Tuesday, September 20, 2011

Top 30 Malaysia's Next Top Female Blogger 2011

Hello peeps..


Special thanks for Sandra Azwan. 


Masih ingat dengan contest@ pencarian Malaysia's Next Top Female Blogger 2011 by a well known fashion designer Sandra Azwan ? Contest sudah berakhir setelah mendapat sambutan yang menggalakkan dari para female blogger. 
Nicely done by Sandra Azwan.

List Top30 Malaysia's Next Top Female Blogger telah keluar. All the lucky Top30 will get an e-mail from Sandra Azwan. So for those yang join this contest, please check your email. List Top30 yang terpilih juga bakal di update oleh Sandra Azwan sendiri di blog nya. So check it out guys for further info. Setakat ni yang saya tahu telah terpilih dalam list Top30 adalah...


Myra Vea
Meera Roseland


Nama nak pan asian habis. 


So, siapakah 28 orang lagi yang terpilih ? 


Tahniah kepada semua yang terpilih. By the way, pencarian Malaysia's Top Female Blogger 2012 akan dilancarkan bila-bila masa sahaja. So, stay alert you guys and make sure Sandra Azwan is in your bloglist ! Hadiah yang ditawarkan sungguh lumayan dan rugi kalau terlepas peluang keemasan ! Bila lagi nak rasa pakai baju designer huh ? 

Happy reading and have a nice day...


Saya telah test dan try Benda Perempuan Suka, dan nantikan entry review dari saya okay ! :)










54 comments :

  1. tahniah kepada mereka mereka...ramai tu... :)

    ReplyDelete
  2. tahniah untuk blogger yang terpilih..tak sabar nak tau pemenangnyer hehe :)

    namee join skali tak?

    ReplyDelete
  3. lahhh itu pan asean kamu yer hahaha..sabar je la namee oii ;)
    cakap la diri sendiri kan senang..ish ish nak kena cubit ni hehe..tahniah dear..all da best ya!

    ReplyDelete
  4. ingat sapelah tadi Meera Roseland tu...hehehehee


    tahniah, memang Namee layak pun! blog Namee best!!

    ReplyDelete
  5. hohoho!! top female blogger 2011 seyh!! siapakah lagi 28 org itu? jeng jeng jeng..

    ReplyDelete
  6. kau ada terpilih ka? aku tak tau pun benda ni wujub. haha nampak sgt aku kurabg bersosial. hari ni ada sorang blogger tanya aku pasal traffic blog aku, terhegeh2 aku nak cari. gila noob kan? hahaha

    ReplyDelete
  7. ogghh.. pening2 lalat tengok lama2 logo tu yang banyak orang.. hihihi


    Tahniah!! ^^


    http://bulatmata.blogspot.com/2011/09/

    ReplyDelete
  8. me tak join punnnn. plus tak pernah lucky pun dlm any contest T_T

    ReplyDelete
  9. hikhikhik.. ubah suku kata je.. ;) bunyinye tetap sama..
    anyway tahniah buat yang tersenarai..

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat mereka... aritu Sandra ada mintak email azza, tapi azza lambat bagitau dia..hmm xpelah xde rezeki...

    ReplyDelete
  11. congratz namee..insyaAllah nak try join tahun depan.ehehe

    ReplyDelete
  12. hee... saya tak tahu pun,,,, dan memang tak alert.. tu la pasal..=p

    ReplyDelete
  13. wah congratz namee,
    namee memang ngetop...hehehe..;)

    ReplyDelete
  14. owh yeah. good girl. senang la aku nak baca n comment lepas ni.

    tapi becarefull with font color since kau suma kalerkan font kau.

    pasal iklan tuh kalu tak paham mlm kang kau baru tanya aku.aku kat office susah sket nak check msg

    ReplyDelete
  15. The latest on is Faliaa.Girls yang ada bakat draw a sketches for sandra.Memang nampak real la..btw Congats Namee..See I told you mesti dapat for the top 30 contestant punya xD

    ReplyDelete
  16. congrate kak namee ! :)
    untung laa dpt top30. mmg layak. hee :D

    ReplyDelete
  17. Wahh..tahniah jugak sayangss..dah agak da, namee mesti dalam senarai punyee ;)Jom kite carik lagi 28 orang..hehe ;)

    ReplyDelete
  18. hoho. congratz la sister. be the better blogger next.. and jangan hampakan harapan org yg mengundi. heh.

    ReplyDelete
  19. wahhhhh, namee pon join la jugak kan?

    ReplyDelete
  20. ceh ingat rosak tadi link meera roseland rupanyer kau

    ReplyDelete
  21. lorh namee ke lg sorang.
    puas duk tekan kt link meera roseland tuh.
    hahaha!

    btw good luck!

    ReplyDelete
  22. undian ke sandra yg pick the winner?

    kalo undi, aku undi ko 100 kali!!

    ReplyDelete
  23. tahniah untuk yang terpilih..

    *waiting for the review

    ReplyDelete
  24. okay api. hasil gambar memang setaraf dslr. tak caya pergi kedai sony n try snap ur own photo.

    ReplyDelete
  25. Namee terpilih top 30 la ni eh.. tahniah!

    ReplyDelete
  26. owh akak x tahu pon kewujudan contest nih..tp namee terpilih ya..tahniah ya..org cam akak x sesuai masuk contest gini..maklumlah blogger picisan jer hihi

    ReplyDelete
  27. alaaa...tuk lelaki xde ker?
    hrmmm sedih ar camnih~

    ReplyDelete
  28. congrats namee.memang namee boleh pergi lagi jaoh.you deserve it ^^

    ReplyDelete
  29. nak try la yg 2012 punye.. kot2 ade luck ke.. hehehe.. thanks for the info namee :D

    btw, nak tau review namee tentang camera tuu.. teringin sangat !

    ReplyDelete
  30. aslkm..cik namee, thank's sudi terjah umah saye walopon dh begelar Top female blogger.....tahniah2, nak tak cizi wajes, saye blanje ..

    ReplyDelete
  31. wahhhh tahniah namee^^ semoga dapat g final dan menang^^

    ReplyDelete
  32. terima kasih. takde peluang menang pun. tp 30 pun Alhamdulillah dah :)

    ReplyDelete
  33. semoga berjaya dan sukses..baru tau ada Malaysia top female blogger 2011..malunya.

    ReplyDelete
  34. Tahniah kak namee :D nak join tapi belum cukup hebat :P

    ReplyDelete
  35. hai.. congrate dear.. im coming from sandra azwan contest.. gud luck tau :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...