Thursday, July 28, 2011

Bosan

Hello peeps.. 


Sudah bosan...


Tulis peribadi kena kutuk


Tulis free-thinker kena kutuk


Tulis pasal cinta kena kutuk


Tulis ini itu sana sini kena kutuk


Nak tulis apa ? 


Wordless everyday, perhaps?


Benci blogger itu, blogger ini kena tempias. 


Menyampah dengan blogger itu, blogger ini kena tempias.


Sudah bosan dengan politic blog. Penuh dengan kebencian. 


Kalau nak benci , benci lah sorang-sorang. Nak ajak ramai-ramai berhati kesat?


Happy reading and have a nice day..








62 comments :

  1. dont stop blogging Namee Roslan.

    ReplyDelete
  2. sabar je, sis..:).. tulis je apa2, bnyk lagi yg suka baca... like me.. hehe...:)..

    ReplyDelete
  3. alaa, adat lah tue namee.
    tak semua orang sokong/suka apa yg kita post.masing masing ada pendapat sendiri.tkyah serabut,PEACE :)

    ReplyDelete
  4. tulis ajelah namee..akak suka jer baca apa yg namee tulis..haters itu mmg x blh elak..

    ReplyDelete
  5. semenjak mr right jadi blogger, mr right dapat belajar something..
    kalo nak jadi blogger, hati kena kental. hati kena cukup sabar untuk terime semua tempias kutukan.
    btw, blog kamu sangat nice. banyak tips.
    keep blogging yah !

    btw, kalo sudi, mari join contest mr right. ni contest pertama mr right. sokong saye yep !

    (:

    ReplyDelete
  6. klu ada sebutir zarah hitam kat dada, apa pun org lain buat ia akan kata hitam... jgn penting blog kita, ikut suka la nk tulis apa pun... hehehe....

    ReplyDelete
  7. GRR.... MAKAN BUDAK!!

    hehe :P

    p/s : namee, jangan duk fikirkan sangat :)

    ReplyDelete
  8. Apa kata namee buat contest... amacam?? kalau menang dapat lah hadiah ke apa ke...

    tak pon free 1 month periklanan dalam blog namee..g dapat lah hadiah ke apa ke...

    tak pon free 1 month periklanan dalam blog namee..

    ReplyDelete
  9. betol betol. tulis je apa yang kita nak. tak payah pk apa yang orang kata :)

    ReplyDelete
  10. jangan cakap boring sbb kita pon akan jadi boring. huhu

    ReplyDelete
  11. jangan cakap boring sbb kita pon akan jadi boring. huhu

    ReplyDelete
  12. ye betol...nak tegur kat 1 sorang aje..tapi ramai pulak terasa.. manyak susah owhh...

    ReplyDelete
  13. jangan cakap boring sbb kita pon akan jadi boring. huhu

    ReplyDelete
  14. as salam namee...entri yg pernah bermakna ni...do what u think is right ...

    ReplyDelete
  15. ala ckp kt mereka "nie blog blog aku.. link pon name aku. pe ko sebok ??" =)

    ReplyDelete
  16. ala..bosan da ke?? suke bace blog nie :)

    ReplyDelete
  17. hai namee!!! ala namee..tu tanda namee dah ad apeminat bak kata abg beben...abaikan je..pekakkan tinga..yg pntg cf ttp sokong namee..:)

    ReplyDelete
  18. weyh namee, jangan bosan. itu semua dugaan weyh...

    Dunia blog ni besar semakin hari. Pro dan kontra ada. teruskan dengan karya kita.

    Sebab tu gua minat karya2 blog underground yang tak pernah dipost dekat FB. HAHA

    ReplyDelete
  19. AGREED. Blog politic sucks! Just be yourself Namee, no matter what people said. Just remember your objective of writing this blog, then you will not gonna lose your track :).

    ReplyDelete
  20. lumrah kehidupan nama nya...:)
    xpernah nya nk rasa aman wlau seketika...semua nya berpenyakit hati..

    ReplyDelete
  21. Jangan macam ni Namee.

    Biarkan mereka. Dorang tu dorang. Kita adalah kita. Apa dorang cakap,jangan diendahkan. Kerana kita ada prinsip kita sendiri.

    Bila dorang nak cakap buruk pasal kita,dorang cuma sekadar memburukkan diri dorang je.

    Jangan sesekali diendahkan kutukan tu. Kita kena ingat. Kita atas pendirian kita.

    Jika mereka tidak suka,jangan diendah.

    Kerana mereka yang menerima kita tu lah mereka yang hebat minda.

    Jadi sekarang,nak jatuh,atau lagi naik kerana kutukan mereka?

    Cheer up okay Namee. Aku tak suka lah kau tension tension. Huuu. Nanti aku guling guling depan kau gerenti kau lagi tension pulak. Banyak kali dah aku guling guling selalu. Huuu :(

    *sambil buat muka comel*

    ReplyDelete
  22. Betul2. Sampai taktahu nak tulis pe dah kan? :)

    ReplyDelete
  23. biar sorang benci,sepuluh akan sayanggggg.. ;)
    loveee u nameee

    ReplyDelete
  24. biasela tu, manusia memang tak akan pernah berpuas hati & bersenang hati melihat orang lain bahagia..chewah, ade kaitan tak komen aku ni? just go on namee! tulis je pape yang kau sukaa :)

    ReplyDelete
  25. sabar namee.... dun eva stop..tu yg kita perlu lalui sebagai blogger..keep on blogging !! chaiyok2 !!! saya sokong awak ! :)

    ReplyDelete
  26. helo namee. Zaren cm tk berape tawu sgt pasal isu ni. (newbie haha)But pasal isu kutuk ni..tak kira ape bnde pon mesti ada kutuk mengutuk..its in d blood (of MOST Malaysians not all).haha..so just wanna say 1 thing..zaren agree 110% psl entry blog terror n tk terror.. n just wanna wrap things up : U're a good one sbb name post ape yg namee truely nk post..bkn to impress or utk tulis pe yg org nk .. So keep it up. I like u (statement cam nk ngorat)

    ReplyDelete
  27. tutup telinga yang mampu. nak tutup mulut org kita tak mampu kak..

