Thursday, July 26, 2012

Baju Raya 2012 : Tri Fa Wardobe

Hello peeps...

Dah mula shopping baju raya ke ? hehehehee. Ni nak tolong korang menambah baju raya lah ni. Murah sangat dan baju-baju dari butik ni sangat lah cantik and mostly sesuai dipakai bukan saja time nak beraya tapi casual days pun ! Tak lah bazir, dah beli cantik-cantik tapi macam sesuai untuk certain occasion je. Tak best kan ! Lebih baik beli pakaian yang kita boleh suit banyak majlis dan activity ! Macam ni... 


Macam ini juga...pakai dengan tudung turban cantik. Nampak manik batu-batu tu...

Lagi macam ni..top tu boleh buat baju raya pakai dengan kain material satin! Lawa!

Lagi macam macam ini....

Lagi banyak lagi ...Seluar pallazo ni cantik nya ! pakai dengan kemeja lengan panjang dan labuh..cantik ni!

Nak lagi....memang ada lagi ...


Macam-macam pattern dan jenis yang boleh mix and match . Banyak lagi, tengok sampai rambang mata rasa nak beli semua je !

Boleh check out more kat sini ! :)


Happy reading and have a nice day !





23 comments :

  1. Ape gune model ni namee? Snap la pic barang sekeping dua...

    ReplyDelete
  2. ni utk yg tinggi slim lawo le.. :-)

    ReplyDelete
  3. untunglah perempuan.
    baju raya boleh dipakai untuk kasual..


    tahun ni wan taknak lah beli baju melayu.

    nak pakai yang tahun lepas je.

    baju melayu pakai time raya je.

    ReplyDelete
  4. baju raya aku ke....ada laaa. sibuk nak tahu. macam nak pakai. haha

    ReplyDelete
  5. baju cantik tapi segan nak pakai
    acane?

    ReplyDelete
  6. namee punya baju kurungg...heheh

    ReplyDelete
  7. yg hitam tu cantik juga tp akak pakai tudung pesen tutup dada..sayang nnt kalau manik x nampak..

    yg ijo pon cantikk!!

    ReplyDelete
  8. sudah..cukup....kang akak terBROWSE dan terBELI....hukhuk...

    ReplyDelete
  9. kalau tengok, pergi org kahwin pon org tak pakai baju kurung ke kebaya dah.. semua pesen2 ni je..

    ReplyDelete
  10. macam tak ada saiz dkna jer hohohooo

    ReplyDelete
  11. hey do u ever post any of your designs in here?

    u know, for an online crit session.

    lol, just wondering.

    ReplyDelete
  12. warne kucing itu seakan menakutkan haha :)

    ReplyDelete
  13. wahh semuanya cantik gittew =P
    errr tp x reti la nk pakai camtu.
    hehe







    slm ramadhan,
    cik ana

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...