Sunday, January 1, 2012

Intrend : January 2012

Hello peeps..


Hari tu ada orang inform saya, mynameisnamee ada dalam intrend bulan ini . Mula-mula terkejut tapi dah tak terkejut sebab dah tahu siapa yang hantar email pada Intrend dan suggest mynameisnamee. So, thanks penghantar email dan Intrend  sebab pilih blog saya untuk penuhkan space blog pilihan. Terharu. :')

Sengih je baca. Tips percintaan ? heh. macam lah terror sangat bercinta. 


Ini lah olahan tentang blog saya oleh Intrend. Terima kasih. Sebenarnya saya sendiri pun tak tahu scope blog saya. Saya tulis apa yang saya nampak je. Hehe. 

Terima kasih Intrend and thank you readers. Kalau takde readers, takdelah saya tulis walaupun saya tulis karut. 

Happy reading and have a nice day..




92 comments :

  1. a big congratulations to you, darla. keep writing well after this.

    ReplyDelete
  2. Hebat! Dah agak dah akan masuk.. ehehe

    ReplyDelete
  3. hehe...nice namee, tao pon xde sampai masuk majalah..hehe.

    thumbs up namee~

    ReplyDelete
  4. tahniah namee...:')
    seronok tgk,ayie tumpang happy...

    ReplyDelete
  5. wahhh..tahniah dear...glamer ler 2 masuk intrend kn..hihi..tahniah again..u da follow blog i ke belum ni dear...http://aimeecomel.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. wah wah wah..u deserve it la namee..pheewit! namee glemer..;p

    ReplyDelete
  7. wah! sayang.nak sign pleaseeeeeee! hek3 =)

    makin famosss amos dah dia :)

    ReplyDelete
  8. Nanti kawen dah buleh mintak sponser intrend..keh keh keh

    ReplyDelete
  9. steady la, agak2 wa punya blog boleh mask tak

    ReplyDelete
  10. kak namee,semoga blog ni lebih berkembang thun 2012 ni...love ur blog! =)

    ReplyDelete
  11. ongrate kak namee.. leh la kongsi lebih lg tips percintaan.. kan.. hehe

    ReplyDelete
  12. wah! cayalah adik comel akak ni... you deserved it namee!

    semoga terus hasilkan entri yang menarik..

    ReplyDelete
  13. tahniaahhhh kak nameee.. akak comel ;p

    ReplyDelete
  14. wah..congrats kak namee...vogue oke msuk majalah...hehe..tp x dpt dinafikan blog akak mmg best..byk bagi informasi..suke.. gud luck akak..=)

    ReplyDelete
  15. Ehhhhh ! Banner blog MTT ada terselit lah kat situ. Banner dapat selit pon jadi lah kann. Haha Congrats Namee. Memang layak jadi blog pilihan :')

    ReplyDelete
  16. Masuk majalah tu.. Dah tahap #retis blogger tu..



    ZooLligakampung

    ReplyDelete
  17. the best blog eva!!!! sumpah bangga~ keep up writing best entry to share with us~ go namee go namee goooooooooo nameeeeeeeeee!

    ReplyDelete
  18. Wah hebat namee!! Congrate erk!!

    :)

    ReplyDelete
  19. you deserve it namee. semoga terussss maaaju :D

    ReplyDelete
  20. tahniah moga akan datang lebih hebat lagi..heeeeeeeeee

    ReplyDelete
  21. Hi.Congratulation.Akhirnya ada jugak memorable moment untuk Namee setelah dah start blogging right.Keep it up dear.Really proud of you.Be consistent okay.Happy new year sayang! =)

    ReplyDelete
  22. Taniah namee..blog namee memang terbaek..sm suka.

    ReplyDelete
  23. bestnye...tahniah namee...semoga terus sukses dlm bidang penulisan..untung2 1 hari nnati bolelah jadi kolumnis majalah ke..


    ~happy new year namee...(^___^)~

    ReplyDelete
  24. kamu yang terbaik setakat ini bagi kategori perempuan...congrat..

    ReplyDelete
  25. Terpengsann >__<... Tahniah dari DTS-MAT GEBU... ^__^

    ReplyDelete
  26. hebat lah nameee








    bila tuan blog nak jadi cover mag?hoho

    ReplyDelete
  27. wahhhh besh lah ada yang memerhati =)

    soryy dah lme tak update blog , sibuk stdy kott . err!

