Thursday, March 8, 2012

Maaf. Saya Segan Sebenarnya...

Hello peeps..

Saya segan sebenarnya nak create fanpage tu. Saya lebih suka kalau fanpage tu nama dia boleh ubah jadi SupporterPage . Em, saya baru je buat fanpage tadi sebab saya fikir saya boleh luaskan blog saya , insyaAllah. Personal acc sudah full jadi untuk mudah access di kalangan orang yang sudi support saya, maka terdaftar lah satu account supporterpage. 

Maaf, supporterpage tu macam belum habis siap, cover photos pun takde lagi . InsyaAllah tak lama lengkap lah. Nak pulak pakai timeline, agak pening. :B

Kalau anda sekalian, pembaca blog ni, tak sengaja masuk blog ni / pengunjung blog ni / suka blog ni / boleh lah LIKE . Tiada paksaan okay. Untuk yang sudi nak tahu update dari nameeroslan.blogspot.com saja. Terima kasih. :)

Jemput LIKE supporterpage saya..hehe. Kalau sudi, click lah button bawah ni.. hehe :)







78 comments :

  1. kompem dila LIKE walaupun dah ada kat friend list akak :P

    ReplyDelete
  2. terima kasih saddila, amalina and cik gugu. :)

    ReplyDelete
  3. mesti dalam sekelip mata je ramai yg like..namee femes tau! ^_^

    ReplyDelete
  4. Namee mmg patut buat pun sbb Namee blogger yg bagus.. :)

    ReplyDelete
  5. Sm pon akan like namee...sm selalu support namee oke!..:)

    ReplyDelete
  6. of course lah akak like..blog namee mmg blog peberet akak :)

    ReplyDelete
  7. buatla namee...for sure sy like :)

    ReplyDelete
  8. terima kasih. i heart u guys so much :')

    ReplyDelete
  9. will always be supporting you sis! i adore you :)

    ReplyDelete
  10. dah sejuta kali like wakakakakakakkakaka

    ReplyDelete
  11. tahniah namee...sentiasa support namee,rasa beruntung pulak namee approve ayie sebelum ni kat fb..;)

    ReplyDelete
  12. hahaha bayangkan namee nye segan tu dah membuatkn lebih 100 like.. anggap ia page tuk senangkn orng get up to date.. bukan fanpage ;)

    ReplyDelete
  13. terima kasih Lulu.

    zuan, segan dan taknak buat sebenarnya. tp rasa macam cuba lah untuk kembangkan blog lagi.InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  14. orang cantik mesti fanpage full.
    tahniah nameee!

    ReplyDelete
  15. namee,

    saya tak pernah panggil orang yang like facebook page blog saya sebagai fan. Semua saya panggil pembaca. Siapalah kita nak ada fans kan.. Sangat memahami your situation sebab dulu nak buat fb page utk blog pun rasa macam tu.

    ReplyDelete
  16. ariff, betul lah. saya mulanya taknak buat fanpage tu sebab nama page tu "fan" page. macam geli betul. lain lah saya artist atau ternama. so saya tukar supporter page. weee. lebih tenang hati. hehe :)

    ReplyDelete
  17. i like ur blog.. n will like it even more if you cover properly =p

    ReplyDelete
  18. bagi sy, namee memang patut buat page ..supaya boleh kembangkan lagi blog ni..dan sudah semestinya sy antara orang yg akan meng'like page tu ^^

    ReplyDelete
  19. semakin maju..hope lebih success ye..good luck namee..:)

    ReplyDelete
  20. macam perempuan melayu terakhir.hehe

    ReplyDelete
  21. dah like :) sis namee punya blog memang best :)

    ReplyDelete
  22. done! hee.. amir pun tak suka perkaatn fans tu.. dia pun lebih senang guna word supporter.. ehehe..

    ReplyDelete
  23. fuhyo..macam lisa surihani la....

    ReplyDelete
  24. windulahhhhh... ;)
    betul lama akak tak update blog..
    nampaknya kena amik masa baca balik kat sini.. banyak yang terlepas..

    ReplyDelete
  25. terima kasih sebab support.:) hehe. i heart u guys.

    eman..mana sesat nameehani pulak dah. haha

    ReplyDelete
  26. sudah like sebagai tanda sokongan.Moga kak Namee terus sentiasa maju ke hadapan. :)

    ReplyDelete
  27. dah like pun^^ sokong nameeeeeeee!!

    ReplyDelete
  28. hehe awal2 zuan pn segan nak wat gak, tapi ni salah satu medium nak keep readers up to date ngan blog kita kan :)

    ReplyDelete
  29. Kan? Segan kan? Saya buat pun sebab ada member suruh. Tu pun fikir sebulan. Kah kah kah..

    ReplyDelete
  30. Dah reach friends limit la tuh yang buat fanpage..haha

    ReplyDelete
  31. ringan tgn je nak LIKE ni namee..hee~

    ReplyDelete
  32. 'Papa' sentiasa sokong Namee.... he hee...

    ReplyDelete
  33. tak pe namee,buat jangan tak buat.

    ReplyDelete
  34. wooottt!nameee.
    of courseee la support! *klik laju2*

    ReplyDelete
  35. Nice blog..btw saye da follow awak..

    BOLEH MINTAK TOLONG X ? NAK TENGOK IKLAN YG AWESOME X ? TOLONG BUKA N LIKE SEMUA LINK NI PLEZZ ? :)

    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/SamsungLMFAO
    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/SunwayMar
    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/Celcom77
    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/HotlinkBagus
    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/GEPhoto
    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/GEPhoto
    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/LoraxMY
    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/HiShopJH
    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/UDevonScreenProtector
    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/churpchurp-invite
    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/B52SaltLamp
    http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/OrangeHairArtStudio

    ReplyDelete
  36. OKey dh klik...like like like..hehe

    ReplyDelete
  37. Dah baca semua post dekat blog ni. Awesome blog. serious. Xde fb nak like the fanpage. But I like this blog.

    ReplyDelete
  38. org glemer cam namee musti ada fan page..wajib tu...;)

    ReplyDelete
  39. dah like ;D yana sentiasa support namee dari belakang, tepi, depan.. hahaha

    ReplyDelete
  40. era dah like. hehe. eh, gambar akak dalam entri ni nampak cam maya karim lak. hehe~..

    ReplyDelete
  41. namee, namee mmg dah ade pminat nk buat cemana. fanpage pun ok. hihi

    ReplyDelete
  42. arghhh patutnya aku jadi orang first yang like fanpage kau.

    ReplyDelete
  43. dah lama like lah! err namee like yaya tak? hikhik. tak malu T__T

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...