Wednesday, October 19, 2011

Tempered

Hello peeps..

Korang pernah merungut macam budak ni tak ? Kalau pernah maksud korang gila. muahaha


Macam kelakar budak ni tapi rasa macam nak tampar sikit pun ada,,

Merungut sikit pun, nak menjerit dan mengamuk. Serious bahaya .

Aku pun panas baran dan kepala hangin. Risiko dapat penyakit jiwa tu ada as if tak dapat kawal diri. Everybody gets angry sometimes but being angry doesn't really solve much . :(

Have a nice day..

p/s : video ni dah lama tapi baru rasa nak share untuk sesiapa yang belum tengok.







56 comments :

  1. hahaha..budak tu kena sampuk pe..bahaya nie!...:D

    susah gak kalau ada masalah macam nie!

    ReplyDelete
  2. Angry wont solve anything. Try to learn to be cool instead

    ReplyDelete
  3. pocket pun kekadang terasa mcm ada tekanan perasaan gak. tp xpe, masıh buleh dıkawal.

    kata org kalau marah g amık wuduk.
    betul! memang kalau amık wuduk tu sejuk trus jdnya. cuma org nampak pelık la sıkıt, tgh meetıng mıntak excuse nak amık wuduk. hehe. kul 10plak tu

    ReplyDelete
  4. sbb tu kita kne kawal perasaan itu.. :)

    ReplyDelete
  5. Video budak tu sangat kelakar..hehe

    yg penting cara kita atasi amarah dlm diri tu macam mana...bertindak dan berfikir secara rasional...;)

    ReplyDelete
  6. sis: i think budak dalam video tu memang sakit jiwa la....
    adik i yang dengar pon boleh cakap :gila ke budak ni"....

    ReplyDelete
  7. keroro ni penyabar sikit, tapi sekali lepas marah terus dah lupa :P

    ReplyDelete
  8. Serius kelakar gila budak tu.Pernah jugak dengar orang cakap siapa tak boleh handle kemarahan dia ada kemungkinan utk mendapat penyakit jiwa.Saya pun jenis panas baran juga.Kalau boleh semua benda nak campak.haha

    ReplyDelete
  9. sabar itu separuh dari iman...

    p.s request dari namee mengenai iframe kode http://eleventx.blogspot.com/2011/11/ops.html

    ReplyDelete
  10. eh, mcm salah bg url je td.. http://eleventx.blogspot.com/2011/11/ops.html

    ReplyDelete
  11. and i..... (auuwww auuwwww)
    and i.....hiyaaaa.. (aaahh)

    sampai bila nak abis lagu dia hahaha

    ReplyDelete
  12. marah tetap marah tp jgn lepaskan kepada org yg salah :)

    ReplyDelete
  13. aiyoo..macam tu pun ada...
    kena banyak bersabar ni..
    cari masa untuk tenangkan diri..
    selalunya yg jadi mcm ni kerana tekanan dari keadaan sekeliling...

    ReplyDelete
  14. sy skrg ni nsib baik dah x pnas baran..lau dulu pns bran gak.. ;D

    ReplyDelete
  15. ikutkan marah ni mmg disukai syaitan..

    ReplyDelete
  16. errr,dulu kecik2 selalu la kot marah2.but now,ok la.dah pandai kawal emosi.matang lah katakan.hihi

    ReplyDelete
  17. serious baru first time tgk video ni... teruk, teruk.. mmgsgt hot tempered pdhl baru bdk2 je.

    ReplyDelete
  18. panas baran tu lubang unuk iblis masuk dalm hati kite

    ReplyDelete
  19. kalau ikut perasaan sangat memang tak boleh kawal rasa marah tu!

    ReplyDelete
  20. alahai.kalau nak ikutkan sifat marah tu.sampai bila lah nak baikkan.so, pandailah kita kawal perasaan tu.bila marah jer.ce cuba amek wuduk.sejuk kang lepas tu. chalo! he3

    ReplyDelete
  21. rasa marah boleh d kawal dengan mengucap panjang2.. astaghfirullah hal azim 3x.. hehehe

    ReplyDelete
  22. sy paling x suke dengan orang yang hot tempered x tentu pasal ni

    ReplyDelete
  23. sy pun jenis cepat marah jugak dulu tapi skrg dah ok sikit. kalau marah pun just duk diam2 je.

