Sunday, February 5, 2012

My number 1

Hello.. :)
Papa, bila anak-anak susah..he will never say no, entah, i dont know. Ada je solution. :')

Mama, comel bila sorok-sorok minum air manis walaupun kena pantang minum manis sebab kencing manis. haha


Okay, tiba-tiba rasa macam nak nangis.hehe


Have a nice day.. :)


67 comments :

  1. wah segak n cntik papa n mama namee.

    ^^

    ReplyDelete
  2. simple update dr namee..but this shows namee special one :)

    ReplyDelete
  3. mereka sentiasa nombor 1 di hati kita. ;)

    ReplyDelete
  4. waaa , mancung habis hidung mama namee ;) , mama nya dah lawa , patutlah anak dia pun lawa , hihi

    ReplyDelete
  5. wuuuu T_T rindu nak balik kampungggg~

    ReplyDelete
  6. tema perkahwinan tu.
    kaler oren?

    Selamat Pengantin Baru utk Kakak Namee.semoga bahagia ke anak cucu.eh, silap, bukan ke anak cucu, semoga bahagia ke akhir hayat..

    salam maulidur rasul namee.
    have a good day.

    ReplyDelete
  7. momma and daddy are everything to all of us :') they're always be number 1 :')

    ReplyDelete
  8. Bila kita semakin dewasa kita semakin sedar betapa kita takut kehilangan mereka...

    ReplyDelete
  9. wow ur mama cantik sangat ^_^

    ReplyDelete
  10. muka namee ikut mama namee laa.. hehehe.. comel je ^_^

    ReplyDelete
  11. mama namee cantik sangat macam namee..hidung mncung...cantik...

    betul namee,bila kita makin dewasa,makin dekat nak kahwin,mak pulak cakap lepas ni duduk rumah berdua,tetiba rasa sedih...

    huhuhu

    apa2 pun kita utamakan mak ayah kita.apa2 pun yang baik kita buat,semua mak ayah sokong....

    untung kan sesiapa ada mak ayah..sayang dan kasih dorang selagi mereka ada..

    ReplyDelete
  12. lama x komen entry sis namee :) tp entry ni rasa nak komen plak. so so special :)

    ReplyDelete
  13. ibu dan ayah adalah sahabat dan pendengar paling baik dalam hidup,masa susah dan senang...:')

    ReplyDelete
  14. muda lagi mama namee:)
    hidung lak mancung:) Hihihi:)

    ReplyDelete
  15. mama saya boleh tahan muda lagi. hehe. shes 42 . :)

    ReplyDelete
  16. mama and bapa are the best doctor ever..hehe!

    ReplyDelete
  17. comellah mereka kak namee.. mcm kak namee jugak :)

    ReplyDelete
  18. papa handsome, mama jelita..
    dapatla namee yang cantik :)

    ReplyDelete
  19. Patutlah kak Namee Chantek.Sebab Puan mama kak Namee still cun and Inchek Papa masih lagi handsome :D

    ReplyDelete
  20. papa namee segak dan mama namee cantik! semoga dorang panjang umur dan sihat selalu :')

    ReplyDelete
  21. Namee anak papa... Normal gadis mmg mcm tu. Haha

    *take note bagi sesiapa yang nak masuk meminang tuh, sila cam bakal mertua anda agar tak tersalah pinang*

    ReplyDelete
  22. adakah perasaan sekarang ini dinamakan sebak?

    hmm, entahlah..
    ngilu..

    ReplyDelete
  23. owh
    ingt tajuk lari dari entry
    br shark paham
    mmg mereka nom 1:)

    ReplyDelete
  24. laaa..kenapa nak nangis nie??

    nangis sebab terlalu sayangkan mak ayah yea.... :)

    ReplyDelete
  25. sayangi mereka selagi ada hayat mereka...muda lagi mak namee.kawin muda ye:)

    ReplyDelete
  26. ur mom was ohsem :)
    cantik mcm awk namee

    ReplyDelete
  27. mmg sedih bila ckp psl parents. mereka banyak berkorban. :)

    ReplyDelete
  28. rindu mama n papa or just thinking that we couldn't repay for what they have done for us. isn't? :)

    ReplyDelete
  29. namee!ur mom 42??mudaaaa okeyyy!
    and yes,shes pretty.
    kirim salam mama eh.hahaha

    ReplyDelete
  30. ur parents ..wowwwww! patut la anaknya (namee) comei :))

    ReplyDelete
  31. Fuiyoo, muka Kak Namee ada byk persamaan dgn kedua orang tua. Patotla cantik. hehe :D

    ReplyDelete
  32. curi2 minum air manis?comel nye..hehe
    hargai lah mereka ok..:P

    ReplyDelete
  33. they are our true love :)






    k..maksud 'they' tu our parents laa.. bkn parents namee :p

    ReplyDelete
  34. u cantik mcm mama you lah :) muka sama hihi

    ReplyDelete
  35. namee..muka awak sama mcm mama awak...cantik....=)

    ReplyDelete
  36. so sweet your parents... bless them..

    visit
    http://www.larazstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. comelnya mama namee.. papa namee lak segak..

    ReplyDelete
  38. awat cik namee, sedey2 plak nih..takmo2

    ReplyDelete
  39. hee. muke namee ikot mama namee. cantik:D

    ReplyDelete
  40. mama k.namee nmpk mude la :D

    ReplyDelete
  41. ololo.. comel nyee mama die :)

    ReplyDelete
  42. kalo bila tang mak ayah memang senang derai air mata kan???

    :)

    ReplyDelete
  43. my mum n dad is my priority.kalau ada apa2 yang melibatkan mereka,pasti air mata mengalir.ayah namee hensem,mak namee cantik mcm namee.;)

    ReplyDelete
  44. yeah...mereka memang no 1 di mata kita..:D

    ReplyDelete
  45. terasa rindu pula dengan arwah mak ngan abah :')

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...