Monday, April 30, 2012

Saya Suka Gila.

Hello peeps...

Saya ni susah nak suka dan adore benda sampai nak tengok ulang-ulang kali tapi ni dah terjatuh cinta, lalu rasa excited gila nak share dengan korang sebab rasa korang pun mesti suka gila! Saya rasa nervous dan excited bila nak tengok cupcakes buatan dari Fawie's : bake-a-wii ni. Tahu tak kenapa ? Sebab dia buat cupcakes dan cakes dengan sangat kemas dan teliti. Seriously, tiap kali tengok update dari sana mesti rasa hati..awhhh awhh. nak nak. haha. sebab cute gila.

Tak percaya, tengok ni....ey geramnya...
sopan dan sangat comel. 


Bukan takat cantik je, sedap gila pulak tu. Yang paling saya suka, packaging dia memang kemas gila dan handmade boxes hokayy.gulp.

Dia buat box dan hias box tu sendiri..omg, excited gila mak jemah.

Wedding gown siap ada labuci lagi.hehe. comel.

Emmphh, rasa nak tunjuk semua je kat sini tapi panjang pulak post ni nanti. hehe. Kalau nak tengok banyak lagi dari sentuhan tangan architect, boleh terus ke sana. 


Okay..last last. Saya punya nafsu membuak. haha. Last last...
kemas. 

Tempahan dia selalu full, siapa yang nak kahwin ke tunang ke cepat-cepat lah before ditutup. 6 bulan awal, elok dah tempah. 


Happy reading and have a nice day.. :))

p/s: 9 May macam kena ada orang belanja cupcakes lah. Siapa rela nak belanja tu, pm saya. haha :p






61 comments :

  1. nameee! saje je wat kita rasa nak terkam cupcakes tu semua.nape comel sangat haaaa..dah la tersangat kemas. perfect!
    sayang je nak makan kalau beli cupcakes secomel ni. ehehee~ suka juga tengok benda comel camni.mesti tak berkelip je mata bila tengok. aishhhhh!

    ReplyDelete
  2. wow , comel comel laa kek tuu :)

    ReplyDelete
  3. namee.buat org ngidam..dahla comel..picit tau la..hahaha

    ReplyDelete
  4. omg.. it tantalizes my senses! hehe what a lovely cakes and cupcakes..

    ReplyDelete
  5. gulp! mmg nmpak kemas, mcm bukan kek je. hee:D

    ReplyDelete
  6. gile kemas! fondant cantik sgt3! arghhh <3

    ReplyDelete
  7. tengok boleh la kek amcam ni..nak makan tak mampu mak jemah sebab comel sangattt! >.<..haha

    ReplyDelete
  8. T_T..nangesssss...cooooooooooomeeeelll sgt neh..huhu

    ReplyDelete
  9. pergh cool gila. ishh geramnya tgk :(

    ReplyDelete
  10. tak sampai hati lak nak jamah kek ni... haha

    ReplyDelete
  11. kakak kenapa comel sangatttt ?haha

    ReplyDelete
  12. cun mmg cun !
    rasa geram sgt tgk sbb chumel kemain

    ReplyDelete
  13. howaaaaaaaaaaaaaaa
    ape niii nameeee2


    ase cm nak kawen skrg sbb nk tmph cupcake tu skrg bole?

    hahahaha

    kene kawen dulu ehh bru bole tempah
    hahahahaa
    nonsense je aku ni..hihi

    ReplyDelete
  14. hikhik! comelnye yang last tuh. kawin nant nak yg macam tuh. haih! tak saba tetibe. ;')

    ReplyDelete
  15. as'salam! pergh! aku pun jadik lapa kek pagi2 buta nih! adoi! dah mcam marcmallow (betul ke eja) pulak!! namee2! ko punye pasalah nih!! mane ade kedai kek bukak pagi2.. ><

    ReplyDelete
  16. huhu kak fawi buat kek mmg cantik, semua custom made, design pun special. tak tahan tu tgk kartun lelaki pakai jubah tomeiiii

    ReplyDelete
  17. namee!! siyes memang cantik dan kemas betul kek2 yang dia hasilkan...

    ReplyDelete
  18. gilelah, sgt smart dan kreatif..suka sgt. ni kalau dpt mmg tak makan nih, sayang sgt.

