Friday, August 19, 2011

Aku Putus Asa Dalam Berblogging. I need a critics.

Hello peeps...


Pencarian 100 blogs.

Aku selalu rasa nak tutup blog, entah kenapa. Tiap malam before aku lelap mata, aku fikirkan blog, bangun pagi aku ingat blog. Hidup aku asyik fikir tentang blog, blog is my soulmate. Sekian 7 bulan aku berblog, aku rasa nak tingkatkan lagi quality blog aku. Tapi aku tak tahu di mana dan bagaimana. Aku rasa aku perlukan pengkritik. So, disini aku nak buat emm, bukan segment tapi game dua hala. (critic)

Aku nak mencari 100 blogs yang sudi mengkritik blog aku di tiap entry aku. Maksudnya, beri kritikan di entry aku dan apa yang kau orang rasa perlu dibetulkan. Dalam masa yang sama, kita tukar bahan bacaan as selama ni aku baca blog orang secara randomn, so kali ni aku nak focus di 100 blogs. Tiap entry anda, aku akan baca dan tinggalkan comment dan critic, yang mana sesuai, aku akan promote juga.


So, sesiapa yang berminat hanya letakkan link korang di ruangan comment aku ni.


Tak perlu buat entry dan tepek banner aku di entry korang. Hanya letakkan link anda di ruangan comment jika berminat.


Then, of course letak kan blog aku di ruangan reading list korang untuk ikuti update. Aku pun letak juga list korang di side bar aku.


BIla tiap kali entry aku, sila lah critic dan bagi pendapat. Aku perlukan sedikit critic. Aku juga akan ke blog korang dan meninggalkan critic dan comment yang membina. Dua hala secara harian. Aku free, so insyaAllah setiap hari aku akan ulang 100 blog itu. Routine harian aku wajib 100 blogs ni dan diberi priority. 

Cukup give and take tak ? 


Aku buat benda ni bukan untuk kejar traffic malah kalau aku kejar traffic aku akan suruh korang buat entry untuk join game ni. Tidak okay. Aku nak interaction 2 hala. Read and comment.


Game ni akan mula lepas list sudah cukup 100 blogs dan diletakkan di side bar aku. Till then kita boleh mula comment di entry each other. 


Sesiapa pun boleh join, yang dah letak blog aku dalam reading list pun boleh tapi dengan janji kau boleh commit. Aku taknak sehala je, nanti tiada interaksi.


So kalau sudi, tinggalkan link anda di kotak comment bawah ini ! :)


100 blogs ini wajib read and comment aku. Aku juga wajib  pada 100 blogs itu.


Happy reading and have a nice day :)


p/s: Jangan risau, setiap hari aku bisa hasilkan satu entry je. So takdelah penat korang nak comment. Aku hanya kejar quality bukan quantitiy, traffic atau duit apatah lagi popularity. 












141 comments :

  1. www.diannorhayati.blogspot.com


    hee.takdela rase cam join segmen.
    bole komen sesame kite :)

    ReplyDelete
  2. aku join..

    blog ko mmg dlm blog list..

    reminder: ko jgn tutup blog ko..nnt aku hantar penyimbah sirap suruh ko bukak balik..

    tgglkan link je kan:

    http://storyalipapai.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. alyaaaaaaaaaaaaaa berminat!! :D

    www.alyaesprezzo.com

    ReplyDelete
  4. bagusnya...serius menarik idea ni....
    xyah nk wat entry or sebagainya..
    insyaAllah, ok je..

    http://www.admiralhafiz.com/


    Entry Terkini: Kad Raya Khas Untuk Blogger & Tweeple

    ReplyDelete
  5. http://lzulxocraxme.blogspot.com/

    nak jd yg terpilih juga..^_^

    ReplyDelete
  6. salam namee :)
    an avid readers of yours..this is my blog http://thegirlwhothinktoomuch.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. just leave my link?? hehee ~ here u go

    http://saisyahh.blogspot.com

    blogging is fun okeh :)

