Wednesday, November 23, 2011

Free photoshoot terbuka kepada semua. Bukan untuk couple sahaja.

Hello peeps..


Hey.. :)


Hafizudin Hamdan kini mengadakan contest. Hadiah yang ditawarkan sangat best dan menarik. Yelah, mana nak dapat sesi bergambar oleh jurugambar pro dengan free. Harga photoshoot yang beribu kini ditawarkan free. Teringin ada gambar hasil dari professional ?Contest sungguh mudah  . Mahu menang ? Begini ...

1) Adakah anda blogger ? Bilangan follower lebih 50 ? 
Ya saya , Namee Roslan adalah blogger dan follower lebih 50. 

2) Pilih gambar yang anda suka hasil kerja Hafizudin Hamdan dari website Hafizudin Hamdan
Pilih satu / dua / tiga / lebih  gambar yang paling anda suka dari hasil kerja Hafizudin Hamdan dari website nya..

Pilihan saya adalah.. 


Jangan lupa sertakan link pasangan yang anda pilih gambar nya...





3) Ceritakan kenapa anda suka gambar yang anda pilih.. (contoh)
Saya pilih gambar ini kerana gambar ini nampak menyeronokkan. Pasangan , cinta dan music bergabung memberi satu elemen yang sangat istimewa . Terpancar watak pasangan ini yang sangat into music and love. Selain itu, tone gambar sangat sesuai dengan gaya pemakaian pasangan yang ala modern vintage. ........(and so on )

4) Selesai buat entry contest ni , segera email entry contest dan gambar, nama anda juga pasangan ke hafizudin.hamdan@gmail.com 


Hantarkan gambar..
-gambar anda seorang jika mahukan photoshoot alone.
-gambar anda bersama pasangan jika mahukan couple photoshoot.
-gambar anda dan kawan-kawan jika anda mahukan photoshoot bersama rakan.

Sesiapa yang mahukan ini , saya sarankan anda cepat sebelum terlambat. (Contest tutup 10 December) So,apa lagi pergi laman web ini dan pilih gambar... 

Harga photoshoot yang harga beribu tapi anda dapat free. Best gila. 


By the way, SEMUA ORANG LAYAK.  yang dah kahwin ke atau belum, semua memang layak join, single ke , bujang ke semua layak !



------->Hafizudin Hamdan<-------




39 comments :

  1. nameee, thanks. i nak join! of course lah kan..

    ReplyDelete
  2. follower saya sikit. takpela. hehe.

    ReplyDelete
  3. ermmm...xde pasangan lagiiii ='(

    btw good luck utk yg join!!! =D

    ReplyDelete
  4. hoho goodluck namee :D i got 3 housemate yg suka mengambil gmbar orng lain huhu dah penat jd model

    ReplyDelete
  5. alamak folowers baru 45. cpt2 korang folow aku.. hakhak. :)

    ReplyDelete
  6. gudluck nameee..wish you luck :)

    eyka nk masuk but mcm tak cun plak nk tangkp gmbar sgala..hehe :P

    namee wakil eyka je la msuk contest ni ek..boleh? keh keh keh :p

    byee :P

    ReplyDelete
  7. besttt. tapi kalau menang pun, mcm takda masa pulak nak pegi photoshoot bagai nih. hmmmm. sighh.

    ReplyDelete
  8. serius senang.. Cuma kalau menang, dpt tak ganti dgn org lain utk photoshoot? Hahaha.. Bajet boleh menang cakap mcm gini.. =D

    all the best namee.. Mana tau rezeki.. Lepas tu dpt plak tawaran jd model.. Walla... Hihi..

    ReplyDelete
  9. waaa~
    seronoknya dpt free..
    all the best kak namee! :)

    ReplyDelete
  10. menarik ni!
    nak cubalah...heheheee

    ReplyDelete
  11. semoga namee berjaya....
    boleh tengok gambar namee & pasangan...

    ReplyDelete
  12. smartnya gambo....cik namee musti berjaya punya, gud luck

    ReplyDelete
  13. gudluck namee..^_^

    tak join kot..segan la nk bergambar kalau menang pon..;p

    ReplyDelete
  14. by the way, ini contoh saja. saya tak join pun.

    ayie, takde pasangan ? cari pasangan lah. hehe.

    ReplyDelete
  15. nak join? kne ada pasangan ke?
    takleh photoshoot sorang2 ?

    ReplyDelete
  16. rasanya mushi tak kisah kan ada pasangan ke tidak, sorang pun bole, family pun boleh, ganti budak pun boleh.

    ReplyDelete
  17. serius nk join..tp xleh sbb sy nye follower xsmp 50..huk3..jom la follow sy supaya sy leh masuk contest ini!

    http://aimeecomel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. it sounds great and interesting..hehehe.

    ReplyDelete
  19. ingatkan namee yg join tadi.. baru ingat nak support dari blkg.. ;D

    ReplyDelete
  20. teringin nk photoshoot tpi xpnh kesampaian

    ReplyDelete
  21. tone gambar2 ni sangat cantik, cmne dia buat ek.. teringinnya nk wat cmtu ^0^

    ReplyDelete
  22. MACAM BESTT! hehhe..

    selalu fotoshoot bodo2 je..time ni macam best jee kalau dapat fotoshoot dgn irg hebak ni! hehe

    ReplyDelete
  23. mushi memang the best! rugi kalau tak pernah amik gambar dengan dia.. susah lah nak cari orang baru berbakat cam dia...

    ReplyDelete
  24. oh macam menarik.. kalau cuba try test ni kot2 menang best jugak kan.. ;)
    usaha kalau nak menang.. ;)

    ReplyDelete
  25. sy pun suka music jugak..
    good luck namee....

    ReplyDelete
  26. Gambar yang dia ambil itu nampak sangat cantik dan awesome.Gambar.Sebuah memori yang membekukan ruang dan masa. =)

    ReplyDelete
  27. uish.zaman sekarang ne,klo reti edit gambar,ambik gambar,jadi model gambar kompem memang boleh cari makan.

    ReplyDelete
  28. gudluck babe, bila nak join contest aku plak? esok last

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...