Pages

Thursday, September 20, 2012

Proses Beli Kereta


Hello peeps..

Ini kali pertama aku beli kereta, dalam masa seminggu je loan dah lulus. Cepat jugak diorang buat kerja. So ini aku nak share proses beli kereta bagi sesiapa yang ada plan nak beli kereta buat kali pertama. Tak la susah sangat proses beli kereta. Asalkan document untuk proses beli kereta lengkap dan cantik. So ini lah dia proses beli kereta…

Dokumen untuk proses beli kereta…
-Kad pengenalan
-Lesen Memandu
-Surat tawaran kerja
-Bank statement 3 bulan latest
-Tambahan - Statement KWSP

Bank statement aku , dari 4 bulan terakhir aku memang jaga betul.Duit keluar masuk semua aku susun cantik-cantik. Duit extra income semua aku masukkan dalam bank yang aku guna untuk beli kereta ni. Keluarkan duit pun sikit-sikit nak buat bank statement cantik punya pasal. Plan nak beli kereta, 4 bulan awal aku dah standby cantikkan bank statement. Balance biar kasi banyak dalam bank tu. Terpaksa berjimat cermat beberapa bulan.

Later than, pergi lah bank nak update buku bank tapi aku pun bengong tak update buku tiap bulan. So bank memang tak boleh nak retrieve balik semua bulan-bulan lepas punya statement. Minta print bank statement tak boleh pulak, sebab account aku guna buku bank. Last-last bank yang nak bagi loan kata takpelah, bagi statement account kwsp aku. Dia nak check je samada betul ke tak gaji kita banyak ni dan nak tengok caruman tu betul ke dengan tangga gaji. So, anda semua jangan jadi bengong macam saya.Kalau akaun ada guna buku bank, update lah tiap bulan. Mudah untuk apa-apa urusan.

Dah tengok kwsp, memang betul but then problem dengan company. (company swasta selalunya) So dia kata dia nak penjamin, so okay lah. Aku deal lah dengan kakak aku untuk jadi penjamin (rasuah janji nak beli vacuum). Petang tu terus lulus.

So inilah dia…
Mula-mula nampak, sengih jugak la.yela, kereta pertama atas nama sendiri pulak. seronok tiba tiba. Apehal seronok tanggung hutang...hahaha

Gelabah nak belajar . macam belajar mula mula bawak kereta pulak rasa. ni tengah belajar guna manual mode. ok, jangan harap lah nak try manual. automatic sepanjang masa sudahh. haha. dah lupa nak bawa manual pun. Encik Azhar terangkan dengan penuh semangat , i was like.. aaa haa aa haaa. tapi tak faham. :P perempuan memang macam ni kaaannn. 

Aku beli kereta ni dapat la beberapa gadget, gps , smart tag tu .

Kalau nak tahu kita layak ke tak beli kereta tu…
a)Contoh, kereta bayar bulanan RM1000. Darab dengan 3 .Total RM3000.so gaji kau kena lebih dari RM3k tu.

b)Contoh, kereta bayar bulanan RM200. Darab dengan 3 .Total RM600.so gaji kau kena lebih dari RM600 tu.

Kalau gaji kau lebih dari total yang dah darab 3 kali tu, layak lah. Mesti lulus punya loan. Paling kritikal pun, dia akan minta penjamin.

Kalau nak guna graduate skim, dokumen yang diperlukan adalah..
1)Kad pengenalan
2)Lesen Memandu
3)Surat tawaran kerja
4)Sijil graduation
5)Bank statement 3 bulan latest

Aku apply graduate skim ni tak lepas, so try loan macam biasa  baru lepas. 

Korang kalau nak try, try lah call Encik Azhar ni. Hes very helpful and friendly. Mudah nak berurusan dengan dia. Tak kena tipu punya. Sampai orang dari Penang pun minta tolong dia sebab dia pandai deal dan bank luluskan. InsyaAllah. Yang penting, dia tak tipu duit orang. Kalau bank kata ada refund money, dia dengan besar hati bagi duit tu kat customer dan tak tipu. Discount pun ada. 
Ini Encik Azhar. Boleh contact dia , tanya number kat saya nanti.





Muka hutang bank RM 96 ribu.  sekali dengan bunga RM 121k macam tu lah. bayar bulanan 1k..:B *kentut.

Nak contact Encik Azhar...sila ke http://www.proton4utoday.blogspot.com/


Happy reading and have a nice day...

326 comments:

  1. nameeeeeeeeeeeeeeeeeeee,thank you so much, onie ada plan untuk beli juga, start from now onie jaga bank statement,terpaksa berjimat cermat juga,hihi :D


    nanti kasi no en.azhar kat onie tau..

