guwa berpadanan dengan jumlah follower, untuk 3k follower, komen 50-60 kite okey kot, dari 20k follower tp komen 100.hahaha

    ReplyDelete
  50. entri yang sungguh ilmiah....

    olahan

    "hey i follow you,,follow me back" sangat bagus, beza dari entri org lain yg kutuk sikap mcm tu dia pun 2x5...hahaha

    ReplyDelete
  51. name... mana entry baru.. tak sabar nak bace... apa pun biarkan cendawan membiak!

    ReplyDelete
  52. Jay amalkan je 'i folo u, u folo me' tapi dengan syarat blog yg Jay folo tu mst Jay suke. xD sorry to say, kalau tak minat tu la yang bwat kite taknak komen kan? Stakat parking name kt dashboard mang buat menyemak je.

    ReplyDelete
  53. my blog is blog-ikot-suk-hati. lebih kurang mcm rojak buat. nah! hehehe


    Flying kick atau silat, mana kau mahu?

    ReplyDelete
  54. owh ! entry taik itu entry aku ... waaaah ! tacink nia taw . mencik ! lol ! =p

    ReplyDelete
  55. baca ni!

    http://ilovewriting-fazreen.blogspot.com/2011/06/bila-nameera-tekan-butang-follow.html

    ReplyDelete
  56. hai namee!!!

    oh entri ni tak lah pedas sgt pun. orang kata sapa makan cili dia yg terasa pedasnya.

    Kadang-kadang lebih bagus ada personaliti sendiri pada seseorang blogger, macam Namee,pada Sophie, namee ni outspoken. Tapi namee tak tuding jari pada siapa-siapa.Kiranya talk ni general gituw.Tapi bukan dalam nada joyah. So i kinda like your writings. Takpe, post je apa2 yg u rasa. Akan ada orang yg baca =)

    ReplyDelete
  57. nice entri utk difikir :)

    komen dr readers sebgai extra bonus, at least ada jgk yg sudi tinggalkan komen & bagi respon utk entri yg kita publish..apa2 pun, blogging itu menyeronokkan bila xperlu nk fikirkan mslh2 isu kejar trafik page, kejar kuantiti follower, kejar famous amous..kan kan kan dear hehe

    btw, i like your blog, sbb jarang2 sy rajin habiskan bacaan entri2 yg pjg kt blog org kalau xmenarik hehe that means,your entri menarik perhatian sy :) keep blogging dear!

    ReplyDelete
  58. kalau sy suka org komen bnyk..sbb nk dgr pendapat org ttg perkara yg ditulis..jumlah follower penting juga utk naikkan semangat menulis (bajet mcm semua yg folo tu baca ah hahah)..

    ReplyDelete
  59. sissy..really love your blog..congrates sis =D

    ReplyDelete
  60. sissy..really love your blog..congrates sis =D

    ReplyDelete
  61. sissy..really love your blog..congrates sis =D

    ReplyDelete
  62. agree sangat dgn entry akak !
    but , hwaaa ! segan lah nak komen kat entry akak . awesome sangat !!

    ReplyDelete
  63. kosong je pun entri ni kak... nak baca.. :'(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...