    ReplyDelete
  19. comel + smart.. ai like.. tapi rasa sayang pulak nak makan..

    ReplyDelete
  20. beli bukan sebab nak makan tapi nak simpan..

    ReplyDelete
  21. kalau beli ni,mesti syg giler nak mkn..sbb comel sgt :)

    ReplyDelete
  22. tak ngap pun rasa tak sanggup XD

    ReplyDelete
  23. tak pernah tgk cupcakes comel mcm tu , alahai !!!

    ReplyDelete
  24. Hi dear,
    nice to meet u.
    jemput singgah :)

    ReplyDelete
  25. apa kena mengena cake dengan gatal nak kahwin..bengong punya nazirul.cis. hhaha

    ReplyDelete
  26. comel jer tgk kek tu...rasa sayang nak makan..hehe

    ReplyDelete
  27. Namee rasanya saya dapat tangkap apa yang Nazirul cakap tu sebab saya pun rasa macam nak kahwin lps tgk kek yang comel ni.haha

    Bila tengok kek yang comel-comel macam ni rasa macam nak kahwin terus and kek sekali dengan patung yang comel ni boleh dibuat untuk wedding dan hantaran.Itu maksud Nazirul kot. :P

    ReplyDelete
  28. memag sangat chomelll!!! Pengsan berjemaah!
    My latest Entry :)
    The Beginning of the new

    ReplyDelete
  29. comel2...kalau akak, x makan dah...berposing cukup....hehe...(Psst: 9 May ada apa...Besdaykah...)

    ReplyDelete
  30. wah~~~~~~~~~~~~~~ sedap nmpk. cantik. pestime nmpk yg mcm ni^^

    ReplyDelete
  31. wah~~~~~~~~~~~~~~ sedap nmpk. cantik. pestime nmpk yg mcm ni^^

    ReplyDelete
  32. ya Allah, kenapa sumenya nampak comel2? mcm syg lak nak makan :')

    ReplyDelete
  33. alahai comelnye.. ni kek ke patung ni? boleh makan ke?
    tak sanggup nak makan kalau ni makanan.. haha

    ReplyDelete
  34. hish namee nakutkan saya jek. ingatkan nak cakap yg namee suka jadi orang gila. hehehheheh

    ReplyDelete
  35. cantik ...nk tempah tp mahal sgt..last2 makan juga...so better besederhana :D

    salam singgah n follow sini
    dr
    afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. nyum..nyum.. tapi sayang pula nak makan.. comey sangat :)

    ReplyDelete
  37. alalala...comeynye..hehe..rasa nak gigit2 jew..ahak2..hye kak namee!..:)

    ReplyDelete
  38. aah cantiknyee
    kemas buatan dia
    sure mahal kan ;)

    ReplyDelete
  39. -----------

    singgah blog sy & sy nak share something

    nk ajak awk join giveaway mudah:

    Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

    ReplyDelete
  40. Lawanya, mesti sayang pula nak makan.

    first time singgah dari Lulu-Pages. Salam kenal namee..

    http://alindanblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. wow! so cuteee!!! don't even look like cupcake! look like little fancy dolls! hehe... got to agree they're very neat and the boxes r amazing~

    ReplyDelete
  42. kenapa pngntin tu comey sgt??!!lg comey dri pngantin real.haha

    ReplyDelete
  43. kek dia tersangatlah comel...mcm syg nk makan...kalau buat hantaran mmg ngam...

    dia ade jual kek dekat jb @ buat kelas cara2 nk buat kek ke namee...?

    ReplyDelete
  44. ololo.. comel gilos. ^_^
    sayang nak makan kalau mcm ni >.<

    ReplyDelete
  45. nyesal aku skrol ke bawah
    tak pasal pasal aku usha kocek nak oder

    hampeh

    ReplyDelete
  46. jom follow mine blog pula =)
    http://yayakulimcupcake.blogspot.com/ tq all

    ReplyDelete
  47. Cara pembayaran bank in/bnk transfer



    Mb acc=151071107847 (Nor Hasimah Binti bd Rahman)

    atau

    Cimb acc=02170014091526 (Mohd zool fazlee basir)



    Penghantaran barang = Poslaju (1-2 hari bekerja) ~ tracking number akan diberi selepas penghantaran

    Untuk penghantaran, mohon sertakan no.telefon alamat penuh beserta poskod

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...