    ReplyDelete
  2. huyo!
    header baru..
    kereta baru..

    ehem ehem :)

    ReplyDelete
  3. Info berguna sgt!thanks!
    Bestnye dpt pakai kereta sndri guna duit sendiri kan :)

    ReplyDelete
  4. wah banyaknye duit namee..anyway congratulation...dapat kereta baru!!!cantik!!!

    ReplyDelete
  5. new header!

    new car!!

    bila nak bawak jalan???

    ReplyDelete
  6. banyak benda yang wan baru tahu dari sini.

    thanks ye namee.

    namee dah kerja lah?

    lepas ni, kena tahu jugak bahagian enjin kereta tu..supaya lebih efisyen dan kereta tak selau meragam.
    orang cakap, kereta Malaysia ni, kalo tak jaga betul betul, selepas beberapa tahun, banyak ragam jadinya..

    ReplyDelete
  7. yeaa dah ada kete sendiri.pasni leh jalan2 ngan senang lenang.hehehe.itu kereta proton ape ek?cam inspira je.plat wxh ni plat kl kan?hehehe

    ReplyDelete
  8. means gaji u ni more than 3k la?? perghhh...

    ReplyDelete
  9. En Namee oii, apasal beli kereta perotton..xbagus ma. just advice

    ReplyDelete
  10. wahh best la namee da ade kete..congrats2 ;)...sy pun ade plan nk beli kete jgk ni..hehe..tggu2, kompol2 duit dl...baik2 bawak kete ^^

    ReplyDelete
  11. wahhhhhhhhhhh..syoknyaaaaaaaaaaa..dah ade kereta sendiri..saya ni bile la nak merasa ade kereta sendiri..uhuhuhu..

    namee beli preve eh? ;p

    ReplyDelete
  12. Memang seronok pakai kereta baru, yg tak seronoknya time nak bayar balik loan tiap2 bulan. Yg paling fed-up kalau ambik loan sampai 8-9 tahun, kereta dah nak reput hutang belum settle...aaduzzzz...

    ReplyDelete
  13. Wahh!!! Bestnye berkereta baru.. dan selamat membayar hutang.. ngeeee..

    ReplyDelete
  14. wah! detail namee bg taw...hehe

    cun! kereta baru..

    :)

    ReplyDelete
  15. tahniah laa..untung bdn..da keja beli keta gedabak..bwk la kucing ksayangan kamo tu..hahaa

    ReplyDelete
  16. woahhh best nya namee dah ada kereta >___< namee nape tak beli yang kaler itam ? kereta mahal-mahal nie , lebih cantik kalo kaler dia itam . nampak elegan

    ReplyDelete
  17. eh, kereta kl dah 'WX...' dah. Bestnya. Aff sruh mama ambik no.plate sana tp dia nk yg kedah jgk ;_;

    ReplyDelete
  18. namee, happy driving and drive safely ;)

    ReplyDelete
  19. wah...ade kete bru..best...tumpang bley..hihi

    ReplyDelete
  20. ni lah namanya bayar spi tua...hahhaha. syok la da dpt kereta baru, sendiri punya plak tu. tp yg tak best tu kena pakai penjamin kan, sabau je lah. nama pon keje swasta. seb baik en hasben keje gomen, jd taklah pakai penjamin. kalau tidak musti bakal jd cam cik namee juga, gunakan rasuah ke atas adik ipar, hahhahha...

    pasni leh posing maut atas kereta baru...tak sabau nak nengok, kekekkke~~

    ReplyDelete
  21. ko tak rase rugi ke bayar dekat2 seribu bulan2 untuk kete namee?hehe kalau aku, hutang kereta kene bwh 500 sebulan. lebih dari tu membazirun sebab kerete adelah sejenis liability

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana pulak kete aset la, cuma die ade depreciation (contra aset) mmg die akan mengalami susut nilai. Purchase cost tu irrelevant cost sbb die sunk cost, klu x kira berbaloi ke tak tgk die punya maintanance yg die akan incured dan harga klu jual balik

      Delete
  22. VAH! tahniah namee for being able to pay and buy ur own car! 1k banyak tu per month. when will i be able to have my own car tsk tsk. lesen pun takda hehe

    ReplyDelete
  23. congratz dah berjaya beli kete.. teringat mase beli kete dulu.. memang ade certain prob ngan dokumen.. alhamdulillah lulus gak ^__^

    ReplyDelete
  24. Aku menyesai beli reta dulu sebelum rumah..haha..

