Wednesday, March 28, 2012

Rozita Che Wan dan Saya

Hello peeps...


Cantiknya bulu mata ...








Saya pun ada.....


beberapa tahun lepas


Wordless ? Wednesday ? Happy Wednesday. :)


Happy reading and have a nice day..


p/s : maaf, entry doink. hanya rindu zaman study.. :B









30 comments :

  1. LOLOLOLOL!! ;D

    tak gojes la mcm kak ita pny.. haha

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha.... bulu mata palsu baru tuuuu.. hehehe

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha lawak la namee...ni bosan sangat ke apa ni?hehe...

    *yup zaman study zaman yg paling best,rindu nak berbaris nyanyi lagu Negaraku..hehe

    ReplyDelete
  4. memang kelas bulu mata namee, lentik gitu! kalah cik ta..heheheee

    ReplyDelete
  5. Hihihihi..comel gambar nameee! Hihi~~ kreatif tol dia..hihi~

    ReplyDelete
  6. wow lentiknya bulu mata namee,,,

    keh keh keh

    ReplyDelete
  7. LOL!!! mcm2 la kak namee ni.. :p

    ReplyDelete
  8. hehehe.
    bulu mata kertas,comel-comel.

    ReplyDelete
  9. hehehehe..mau meraung cik ta kalau nmpk bulu mata namee tu..

    ReplyDelete
  10. hihi..study dgn siapa tu namee?

    ReplyDelete
  11. nampak macam lain sikit la blog namee ni..hehe

    ReplyDelete
  12. oucchhh!!!

    psssttt...namee pakai tudung??

    ReplyDelete
  13. haha ni mase studio batch architeX dulu ni! i miss studio too...T_T

    ReplyDelete
  14. zuan..apa yang lain ??

    aishah pretty..hehhhehehe. rindu sangat. :')

    ReplyDelete
  15. nameeeeeeeee...

    akak rindu zaman study jugak walaupun banyak kuiz..pfftt..
    tapi zaman tu la paling indah ;)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah nice seeing you wearing headscarf. Kekalkan!

    ReplyDelete
  17. atototototo..comel dy bulu mate fake gituu~ harharhar ;p

    ReplyDelete
  18. hahah ni mesti dah penat stay up berapa hari ni...

    ReplyDelete
  19. amboi..bulu mata..warna warni..;p

    ReplyDelete
  20. lol this is so so funny, sis!! you're more prettier even though without false eyelashes. ahaks

    ReplyDelete
  21. haha amboi maskara kaler ijau tuuu =D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...