Thursday, December 15, 2011

Human vs Animal

Hello peeps..








Gurau kasar nampak binatang-binatang ni..


Happy reading and have a nice day..






57 comments :

  1. hahaha..paling kelakar yg mouse tu..

    ReplyDelete
  2. Ahaha. Comel tabung babi kat bawah tu.

    ReplyDelete
  3. tabung tue mmg hots!!
    slalu laris,#eh,haha

    ReplyDelete
  4. Hahaha..zebra melintas tu nampak kreatif...;)

    ReplyDelete
  5. sindiran tajam tu namee..hehehe :)P

    ReplyDelete
  6. hahahha..

    nice post kq namee..

    adakah ini menunjukkan haiwan pown pndai mcm manusia?

    ReplyDelete
  7. erk? pelik-pelik je kan gambo ni..tapi macam kelakar pun ade..(-_-")

    ReplyDelete
  8. semua kelakar. tapi paling kelakar wordless thursday. kamis pun kau bantai jugak.hehe

    ReplyDelete
  9. ahahaha lawak gila yang babi tu :P

    ReplyDelete
  10. wordless thursday ek? huhu nice joke out there

    ReplyDelete
  11. hahaha..tikus tu tengah tulis blog apa..kih3..:)

    ReplyDelete
  12. hahahhahhaha..ape la..dah senasib je gayenye..

    ReplyDelete
  13. adeh! advanced betul binatang sekarang.. hehehe

    ReplyDelete
  14. well well well... dlm maknanya. hahah. Cuba jela bygkan kan, kalau kita ditempat haiwan2 tu.

    ReplyDelete
  15. kalau manusia yang jadi mouse,
    part mana yang kena tekan?
    maybe tangan lah kot iyer :D

    ReplyDelete
  16. wan rasa, namee tak pernah buat entry wordless kan?
    binatang punya binatang.
    hehehe.

    banyak terlepas entry namee.
    thanks for the komen.
    risaukan kerja bila dah habis nanti.

    ReplyDelete
  17. itu bukan sekadar gurauan..
    dalam maksudnya..
    heh heh heh~

    ReplyDelete
  18. itu bukan sekadar gurauan..
    dalam maksudnya..
    heh heh heh~

    ReplyDelete
  19. blogwalking ke blog kak Namee mampu membuatkan saya tersenyum walaupun sekarang dah mula stress dgn assignment. :)

    ReplyDelete
  20. hahahhaXD quite.
    OMG,kak namee...lama sangat dah tak berblog.HOW ARE YOU? :)

    ReplyDelete
  21. part last tu yang tak boleh blah.. huuu... tp manusia sekarang, memang hampir tak de beza dengan haiwan kadang-kadang... hummm

    ReplyDelete
  22. salam kenal dan dofollow sini

    sindiran sinis untuk manusia yg kekadang dah kurang sangat bezanya dengan haiwan..

    ReplyDelete
  23. hahhahha, suka gambo yg last sekali tuh...apakah??? lallala~~

    ReplyDelete
  24. mane dapat namee?.. tuh la.. barat ni pum x sensitive pasal hal2 ni...

    ReplyDelete
  25. binatang sekarang ni dah pandai dahhhh.. hehehe

    ReplyDelete
  26. haiwan2 troll manusia...huhhu..wordlesss...(*___*)

    ReplyDelete
  27. tak bleh blah la tgk gambar ni...hehehe

    ReplyDelete
  28. haha,,kan dah.. suke sgt buat kat menatang kan =D hihi

    ReplyDelete
  29. thats a cover album by beatles that made the zeebra crossing famous...n i beet many here don't even know bout it! sigh..

    ReplyDelete
  30. hahaha. kuangaja je semua gambar. balas dendam tuh.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...