Wednesday, February 15, 2012

Malaysia's Next Top Female Blogger 2011. Thank you Sandra Azwan.

Hello peeps..

Pagi-pagi lagi sudah ada orang inform yang saya menang main prize untuk Malaysia’s Next Top Female Blogger 2011, pencarian khas oleh Sandra Azwan. So, entry ni untuk ucapkan terima kasih pada fashion designer yang hebat Sandra Azwan kerana sudi pilih saya sebagai pemenang. Pada mulanya, dah listed dalam TOP30 dah buat saya gembira dan saya dah cadang nak minta hadiah saguhati. hehe. Em, nervous pun ada sebab dapat menang dress rekaan Sandra Azwan.

Alhamdulillah rezeki 2012, dan nasib yang baik barangkali .


Thanks untuk pengunjung dan pembaca blog ni juga. Kalau takde pembaca, takdelah blog ni hidup. Nanti kita share dress yang Sandra bagi tu sama-sama okay ! :) hehe


Tahniah untuk pemenang yang lain juga , Nisa Kay dan Tyra Ahmad. dan tak lupa pada semua TOP30. Lepas ni akan ada lagi pencarian by Sandra Azwan, bersedia ya semua ! Hadiah lumayan, jangan terlepas ! :)


Boleh terjah pemenang kat sini...Winners




Terima kasih..Nanti dah date dengan Sandra, saya kongsi gambar dan pengalaman jumpa Sandra kat sini ye. :) hehe


Happy reading and have a nice day..




70 comments :

  1. Ok aku tak kira. Aku nak pinjam jugak dress tuh sebab kau offer

    ReplyDelete
  2. Namee!!!Congrates!!
    Nanti jgn lupa share gambar dress tu dkt sini ye..
    Namee kena pakai sekali baju tu..Mesti!!hehe
    Tahniah!!! :)

    ReplyDelete
  3. congrats dear! u deserve it :) Yeay!

    ReplyDelete
  4. Tahniah NAMEEE!!! Akak happy for you. Kembang lubang idung kejap bila org femes ni rajin jenguk blog akak...thanx namee :)

    ReplyDelete
  5. Hahaha..

    Of course ko pny nama kena ada antara top winners. Kalo x something wrong dgn sandra.

    Tahniah!!

    :)

    ReplyDelete
  6. tahniah namee dari aie...agak dah namee mesti menang...hehe
    hadiah tahun baru ni...tumpang gembira untuk namee,tahniah lagi sekali okeh...^^,

    ReplyDelete
  7. wahhhhhhh, musti hati sgt hepi skrg kan. tak spbr tgu cik namee pakai baju tuh n letk picnya dlm blog nih..

    ReplyDelete
  8. wah!
    congrats!
    nanti pocket terjah sang pemenang lain juga:D

    ReplyDelete
  9. wah!
    congrats!
    nanti pocket terjah sang pemenang lain juga:D

    ReplyDelete
  10. whoaa... congratulations namee... =0

    ReplyDelete
  11. tahniah sis! mmg patut akak menang :)

    ReplyDelete
  12. tahniah..!!! memang tidak disangkal lagi..!! hebat

    ReplyDelete
  13. as expected! huhu bog congrats namee! wahh nak follow date skali! hehe :D

    ReplyDelete
  14. piwwiiit. tahniah tahniahh ! ;)
    hebat sungguh

    ReplyDelete
  15. Ada peluang melihat namee yang gadis ini...keh3

    ReplyDelete
  16. semalam ada jugak tgk. lupa nk gtaw.congrats

    ReplyDelete
  17. Congrats namee......talk to you soon!!;-)

    ReplyDelete
  18. wah tahniah dear..
    esok-esok nak juga tgk dress yang dimenangi kan.. Memang rezekilah tu.. Tahniah, u deserved it ^__^

    ReplyDelete
  19. hebatla~~~~ tahniah namee. jgn lupa share gmbr bile date dgn sandra^^

    ReplyDelete
  20. :o tahniah!

    jgn lupa share dress xp

    ReplyDelete
  21. Namee.
    tahniah!!.

    murah rezeki namee tahun 2012 ni.


    namee pernah diserang dengan cik enon dulu kan, nasib baik namee tak putus asa.

    tak sia sia.
    keep blogging ye!

    have a good day!

    ReplyDelete
  22. terima kasih yang ucap tahniah.:)

    p/s: thank u Sandra :)

    ReplyDelete
  23. tahniah Namee.... semoga terus berjaya dalam perjalanan idup ini (",)

    ReplyDelete
  24. Congratulation on the main prize!
    :DDDD

    ReplyDelete
  25. congrats namee :)

    agak2 boleh kongsi tak hadiah tu hihiii

    ReplyDelete
  26. terima kasih semua. :) hadiah tu boleh kongsi2.insyaAllah :)

    ReplyDelete
  27. tahniah... memang terbaik namee....

    ReplyDelete
  28. tahniah namee comel..pasni bole laa date dgn eyka plak..hoyeah! haha:P

    ReplyDelete
  29. tahniah kak namee :)

    http://sweetdicember.blogspot.com/2012/02/segmen-farah-aliasmy-blogger-idol.html

    ReplyDelete
  30. tahniah ye namee..
    semoga terus sukses dalam berbloging...

    ReplyDelete
  31. peh orang lawa.. untunglaaa.. hahaha btw congrats! :)

    ReplyDelete
  32. congrates Namee. u deserve it =)
    t da hangout2, share pic ngn kami oke..

    ReplyDelete
  33. whoaa..
    congratss!

    saya baru baca and singgah sini, dah memang best blog ni! suka! :D

    ReplyDelete
  34. CONGRATULATIONS!
    Tahniah, tahniah... :)
    I think you really, really deserve it. Well, cos you're different ;)

    ReplyDelete
  35. congrats namee.;)nnt amek ambar pakai dress comel2 tau.hee.;)

    ReplyDelete
  36. wahh tahniah :D maaf lambat berkongsi kegembiraan :)

    ReplyDelete
  37. tahniah namee! best woo dapat baju rm800

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...