Thursday, September 29, 2011

Hingus

Hello peeps..


Hello kawan-kawan..saya rindu. ;')


Saya rindu bloglist saya dan cerita best kamu semua. Saya sorry, saya busy dan kemudian saya kena heavy flu dan terpaksa telan ubat yang melayangkan kepala. 24/7 terpaksa tidur sebab hingus yang macam air terjun. Nak taip entry pun tak boleh, kejap-kejap kena lap hingus. Sudah cuba sumbat tissue dalam lubang hidung tetapi tembus juga. Maaf semua, tapi esok saya akan kembali dan rasa tak sabar nak baca semua entry anda yang saya sudah terlepas. I miss ya. Love ya. ;')

Anda semua, sila tulis entry, saya nak baca esok tanpa perlu risaukan hingus yang sudah nyawa-nyawa ikan.

Terima kasih yang setia mengunjung dan bertanya tentang entry baru. Anda baik dan sungguh cool. 

Happy blogging pretty and handsome people..

Best Regards,
Namee Roslan Berhingus







76 comments :

  1. waaaa..i keep missing u all the time and whenever i start to get writing :')
    take care sis..mudah2an heavy flu cepat menghilang dan sis can start to blog with the comfortable condition. ;)

    let me know if u're totally in a good health! cheerssss~

    ReplyDelete
  2. Alololo ~ tiannya kak nameee .. Urmm, sakit itu ujian ye sayang ..

    Btw, doakan saya leh jawab trial MUET eosk ehh! Get well soon dear :p

    http://yinshirin.blogspot.com/2011/09/trial-muet.html

    ReplyDelete
  3. owh namee tak sehat rupanya.. ave a good rest :)

    ReplyDelete
  4. ala ciannya die kena flu.. rindu nak baca new entry dr namee.. nama yg kat bawah tu c0mel lah - namee roslan berhingus ;).. moga cpat smbuh..

    ReplyDelete
  5. Kakak........ Saya Risau. Kakak kena jaga diri baik2 okay? Saya tak ada entry baru. The latest entry akak dah baca. Malu tahu....

    http://imedianna.blogspot.com/2011/09/kau.html

    ReplyDelete
  6. alalalaaa...ciannya dia!
    akak pun rindu nak baca celoteh namee yang best tu..

    semoga cepat sembuh...rajin2 makan ubat ye!

    ReplyDelete
  7. hahahaha..semoga cepat sembuh namee!! alya ade entri hottt nieeeeeeee..ahhahaha dan dann!

    ReplyDelete
  8. kte pun selesema, tp x baik2 jugak! :c

    ReplyDelete
  9. NAMEE...patut la lame x berblog rupenye flu..makan ubat ye..dah lame tak bace entry kamu..semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  10. namee jaga kesihatan tu...jangan skip makan ubat..rehat jugak kena cukup okeyh..jangan paksa diri...semoga cepat sembuh namee...Aminn...:)

    ReplyDelete
  11. hingus itu terasa nikmatnya apabila dihembus keluar.

    ReplyDelete
  12. smoga cpt sembuh ye namee..xsbr nk tggu buah tgn terbaru namee.

    ReplyDelete
  13. alahai kesian nya namee. get well soon ok! :)

    ReplyDelete
  14. alahai kesian nya namee. get well soon ok! :)

    ReplyDelete
  15. aku still x faham daya penarik sesuatu entri..

    entri berhingus pun jd menarik nk baca...*sigh -__-

    maybe bakat menulis tu.hrmm

    ReplyDelete
  16. cepat2 sembuh...ternanti2 entry tbaru namee :)

    ReplyDelete
  17. hayooooooooo
    patot dh lme x nmpak cek nameee ha
    hayoo
    get well sonn taw
    tido selimut
    tamao makan sesejuk
    minum air suam bebanyak taw
    haiyyoooo
    rehat2! =]

    ReplyDelete
  18. heheheh.

    semoga cepat sembuh ye namee.
    makan ubat, banyakkan minum air, dan rehat cukup cukup!

    ReplyDelete
  19. cepat baik ye namee. syayang syayang syaaaaayang die ;D

    ReplyDelete
  20. alaaa..ciannnyaaa..
    makan ubat yea..
    musim berhingus sekarang nie :D

    ReplyDelete
  21. semoga cept sembuh..
    ieyza pun tengah kehingusan.. huhu..