    ReplyDelete
  8. saya selalu baca entry namee...

    saya berminat dgn tawaran itu..wah ayat..

    http://mrbaiz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. wah namee wat cmni,bgus2..hehe..jgn la nk ttp blog ni,syg k..hari2 dah ngadap sini namee..dah jadi cm blog wajib baca dah pun..so jgn nk ttp k,amaran ni...hehe..;)

    camni ke?
    http://ai3zarisha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. segmen yg bagus.:) at least kite tau kekurangan kita kan.dan tak la jadi syok sendiri je.sekurng2 nya boleh tingkatkan cara penulisan dan cara kita berblog.

    melodihatifyka.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Oh..akak mmg selalu buat begini dgn kengkawan blog..kami saling berbalas komen..

    tp ini kena kritik-kritik ke? kalau kritik yg membina ok kut haa..tp akak paling takut kena kritik..

    btw, link namee mmg ada bloglist akak..

    boleh join ke? ini link akak:

    http://cikbetty.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. oke selendang sudi mengjadik pengkritik blog namee..

    ReplyDelete
  13. "Tak perlu buat entry dan tepek banner aku di entry korang. Hanya letakkan link anda di ruangan comment jika berminat."

    Suka ayat ni =)

    p/s - maaf, saya tak layak jadi pengkritik.. hanya singgah untuk melawat ni..

    ReplyDelete
  14. suka punchline last tu. =)

    good way to improve, kan =0

    ReplyDelete
  15. deeya nak join :)

    http://sayakongsicerita.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. memang sentiasa komen kat sini..hehe and dah lama letak namee dalam bloglist :)

    http://dayahjelita.blogspot.com/

    harap2 terpilih..puhh..fuuu..fuhh

    ReplyDelete
  17. saya nak join boleh?? but i wrote rubbish.. x cam namee... malu pulak :)

    ReplyDelete
  18. bbyuya.blogspot.com

    namee nak join^^


    so entry ni nak kritik x? hehe^^

    ReplyDelete
  19. kalau aku bagi link aku kau nak masukkan ka dalam reading list kau? haha

    aku tak kisah sgt pun... aku memang baca blog yang worth untuk aku baca, tak ada return back back pun takpa..that is my style..

    btw link blog aku.

    http://akulahpaklan.blogspot.com/

    p/s: kau pun dah selalu singgah..so no hal untuk aku..

    ReplyDelete
  20. Setuju dengan akak. Kadang=kadang rasa macam blogging syok sendiri. Entri kita bagus ke, tidak ke, kita pon taktau. Orang tak komen hapee pon. HAHA.

    http://thebigrae.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. mahu2 mahu saya mahu

    http://ekahafizy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Namee should banyakkan lagi entry.
    tak cukup satu entry per day.

    kebanyakan blog namee mengupas isu surrounding..hmmm..bagi wan, dah sangat ok sebab ramai yang terlibat secara tak lansung dengan entry namee..

    namee nak bagi nama ape kat bloglist tu?.

    by the way
    namee perlu letak bloglist blog yang namee suka baca..wan rasa, orang lain pon nak tahu jga blog mana namee suka baca and singgah kan?..

    wan rasa, wan tak kritik, blog namee dah ok bagi wan..just bagi pandangan la..tak ape kan?

    ReplyDelete
  23. yayan join ea .. :)

    http://izyannadira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. hello dear..dont worry..u will get it... apa yg perlu buat berusaha ja..btw nice blog...n u look so beautiful...

    xyz4mir.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. why,hello there,dear.
    actually,i'm under the same situation as wht yre facing.My focus has now been completely divert to a Quality blog,not a quantity.I mean,it's fine if you have numbers of followers who's following you.But the question of,"who really reads and follow your updates?" does come to mind.
    Nevertheless,insyAllah,i'll help you and i hope you do the same for me because..just so yknw,i am an amateur blogger.So practically, my entry maybe tah pape.