    ReplyDelete
  28. 1st time komen ni.hehe entry2 cik namee memang best.semoga cik namee dapat menghasilkan entry2 yang ag best.all the best :D

    p/s:SELAMAT TAHUN BARU 2012

    ReplyDelete
  29. Congratulations! This blog deserves it ;)

    ReplyDelete
  30. mmg dah agak dah sbb blog namee mmg best pun..bkn nak bodek, tp itulah kenyataannya sbb sy mesti kene singgah sini setiap kali on9 :)

    apa2 pun congrats namee ^^

    ReplyDelete
  31. wah!!
    congrat!!!
    bertuah gitu dikenali ramai...hihih

    ReplyDelete
  32. waaaa. hebat. tapi mmg patut, penulisan namee best :D

    ReplyDelete
  33. tahniah namee sayang.. memang patut masuk..hehehe

    ReplyDelete
  34. oi promote aku kat intrend.kahkahkah

    #gilaglamer

    ReplyDelete
  35. wah. untunglaahhhh~ =D hehe.. tumpang gembira utk kawan2 blogging


    ^^

    ReplyDelete
  36. sebab blog namee best la masuk dlm Intrend ngeh3...again congrats !

    ReplyDelete
  37. u inspire readers with fresh topic andmake people understand better. lagi buat 0rg sdr tntg kpntgn sesuatu yg kite anggap remeh..dats your major influence to us and the best thing is, it represents ur signature in blogging. keep it up namee!

    ReplyDelete
  38. waaa....congrate nameee!!! bestnya...

    ReplyDelete
  39. fuyoo ! iJelous. namee taknak suggest blog kte pule ? hihi

    btw cmnt namee kt entry balik kg tu iReply tau. thanks sbb cmnt :')

    ReplyDelete
  40. kami singgah sini . .
    and ,
    nakk say HAPPY NEW YEAR . .
    pssttt ,
    sory yehh . .
    lambat dua hari . .
    hehe :D
    jomjom singgah ke blog kami . .
    ade entry baru :)

    ReplyDelete
  41. Tahniah Namee, entry kamu memang terbaik :)

    ReplyDelete
  42. wahhh!! congrats namee!


    akak tumpang sukerrr..


    tulisan namee best x karut pon :)

    ReplyDelete
  43. Wahhh wahhh keluar intrend gituuu. Apa2 pungg tahniahhh! :D

    ReplyDelete
  44. wehuuuu.hebat la namee!bangga jadi follower blog ni.hehe.

    btw,lynn dah tgok kat intrend tu!!tahniah!mmuahh3.

    ReplyDelete
  45. wahhhh , makin glemer dah , hihi , congrats kak namee ;)

    ReplyDelete
  46. HOHOHOHO..tahniah namee..baiz tumpang gembira..keep it up....teruskan menulis..:)

    ReplyDelete
  47. HOHOHOHO..tahniah namee..baiz tumpang gembira..keep it up....teruskan menulis..:)

    ReplyDelete
  48. tahniah namee!!.
    wan ada berkawan ngan retis la ni.
    hehehe :)

    ReplyDelete
  49. Aslkm...wahhh bestnye...tahniah namee teruskan menulis ye...entry namee memang best n fresh...chaiyok2!!

    ReplyDelete
  50. wahhhhh, femes cik namee..in trend bila tuh???

    tp kan, belog cik namee mmg best apa..banyak perkara baik yg dikongsikan..

    ReplyDelete
  51. congrats sweetiee pie..

    bagus2 sgt2...truskan berpena .. kena cara, byk pahala kannn :)

    caiyokkkk!

    ReplyDelete
  52. congrats sweetiee pie..

    bagus2 sgt2...truskan berpena .. kena cara, byk pahala kannn :)

    caiyokkkk!

    ReplyDelete
  53. wowww..... hebat dan membanggakan... leh masuk magazine tu... kalau panggil interview penulisnya sekali lagi best... ha hah aa..

    ReplyDelete
  54. tahniah miss namee!!!
    teruskan lagi...
    cik semut suka bce blog namee... =)

    ReplyDelete
  55. tahniah! dhiya tumpang gembira! (kembali ke mode silent reader) hehe. everytime u wrote something, i always have the same thought about it. love reading ur blog since the day u begin :)

    ReplyDelete
  56. wah untunglar masuk intrend,baru ja beli tp edisi korea,kak punya baru lepas..hadoi

    ReplyDelete
  57. wahhh a big congratulations to you babe! :)
    sy dah busy sekarang, tak sempat nk update blog so privatekan dulu :( rindu nak tulis blog! huhuu :'(

    ReplyDelete
  58. wawawaaaaaa dah nak jadi belogger hebak dah ni ! tahniah namee !!

    ReplyDelete
  59. seronoknya. hehe. tahniah lah. makin ramai la yang singgah nanti kan. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...