    Jangan kata beli ja..kena kira maintenance, minyak, insurance & roadtax dan juga jgn lupa..TAYAR..haha

    ReplyDelete
  25. bila nak bawak saya jenjalan dengan kete baru tu?hehehe

    ReplyDelete
  26. Ouh..lebih kurang 10thn lah byran balik ye.lepas ni namee kena lah blaja cmne nak tukar tayar, cmne nak isi air itam dan jangan lupe basuh kereta..heheh

    ReplyDelete
  27. ha leh wat panduan ni nanti..wah nanti bawak iera lah.hihihi..vromm

    ReplyDelete
  28. wah namee ada kereta baru dah. boleh bawak jalan2 hihi

    ReplyDelete
  29. aish, macam mana lar saya nanti nak beli kereta, sebulan dah seribu. Gaji kene mantopp. :)

    www.sharizamyusri.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. ececeh.. dah ade kete baru.. leh tumpang round masjid india tak?? hehehe...

    kite ade kete tapi lesen takdok.. reti start je tapi tak reti nak bawak.. :)


    anyway.. header baru nampak??? :)

    ReplyDelete
  31. wewitt.kete baruuu!nak tumpang sebelah Nameee! :P

    ReplyDelete
  32. wa.. mesti kete cntik kan namee^^ kete ape tu~~

    ReplyDelete
  33. hehe..k.namee,nnt blh bawa sy g jln2 kan?eh eh :P

    ReplyDelete
  34. k.namee,lps ni blh lah bawa sy g jln2 kan?eh eh eh :P

    ReplyDelete
  35. okey, nak tumpang kereta kak namee please. hehe :D

    ReplyDelete
  36. tahniah.. ;) akhirnya berjaya mendapat sesuatu atas usaha sendiri kan walau terpaksa rasuah kakak.. hahaha..

    psstt: ni yang buat akak lagi teruja nak ada kete atas nama sendirik ni.. (hehehe.. kena gedik manja lebih sikit kat en. suami ni.. wink2)

    ReplyDelete
  37. cantik nyer keter baru.nak goris ada menang paper x

    ReplyDelete
  38. muka hutang tu mmg xbleh blah. namee next post buat mcm2 jenis mimik muka. cam best plakk

    ReplyDelete
  39. thnks for info memeng ade niat nak beli kete bulan depan hehehe
    kebetulan betul

    nak naik nak naik :P

    ReplyDelete
  40. Teringat ayie masa nak beli kereta saga dulu,bos dealkan semua..sekali dah lulus semua,ayie cancelkan..sebab fikir2 balik baik ayie uruskan mana yg penting dulu...bajet kena ada,boleh bayar bulan2 tp maintainance pn kena jgk..so buat masa ni,pakai je la dulu kuda biru cabuk ayie tu dulu..wuuu~

    ReplyDelete
  41. wahh,bestnya beli kereta.tp sy ni x keja lagi,baru habis.mimpi dululah agaknya ye.tehehehe +.+'

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  45. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  46. namee kentut sambil tunjuk gigi kapak --> :B *melting, gua tergoda!

    ReplyDelete
  47. hihi...xpela...janji ada dah kete sendiri...

    ReplyDelete
  48. sesiapa nak number Azhar mintak kat saya ok.

    ReplyDelete
  49. Amboi..macam tokoh korporat la si cantik ni ..hewhewhew

    ReplyDelete
  50. waaaa. namee dah da kereta baru aaa. *berangan nak kereta sendiri*

    ReplyDelete
  51. Wow, monthly R!1k gitewww...;) Not bad as this is your own car...;) Mesti puas hati dah dapat beli kereta sendiri...;)

    ReplyDelete
  52. samaaaa... kita pun baru beli kereta baru... :)

    ReplyDelete
  53. wah best la beli kereta... kereta apa tu lancer ke? sonok aihhh...

    ReplyDelete
  54. azza ingat nak beli honda city bila dah kerja nanti.... harap harap lah..

    ReplyDelete
  55. amboi.. best lah namee..

    header baru..
    kereta baru..
    laki baru... erkk!
    hahaha

    btw, nnt boleh la bwk kite jenjalan naik kete bau kilang tu kan? haha

    ReplyDelete
  56. fuyyoiii, untung la dapat beli kereta..hehe..:P

    ReplyDelete
  57. Sis namee ni... gelak tergolek saya baca entry ni. Tahniah dapat kete baru:)

    Sy baru kat sini~

    ReplyDelete
  58. Namee meh la jejalan kat bangi ni. Ngeee^^

    ReplyDelete
  59. pergh style ! banyak juga gaji namee. meh dtg melaka. bosan nak mampos study sini. wakaka

    ReplyDelete
  60. waaaa. namee dah da kereta baru aaa. untonglah!

    ReplyDelete
  61. waaaa. namee dah da kereta baru aaa.

    ReplyDelete
  62. hutang yang nampak tak apa.. yang hutang tak nampka barang apa yang dibeli lagi masalah ahhaa

    ReplyDelete
  63. Nak kawen ngan namee ah. Bleh namee?

