Monday, July 9, 2012

Zalora

Hello peeps...

Pernah beli baju di Zalora? Baju dia lawa-lawa sangat dan murah. Kalau tengok mesti nak rambang mata. Saya ada order few dari Zalora tapi banyak kali not in stock. 4 kali diorang call dan kata not in stock so kena 4 kali replaced dengan barang lain. Finally, ini lah yang saya pilih . After 2 months plus baru sampai baju dari Zalora. Yay.



Barang Zalora memang banyak lawa-lawa dan menarik hati tapi kena sabar. Sebab dia order dari luar dan customer ramai. So kalau terlewat tu ,biasalah. Macam saya, after 2 months plus baru dapat. Banyak stage. Nak kena call dan wait reply untuk tahu status.Shopping made easy? hehe

Have a nice day...




43 comments :

  1. kenapa mcm susah pulak nak shopping..err~

    ReplyDelete
  2. haah. macam jadi stress pulak. tak tahu kenapa.cuba baca complaints orang kat wall fb diorang. lagi macam2 .

    ReplyDelete
  3. mybe bnyk sngt org beli kot . tu jd kelam kabut . tu tkot nk shopping online tuh . huhu

    ReplyDelete
  4. tak suka zalora..

    beli takde, duit mmg takleh pulang so ganti ngan benda lain,
    takde lagi,

    ganti lain..

    lol

    baik beli kedai

    ReplyDelete
  5. meejah ...kena jugak ke ?? haha. baca kat wall diorang lagi macam2. siap ada yg beli kasut harga 900.

    ReplyDelete
  6. fuh..main order on9 ni aku rsa lebih complicated dari msak nasi.

    ReplyDelete
  7. tak penah lagi beli di zalora..tapi tengok harga macam murah2 dan cantik!

    ReplyDelete
  8. teringin nk beli, tp mcm leceh.. hurmm

    ReplyDelete
  9. eh i ada beli accessories dan kasut.harini order esok dapat. may be bergantung kepada barang kot kan.oh i kat penang

    ReplyDelete
  10. hasrina...tu la i baca kat wall fb diorang pun sama. ada yg dapat cepat dan ada yang 2 3 weeks pun tak dapat. kalau macam baju, maybe ramai sgt yg order dan sbb tu selalu out of stock.

    ReplyDelete
  11. cantik.ada suka satu, tapi takut dah nak beli.sebab kalau takde stock, dia suruh replece dgn barang lain yet bukan taste kita. :( wuuu

    ReplyDelete
  12. tak pernah lagi shopping kat Zalora..macam susah je..

    ReplyDelete
  13. cantik baju die. tu yg ramai org berebut nk bli kot

    ReplyDelete
  14. x sesuai utk akak yg jenis x sabar dik..

    ReplyDelete
  15. hehe.selalu online shopping lg memudahkan tp bila jd menyusahkan..rasa leceh sgt.

    ReplyDelete
  16. klu x silap zalora berkonsep dropship, brg direct dr suplier..mmg pyh konsep cmni..dorg kna konfom suplier dulu ada brg atau xde..

    ReplyDelete
  17. haah. sebab kat website memanjang in stock so customer pun terus tekan beli n bayar. tp problem nya, duit tak boleh refund. tu yg buat ramai org marah tu. dah tak boleh refund, kita kena tukar dgn benda lain berkali2. plak barang yg kita tak minat. terpaksa minat juga or else burn the cash.

    ReplyDelete
  18. baju dia memang lawa2. saya rasa nak order lg tapi kena sabar. hehe

    ReplyDelete
  19. zalora..macm seram je nk beli situ sebab mahal huhu

    ReplyDelete
  20. cantikk nye . . suke tengok . dua2 , baju and org :)

    ReplyDelete
  21. ada kawan saya beli barang dekat zalora ni.. tapi pas sudah tak dapat2 pun barang2 nye.. kesian dia.. nak tuntut balik duit tak boleh.. huhu

    ReplyDelete
  22. sayidah....em rasanya ramai jugak tak dapat. tengok kat wall diorang pun ada beli barang harra 900 tp x dpt....

    ReplyDelete
  23. shopping on9 mmg begitu jadinya . lambat sikit plus barang nye kan dh tak tengok dgn mata.

    ReplyDelete
  24. elie tak suka shopping! tp once bila da shopping, salu masuk kat kedai rm5-10 je. haha

    ReplyDelete
  25. Hye Kak Namee! Akak ni cantiklah.
    pakai apapun cantik. hee.
    nnt singgah la blog fara pule ye,klau sudi.hee.
    klik sini nak ke blog fara http://bit.ly/Miha8l .thanks kak namee! :)

    ReplyDelete
  26. i iz dont really like shopping.normal kah saya sebagai gegurl? hahaha

    ReplyDelete
  27. Oooo, ada jugak yang tak dapat barang ye...

    kesian.

    ReplyDelete
  28. yg biru tu cantek cik namee oiii...gojes kut kalau cik namee pakai..:) sweettt..

    ReplyDelete
  29. yup , shooping make perfect jugak . hahaha .

    eh nak gtaw nie , blog SYAFIK COKLAT tu takkan ada tulis entry lagi . ini link blog baru syafik .

    syafikway.blogspot.com ..thanks.=)

    ReplyDelete
  30. Pernah dengar tapi belum pernah beli lagi... Ada tengok jugak baju2 dia.. Cantik jugak... Salam kenal... Follow u..

    ReplyDelete
  31. kalaulah berduit Y_Y geram gila tgk kasut MacBeth dekat Zalora..

    ReplyDelete
  32. izzul...barang dia memang sgt lawa2. serious.

    ReplyDelete
  33. namee dah lawa..pakai apa pon mesti lawa ;p

    ReplyDelete
  34. hyee nmee..nice 2 mt u....nk tye.blouse kt zalora murah2 k????cpe yg thu...!???blh bgtau ckt x

    ReplyDelete
  35. blouse dia banyak dan cantik2 dan murah! awak cepat2 pilih nanti habis! :)) kalau nak blouse cantik...poplook.com banyak jugak! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...