Saturday, August 20, 2011

Game : Exchanging Comments

Hello peeps...


Pencarian 100 blogs dah tutup. 

Thanks for all the links. Aku masih lagi kemaskini kan list as ada yang tak letak link so aku tak tahu samada yang tak letak link tu nak join atau tidak. Ada juga link yang tertinggal dan aku tak bisa letak kat bloglist. Tak tahu kenapa dengan link tu, tapi malam ni aku cuba lagi.

Ada yang kata 100 blogs ?? Wow banyak sangat, macam mana namee nak terjah semua dalam masa sehari. By the way, aku pernah terjah 150 blog dalam sehari semata-mata nak belajar menulis blog. Kerana aku tak tahu menulis. So kena banyak membaca.

Tujuan pencarian links ini bukan untuk critics pedas. Sorry , aku sendiri pun tak suka benda yang pedas dan berunsur perli. Pagi tadi aku dah terjah 45 links terutama di kalangan group lelaki dan tinggalkan comment di blog mereka. Ada yang takut benda ni jadi critic yang pedas. So benda ni sebenarnya adalah, Game exchange comments. Kita saling membaca sesama sendiri dan tinggalkan comment di entry masing-masing. Setuju ? Boleh commit ?


Kalau tak setuju, masih boleh tarik diri. 


Happy reading and have a nice day...




103 comments :

  1. Yezza,sy sukakannya...thanks namee singgah blog ayie...;)

    ReplyDelete
  2. fuhh larat namee baca and komen 100 blogs D:

    ReplyDelete
  3. keh3. macam tukar-tukar makanan time berbuka pulak dah ^^

    ReplyDelete
  4. wahh..dah ada game.

    wan nak terjah bloglist namee ;).
    thanks sebab letakkan wan dalam bloglist namee.

    ReplyDelete
  5. landax sangat setuju namee =) anyway.thanks for folowing me =) i love ur writing.. Keep it up..landax akan sentiasa menjadi pengkomen yang setia anda =)

    ReplyDelete
  6. adakah azza termasuk ekk.. hmm itu yang kita kene tunggu..

    ReplyDelete
  7. sy tak faham maksud namee..

    namee syafiq, saya tak boleh masukkan link awak, taktau kenapa. tp nnti sy cuba lg

    namee macam mana nk pergi older post eh?
    ______________________________

    nak ke olders post kat bawah jela kn... :)

    ReplyDelete
  8. akak sukalah cara namee ni... matang!
    harap kita boleh bertukar pendapat dan beri kritikan membina!

    ReplyDelete
  9. CR pown pnah BW smpai 200 lebih shngga lappy masuk Virus - 49 Virus.. Brontok, worm and so on..

    Sdey sgt2.. =(

    Rasa macam fobia da nak g BW kat belog2 yg tak prnah dibuka..

    Lappy tu tak elok2 lagi.. entah ble nak repair ntah..

    Nak suruh abg lang, tapi malu la plx..

    huhuhu

    ReplyDelete
  10. selendang setuju..cara mcm nie salah satu cara untuk kita perbaiki cara penulisan dari masa ke semasa..betul tu namee x mustahir untuk kita habis baca 100 blog sehari..selendang penah wat gak dulu...tapi sekarang masa tak mengizin kan.

    ReplyDelete
  11. hohoho..berada di bloglist coolness! hehehe..terima kasih namee! :)

    ReplyDelete
  12. setuju.aku rasa macam tak ada vancancy lagi untuk join. kalau ada yang nak tarim diri tu inform aku haha

    ReplyDelete
  13. sumting yg bagus untuk dipraktikkan :) tapi xsempat nak join 100 list tuu. tapi still akan coment jugak :D

    ReplyDelete
  14. hi namee..
    yeh2, my blog in the 2 exchange list but the blog hve different address now
    try change the imzanakedua to

    http://bajetrambutchantek.blogspot.com/
    thx :D

    ReplyDelete
  15. mestilah boleh commit^^ saye pun masih belajaruntuk menulis .. namee link saye yang tertinggal tu.. nak sangat ni join game ni^^

    ReplyDelete
  16. tak kisah la if sometimes bagi ktirikan yang pedas ke ape, sebabnya its a normal thing for a writer to be criticised kannnn.. maksudnye everyone kena take it as a good opportunity to improve their work la kann :)

    ReplyDelete
  17. tak sempat join..huhu takpe next time..tp insyaallah akan sentiasa jenguk blog ni..