    ReplyDelete
  64. tahniah dapat kereta baru :D
    lama x jenguk blog sis namee ^^

    ReplyDelete
  65. saya punye loan kereta dah setel.. tibe2 berangan nak tukar kereta baru plak.. ~hehe~

    ReplyDelete
  66. Apa lagi namee..bawaklah elie pergi pusing kota! :D

    ReplyDelete
  67. good info, namee! thanx... (lama dah x dtg sini....harus tepek kat bloglist baru selalu singgah nih. hehe )

    ReplyDelete
  68. Wah! Congrats dapat kete baru. Tak boleh tumpang naik, tumpang gumbira ja mampu. :D

    ReplyDelete
  69. untuk pengetahuan semua...penjamin diperlukan hanya jika BANK tidak mempunyai keyakinan terhadap majikan & pendapatan bakal peminjam sahaja di samping komitmen yang sedang ditanggung oleh bakal peminjam. Ada juga pemohon pinjaman yang bekerja dengan syarikat SWASTA tidak memerlukan penjamin.....

    Apa yang penting ketika bank interview kita kena jawab soalan mereka dengan yakin...dan tugas pemohon juga adalah memerlukan anda membina keyakinan PIHAK BANK untuk meluluskan pinjaman.....SAYA HANYA SEKADAR MEMBANTU ANDA

    SEKIAN
    AZHAR PROTON

    ReplyDelete
  70. jom pusing pusing cheras..jgn lupa singgah laundry akak tau budak cantik!

    ReplyDelete
  71. favourite dah entry.. semoga berguna nak beli kereta nanti :D

    ReplyDelete
  72. izzati...hehe. nanti ada kereta bawa saya jalan2 tau . hehe :D

    ReplyDelete
  73. INILAH SENARAI PROMOSI DISKAUN
    UNTUK BULAN SEPTEMBER - DISEMBER 2012
    (bergantung juga kepada memo dari pihak proton untuk jadual promosi diskaun dari masa ke semasa...

    PROMOSI REBAT (DISKAUN) PENGGUNA - 0KTOBER 2012
    promosi bermula dari 1 Oktober sehingga 31 Disember 2012

    SEMUA MODEL SAGA FLX 1.3 AUTO/MANUAL - RM1,500
    SAGA FLX SE 1.6 - RM1,500

    PERSONA STANDARD AUTO/MANUAL - RM1,000

    EXORA STANDARD MANUAL - RM1,500
    EXORA EXECUTIVE MANUAL - RM1,500
    EXORA EXECUTIVE AUTO - RM0.00
    EXORA PREMIUM AUTO - RM0.00
    EXORA PRIME PREMIUM - RM0.00

    INSPIRA EXECUTIVE AUTO - RM4,000
    INSPIRA PREMIUM AUTO - RM2,000

    PREVE EXECUTIVE & PREMIUM - RM0.00

    *Daftar kereta di JPJ sebelum atau pada 31 Disember 2012
    - keterangan lanjut boleh menghubungi di talian 013-2795517

    ReplyDelete
  74. dah ada kete.. tahniah.. boleh jalan-jalan nanti..

    ReplyDelete
  75. tahniah dah dpt beli kereta..
    mudah-mudahan lepas nie dpt beli kereta pulak....:)

    ReplyDelete
  76. Aiyaa.. teman pung baru sebulan pakai kereta, pakai pun sbb dah serik accident bawak moto, btw, nice car and plat no... hee

    #kubukanmatrempit

    ReplyDelete
  77. Tahniah Namee atas pemilikan kereta Inspira baharu anda!!!

    Juga kepada Azhar Proton... sekalung TAHNIAH juga kepada anda kerana telah menaikkan nama Penasihat Jualan Proton... saya juga berkarier seperti anda & cara anda juga telah lama saya praktikkan... kerana ini adalah amanah kita... Syabas!!!

    Daripada Che' Li (017-6338 699) of DZ Automobile (M) Sdn Bhd, 15G - 16G, Jalan Damai Mewah 1A, Taman Damai Mewah, Off Jalan Semenyih, 43000 Kajang

    Dijemput kesemua sahabat Namee & pembaca blog ini untuk datang ke majlis pembukaan Showroom kami pada hari esok, Sabtu, 20hb Oktober, 2012 antara jam 11:00 pagi & 6:oo ptg.

