Wednesday, June 13, 2012

Rindu Zaman Study

Hello peeps..

Bila tengah belajar, rasa nak kerja. Bila dah habis belajar, rindu nak belajar. Godek-godek pc, terjumpa beberapa picisan kerja saya masa zaman study, zaman studio. Em, rindunya. ^^

Rindu nak buat mock up.

Rindu nak pergi Taman Melawati and beli barang studio untuk buat model.

pertama kali render. 


Dulu tak sabar sangat nak habis study semua. Portfolio pun hilangkan dan tak peduli. 

Selagi tengah belajar. nikmati lah habis habisan.Jangan nak cepat habis. Nanti rindu. Sebab zaman study semuanya zaman experimental. Apa yang kita buat semua not for real. Bila zaman kerja, baru semua ilmu tu kena apply betul-betul tanpa silap sikit pun.

Happy reading :)





41 comments :

  1. Betul2. Bila dah habis study memang akan rasa rindu zaman study :D hee

    ReplyDelete
  2. skrg tgh struggle nk final exam.. huhu

    ReplyDelete
  3. yup! akak pn masih rindu zaman belajar :)

    ReplyDelete
  4. namee keje mane skarang?
    nanti msti sy pun akn rindukan zaman belaja sy

    ReplyDelete
  5. kak namee amek interior designer ke?

    ReplyDelete
  6. tak. saya ambil architecture. :)

    ReplyDelete
  7. Betul tu kakak ! waktu study lah wkatu paling have fun :)

    ReplyDelete
  8. klau mcm nie taknak stop stdy la hihihi

    ReplyDelete
  9. semua ckp cm tu..nikmati zaman study mase ade..nnti bila dh keje..akn rinduuuu...hahaha

    ReplyDelete
  10. saya masih dlm proses study..tp mmg fun waktu bljar ni..:) doakan kjayaan saye ye..hee~

    ReplyDelete
  11. hoho..

    yeah,you're right.
    hm..cube namee wat comparison.
    zaman study manakah yg paling3 best?

    ReplyDelete
  12. betul tu namee...buat mereka yang sedang belajar, nikmatilah sebaiknya..jangan sibuk nak pk kerja..kang dah keje haaa baru terhegeh2 nak study contohnya macam dkna hihiiii

    ReplyDelete
  13. cantiknya model bangunan tu..akak paling suka tgk model-model bangunan..kalau akak ni jenis kreatif mmg akak amik course mcm ni..


    akak x rindu zaman study hihi sbb bosala study dulu..skang best sbb x keje kikiki

    ReplyDelete
  14. sama la namee... dh keje ni rindu sgt kt kengkwn yg satu kepala..

    ReplyDelete
  15. nnt leh design umh saya:) hehehe

    ReplyDelete
  16. tersangatla sokong nameechan
    dh keje nih
    mcm life yg sama jek
    aihhh

    rindu betoi zmn bljr :D

    ReplyDelete
  17. namee i pun rindu gile studio uia..dah la studio yg kita dok dulu skang sume dah lawa gila. so unfair..mase kita xde plak nak renovate cantik2 kan..LOL. hampeh btol

    xx

    ReplyDelete
  18. betul tu! semua yg dah kerja PASTI akan rindu zaman belajar ^___^

    ReplyDelete
  19. ha'a kiter pn rndu sgt zaman sekolh..dlu zanan skolh kemain takmau msuk klas

    ReplyDelete
  20. same with me ! architecture but in the endd keje interior.duuhhh --"

    same la rindu nk g taman melawati bli brg buat model.rindu nak stay up smpi pg siapkn model & presentation board.rindu studiooooooo T.T

    ReplyDelete
  21. betullah cik namee, zaman studilah zaman paling menyeronokkan..bila dah abes blajo cenggini, hummm, apa pon tader...

    ReplyDelete
  22. betul...sangat rindu tym belajar dulu...=p

    ReplyDelete
  23. Ala namee, kita belajar ni tak habis punya sampai akhir hayat. So you still can belajar time kerja kan? *wink wink. :-)

    ReplyDelete
  24. Wahh cantiklah! Kite pun simpan lagi sume lukisan2 grafik & fine art mase study dulu dalam beg itam yang besar gedabak tu. Ingat lagi, beg tulah dok usung naik bas taim carik keje hahaha... nyampah pun ade tp best gak bleh berlagak kat org konon budak art! Hahahaa...
    My latest Entry :)
    Finally- Baiti Jannati siap sudah!

    ReplyDelete
  25. namee kerja kat company mana ek ? nanti kalau zul nak buat rumah namee tolong kan ? hahaha nice work !

    ReplyDelete
  26. Ye..Tersangat betul.Bila kita belajar,nak cepat cepat habis belajar dan kerja.Bila dah habis belajar..Mula lah rindu nak pergi kelas la,rindu nak buat assignment la..Hihihi~

    ReplyDelete
  27. rindu zaman belajar.. akak lagi rindu kat dak Nuha.. hehehe..

    ReplyDelete
  28. waaa..best nye nih dah arkitek cum interior

    ReplyDelete
  29. Betul tu Cik Namee, cam saya ni. Rindu buat assignment, bercanggah pendapat dengan lecturer, experimentkan presentation. Rindu semua zaman study, bile dah kerja rase nak putar balik mase je :D

    ReplyDelete
  30. a'ahlah..sy pun rindu zaman study.. tapi x rindu dgn test..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  31. bila masuk belajar, rasa nak kerje. bila penat kerje rasa nak belajar..

    ReplyDelete
  32. zaman study adalah zaman yg terbaik bg sy ..kt tak payah pning2 pikir pasal duit etc..cume pikir study, exam, assignment etc..skarang nie dah keja sgt letih, even weekend pun kne keja..hari2 kena balik lambat..rasa mamcam nak further study jer...

    ReplyDelete
  33. skang pun jana rindu la.. padahal belum seminggu habes study:(

    ReplyDelete
  34. Betul,ayie rndu zaman belajar dulu,padahal masa belajar sibuk nak kerja sangat..dah lama2 teringat balik bestnya belajar..wuu

    ReplyDelete
  35. hehe. namee pun sama..skang ni rindu sgt nak study..

    ReplyDelete
  36. sesiapa yg tengah study..hargai ok :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...