    ReplyDelete
  18. nak juga bertukar2 komen dgn kamu namun mereka yang mahu join dgn kamu agak ramai maka dgn itu aku tiada pilihan lain hanya terus membaca tulisan kamu ...

    ReplyDelete
  19. kalau ade yang tarik diri. sila tarik saya pulaaa. hehe

    ReplyDelete
  20. so yeah, critic yg membina adalh cool n terbaik.

    jgn mcm yg haters maria elena cakap.

    "kdg2 bukan setakat negative ja, kurang ajar pun ada"

    sigh

    ReplyDelete
  21. saya setuju 110% insyaAllah.. boleh punya commit :)

    ReplyDelete
  22. yuppppp!! so creative of u to create any game, honeyyy ;)

    ReplyDelete
  23. dear,kak nameeee(which i doubt,tht's yr name:) )

    anyhow,i really appreciate if you would comment my entry too.i know...
    You have lots of blog to read,i truly understand.But if possible,do read mine,aswell. as i myself am a new blovogger (bloggers & vloggers)
    and i really admire your sincerity on your previous post.It clearly shows on your post:)
    For such a beautiful girl like you,personally i would LOVE to see you berHIJAB.not that i'm forcing you or anything:) BUT i really hope you could try to make change in yourself.Especially in this beautiful of Ramadhan:) I know,i'm not a perfect person myself.I will try to improve in anyway that i can.You yourself have said on your entry about "TUDUNGPEOPLE" and how you wish to wish to wear those scarf someday.DON'T WISH,JUST DO IT! people around you may think that your drastic change may end you up to be labeled as "weirdo" or any other negative label that they wish to call.PLEASE, BE STRONG! THAT IS YOUR CHALLENGE! and insyAllah,a day after another,these things will somehow fade away,and people will eventually learn to accept these changes.On the contrary of it,we,the HIJABERS would be more than happy to accept your very new transformation:) that is all that i can say for you,my dearest sister in islam:)

    ReplyDelete
  24. hopefully boleh tinggalkan komen panjang2 at my blog =)

    ReplyDelete
  25. dtg lagi,,nak tengok gk kut2 ada dlm list,,hehe,,neway dah tersebut nama namee la,,jom baca

    http://missina08.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  26. hmmmm tudung ...malas nak komen mereka seperti lebih tahu dari yang sepatutnya....


    Namee terimakaseh kerana hadir dan komen dan komen lagi...

    keh3!

    ReplyDelete
  27. hai namee! :)

    thanks singgah dan komen entry entry blog saya.

    nak mulakan operasi selongkar blog namee pulak. muahahaha..

    btw, salam kenal :)

    ReplyDelete
  28. tq namee.. nanti kita boleh share info :)

    ReplyDelete
  29. exchange komen ? bunyi sangat menarik.. biar freaky komen kat sini je la :)

    ReplyDelete
  30. absolutely saya support namee ! hehe bz aci gak kay join ? buat sementara waktu ni lah :P so kalau terlambat mengkomen tu halal tau ! suka belog namee dan tuan belog nya lagii banyak :PP

    ReplyDelete
  31. namee,,selalu datang sini,etry namee best,ada jer point disitu,,xrugi baca,,kalau namee tak buat segmen comment pon,,ramai yang sudi menyinggah kat sini,,keep it up :)

    ReplyDelete
  32. yes. agree with iday namee. ;)

    kalau tak buat segmen pon,i still come. ur entri mmg dah awesome.HAVE TO READ. hehe.

    selamat bsahur.:P

    ReplyDelete
  33. will try my best. Insya-Allah boleh commit. tengah menanti your next entry. ^^

    ReplyDelete
  34. will try my best. Insya-Allah..
    tengah tunggu your next entry.^^

    ReplyDelete
  35. noob nya aku ketinggalan benda ni...

    ReplyDelete
  36. hehe :)mana entri namee hari ini, nk komen jugak~

    Entri Hari Ni

    ReplyDelete
  37. thanks namee..letak dayah dalam bloglist... :)

    ReplyDelete
  38. Aku selepas ni mungkin akan lambat comment or update my entry...But somehow i will do it..cepat or lambat..it is ok kan? (demm!! aku nak kena cari tablet pc lekaih..macbook adik aku dia nak ambik balik)

    ReplyDelete
  39. tengah tunggu da dalam list ker tak nie :)

    ReplyDelete
  40. spt yg dijanjikan, nama pon da masul list..hee~~

    ReplyDelete
  41. yess ! mr buncit sgt2 setuju..
    nway thank for the comment !
    sgt2 bernas idea2 u
    enjoy reading my entry
    n i will enjoy reading your entry jgk =)

    ReplyDelete
  42. When mentioned game, lagi seronok nak join. And lebih eager! Some bloggers organized a contest, but a game sounds better. Good one. ;D

    ReplyDelete
  43. okay . akan start main malam ni . yehaa . baru baik demam ni namee . hehe

    ReplyDelete
  44. bile namee nak comment blog kite pulak?? cant wait!