    ReplyDelete
  78. saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada NAMEE...kerana komen anda tentag khidmat nasihat dan penerangan di dalam blog ini alhamdulillah, secara tak langsung telah menarik minat Cik NOR SYAZA AQIRA...untuk membeli proton SAGA FLX SE 1.6 (SOLID WHITE)melalui PROTON 4U TODAY...(JENAMA AZHAR PROTON) dengan tawaran DISKAUN RM1,500, hari ini 20/10/2012 saya telah menyerahkan kereta beliau tepat pukul 12.00 Tengahari (SABTU) di TAMAN SERI SENTOSA, Jalan Kelang Lama...namun begitu saya terlupa mengambil gambarnya..diharapkan Cik NOR SYAZA AQIRA tidak lupa untuk menghantar gambar kepada saya...dan sekali lagi SEKALUNG TERIMA KASIH KEPADA NAMEE....Insyaallah, akan ada SAGUHATI DARI SAYA...dan akan saya hantar melalui POS jika saya ada rezeki lebih....ALHAMDULILLAH...amin

    SEKIAN
    AZHAR PROTON
    013-279 5517
    www.proton4utoday.blogspot.com

    ReplyDelete
  79. Che' Li, Saya juga pernah menjadi SA di DZ Automobile, tetapi di lokasi SHOWROOM lama di TASIK SELATAN (sebelah TEKUN NASIONAL).

    SEMOGA DZ AUTOMOBILE akan terus berjaya di LOKASI YANG BARU....

    :),

    Best Regards
    AZHAR PROTON

    ReplyDelete
  80. tenkiu tuan tanah, info yg sgt berguna.

    ReplyDelete
  81. waaa.. bf baru :) jeles ni. hikhikhik

    ReplyDelete
  82. Berape en azhar bg komisen ni.

    ReplyDelete
  83. ramai orang dia mampu beli bayar bulanan RM 1k selama 3 tahun pada bank.tapi seringkali TERLUPA pada maintance/part/risiko kecurian etc etc. dan anda semua ingatlah.perjanjian sewa beli kenderaan ni merupakan acara utk orang muda muda dan belia mcam tuan blog dan saya ni ke kancah muflis.

    sekarang kalau tak salah hutang RM 20k keatas dah muflis kot.

    ReplyDelete
  84. common sense. kalau tak bayar, muflis lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm proton showroom kat giant batu caves je. ke salah? huuu

      Delete
    2. ya betul...memang di Proton showroom Giant Batu Caves....

      Delete
  85. belum beli dah fikir muflis.he2..kereta ni kita untung pakai jer.mahal kereta selesa dan selamat.saya rasa Namee buat pilihan yang bijak..Sebab saya pun pakai honda stream.bagi saya puas hati biarpun harga bulanannya lebih rm1k.

    ReplyDelete
  86. bagi saya tak salah Namee ingin membeli kereta idamannya walau pun mahal kan.kereta nie untung memakai..yang penting,selesa dan selamat.Duit memang akan habis kalau tak digunakan.so,gunakannla ia sebelum digunakan untuk benda lain..At least kalau kereta nampak jugak hasilnya kan.

    ReplyDelete
  87. 1k sebulan baik amik subaru.. 1.3k sebulan, tapi gigil jgk laa tangan aku time bayar.. zzzzZzz

    ReplyDelete
  88. nak tips beli rumah pule pliss namee tq ^^

    ReplyDelete
  89. cm ne kalau dalam adik beradik tu tak de yg boleh jamin....org lain boleh jamin tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inspirasi bersama kini ....hanya ada 1 bank sahaja yang masih membenarkan saudara mara / kawan utk jadi gurantor

      Delete
  90. kn bagus klo spend skit dr 1000 tu utk buat simpanan insrance... incase pape jd... x bebankn penjamin utk byar htang knderaan tu ntt.. keluargn pn x trbeban nk bntu byar bil hs
    ptal pakar klo ad medic card 500k..

    ReplyDelete
  91. Adakah isteri / suami anda bekerja di luar pejabat atau kerja lapangan? Adakah anak anda aktif dalam sukan dan kerap berjemur di bawah terik matahari? Adakah anda masih ingin kekal Cerah?

    Call / Sms: +6016 2715447
    Email: 772shine[@]gmail[.]com
    Google up: Shine FS

    ReplyDelete
  92. mak oi...mahainya keta.... kita mampu beli keta sorong ja..haha

    ReplyDelete
  93. Replies
    1. di Proton Branch Giant Batu Caves (Gombak)

      Delete
  94. Jika ada pertanyaan dan inginkan butitan boleh klik link blog saya

    www.keretabaru4utoday.blogspot.com

    ReplyDelete
  95. Memohon untuk pinjaman cepat dan mudah untuk membayar bil-bil dan untuk memulakan pembiayaan baru projek-projek anda pada kadar faedah yang paling murah sebanyak 3%. Sila hubungi kami hari ini melalui: eagleloanfinance@hotmail.com dengan jumlah pinjaman yang diperlukan sebagai tawaran pinjaman minimum kami adalah 1,000.00 kepada mana-mana pilihan pinjaman amount.I pagi disahkan, berdaftar dan legit lender.You boleh menghubungi saya hari ini jika anda berminat untuk mendapatkan ini pinjaman, hubungi saya untuk maklumat lanjut mengenai proses pinjaman, proses seperti terma-terma dan syarat-syarat pinjaman dan bagaimana pinjaman akan dipindahkan kepada anda. Saya memerlukan jawapan mendesak anda jika anda berminat.

