Saturday, August 18, 2012

Mesej Ikhlas

Hello semua..

Nak ucapkan Selamat Hari Raya buat semua pembaca,pengunjung, terkunjung, dikunjung sekalian. Mohon maaf kalau ada terkasar bahasa, berunsur sarcasm dan juga sewaktu dengannya. hehe. Selamat hari raya dan berhati-hati di jalanraya okay ! :D

(raya 2010) saya sengih sebab gigi saya penuh, orang sebelah saya kepit mulut sebab gigi dia kurang penuh.

Sekian dari saya Namee Roslan dan kembar saya Nine Roslan.

Happy holiday :D




28 comments :

  1. Sis Namee!!! Selamat Hari Raya Aidilfitri. mohon dimaafkan kalau ada salah silapnya sepanjang perkenalan kita di laman sosial Facebook dan Blog!

    Minal Aidzin Wal Faidzin. semoga kita semua boleh merayakannya dalam suasana yang ceria dan gembira. :)

    ReplyDelete
  2. pagi raya makan mee
    selamat hari raya namee :)

    ReplyDelete
  3. Comel gila both of you. Adik namee tu geram nak cubit pipi dia.

    Btw, selamat hari raya namee :) Mintak maaf kalau ada buat namee tersinggung ka apa selama kita kenal di alam maya ni :)

    ReplyDelete
  4. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN akak!!! ^___^

    c0mel orang sebelah akak tu~ hikhik! kalau dia senyum nampak gigi, mungkin lagi c0mel kott~ xD

    ReplyDelete
  5. kehadapan sys namee ^^

    "‎(⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫.
    `⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°•✫
    ..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
    ☻/ღ˚ •。* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。
    /▌*˛˚ღ •˚ selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin ♥♥ ˚ ✰* ★
    / \ ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚"

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya nameeee

    www.missmoots.wordpress.com

    ReplyDelete
  7. salam aidilfitri faz..err.namee , maaf di blog dan tuiter :)))

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya buat kamu semua :D

    ReplyDelete
  9. umar...haha. takde hal lah ! selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya namee yang gojes! (^_^)

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya namee..
    mesti budak comel sebelah namee tu banyak dpt duit raye...ehehehe...

    ReplyDelete
  12. hahahaha gg sy terlbih penuh, hehe :D

    selamat ari raye tuan belog, br follow tp dah suka :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...