    ReplyDelete
  28. kdg2 rasa serba salah nak tulis apa..adoi!

    ReplyDelete
  29. tak habis-habis nak dengki..haish..ape dapat pun taktau..

    ReplyDelete
  30. lantak diorang lah nak benci sampai mam pun. nak buat apa lagi.

    ReplyDelete
  31. kalau fikir orang, memang susah nak maju kedepan cik namee. macam cik namee cakap, susah nak puaskan hati semua orang.

    cik namee jgn stop taw. saya suka baca sini. abaikan mereka yang tak bertanggungjawab tu.

    happy blogging! :)

    ReplyDelete
  32. you actually managed to please many readers namee.. masam2 manis in blogging - colourful bloglife.. isnt that ideal?

    ReplyDelete
  33. so klo semua tak boleh ditulis dan diceritakan, what's the specific storyyy yg bisa diterima di hati pembaca? huhuy, pelik laah.
    just do what u think u can do, sis namee!

    ReplyDelete
  34. salam. hye awakk. awak. jangan bosannn. bile awak bosan orang yang iri hati tuh seronok engan keputusan awak ni. tengok lah blog awak ramai followers. sebab ape ? sebab blog dan ayt awak buat orang tertarik nak bace dan bace.

    kadang2 kite pon nak ramai follower mcm awak. tapi mungkin blog kite tak sehebat awak. bersyukurlah dengan ape yang kite ade, kite suke bce blog awak. jangn give up. sebab Allah tak suke dengan hambe nye yang lemah. tau tau. engat blog awak is the best :)

    ReplyDelete
  35. BLOG KENA KUTUK
    tulis ja mcm tue
    hehe

    ReplyDelete
  36. baru aa gedebe, tak cepat sentap. =)

    ReplyDelete
  37. sape yang kutuk ko jadi free thinker blogging?

    meh sini gua hentam

    ReplyDelete
  38. dun give up my dear..
    teruskan berblogging! :)

    ReplyDelete
  39. abaikan pemikiran deorg yg primitif.. they never b out of da box...

    ReplyDelete
  40. tgk namee ramai yg bg semangat kat namee...berblogging dgn aty yg tenang...tak perlu dgr sgt kata2 yg nak menjatuhkan kite k???penulisan namee best....keep it up dear~

    ReplyDelete
  41. biasala manusia..ada je yg x puas ati..hish3

    ReplyDelete
  42. Bosan juga.

    Itu sahaja.

    Singgah pagi. :)

    ReplyDelete
  43. Salam namee.... T_T jgn lah berhenti menulis... huhuhuuh

    namee anggap saja komen negetif tu takda pape faedah.. lagi pun kalau kita fikirkan sangat apa dia kata mungkin kita balik yang rasa tak sedap badan..

    mulut orang susah kita nak jaga.. dorang masing2 pendapat n masing2 komen n masing2 kritik..

    kita cuma baca apa yang perlu jew.. yang berbaur negetif tu kita abaikan tau..

    Namee jangan berhenti menulis yeaaa....

    ReplyDelete
  44. seriyesly tak suka blogger kutuk sana sini.
    by the way.
    jangan bosan, dan teruskan blogging :D

    ReplyDelete
  45. tulis bende yg leh wat ko rase bahagia.. jgn pedulikan org lain.. :)

    ReplyDelete
  46. sbr je la kena kutuk ni.. anggap ia satu kritikkan membina ;)

    special ATWR comic to saiazuanblog readers :)
    http://eleventx.blogspot.com/2011/08/atwr-comic-5-selamat-berpuasa.html

    ReplyDelete
  47. kalau aku, aku takkan fikir orang yang tak suka.. sbb yang tak suka tu sikit je.. yang suka ramai.. :D

    ReplyDelete
  48. yg penting namee tau apa namee tulis..ignore kan mulut2 busuk huhu

    ReplyDelete
  49. berhenti menulis,tp teruskn menaip di blog. ;)

    ReplyDelete
  50. fiq...gehhehe. yelah pakcik. btw terima kasih untuk semangat yang diberikan oleh kamu semua. :') biasa lah emosi turun naik. bila kena serang, mula rasa nak jatuh.

    ReplyDelete
  51. memang macam tu dear,,...kalau kita ni nak ikut sangat pe kata orang., memang tak ke mana la kita... buat je apa2.. as long as tak bukak aib kita dan orang lain.. lebih dari tu, kalau orang nak komplen jugak.. abaikan aje.. memang menyemak je mereka2 itu.. he...

    ReplyDelete
  52. ape-ape pun, sy harap namee kan terus menulis blog ye..sy suka baca blog awk...banyak informasi..dan tulisan awk mmg berkualiti..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...