Friday, April 6, 2012

Bifa Button Skirts

Hello peeps...


Selalu nak cari skirt tapi material tak elok. Bila basuh cepat berbulu dan butang cepat tercabut. 
Selalu nak cari skirt tapi kadang-kadang size tak kena. Al-maklum kadang-kdang hips terlebih lebar , pinggang pula terlebih kecil. 
Selalu nak cari skirt, tapi warna tak menarik. Kebanyakannya color yang kurang ceria dan hidup jadi suram.
Kan ? Tapi sekarang tidak lagi !!! hiks hiks...dengan ada nya Bifa Button Skirts !


Ditempah dan dijahit khas ikut ukuran badan. Senang nak refer ! Lihat ini...


In terms of size jangan risau, memang ada standard measurement yang memahami tubuh wanita. hihi
Warna pun macam-macam pilihan. Check it out guys.

Oh btw, saya baru je beli baju yang macam Lisa Surihani ni dari Bifa's Collection ni. hehe sibuk nak baju macam tu.

Rasa macam nak beli semua, dah la tengah sale pulak tu. Macam-macam fashion baju ada di bifascollezion ..


Happy reading and have a nice day... :)




25 comments :

  1. boleh pakai untuk solat jumaat tak ni?..kihkihkih.

    asal nampak pendek je Lisa Surihani?

    ReplyDelete
  2. mesto secomel lisa nanti ^^
    namee pakai apa pun dah cantik adik..

    ReplyDelete
  3. namee pakai mcm ni ke? woahhh.. nice~

    p.s ble kte nak jumpa ek?

    ReplyDelete
  4. ala namee kurus boleh lah pakai baju macam lisa :)

    ReplyDelete
  5. huhuhu, takutnya nak pakai skirt kat luar, kali terakhir pakai pon masa bujang dulu, time bercintun bagai~~ pastu hasben cakap "oh ayang, pasni tak payahlah pakai gaun2 agi walaupon labuh, abg terganggu" apa yg terganggu pon den tak tau. lastly dpt tau jugak yg ada banyak mata yg memandang spikan boleh plak gatai kirim salam n kata canteknya akak pakai skirt kat akak ni dpn hasben akak. tak sentap mamat tuh, hahhha...

    taperlah, kita pakai ajerlah apa yg suami kita suka, yg ptg cantek di pandangan mata dia..

    ps:teringin nak beli gaun labuh...nak tgu preggy lah, masa tu hasben takleh nak kata apa...hahhha, amik kesempatan sket..lallalla~~

    panjang plak merapunya...hehhe

    ReplyDelete
  6. thanks for sharing. memang tengah carik skirt skang :)

    ReplyDelete
  7. me too love wearing skirt, especially the unique, colourful and striking one. hehehe

    ReplyDelete
  8. hehe...harga dia tak mahal pun.

    hewhew, memang nak sangat baju yang Lisa pakai tu :) hihiih

    ReplyDelete
  9. same la namee! thanks bg name shop tu sng nak terjah. dah lama cari dress ni :)

    ReplyDelete
  10. heheh...cepat. dah nak habis !! :)

    ReplyDelete
  11. ala namee, jeans takda ke?? ;p

    haha

    ReplyDelete
  12. memang cantik lah. hm ni yang rasa nak beli ni ;D

    ReplyDelete
  13. namee orang comei,subhanaAllah :)

    ReplyDelete
  14. Haip.Tak boleh beli semua la Namee.Kalau Namee beli semua habis tu saya nak pakai apa?

    Tapi nampak cantik la.haha

    ReplyDelete
  15. wah, cantik skirt kat atas tu..sy ni suka je beli skirt, tapi x pakai pun -.-'

    ReplyDelete
  16. BELI BENDA ALAH NI MESTI RASA TAK PUAS KALAU SATU.KANKAN

    ReplyDelete
  17. hehe..kalau belek2..memang akan terbeli semuaaa. :)

    ReplyDelete
  18. ~cantiknya..tringin gk nk pkai tp cm tkut tak ssuai..:(

    ReplyDelete
  19. tapi saya ni kecik je org nye.. kaki pendek so macam xsesuai je nak nak pakai skirt mcm ni.. huhu

    ReplyDelete
  20. namee :)

    tenkiu ata info nie..like like like

    ReplyDelete
  21. kalau namee pakai baju macam lisa surihani pakai tue mesti cantik...(^____^)

    ReplyDelete
  22. ingatkan button apaaaa lah tadi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...