    Which is why i want to be commented,yknw,critism (in a good way,ofcourse)aswell.For the betterment of my blog and myself:)

    until then,do keep in touch with me by any chance.as i like to meet up,make new friends, especially bloggers.Just like you:)

    oh ,here's my link.Just so you can comment them:)
    http://hzyroic.blogspot.com/

    anything by then,wslm.

    ReplyDelete
  26. idea yg menarik jugak..
    blog awak nie menarik, entry2 pun menarik..sy suka singgah & baca entry kat sini...

    ReplyDelete
  27. i'd be happy to comment for 100 days, too.

    ni linknya:
    fahmimahat.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. selalu jadi silent reader je..so, tak nak jadi silent reader lagi..hehehe..

    http://gadisarawakcorner.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. aku mmg dah lame ltak link blog ni kat blog aku :D

    ReplyDelete
  30. ok gak idea ni kan..

    http://aizamia3.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. http://windlasangat.blogspot.com/

    can i try ? haha. sbb rase nak wat bnde yg same. imporove my blog ! :)
    good luck kak namee :)

    ReplyDelete
  32. missgaban.blogspot.com


    Sudah lama menunggu!:))

    ReplyDelete
  33. come i started to comment this post:

    jom, i nak join..
    cuz me too need to be criticize
    (anyway, our blog hve the same age-7 month but just recharge again about 2 month be4..hehe)

    http://bajetrambutchantek.blogspot.com/
    (come and read too^^)..i will too (perkara wajib kan)

    ReplyDelete
  34. ni link kite.. jangan kutuk kaw-kaw taw.. :)

    <a href="http://idafirdausi79.blogspot.com/>ida firdausi punya belog</a>

    ReplyDelete
  35. http://belogkayangan.blogspot.com/

    segala yang baik itu, kita kongsikan. yang tidak baik, sama sama kita betulkan :)

    ReplyDelete
  36. kalau belum cukup lagi azza nak join, selagi belum kerja atau sambung belajar. InsyaAllah...


    http://azzaazman.blogspot.com


    Tengah cari jugak at least 10 blog yang azza tempek tetiap hari selain blog Ben.

    ReplyDelete
  37. owh..kalau begitu lah,insyallah,landax akan komen dan kritik entry anda lepas ni =) kita sama-sama menjadi pembaca blog yang baik ye =)


    www.dunialandax.com

    ReplyDelete
  38. kebetulan semenjak follow namee tak pernah miss entry namee so nak join laaa . mudah-mudahan berkomitmen la skit nak comment and update ;)

    http://bloginimyblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. teruskan dengan penulisan kamu yg sangat bes :)
    love to read ur blog..
    ade content..

    ReplyDelete
  40. Nak join!

    http://bashtiahwrites.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. sy sudi ja..mmg suka komen org yg nak komen kita balik nih...

    http://cintazulaikha-uumi.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. saya nk join,bley?ntah sempat ke x nie..huuu..
    http://anis-aneesa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. Namee kita nk join

    http://belogjurynblogspot.com

    ReplyDelete
  44. blog ni simple n nice.. da ok dah yang..

    ReplyDelete
  45. Nak nyibukkk !

    www.lailyqaisyirah.com

    Hmm,tapi sekarang tengah nak build up semangat berblog balik.. =..="

    ReplyDelete
  46. sempat ke ehh
    http://stayloljkgo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  47. Nak join. :)

    http://applezara.blogspot.com/

    Will try comment @ critic setiap entri kak Namee

    ReplyDelete
  48. nameeeeee.. nak join ! :D

    ilagula.blogspot.com ;)

    ReplyDelete
  49. yana berminat..
    sebab yana selalu baca blog namee,
    walaupun tak pernah hantar comment
    and yeah, im your silent reader :)

    yana pun nak improve cara penulisan yana di blog..

    http://yanananako.blogspot.com

    ReplyDelete
  50. nak masuk list sempat lagi tak??

    http:putra08.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. good effort! lain dari yg lain..