    ReplyDelete
  96. Gaji kena lebih dari installment x3 tu boleh pakai untuk dgn proton2u ni je atau mana-mana sama je?haha

    ReplyDelete
  97. PROTON PROMOTION 4U TODAY
    PROTON EDAR @ GIANT HYPERMARKET BATU CAVES SELANGOR
    www.keretabaru4utoday.blogspot.com

    We are offering
    'NO BOOKING FEE'
    'NO HIDDEN CHARGES'
    'NO PROCESSING FEE'

    We will assist you to have
    100% loan for all applicant / buyer (If qualified)
    100% loan for Graduate Scheme
    100% loan for Government servant
    100% loan for Private sector staff

    * Discount

    *Free Gift
    PETROL
    SMART TAG
    TINTED VOUCHER (worth up to RM400)
    SERVICE VOUCHER - for free oil filter (3 x)
    STEERING LOCK
    PROTON UMBRELLA
    TOUCH N GO CARD

    *term & condition apply.

    Document Required for loan application
    A) GRADUATE SCHEME
    AGE : 20 - 30 yrs
    1) Mykad
    2) Driving License
    3) Offer Letter
    4) Confirmation Letter (if aplicable)
    5) Salary / Pay Slip - 3 months
    6) Bank Statement (if applicable)
    7) Diploma / Degree / Full Transcript
    8) Utiliti Bill - TNB / SYABAS

    B) Private / Government Staff
    1) Mykad
    2) Driving License
    3) Salary / Payslip / Payment Voucher - 3 months
    4) Bank Statement - 3 months
    5) KWSP (EPF) Statement - 3 months (if aplicable)


    SHOWROOM LOCATION
    PROTON EDAR @ GIANT HYPERMARKET,
    BATU CAVES GOMBAK, SELANGOR
    (Car Park - Area B)

    CONTACT DETAILS
    AZHAR
    013 - 279 5517
    Fax : +603 - 6188 7085
    Email : protonedar6014@yahoo.com

    ReplyDelete
  98. Halo, saya Mr Harvard Smith , pemberi pinjaman pinjaman swasta yang
    memberikan pinjaman kesempatan waktu hidup .
    Apakah Anda memerlukan pinjaman mendesak untuk melunasi hutang-hutang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman modal untuk meningkatkan bisnis Anda ?
    Anda telah ditolak oleh
    bank dan lembaga keuangan lainnya ?
    Apakah Anda membutuhkan pinjaman konsolidasi atau hipotek ?
    mencari lagi karena kami berada di sini untuk membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu dari masa lalu . Kami meminjamkan dana kepada individu
    membutuhkan bantuan keuangan , yang memiliki kredit buruk atau membutuhkan uang
    untuk membayar tagihan , berinvestasi pada bisnis pada tingkat 2 % Saya ingin menggunakan media ini untuk menginformasikan bahwa kami memberikan bantuan handal dan penerima dan akan bersedia untuk menawarkan loan.So hubungi kami hari ini melalui email . :
    harvardsmithloans@gmail.com

    Data PEMINJAM 'S

     1 ) Nama Lengkap : .......................................................
     2 ) Negara : ...........................................................
     3 ) Alamat : ..........................................................
     4 ) Negara : ..............................................................
     5 ) Sex : ................................................................
     6 ) Status Pernikahan: .................................................
     7 ) Pekerjaan: .....................................................
     8 ) Nomer Telpon: ................................................
     9 ) Saat ini posisi di tempat kerja : .....................
     10 ) Pendapatan Bulanan : .............................................
     11 ) Jumlah Pinjaman Dibutuhkan : .....................................
     12 ) Jangka waktu pinjaman: ................................................
     13 ) Tujuan Peminjaman : ............................................
     14 ) Agama : ........................................................
     15 ) Apakah Anda menerapkan sebelum ...............................

     Terima kasih ,
    Mr Harvard

    ReplyDelete
  99. caya lah namee...kete baru tuuu!!!! hehe
    fizi ni.

