Saturday, April 7, 2012

Nak Tukar Header.

Hello peeps...


Hey hey, saya nak tukar header. Dah lama sangat saya guna header buruk tu.. Kesian korang kena tengok header buruk saya. So, saya nak minta suggestion. Any idea ? Nak terapkan unsur architecture ke, nak letak muka saya sebesar alam ke, any idea ? hehe. :)


Thank you pretty and handsome. :)




58 comments :

  1. masukkan unsur architecture , hehe

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. nalisa... okay :)

    asy faro..hewhew. nice ! :)

    ReplyDelete
  4. unsur yg dekat dgn diri namee dan sesuai dgn konsep blog ni :)

    ReplyDelete
  5. Buat la header mcm mana pun, tp lg cantik kalau itam putih :p

    ReplyDelete
  6. simple je cukup...letak nama blog pun dh ok dh syg....

    ReplyDelete
  7. hehe. okay. terima kasih all :) i'll work on something :) dah sedih sgt tgk header sendiri.. :'(

    ReplyDelete
  8. apa-apa pun boleh yang penting bukan benda yang tidak elok..heee

    ReplyDelete
  9. ape kate letak muke saya..hahaha...

    letk gmbar yg smbolik dgn diri namee.

    ReplyDelete
  10. masuk muka sendiri je. baru boleh kenal tuan punya blog :)

    ReplyDelete
  11. cari yang simle but cool sudeh.Macam header saya.Masukkan unsur architecture pun ok jugak :)

    ReplyDelete
  12. header yg letak muka tuan blog besar2 tu dah biasa sngt.. dan lebih kepada mencari publisiti. Well..pendapat saya aje.hehe

    ReplyDelete
  13. simple but nice . jangan terlalu crowded sangat nnt org tak suka .
    goodluck akak ! :)

    ReplyDelete
  14. buatlah header vector cam akak tu, mesti cantik!

    tempah kat sini www.azhafizah.com

    ReplyDelete
  15. alorrr, wat yg simple2 ja namee. sb namee pon ada gaya yg simple..

    ReplyDelete
  16. kak mas...terima kasih.

    hehe, em saya pun rasa macam unsur architecture tu satu yang unik :)

    ReplyDelete
  17. Whatever it will be, remember to just be yourself :)

    ReplyDelete
  18. letak gambar namee je la. huhu ataupun sesuatu yang berkaitan dengan blog ni :)

    ReplyDelete
  19. Whatever it will be, remember to just be yourself :)

    *copypaste comment wydaz.. x salah kan? :P

    ReplyDelete
  20. agreed with all comments above. :) but make sure header kali ini will always beautiful and everyone can know who is 'mynameisnamee' actually! :D

    ReplyDelete
  21. letak muka I dgn u namee..hikhik

    ReplyDelete
  22. Rasanya namee lagi bagus kalau tukar layout sume terus. Sebab header sekarang ni memang dah cantik dgn layout ni. So kalau tukar maybe nampak pelik pulak. So tukar je layout sume.

    Rasanya la..

    :)

    ReplyDelete
  23. tapi namee.. yang skang ni dah sesuai dah ngan blog namee.. cam your identity pon ade..

    huhu.. tak salah kan sekali sekale berubah angin.. :)

    ReplyDelete
  24. tiara..nak nak !!! berseri2 lah blog I macam tu ada muka comel Tiara tu . hehe

    alip..itu la. nanti tukar header,lain pula jadi nya kan. hmmm..

    ked..hehe. saya suka simple je sebenarnya.. :B tapiiii...for now masih buntu. im stucked :)

    ReplyDelete
  25. namee . letak dua dua lah cool . both elements of architecture and a picture of yourself . macam cool je : ) heee

    p/s:ain suka baca blog namee : )

    ReplyDelete
  26. just be yourself :)
    bila orang tengok header tu, orang tau , tu namee punya header ^^,

    ReplyDelete
  27. namee nye blog not about personal, namee nye blog pasal personal think.. so architecture pic would be great! :)

    ReplyDelete
  28. gambar namee dgn kucing. haha :D

    ReplyDelete
  29. letak sikit trademark kak namee. baru lah orng boleh kenal. :)

    ReplyDelete
  30. namee letak la gambar namee dan nyek..

    if letak pasal architechure, nak letak gambar bangunan apa namee?..

    macam general je kan.

    ReplyDelete
  31. buat flash la, ayeem ayam mesti bleh buat pree2 punye...keh keh keh

    ReplyDelete
  32. letak gbr namee la sebab mynameisnamee kan ;)

    ReplyDelete
  33. header ni xdelah buruk mana, tapi kalau tgok header mcm ni dah boleh tahu ini blog namee :)

    nanti buat lah yg cantik2 ek..hehe

    ReplyDelete
  34. Architecture + gambar namee.. hihi ^^

    ReplyDelete
  35. header namee mmg dah cantik..:)

    Nama namee masuk dalam entry ni..:)

    http://www.nornadiah.com/2012/04/promot-blogger-1.html

    ReplyDelete
  36. namee...kalau buat tajuk blog namee pun da ok :)

    ReplyDelete
  37. serius yang ada ni pun cantik namee... hehe..

    ReplyDelete
  38. terapkan unsur2 architecture+nature,fuyoooooo
    mesti tantik
    hihihihihi :)
    nak boh gambo namee yg comei pong oke2..hihihi :))

    ReplyDelete
  39. hehe lgi suka namee low profile mcm ni tanpa letak pic.unsur archiecture ok gak^^

    ReplyDelete
  40. btw, header yg ni pon dah ok. sebab bila tgk, memang dah boleh tau header sape :) kire dah jadi tredmark hehehe. ape2pon kalu namee nak tukar, why not just put on something simple, macam u ckp, more to architecture pon ok :)

    ReplyDelete
  41. apa2 yang menggambarkan kak namee. kalau muka sebesar alam dapat menggambarkan kak namee, pun boleh. haha.

    ReplyDelete
  42. kepercayaan pling pntng utk hbgn jarak jauh

    ReplyDelete
  43. babe, since u menang my contest, i nak buat satu for you.....nak?

    ReplyDelete
  44. sandra !! nak. later on ill contact u okay !! :D ysy !!! hehe

    ReplyDelete
  45. vote for unsur architechure w ur face alongside:-)i

    ReplyDelete
  46. a'ah.. pastu buatkan sekali untuk akak ek.. hikhikhik.. kira hadiah untuk si kecik nanti.. ;)

    ReplyDelete
  47. Ini 'otai' header dah mai.
    Tamau mintak cadangan bernas ka?
    =P

    ReplyDelete
  48. letak kn unsur2 Architecture+Fashion..mesti ber seni header namee tue nanti..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...