Friday, July 6, 2012

Aishah Amin : Wedding

Hello peeps..

Pheww, ramainya dah kahwin dan dah nak kahwin. Wuuu. Kawan studio ramai dah tunang dan kahwin. Teruja tengok kawan kahwin.  Ni wedding kawan yang paling latest, Aishah Amin. Thank god wedding Aishah dibuat malam sebab malam jela saya tak banyak kerja. wuu. Wedding kawan yang lain saya banyak terlepas sebab tak dapat cuti . Sedih dan serba salah rasa. Tak dapat ambil berkat orang kahwin pulak tu. 

So, bila tahu je wedding Aishah belah malam,memang taknak terlepas ambil berkat. Mana tahu kita pun tetiba sampai jodoh cepat juga ke kan. eheheh
Teruja gila tengok pengantin (Shafiq dan Aishah) semalam . suka sangat baju Aishah. sangat elegant! Pengantin pula memang naturally cun, hah. blink blink.

Masa ni kompang tengah kepakkepakkebomkebom. Sangat berseri-seri pengantin. Ketibaan pengantin dan nak ke meja makan pengantin.

Sampai je terus duduk kat meja makan sambar makanan. siap ratah daging dan habiskan semua keropok papadom. Buat muka tak malu. Sambil sembang, sambil ratah daging sambil dengar golongan-golongan achitect berbual. haha. Refill air 2 kali pulak tu. Nak refill lagi tapi malu nak mintak. 
Yang comel tersengih tu (Mimi) , tak lama nak kahwin jugak lah tu.hewhew. See, semua orang nak kahwin dah. Tak boleh jadi ni!! Yang paling tepi tengah pegang fork and spoon tu "oh hai baju merah!". Semalam tak tegur apa pun tapi duduk semeja.Masing-masing kunyah makanan je padahal satu uni. Beramah mesra dengan makanan je. haha

Cis betul Ajim buat tanduk. ( Jannah, Ajim , sayeww ,Nadz, Kamat )

Lepas makan, ada persembahan. Bukan persembahan, haa tak tahulah how to explain tapi sort of slideshow la kisah cinta Aishah and Shafiq. Rasa nak nangis juga lah tengok, rasa tersentuh macam mana jodoh pertemuan tu diatur oleh maha kuasa. :) Sekelip mata je boleh bertemu jodoh. Dulu selalu nampak Shafiq bagi bunga je kat Aishah time kat mahallah dulu..hehe. How sweet. 

Haa ni semua berpasangan lah ni. ( Gambar keempat pun.hahahahhaha)

Putri dan  Za ( The Flapper Wings Project )

Photobooth diorang! so architecture. hehe. Suami isteri dalam architecture field. Dua dua memang hebat dan berseni. Tak percaya pergi blog Aishah. Ada sketches Aishah dan Shafiq kat situ. :)

Semua tengah posing lah ni.

KAEDians (Kulliyah of Architecture and Environmental Design) .Sedih tak dapat join dalam gambar sebab dah balik awal. Takut sampai rumah lambat sangat, so terpaksa gerak balik awal.Sedih tak dapat snap photos dengan Aishah dan Shafiq.

Ni sebelah saya ni kenal tak ? Dia ni lah yang buat cakes and cupcakes yang cantik tu.!! Fawie's : bake-a-wii

Okay, gambar sudah habis. Semua ambil dari camera kawan. hehe. Terima kasih Azri dan Fawi for the photos. Selamat pengantin baru to Aishah Amin dan Shafiq ! Moga bahagia hingga akhir hayat ! :)



Happy reading and have a nice day...




46 comments :

  1. #soalan yang sama semua orng akan tanya "bila namee nak kawin?" haha

    btw smart buah tangan tu..

    ReplyDelete
  2. ~~senyum senyum sambil berangan kawen~~~~;)

    ReplyDelete
  3. bila aishah kawen??? btw.. tahniah buat aishah... thanks namee for the post.. bru tau dia kawen...

    ReplyDelete
  4. thniah utk kak aishah amin :) kak namee bila pulak ? hee tkpe kita doakan bnyk2 okay mudah2an jdoh smpi cpt :)

    ReplyDelete
  5. moga Aishah dan pasangan bahagia hingga ke akhir hayat..

    psstt: nanti turn Namee jangan lupa jemput.. ;)

    ReplyDelete
  6. shanadh..semalam echa kahwin. reception malam :)

    ReplyDelete
  7. bila nak kawen?



