Thursday, July 21, 2011

Blog aku lucah ke?

Hello peeps.. :)


Blog aku lucah ke?



Bila masa aku offer gambar payudara? nak buat wallpaper desktop la tu.


Lepas ni, sumpah aku tak guna keyword "payudara" dan seangkatan dengan nya.


Kau sudah sesat jalan maaa.


Jahat punya google-er. 


wahaaaaa, bongok nya.


Ini blog free-thinker yang sesuai untuk tontonan umum . U.




Happy reading and have a nice day... :/


hmm, be careful with your keywords. insaf. 






43 comments :

  1. haha..mane tahu entry lame2 u ada keyword tutt tu ke..hehe..ce tgk balik..hehe
    yang search keyword tu mesti sangap..haha..

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha..ni gara-gara namee puji ayeem laa niee..ahhahahhaa

    ReplyDelete
  3. google memang macam-macam.

    p/s : ade ke blog alien jadi tempat cari no fon dak lesbian.

    serius lol XD

    ReplyDelete
  4. erk,hahaha..lawak jer keyword google ni...
    *geleng-geleng..haha

    ReplyDelete
  5. mungkin kau patut tukar kepada bahasa lain yang seangkatan dengan payudara..its time to do some sastera works..come on..come out with something to name it...hahaha..so nanti keywords ni tak kan sampai lagi kat blog kau...

    ReplyDelete
  6. adeh. kesian namee. sabar eh? biasa la tu. ada la anasir-anasir jahat yang berniat tak baik dekat kita kan. banyakkan bersabar :)

    ReplyDelete
  7. hehehehe..
    google selalunya betol kan?>
    hahahah.
    kelakar plak..

    ReplyDelete
  8. hahahhah ;))


    ada katon ke namee? :P

    ReplyDelete
  9. selalu jadik mcm tuh...hahaha..
    ramai blogger dh kena

    ReplyDelete
  10. hahhaa.banyak je keyword pelik2 penah masuk kat blog lynn.tak tahan betoi.hahha

    ReplyDelete
  11. haha.setakat ni tengok orang publish pasal keywords ni mesti ada yang lucah punya. tak sah kalau takde.

    ReplyDelete
  12. hehe takde mende lain kot dorang nak cari...

    ReplyDelete
  13. HAHA! biase lah tuh pakcik google punya kerje..hihi

    ReplyDelete
  14. adeh..mcam2 la.. caner leh tersesat ea...

    ReplyDelete
  15. bwaahahhaha.. trgolek2 gelak smpai jatuh katil.. ops sori.. over lak..hehe

    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  16. Buat template tak pon header blog namee! :D hehehee

    ReplyDelete
  17. ha2 ade ke ayat payudara dlm entry name cher tunjuk skit :)

    ReplyDelete
  18. heee...sopan jugak dia google..=)

    ReplyDelete
  19. haha. blog ayeem ayam pun tak macam ni ok. seriyes suci je

    ReplyDelete
  20. haha,blog gua lagila lucah.

    insaf kejap.

    ReplyDelete
  21. hah ateringat lagi blog azza pun ada keyword pant** pelik ya Rabbi... nak gelak pun ada. Masalahnya azza tak tulis lgsung benda tu huhu

    ReplyDelete
  22. sabar je la..keyword bikin panas ..

    ReplyDelete
  23. hahahaha...dia xjmp jalan pulang la tu...mcm2 ea namee..ntah ape diorg ni...cr la benda yg berfaedah cket..kalau dah xtahan sgt tu kawin je la..

    ReplyDelete
  24. Hahahaha kureng siuman betul si tukang cari keywords tu.. Payudara cartoon pon jadi nak skodeng ! Hahahaha =.='

    ReplyDelete
  25. hehe biasalah tu..mcm aish dulu, dia search coli saiz E..ya rabii nak tegelak dibuatnya

    ReplyDelete
  26. same goes to me. cambodoh je keyword tu.

    ReplyDelete
  27. keywords lucah tersesat..haha

    ReplyDelete
  28. melampau seyh sape yg cari camni. tea punya org siap cari cara nk muntahkan makanan. wahaha,

    ReplyDelete
  29. peli2 ye topi yg di cari at google tue...huhuhu..sabar jelah k..

    ReplyDelete
  30. sabar jela sis... tu kire tahap da femes org bt camtu.. teehehe syg kak namee saya forever

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...