    selama ni jadi silent reader je kat belog namee ni..tak pernah lagi kot tinggal komen..lupe pulak..ehehe..tapi mostly memang membaca je..sebab i love reading..n this belog is on my list..kuikui..

    jadi untuk commit bagi comment di setiap entri maybe takde masalah kot la pasni sebab memang selalu jengah sini kalau ade entry baru..;p

    ReplyDelete
  52. nak join jugak lah..
    insyaallah will try the best utk same2 kite jayakan..hehe

    http://queraizacullen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  53. hey namee..
    im ur silent reader b4 this..i love ur blog n i read all of ur post! kenapa nk tutup blog? i rasa u sangat hebat dalam menulis n bermain dgn ayat! paling best bila i baca pasal apa yg u rasa tak betul n apa yg people tak patut buat..hahha..

    i wont critic ur blog bcoz i think it superb babe! so jangan berhenti berblog ya? :)

    ReplyDelete
  54. http://umieykalsom.blogspot.com/

    u dah ade dalam i punye list..
    let's read+comment+critic =)

    happy blogging..

    ReplyDelete
  55. http://www.syafiqsalim.com/

    nak jugak...heeee :D

    ReplyDelete
  56. http://kekakimenulis.blogspot.com/
    Cik SK sudi.. : )

    ReplyDelete
  57. mmg tak penah miss ur entri.hikhik. lynn join..

    http://syaiza189.blogspot.com

    ReplyDelete
  58. truskan je la blogging. klau xnak, simpan je la blog ni smpai berabuk. satu hari nnti kamu sure akn blogging punye la

    ReplyDelete
  59. http://listentoleya.blogspot.com/

    thanks =)

    ReplyDelete
  60. good luck namee....agak byk jugak tu nak bw ke 100 blog sehari...
    segan nak kritik blog namee sb mmg dah best..

    ReplyDelete
  61. hey! aku nak.. plus memang blog ko dalam list yang aku baca entri cuma kadang aku tak tau nak komen apa.. kang aku komen lebih kang susah jugak kan... tapi bukan kondemkan ko.. sebab i just love to read ur blog...


    link aku..
    http://mrsamirul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  62. symuzzamir.blogspot.com

    horayyy . joined ..

    ReplyDelete
  63. aluuuu namee


    wan baca smua komen dekat entri namee ni kesemuanya salah faham...

    ahaha

    namee perbetulkan entri namee... namee kata lah namee nak korang semua buat satu entri kritikkan jujur untuk namee..

    then entri yang sudah siap sila letakkan link entri korang dekat entri namee yang ini...

    namee nakkan kritikan yang jujur yang membina.....


    namee.......

    ReplyDelete
  64. hei jangan lah tutup belog,,i buat belog u jadi sumber inspirasi twu,,hahaha,,suke semua ayat2 di entry u,,takde ape yang tak kena pown,,and belog u memang dah ade dekat list i lame dah,,

    i adore ur blog sis !! hahaha

    http://pinkaholicx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  65. kalau xde benda nak critik cemana...

    http://simplyakuogosh.blogspot.com

    ReplyDelete
  66. hakhak macam betul je kata mejuez tuh. :D


    *woops! aku pun tak taw nak kritik apa. sebab aku rasa penulisan kau senang sampai pada orang. kritikan, teguran,cerita, dan segalanyalah serius sampai pada pembaca. tak bosan.

    ok, cara kau nih bagus. cool~ hakhak

    ReplyDelete
  67. ha3..join jugak! http://ezetheblackrose.blogspot.com done!