    ReplyDelete
  45. dah tutop...???


    alahai...br jumpak blog ni...

    tp pluang nk ngorat tbuka lg kn..??

    hahaha

    ReplyDelete
  46. thank you sis namee...n how did i remind u of ur sis

    ReplyDelete
  47. ala dh close ke? terlambat sket. maw join jugak :(

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?6c72dfef8633393d15b9192b8ee4e9b6

    ReplyDelete
  48. saya stuju,sis..sorry,baru ari nie tgk ade komen sis kt blog sy..bz ckit.tp sy g suka cara nie..ade interaksi dua hala..sgt membantu..=)

    ReplyDelete
  49. what i have to say from all this comment from your reader namee, what you give, youu get back.Tahniah! Lots of people mmg sayang dan suka cara Namee.Yeah you look matured in this arena :)

    ReplyDelete
  50. http://wanwidget.com/
    alamak, baru aku nak komen pasal "benci segmen" tu tetiba da xder, hehe, exchange comment, ok, nk ikut jugak

    ReplyDelete
  51. hebat tul nameeee... wan lau 150 BW mau pensan... ahaha

    tak larat nak baca banyak blog.. hehehe

    ReplyDelete
  52. salam all n sis namee.. saya pun buat bloglist khusus tuk peserta segmen ni n sis..yang akan diharuskn oleh saya jengah dan komen-if berkesempatan- (currently final sem diploma) as much as i can ;-)
    ada peserta lain di sini nak join bloglist tu sila tinggalkan link di blog saya k :-)

    ReplyDelete
  53. tq namee sbb singgah blog sy..follow lak tu..terharu :')

    ReplyDelete
  54. thank you namee :)
    gila awesome 150 blog sehari.
    Kalau myself memang boleh migrain,saket pinggang and so on.hehe

    ReplyDelete
  55. yayy dapat join namee ounye bloglist. terbanggg terbangggg ! :D

    ReplyDelete
  56. best kalau dapat join segmen ni.;)

    ReplyDelete
  57. terima kasih namee.
    komen namee dlm entry lil tu sangat lil hargai. membina semangat.
    thanx Allah lil termasuk dalam senarai namee.

    welcome to exchanging comments game. :)

    ReplyDelete
  58. cik namee, thanks for putting my blog in the list. tak sangka pulak. hehe. yup. saya pun tak suka critic pedas. hati sakit. so, mari sama-sama kita menjayakan game ni dengan cara yang berhemah :)

    ReplyDelete
  59. Goodluck namee. btw, thnx singgah hari tu. sorry lmbt balas kunjung. yaa, mcm namee ckp, tak on9. dah nak raya kan. hehe

    ReplyDelete
  60. heheh..entry sngguh ideologik..kahkah..thats y sy suke terjah sini smbil bace entry terbaru..truskan bw ekk..thanks sudi komen kat blog sy..kalo boleh biar la komen yg pedas pon xpe..x kisah heheh...gud luck..jgn x ckop rehat mate uh..kang klabu kang nak dekat raye..awww!!~~

    ReplyDelete
  61. hye dear... mana entry "BENCI SEGMEN" tu?? dah hilang?? kite nak tengok. komen kita masuk ke tak.. coz semalam pc mengong..

    ReplyDelete
  62. ai tak dapatlah nak terjah sebanyak itu.. dengan komitment seharian, boleh terduduk.. tapi tetap bersyukur dan berterima kasih pada yang sudi singgah kat blog ai.. ;)

    ReplyDelete
  63. akan ada few links yang nak ditambah :)

    ReplyDelete
  64. agaknya link akak diterima x ek..hope to see u kat my blog..

    ReplyDelete
  65. thanks for the comment...akak pun x pandai menulis..evrybody else seems so much better...xpe..sama2 belajar..