    ReplyDelete
  100. Apakah Anda mencari pinjaman? Atau jika Anda menolak pinjaman oleh bank atau lembaga keuangan untuk satu atau lebih alasan? Anda memiliki tempat yang tepat untuk solusi pinjaman Anda di sini! Global Finance Elizabeth terbatas pinjaman hibah kepada perusahaan dan individu pada tingkat bunga rendah dan terjangkau dari 2%. Silahkan hubungi kami melalui e-mail hari ini smithlowrenceloancompany@gmail.com

    PEMOHON DATA:

    1) Nama Lengkap:
    2) Negara:
    3) Alamat: A
    4) Negara:
    5) Sex:
    6) Status Pernikahan:
    7) Pekerjaan:
    8) Nomer Telpon:
    9) Posisi Saat ini di tempat kerja:
    10) Pendapatan Bulanan:
    11) Jumlah Pinjaman Dibutuhkan:
    12) Pinjaman Jangka waktu:
    13) Tujuan Peminjaman:
    14) Agama:
    15) Apakah Anda sudah menerapkan sebelumnya;
    16) Tanggal lahir;
    terima kasih. Mr smith

    ReplyDelete
  101. Ko dah kenapa en smith..xyh guna taktik kotor utk tipu peminjam lah..org xlyn pnye..hehe

    Doakan aku kawan2..bru msk loan utk civic FD..harap2 lulus la loan..Aminnnnnn

    ReplyDelete
  102. nape x angkat mitsubishi...lagi gempak ....huhuhuhu kena ngan org cntik cm kau...

    ReplyDelete
  103. Apakah Anda seorang pengusaha atau wanita? Jika Anda berada dalam kesulitan keuangan atau membutuhkan uang untuk memulai bisnis Anda sendiri? Jika Anda membayar tagihan atau utang untuk menyelesaikan, atau apakah saya perlu pinjaman untuk memulai bisnis yang baik? Apakah Anda memiliki skor kredit yang rendah dan sulit lokal bank / modal mencari untuk mendapatkan kredit dari lembaga keuangan lainnya? Apakah Anda membutuhkan pinjaman atau pembiayaan untuk alasan apapun, jika Anda suka,

    * Kendaraan Kredit
    * Real Estat Pinjaman
    * Pinjaman Bisnis
    * Pinjaman Lainnya
    * Kredit
    * MasterCard

    Silahkan hubungi kami melalui e-mail: angelicatrustloancompany@gmail.com
    Catatan: Pinjaman memberikan tingkat bunga tahunan hanya 2%. Harap Anda akan diberikan kredit di negara manapun di dunia untuk menjadi perumahan.

    Kebutuhan pelanggan, kita perlu memberikan informasi berikut untuk membuka file proses pemberian kredit.

    1. LENGKAP NAMA: ...............................
    2. ALAMAT: .............................. .. ...
    3. KERJA: .....................
    4. NEGARA: ........................
    5. KONDISI: ........................ ..
    6. Kota: ...........................
    7. SEX: ............................
    8. Umur ........................... ..
    9. NOMOR TELEPON: ............ ..
    10.NUMBER KREDIT DIBUTUHKAN: ..........
    Pendapatan 11.Monthly ..................
    12.DURATIO dari: ..................... ..
    13.LOAN TUJUAN ...............

    Terima kasih atas kerja sama anda
    Malaikat Investasi
    ALAMAT EMAIL: angelicatrustloancompany@gmail.com
    mrs angelica

    ReplyDelete
  104. Apakah Anda seorang pengusaha atau wanita? Jika Anda berada dalam kesulitan keuangan atau membutuhkan uang untuk memulai bisnis Anda sendiri? Jika Anda membayar tagihan atau utang untuk menyelesaikan, atau apakah saya perlu pinjaman untuk memulai bisnis yang baik? Apakah Anda memiliki skor kredit yang rendah dan sulit lokal bank / modal mencari untuk mendapatkan kredit dari lembaga keuangan lainnya? Apakah Anda membutuhkan pinjaman atau pembiayaan untuk alasan apapun, jika Anda suka,

    * Kendaraan Kredit
    * Real Estat Pinjaman
    * Pinjaman Bisnis
    * Pinjaman Lainnya
    * Kredit
    * MasterCard

    Silahkan hubungi kami melalui e-mail: angelicatrustloancompany@gmail.com
    Catatan: Pinjaman memberikan tingkat bunga tahunan hanya 2%. Harap Anda akan diberikan kredit di negara manapun di dunia untuk menjadi perumahan.

    Kebutuhan pelanggan, kita perlu memberikan informasi berikut untuk membuka file proses pemberian kredit.

    1. LENGKAP NAMA: ...............................
    2. ALAMAT: .............................. .. ...
    3. KERJA: .....................
    4. NEGARA: ........................
    5. KONDISI: ........................ ..
    6. Kota: ...........................
    7. SEX: ............................
    8. Umur ........................... ..
    9. NOMOR TELEPON: ............ ..
    10.NUMBER KREDIT DIBUTUHKAN: ..........
    Pendapatan 11.Monthly ..................
    12.DURATIO dari: ..................... ..
    13.LOAN TUJUAN ...............