    ReplyDelete
  24. nak kasi penumbuk boleh ? typical girl la budak tu. haha

    ReplyDelete
  25. dia nak jadi whitney houstan ni.kesian dia.

    jangan biarkan anak anak youtubing kesorangan..hahaha.

    wan susah nak marah..

    sabor sabor.
    ada baiknya sifat marah ni.
    tapi kena kawal la kan.
    :D.

    ReplyDelete
  26. hahaha..wan lambat lagi..

    entah la namee.wan tak ada cara sendiri nak kawal marah.

    wan rasa, kalo nak kawal.
    dont fikir too much pasal benda yang menimbulkan kemarahan.

    by the way, perempuan senang marah dan menunjukkan kemarahan tu dengan kata kata dan memberontak...setuju tak?..

    ReplyDelete
  27. erkk pelik la budak ni.. sbb tu ada kempen gaya hidup sehat,, elakkan stres^^

    ReplyDelete
  28. errkk.. x tau lak pasal video ni..tapi kalau berkaitan dengan marah ni mmg kene pandai handle.. sy pun mudah marah..hehe..tp mudah gak cool.. cuma xdelah smpai macam ni T_T

    ReplyDelete
  29. samee laa...klu pans hti mula la tak sedar dri..nst pon bole kena lambung..iskh iskh iskhh! hehe:)

    ReplyDelete
  30. eii.. annoyingnya perempuan macam dalam video ni,,, menjerit, mencarut... tak suka lah. hahaha..

    ReplyDelete
  31. eh..kite same..mudah jadi kepala hangin kalau ade yg sengaja usik fius panas baran saye..;p


    skang dah kurang sket..boleh dah kawal diri..alhamdulillah..


    betul sangat..kalau marah memang tak bagi penyelesaian pun..

    ReplyDelete
  32. rasa cam nak bg penampo je budak tu...tp sian jg...hehe....xpa la,budak2 mmg camtu.... (^__^)


    latest update : Malaysia Vs Indonesia : Sejarah Yang Digelapkan!

    ReplyDelete
  33. huhuh..diri ini pon mmg cenggitu...kekadang cam tak leh kawal. tp masih gak cuba tuk positif, tu yg terbaik kut.

    ReplyDelete
  34. memang perlu hot-tempered untuk release tension or apa yang terbuku di hati, but sometimes, not always :)

    ReplyDelete
  35. P/S: sorry for long time not dropping by here..hehe. have fun darling <3

    ReplyDelete
  36. Hahaha Siyes rasa nak lempang laju laju jer bila tengok tapi macam kelakar pon ada.. Hikhik

    Kadang kadang laily pon jadi hot tempered tak tentu hala.. Sumtime benda tu cam spontan tapi bila TERsedar tu cepat2 cool kan diri balik.. :P

    ReplyDelete
  37. budak ni comel tapi gila. haha. rasa nak lempang2 pipi dia.

    ReplyDelete
  38. kalau ikut kiraan tarikh lahir akak no 3..mmg ada sikit baran..sikit jelah tapi..hehe

    ReplyDelete
  39. heeeeeee
    taw cm ne nak ksi krg temper?
    tarik napas dendalam 7 saat
    tahan 7 saat
    lepaskan dlm 7 saat
    buat byk kali
    insyaAllah lega :)

    selamat mencube!
    weeee

    ReplyDelete
  40. ida pon kadang-kadang susah nak kontrol emo ni.. bila dah marah,ida suka gi jalan-jalan. hilang sikit tension tu.. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  41. apaapa pun kan atas diri sendiri..semua benda bermula dari kita..kita mesti kawal perasaan kita..kawal emosi..chill sudah :)

    ReplyDelete
  42. mak oiii =,=' speechless terus tengok video tu.. huhuhu

    ReplyDelete
  43. marah itu perlu, tapi rasanya tak perlulah setiap masa marah. kan namee. =)

    yang suka entri ini,
    FahmiMahat

    ReplyDelete
  44. haha siyes rs nk picit bdk dlm video ni..:p

    ReplyDelete
  45. jom ramai2 p tendang muka dya....pnas kowt tgk dya dowk wt gila cm too...

    ReplyDelete
  46. sakit jiwa aku kalau jd mak budak tu..hahahhaa

    ReplyDelete
  47. sebenarnya saya turut sakit jiwa bila melihat berliau bergini!!

    ReplyDelete
  48. ini adalah pennyakit mental schizophrenia kot........

    ReplyDelete
  49. seriously ini adalah penyakit mental schizophrenia kot

    ReplyDelete
  50. What does she thinks she sounds like??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...