    ReplyDelete
  68. bagos nye idea 2..i nk join..

    http://anakdenesor.blogspot.com

    selamat berkenalan=)

    ReplyDelete
  69. haaa..sebelum nie dkna pernah komen kat blog nie..maybe tak cuku banyak kemon dari dkna..so nak join gak laaaa...heheeeeeeeeeee

    http://kasihsuci-whh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  70. terbaik ah kak namee
    nk join
    http://aztiqah0216.blogspot.com

    ReplyDelete
  71. gorjez..sis join..support sama2 kite :)

    dah add in dalam bloglist sis :)

    www.pinkymomma.com

    ReplyDelete
  72. pleasure to be your commentator.. :)

    http://www.nyzecrazee.com

    ReplyDelete
  73. ninie pun nak..
    http://kisahniniedora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  74. sgt2 berminat !
    dh add dlm bloglist !

    http://inikisahsibudakmuncit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  75. http://kzoeozk.blogspot.com

    i wanna join in ur top 100 bloglist namee..

    thanks for the big consideration!

    ReplyDelete
  76. aslkm..

    dulu2 kalo saye komen kat entry cik namee mesti balas balik...skrg ni dh jarang mungkin bz kot....huhuhu
    tp jgn risau, perkara wajib bila saye buka blog mesti saye baca entri cik namee..sebab menarik n memang kena dgn batang idung saye..hehehehe
    harap2 cik namee sudi komen n kritik blog saye..
    (^__^) smile, nti saye blanje cizi wajes gojes tau..

    ReplyDelete
  77. muat lagi tak aku nak join .

    http://syafikcoklat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  78. tak tahulah sempat lagi ke tak.
    btw namee entry namee mmg lain dari yg lain .lil mmg dah buat namee dalam bloglist lil.

    btw,

    ni link lil
    belogcintasaya.blogspot.com :)

    jgnlah putus asa... namee banyak peminat blogger maa...

    ReplyDelete
  79. Hye Namee...

    Blogging is quite fun! I started my blog since 2009 and just make it viewable by friends and family. Namee is right, blogging is not for money, traffic and popularity. It is all about that passion for writing and sharing thoughts. As long as you love writing, you don't have reason to give up for your blog.

    Keep up your nice talent.

    Miss Moots


    www.missmoots.blogspot.com

    ReplyDelete
  80. join ! hehe
    http://www.encikizzul.blogspot.com

    ReplyDelete
  81. nak namee,nak namee!eh,bkn nk nameerah.nk join je. :D


    hebak la awak ni.bkn org je pnjg,akal pun pnjg. :)

    ReplyDelete
  82. http://tintahatimilikain.blogspot.com/p/diari-irah-buat-akh.html

    ReplyDelete
  83. sebelum terlambat.baik gua masuk.

    macam biasa lu ingat url gua kan?

    tak ingat takpe,

    http://sembangkemass.blogspot.com

    ReplyDelete
  84. nk jugak... =)

    http://mizztina.blogspot.com

    ReplyDelete
  85. nak join tapi takut tak pat bg commitment...
    xper la...
    anytime, I'll drop by and comment ok? Da....

    Kalau tido, bangun asek pk blog tue cam da jd bloggaholic jer...huhuhuh..
    Ingat, dunia masih luas untuk diteroka? okay!
    Have a nice day~!!! :)

    ReplyDelete
  86. tak rase macam ada benda yang boleh di kritik kat blog kak namee. semua nmpk okay. adore you. tatawulah nak join ke tak. papepon, keep it up kak namee :)

    ReplyDelete
  87. salam; nak join juga..
    adilahisharudin.blogspot.com

    ReplyDelete
  88. join gak! ^^,

    http://mywithoutreasonii.blogspot.com

    ReplyDelete
  89. join gak! ^^,

    http://mywithoutreasonii.blogspot.com

    ReplyDelete
  90. sebelum pnuh,baik ak masuk. ak suka baca blog org. hehe :p

    http://amirulspurs.blogspot.com/

    ReplyDelete
  91. hasil tulisan namee memang baik..kadang2 saya teringin menulis seperti namee, yang punya idea dan gaya penulisan tersendiri!

