Sunday, July 22, 2012

Boyfriend. I Love You

Hello peeps...

Inilah kucing paling tua dalam rumah saya. Dah warga emas dah. hehe
Tengok tangan dia belah kanan tu macam kecik compared to belah kiri punya. Tangan kiri dia kecik sebab pernah luka teruk akibat bergaduh teruk rebut awek. Luka bernanah teruk sampai ada ulat dalam daging dia. So hantar doctor, doctor korek lah daging dan ulat busuk dalam tangan dia, sampai jadi begitu. Tangan kecik sebelah. hehe

Sayang kucing tua ni walaupun kakak saya suka kutuk dia tua. haha


Have a nice day.. :)




45 comments :

  1. superb comel,suka kucing,heee..;)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. nak kucing neh boleh kak namee?kite bayar 3 ribu..hihi

    ReplyDelete
  4. Gemuknya kucing tu.. tak exercise ek?

    Zool

    ReplyDelete
  5. maihahaha..nmpk muke pon da tahu legend neh ehehhehe..
    happy fasting sys namee :)

    ReplyDelete
  6. hensem bf namee.... nanti belikan baju raya sepasang...

    ReplyDelete
  7. comel. gemoknye. kena kasi da ek?

    ReplyDelete
  8. rindu kat kucing sy yg ada kat kpg..huhu..

    ReplyDelete
  9. comel gilaaaa boyfriend Namee! ;p

    ReplyDelete
  10. comel! fiqa ade sekor kucing tua colour sama dgn kucing namee.:)

    ReplyDelete
  11. demooookkk nye =)

    bg makan ape ni namee..huu

    ReplyDelete
  12. kucing kalau tua comel jugak tak nampak kerepot kerepot. hehe :)

    ReplyDelete
  13. hahahahaha comel je walau dah tua !

    ReplyDelete
  14. ingat boyfriend betul2 namee..baru nak excited scroll down to see whos the lucky one.

    ReplyDelete
  15. dah la comel..gemok pulak tu..buat geram je tauuuuuu

    ReplyDelete
  16. Tua tua pon tetap comel & gebu. Hihi :)

    ReplyDelete
  17. woahhh. macam garfield sudah. haha. gebu habisan.. eh, rumah lawa la .. vintage.. cer la post entry pasal rumah

    ReplyDelete
  18. hihi. dia gemok dan pandai ambil hati :D

    ReplyDelete
  19. x tau pulak namee ada bela kucing hihi..
    salam ramdhan namee

    ReplyDelete
  20. alolo gewamnya titeww tgokdia. pipi dia tembam.

    ReplyDelete
  21. tolong kiss kanann kiss kiri eh kucing warga emas tu namee,hehe...... :D


    namee,selamat berpuasa :D

    ReplyDelete
  22. miaw2 sy baru jek menghembuskan nafas nyer smlm..jatuh tingkat 9...sedeh gile...

    ReplyDelete
  23. warga emas ni tak pi merayap carik awek kah? hehe

    ReplyDelete
  24. asl akak rasa cam perut dy manyak gumuk...hehhehe...comey apa, kucing ni kan kalau tua2 pon masih maintain kiut miut...

    ReplyDelete
  25. dia tua. dulu comel. skang tak comel sgt dah. nampak muka matured. hehe

    ReplyDelete
  26. alololo..comel :)
    geram tengok perot dia yg muncit tuh haaaa..
    patutlah tgn dia kecik sebelah..biasalah dah hero,mesti nak tunjuk hebat depan awek..hek3

    ReplyDelete
  27. kucing ni tua tua pun still manja kan. Azza suka tgk je tapi tak reti la nak dokong dokong huhu. rimas kalau ada bulu bul jatuh ke apa. tapi suka la tgk ragam diorang comel bangat sih!

    ReplyDelete
  28. Kucing tua pun nmpk comel....i like!!!

    ReplyDelete
  29. Kucing tua pun nmpk comel sgttt...i like cat a lot!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...