    *soalan lazim. hahaha

    ReplyDelete
  8. x dpt bgambar dgn nameeee sadddd

    ReplyDelete
  9. x dpt bergambar dgn nameeee saddd

    ReplyDelete
  10. so simple & cun lah..
    hihi pengantin muda..kak aishah kawan keje namee ke?

    ReplyDelete
  11. merry.tu la. rugi betul xdpt tangkap gmbr dengan maryam. dah la merry cantik gila !! :D

    ReplyDelete
  12. tensionnnnn kan berada dlm lingkungan umur yg mcm kita-kita ni?

    asyik tgk org tunang,
    kita belom.
    asyik tgk org kahwin,
    kita belom.

    sigh -,-'

    sabarlah namee, nnt kalau jodoh, kahwinlah .. tak kira bila pon..

    p/s : jgn lupa hantar kad namee.

    ReplyDelete
  13. ehem , Nameee bile lagi ? :P

    ReplyDelete
  14. semoga pengantin baru kekal bahagia sampai bila2 ^^

    nanti kalau turn namee pulak jangan lupa jemput tau ;D

    ReplyDelete
  15. comelnya.. semoga pasangan pengantin berbahagia n kekal selamanya..

    nt mjlis namee msti lg comel kan.. auwww

    ReplyDelete
  16. hehe. kalau turn namee, namee jemput semua.insyaAllah :))

    ReplyDelete
  17. your circle of friends sume those people who are gifted with creativity kan? cool sgt :-)

    ReplyDelete
  18. wah! sweetnya depa...:)

    eh! kak namee kawen wajid jemput SM! kalau tidak boikot blog namee..bhahaha :P

    ReplyDelete
  19. amy.....kamu pun cool juga. hehe :)

    sm...mesti! tak datang memang siap ah!! haha

    ReplyDelete
  20. semoga Allah percepatkan jodoh namee amiiinnnn

    ReplyDelete
  21. AKAK X PERNAH PI WEDDING KENGKAWAN BELAH MALAM..SEMUA BUAT SIANG JERK..

    ReplyDelete
  22. cantiknya kak Aishah..ehem k.namee bilaaa lagiii :p

    ReplyDelete
  23. hehe. kita kawen esok kot. hehe

    ReplyDelete
  24. Namee..thank you so much for coming!:D sedih x dpt bergambar sama2.. :( and thank you for the lovely wishes..amiiiinnn.. :)

    ReplyDelete
  25. eh2..ade muke mie la..haha camera namee rupanya yang mie peace2 ni..ingat fawie..haha

    ReplyDelete
  26. eh bace blk baru perasan..mmg dari kamera fawie ea..haha malu i.. :P

    ReplyDelete
  27. cantiknya Aishah...mesti banyak Diy tu kan...x sabar nak tgk Namee kawen plak....eh? hehe

    ReplyDelete
  28. aishah... :)

    mie...hehhe. dari cam fawi semuanya...hewhew

    ogosh..haah. banyak diy sbb aishah creative! hehe :)

    ReplyDelete
  29. first time tengok wedding dengan tema ala-ala architecture camtu.. nice!

    moga Aishah dan pasangan bahagia hingga ke akhir hayat..

    nanti turn Namee jangan lupa jemput.. taw.. taw..;)

    ReplyDelete
  30. waa cantikla dia punya cenderahati tu.isi dia apa namee??

    lepas ni tggu namee pula..heeee

    ReplyDelete
  31. eh..

    kenal pasangan yg pegang baby tu...

    kamu kawan dia rupanya..!

    ReplyDelete
  32. askm n hello blogger...very nice blog... :)

    ReplyDelete
  33. Hehe namee macam biasa,ayie akan tanya juga bila lagi?hehe..nanti kalau giliran namee jgn lupa ayie ye namee..;)

    ReplyDelete
  34. *sedang tunggu Namee punya turn*

    ReplyDelete
  35. fullamak...itu ka awek yg buat kek tuh.

    pengantin mmg sgt cun..sweett:)

    ReplyDelete
  36. selamat pengantin baru ! Namee takyah risau, calon banyak.. tengok dalam kalangan org yg comment. haha bestnya dtg kenduri w friends.. miss em :(

    ReplyDelete
  37. eh xsmpt plak nak tegur namee mlm tu kan?? dah la susah nak nmpk btg idong skg!! lol! ^^p

    ReplyDelete
  38. nampak encem gak hari tu tapi tak dan nak tegur. korang duk table hujung pulak tu. hewhew

    ReplyDelete
  39. eh eh, sy pun KAED. heee~~ :DDD

    ReplyDelete
  40. simple je dorg pakai,,nice wedding..pic kapel yg da baby tu..so sweetla~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...