    ReplyDelete
  92. saya berminat :)

    http://writetordib90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  93. ade kosong lg x???nk join



    http://jalalret.blogspot.com/

    ReplyDelete
  94. ade kosong lg x???nk join

    http://jalalret.blogspot.com/

    ReplyDelete
  95. saya juge.. ;)
    http://queeninthecastle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  96. http://waniswiftlol.blogspot.com/

    hey kak namee :)

    ReplyDelete
  97. Gud2....nak join~

    http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  98. woooo! nasib sempat lagi sebelum 100 blog kan? baru dapat intai blog2..hari ni busy skit..huu:)

    best jugak game tu.sama2 kritik mana yang baik dan tak baik:)
    nak join jugak...



    http://pelangi6767.blogspot.com



    ^^

    ReplyDelete
  99. Namee i like your style.Tak tahu masih sempat ke tak but i want to join.Nak sangat kalau namee tolong critic and comment my blog/entry.Its look like give and takes la ni :)

    ReplyDelete
  100. penulisan namee bagus gila kot. tak mampu nak kritik. =.=

    ReplyDelete
  101. nak join!!

    http://adrianaizat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  102. Tak terdaya nak kritik Blog Kak Namee saya ni. Dah follow since Blog ni masih 400 lbh follower :) Mmg ada daya tarikan sendiri. Hebad.

    Aimie cuba join :) hik2.
    Kalau terpilih alhamdulillah la. Tapi yang lain mesti lg hebad kan?
    http://imedianna.blogspot.com

    ReplyDelete
  103. nak join!!

    http://adrianaizat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  104. i like ur writing style. ada identity :D

    http://dyllafadzil.blogspot.com/

    ReplyDelete
  105. takpayah hapuskn.

    setiap orang lain caranya.
    lain penulisan nya.
    lain bahasanya.
    lain rupanya.
    lain kreatifnya.
    lain pada blognya.

    kalau sama sapa nak baca?
    xdak beza.!
    blog nie bgus. shadu ja untuk dibaca =)

    ReplyDelete
  106. sis namee,jgn putus asa k. yang penting nawaitu. kalau blogging saje2,boleh la kan.tp sis ada matlamat,ada mesej yg terbaik punyalah. so,jgn putus asa k. dun worry. tak letak link pun,saya baca tiap post jugak.ehee. =)

    ReplyDelete
  107. wah. dah over 100 pon. kalau dari segi entry, saya tak tahu nak critic apa dekat blog cik namee. sebab saya suka baca pendapat cik namee kat sini. dan saya akan comment bila saya rasa saya ada pendapat lain ataupun untuk menyokong pendapat cik namee. so, i guess i can't join the bloglist. hihi. so, goodluck dengan usaha ni. semoga entry cik namee yang best pon akan bertambah superb dengan cara ni. :)

    ReplyDelete
  108. NAK !!!! tapi sofea busy. camana namee. takut termiss out entry entry namee :(

    ReplyDelete
  109. samalah ngan macik niat hati nak join tapi entri macik pun sebulan tak sekali camna lah nk join si namee punya list ni...suka baca jer blog org tapi malas nak tulis kat blog sendiri...tulis pun ikut mood kalau niaga mau lingkup hahaha...good luck namee.

    ReplyDelete
  110. http://sillywillybillybanana.blogspot.com/

    do drop by :-)

    ReplyDelete
  111. dah x sempat ni. hehe. kalau x join tp kritik leh x? hihi

    ReplyDelete
  112. singgah sini.. :)
    http://shahira-khir.blogspot.com

    ReplyDelete
  113. cube nasib wpun da lbih 100...mne taw yg kat atas just leave a comment tapi tak join... =)

    http://retrojingga.blogspot.com

    ReplyDelete
  114. wow dah seratus lebih, menarik. hehe. kte baru je kenal blog namee ni, so tak tahu apa nak komen.


    :)


    blog namee pon ada juga kat bloglist kte :)

    ReplyDelete
  115. mmg menarik jugak suggestion u neh..tjmpe blog u ms blogwalking n ive read ur posts, not bad lah babe..simple dan best..y pk nk tutp blog?huhu..nyhoo, im intrstd to join..if dpt lah..feel free to visit me! =]

    http://inikelabsukahati.blogspot.com

    ReplyDelete
  116. rasanya myra tak layak lg nk jadi pengkritik...
    tapi myra perlu dikritik..:)
    setiap entry namee ada impak dia...
    honestly, myra suka bca entry namee.. :)
    keep it up..

