Sunday, July 1, 2012

Saya

Hello peeps..

Hari ini hari Ahad. Saya pun bosan.So macam biasa,memang terperuk saja di rumah. Nak keluar pun malas sebab takut ter shopping terhabiskan duit. hehe. Inilah activity pagi tadi. Testing testing guna application Lomo editing. 


hehe.Sorry. jangan muntah. Esok nak share recipe cheese cake lah dengan korang. Bye bye :)






51 comments :

  1. azri...ok insyaAllah :)

    pn.sheila..terima kasih. hehe. suka plak lomo punya application.

    ReplyDelete
  2. tido je laaa namee klau mcm tu.. hehe
    yeahh ! esok share recipe cheese cake..

    ReplyDelete
  3. ok aper namee...apsal lak nk termuntah..mungkin org yg jelez ngn namee jer termuntah kot

    namee nnt update saya dgn bertudung plak ekh..

    ReplyDelete
  4. alamak chef tersohor mai dah!! :O hehe

    ReplyDelete
  5. Dah comel sgt dah tu..heee..edit pakai ape pun ok..:)

    ReplyDelete
  6. banyak betul kn appication lomo kan.. klu bli andriod leh la pakai app2 tu, upload je trus..syok2 =D

    ReplyDelete
  7. namee, ur face dari angle tepi nampak mcm lisa surihani lah (=
    nice blog btw~

    ReplyDelete
  8. Kalau namee guna samsung install app nama dia Pixlr-o-matic . Cool habis

    ReplyDelete
  9. namee, suka gambar yg ke 3 tu..ohsem ma

    ReplyDelete
  10. namee, suka gambar yg ke 3 tu..ohsem ma

    ReplyDelete
  11. subhanallah.. cantiknye ciptaan Allah.. :)

    ReplyDelete
  12. comel je namee ni!! :D btw, nk gtau namee, i've changed my blog address form bloginimyblog.blogspot.com to ceriteramarfieyra.blogspot.com :) hopefully nanti namee tolong tukar link kat 'hearts' tu k? :) thnx in advance beautiful <3

    ReplyDelete
  13. hahaha. kemain k namee posing saing2 model :3

    ReplyDelete
  14. pic pertama nampak mcm minah saleh n last nampak malay hbs.btw u mmg cantek

    ReplyDelete
  15. pandai laa akk posing...
    hehhe akk chantek..
    btw adx ske mkn cheese cake... !!
    :)

    ReplyDelete
  16. Tolong aku update blog pun ada faedah..haha

    ReplyDelete
  17. hai nameee. alooo rindunyaaa lama tak main komeng2. bz laa. ni la baru dpt baca habis2 entri namee. namee tiutttt :P

    ReplyDelete
  18. owh...selama nie sunnguh merendah diri kan..smp sy tak kenal spe sbenarnya owner belog nie..hanya baca tulisan jerk...rupanya orgnya omey omey sweet sangat3...hik3..sis..cepat share recipe cisss punya kek ^^

    CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
    Jiwa daku sedang berperang

    ReplyDelete
  19. gabungan rupa artis lah kak namee nie. hihi

    ReplyDelete
  20. kak namee , gambar kanan atas tu dr tepi nmpk mcm iras lisa surihani lah . hehe

    ReplyDelete
  21. yg gambar tutup mate tu cantik sangat :)

    ReplyDelete
  22. alooo comel nyer namee..yg tutup mata tu..

    mana resepi cheese cake namee?????

    ReplyDelete
  23. Err apa yang ayie boleh kata,namee bila senyum memang manis,:)

    ReplyDelete
  24. bedebar debar jantung nengok gambo.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...