    ReplyDelete
  66. yeah suka idea kak namee
    bleh erat hbgn sma2 blogger lg :)

    ReplyDelete
  67. game yang menarik :D kak namee jangan lupa dekat blog zana =)

    ReplyDelete
  68. ye namee dah dtg my blog...terharunya...korng jgn jeles

    ReplyDelete
  69. yeaah!!

    tapi keroro dah terlepas ni, camne namee??

    huhuhu T___________T

    ReplyDelete
  70. thanks dear.. Sy tak tau blog sy ada dalam blog list ke tak sbb view guna hp kecik je.. Tapi memang akan singgah blog ni setiap ari carik entri baru.. So deal! N thanks sebab bagi kata semangat kat dua entri lepas.. =)

    p/s : hari ni lambat sikit. Tapi tetap carik masa nak singgah sebab janji tetap janji.

    P/s : memang ada yang buat segmen exchange link, but then kita jer yang usha2 blog dia, komen entri dia. Dia lepas buat segmen, singgah sekali dua, terus menyepi. Bukan tak ikhlas. Cuma luahan hati. dia macam syok sendiri plak bila follower dia makin ramai, traffic dia meningkat. Tapi, balasannya? Akhirnya blog dia sepi. Follower ramai. Tapi tak meriah macam awal2 dia buat segmen. Kesian jugak. Hemm.. blog list ke tak sbb view guna hp kecik je.. Tapi memang akan singgah blog ni setiap ari carik entri baru.. So deal! N thanks sebab bagi kata semangat kat dua entri lepas.. =)

    p/s : hari ni lambat sikit. Tapi tetap carik masa nak singgah sebab janji tetap janji.

    P/s : memang ada yang buat segmen exchange link, but then kita jer yang usha2 blog dia, komen entri dia. Dia lepas buat segmen, singgah sekali dua, terus menyepi. Bukan tak ikhlas. Cuma luahan hati. dia macam syok sendiri plak bila follower dia makin ramai, traffic dia meningkat. Tapi, balasannya? Akhirnya blog dia sepi. Follower ramai. Tapi tak meriah macam awal2 dia buat segmen. Kesian jugak. Hemm..

    ReplyDelete
  71. good luck kak namee with this exchanging comments. nak join tp rase tak layak. takut tade mase nak berblog after raye nieh.

    ReplyDelete
  72. betoi 2..iera pong masih balaja ag cara2 menulis blog yg bagos..hihi

    ReplyDelete
  73. err..mcm blog sy xde jerp..huuu..=p

    ReplyDelete
  74. anis...saya dah 2 kali drop comment k kt blog awa,selama 2 hari game ni berjalan. tak nampak in comment box u ke?

    ReplyDelete
  75. Namee nape delete latest entry??

    ReplyDelete
  76. hye name..terjah sini..hihih..nanti dah start bg tahu yer..hehehe

    ReplyDelete
  77. hye name..terjah sini..hihih..nanti dah start bg tahu yer..hehehe

    ReplyDelete
  78. kak namee...baby tu dh meninggal petang tdi..=(
    semoge rohnye dicucuri rahmat

    ReplyDelete
  79. yezza, blog tersenarai..
    thx ya sis namee, sampai 3 cmmnt terus sis hntar..

    thx a lot :)

    ReplyDelete
  80. hurm i miss lots of things.. ~_~

    ReplyDelete
  81. hurm i miss lots of things.. ~_~

    ReplyDelete
  82. setuju kata2 namee tu..kdg2 xsemua yg kite tulis tu org blh terima..

    ReplyDelete
  83. yeah...... namee keep up ur good work.. jgn purus asa...

    ReplyDelete
  84. ouh,sis..so sorry..x prasan yg bloglist sis ada show all..ingatkan xde..huk3..so sorry..komen sis ade n anis dh reply pown..sorry again..=)

    ReplyDelete
  85. kite enjoy enjoy je dalam berblogging ni kan namee :)

    yang..sis nak ucapkan slmt ari raya..maaf zahir batin ya!
    esok sis nak balik dah huhu..take care!

    ReplyDelete
  86. I like the way u write.. seriously (:

    ReplyDelete
  87. heheh...setuju...i juga msh bru b'blog nie... byk yg msh prlu d blaja... need some comment 2 improve my blog... =) singgah2 lar nnt...

    ReplyDelete
  88. setuju sangat laa . dan terima kasih sebab said my blog have the creativity . love it !

    ReplyDelete
  89. sbb cara penulisan kak namee and entry yg bukan personal at all lah yg buat sy dtg blog ni tiap kali kak namee update. and bila sy nak cakap something tp tak taw camne nak explain, tengok2 kak namee dah buat entry tu. nice. gudluck :)

    ReplyDelete
  90. hmm i wonder y i never got comment from you on my blog..

    ReplyDelete
  91. alamak..da tlmbat laa nk join..= ='
    kalau sudi singgah laa ye..

    http://ahm-irfan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...