    ReplyDelete
  117. http://workshopgirl86.blogspot.com/

    ReplyDelete
  118. tak sempat nk masuk dh ni ek,,mslhnya line tenet kdg2 lembap nk mampus,,takut tk dpt tunaikan janji jer,,,ruginyer,,kitepun selalu interaksi dgn pengomen2 kite,,good idea namee!,,keep it up

    ReplyDelete
  119. alamak, dah 100 ke sis. x sempat ke ni. adoi.

    tempek jugak. HAHA.

    http://uzairkate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  120. memang hari2 baca blog namee, cuma kadang2 tu jarang komen! blog namee pun ada kat bloglist akak 'i like this'

    http://www.massaari.com/

    ReplyDelete
  121. Hye kak namee .. jangan la tutup blog .. saya suke baca blog akak .. saje je nk letak link kat sini .. cuba2 nasib je .. hihi ..

    http://hidayahcintaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  122. cik namee punya blog dah ok, kemas dari segi appearance..

    dari segi penulisan, seolah-olah dah hilang 'power', kadang2 wowww, kadang2 hmmmm, apapun blog anda, hak anda..

    keep blogging!

    ReplyDelete
  123. lupe nak bg link la namee
    bbyuya.blogspot.com

    ReplyDelete
  124. Semua orang mahu menjadi 100 blog yang di kunjungi tetapi secara iklas you kena klik satu persatu setiap komen yang di tinggalkan di sini dan you boleh buat pilihan 100 blog yang you mahu kongsikan kerana ada blog-blog yang mungkin you kurang selesa...

    dan ada juga yang sedang mahu popular....keh3!

    so tepuk dada tanya selera!

    ReplyDelete
  125. hehehe..thanks for the komen namee..nak bookmark jgak...

    ReplyDelete
  126. Alaaa dah lepas laa..

    takpelah, nak etepk jugak link..

    ^^

    http://cerytara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  127. alamak!!!!

    alien ini tak sempat lor namee, been busy lately.

    but i'll catch up all after this. :)

    rasanya dah takde tempat untuk alien, huhu.

    p/s : lau ada bagitahu la. huhu T_T

    saje nak tinggal link jugak,

    http://platunkhaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  128. akak mahuu join jugak xkire2 lambat pon nk join jugakk !! -_____-

    wanuiz.blogspot.com

    ReplyDelete
  129. http://wanwidget.com/
    kalau yg mcm ni aku setuju, baru interraction dua hala yang sah, sat aku nak critic skit, harap membina, cuba ko tukar nameeroslan.blogspot kepada nameeroslan.com, maybe ia boleh meningkatkan minat berblogging agar kurang luntur, ni salah satu la.

    ReplyDelete
  130. nak join tapi blog kiter cerita tentang diri sdri jek...he3..pe pun..kalo sudi..me akan selalu terjah blog namee...blog namee mang da lama da dlm list kiter baca :)

    http://cintaaryani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  131. Still waiting new entry from you dear ! Just ignore apa yang 'orang orang yang sakai laut' tu cakap.. Teruskan menulis dan menulis lagi.. Diorang buat macam tu sebab munasabah dorang tak mampu menulis macam Namee.. Just ignore them ! Waiting ur new entry babe ! :)

    ReplyDelete
  132. salamun a'laik ^_^

    so far ur writing is simple n versatile. .
    perhaps sometime che nameerah bole try ltk vid cm vlog tp short one utk menambah seri entry. .
    i would love to read ur opinion on the current issues bit more


    http://indifferentisme.blogspot.com/2011/07/reality-check-present.html

    L.N

    ReplyDelete
  133. wow.cool lah namee..tp dah cukup 100 kan?

    ReplyDelete
  134. http://ratu-berguling002.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...