Sunday, October 9, 2011

VindemiaSite : Vintage, Classic Collection

Hello peeps...

Hello sweety and handsome, have a look. Ini bukan business saya tapi terpanggil untuk help promote page baru ini bila tahu niat murni nya. "Aku nak kahwin, tu yang start new business ni".katanya. So, saya rasa bagus lah bila budak muda berfikiran macam ni and atur business di usia muda. 

So well, what VindemiaSite is all about ?
Covering accessories and clothing yang berunsur Vintage dan Classic dengan harga yang sangat berpatutan. Paling berkenan sekali long necklace for Hijabers. Cantik-cantik belaka ! 

Selain itu, collection Vintage ring pun banyak dijual. Product diorang ni sangat berkualiti. Takde lah beli hari ni esok tercabut. Bukan calang-calang accessories okay. 


Boleh straight away pergi ke official page nya...

Masih baru. Come on, give em some support at least ! Budak nak kahwin ni ! hehe
VindemiaSite <------Fanpage
koleksi Vintage Ring yang dijual. 

Happy reading and have a nice day... :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...