    ReplyDelete
  22. ingat gelka namee..

    keh keh keh...

    namee,susah kan selsema.banyak minum air masak tau..
    eka lebih rela demam sahaja dari selsema..adan letih,lesu dan penat..

    eka rindu namee..muahhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  23. get well soon namee!!!
    i baru je nak update nih. ;)

    ReplyDelete
  24. cepat2 lap hingus tu, nnt jatuh meleleh kat keyboard...hehe! just kidding! ^^

    ReplyDelete
  25. moga cepat sembuh dan esok turn akak pulak jumpa doctor.. dah tak larat batuk2 tak selesa nak blogwalking..

    ReplyDelete
  26. haha tajuk entry tak leh belah.. xD
    get well soon dear :)

    ReplyDelete
  27. dear, maka Vit C! Cepat sembuh, insha allah..

    Tunggu-tunggu jugak mana la entri namee tak muncul2 ni.. Heee..

    Get well soon dear.. Take care! =) dear, maka Vit C! Cepat sembuh, insha allah..

    Tunggu-tunggu jugak mana la entri namee tak muncul2 ni.. Heee..

    Get well soon dear.. Take care! =)

    ReplyDelete
  28. Hai Namee.Get well soon dear.Its okay kalau Namee skip.Take care.Jangan lupa makan ubat.Love you and miss you too.ahaks! xD

    ReplyDelete
  29. x dpt update slalu skrg ni sbb tgah final exam..tp da update da baru2 ni..

    http://ahm-irfan.blogspot.com/2011/09/bunuh-diri-jalan-penyelesaian-masalah.html

    moga namee cpt shat...:)

    ReplyDelete
  30. wish u get well soon kak namee.. :)

    ReplyDelete
  31. get well soon ok? tak larat jgn dipaksa doh. lek luuu. take time

    ReplyDelete
  32. sama la kak Namee. kite pun berhingus ;( dah nak 5 hari berhingus. sobs

    ReplyDelete
  33. takpe, sy faham..
    yg penting utamankn kesihatan dulu..
    jgn lupa makan ubat & jga pemakanan ye..
    take care..(^___^)

    ReplyDelete
  34. oh patut la kau menghilang namee,ingatkan dah tak sudi singgah blog aku.haha

    ReplyDelete
  35. Oh sakit rupanya..pttlah akak tunggu-tunggu komen namee x kunjung tiba..


    semoga namee cepat sembuh ya :)..


    dan tulis entry baru yg gebaboom..

    ReplyDelete
  36. lorr, xsht rupenye dia.. jgn skip mkn ubat.. get well soon dear..

    ReplyDelete
  37. sy pun BERHINGUS + batuk dan demam -.-'

    ReplyDelete
  38. jaga diri baik2 dan semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  39. Aslkm..

    kepada cik namee roslan berhinguss..
    -sila makan ubat
    -dapatkan tido yg cukup
    -banyakkan minum ayo suam
    -cepat2 sembuh okeh..

    yg benar
    hayatun takde hingus..
    he3 (^__^)

    ReplyDelete
  40. berhenti makan ubat! hahak ok bai ^^,

    ReplyDelete
  41. si cantik manis....semoga cepat sihat:))

    ReplyDelete
  42. terima kasih. dah sihat dah. cuma hingus je. haha

    ReplyDelete
  43. stuju dgn statement 'Mungkin lelaki melayu tak berani sebab takut kang kena tuduh nak usha anak dara orang plak. '

    sbb tu laa leki mlayu x brapa gentle..haha

    ReplyDelete
  44. ouhh .. Patutlah kak namee senyap je :P .. Get well soon ;)

    ReplyDelete
  45. fight for your right ! lawan hingus ituu ! wakaka
    get welll soon ;)

    ReplyDelete
  46. rasanya namee dah sihat kot sekarang.. sorry sebab lama tak menyinggah.. huhu.. semakin hari semakin busy.. kalau yana ada masa yana akan blogwalking kat blog namee and drop a comment :)

    ReplyDelete
  47. Namee Roslan Berhingus
    COOL!
    btw get well soon n wc back!

    ReplyDelete
  48. take care dear and get well soon.. miss you!

    ReplyDelete
  49. alamak namee pun tak sihat ke? so how? dah ok? habis kan antibiotik yer gorjez ;)

    ReplyDelete
  50. sudah sihat :D terima kasih semua ;')

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...