    Terima kasih atas kerja sama anda
    Malaikat Investasi
    ALAMAT EMAIL: angelicatrustloancompany@gmail.com
    mrs angelica

    ReplyDelete
  105. Baik Seekers hari Pinjaman. Terdapat Penyelesaian untuk

    masalah kewangan anda
    Kami adalah sebuah syarikat pinjaman yang berdaftar

    sepenuhnya dan disahkan yang menawarkan pinjaman

    bercagar dan tidak bercagar kepada individu dan syarikat

    pada kadar faedah yang sangat rendah 2. Kami menawarkan

    panjang dan pendek syarikat jangka loans.Our telah

    mencatatkan banyak kejayaan cemerlang dalam penyediaan

    kelas pertama perkhidmatan kewangan kepada pelanggan-

    pelanggan kami terutamanya dalam bidang Sindiket

    pinjaman dan peruntukan modal bagi individu dan

    syarikat. Kami telah membawa industri yang sakit kembali

    kepada kehidupan. idea-idea perniagaan yang baik dengan

    menyediakan dana untuk permulaan kehidupan baru. Kami

    mempunyai rangkaian Pelabur yang sanggup untuk

    menyediakan dana untuk apa sahaja jumlah kepada individu

    dan organisasi untuk memulakan perniagaan dan

    operations.We adalah kumpulan profesional pinjaman

    bertenaga dan berpengalaman dengan pengetahuan yang

    menyeluruh mengenai markets.In kewangan am kami

    menawarkan gadai janji rumah pinjaman perniagaan

    pinjaman dan pinjaman kredit buruk pinjaman komersial

    mula-huluan bekerja pinjaman modal pinjaman pembinaan

    pinjaman kereta pinjaman hotel. Kadar faedah kita 2

    setiap tahunan dibayar balik pinjaman kami mengambil

    masa maksimum 3 hari bekerja untuk sampai ke semua

    pelanggan yang diluluskan di seluruh globe.You boleh

    menghubungi kami melalui

    instantloans.cash@gmail.com

    ISI PINJAMAN BORANG PERMOHONAN melaung JIKA ANDA

    BERMINAT DALAM MENDAPATKAN PINJAMAN DALAM FIRMA KAMI.

    NAMA
    NEGARA AWAK
    EMEL ANDA
    PEKERJAAN
    STATUS PERKAHWINAN
    PENDAPATAN BULANAN
    JUMLAH PINJAMAN.
    PINJAMAN TUJUAN
    SAUDARA CLOSE.
    Nombor telefon bimbit .
    AGAMA
    AGE.
    JANTINA / SEX.


    Terima kasih
    Prof Garry Smith
    pinjaman Vavick dan syarikat investmentment

    ReplyDelete
  106. Nanti nak cari tayar lain kali, cuba website https://mytayar.com

    Ada banyak kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan termasuk GST, tayar dan lain2 seperti yang dinyatakan mengikut kategori. Tiada ruang akan ditipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website. 

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar. 

    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai bila kerja dah siap.

    Cara jimat, mudah dan telus untuk membeli tayar.

    ReplyDelete
  107. PINJAMAN CEPAT PENAWARAN ONLINE DI GRACE MORGAN PINJAMAN PERUSAHAAN ... Rahmat Morgan Pinjaman Perusahaan adalah penyedia terkemuka pinjaman Seluruh Dunia Tidak peduli apa kondisi keuangan Anda, kami dapat membantu Anda cash.We sendiri memberikan pinjaman untuk konsolidasi utang, perbaikan rumah, tanpa jaminan pinjaman, pinjaman kredit buruk, pinjaman bisnis, pinjaman pribadi, pinjaman mahasiswa, pinjaman Auto, mengurangi Utang Kartu kredit, Real Estate dan hipotik pada tingkat bunga 2%. menawarkan pinjaman online kami cepat dan mudah untuk apply.it adalah 100% Dijamin dan aman dan kami tidak akan meminta Anda untuk biaya dimuka atau bank untuk biaya bank dan bukan itu gratis. Hubungi kami sekarang untuk lebih jelasnya AT Gracemorganloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  108. PINJAMAN CEPAT PENAWARAN ONLINE DI GRACE MORGAN PINJAMAN PERUSAHAAN ... Rahmat Morgan Pinjaman Perusahaan adalah penyedia terkemuka pinjaman Seluruh Dunia Tidak peduli apa kondisi keuangan Anda, kami dapat membantu Anda cash.We sendiri memberikan pinjaman untuk konsolidasi utang, perbaikan rumah, tanpa jaminan pinjaman, pinjaman kredit buruk, pinjaman bisnis, pinjaman pribadi, pinjaman mahasiswa, pinjaman Auto, mengurangi Utang Kartu kredit, Real Estate dan hipotik pada tingkat bunga 2%. menawarkan pinjaman online kami cepat dan mudah untuk apply.it adalah 100% Dijamin dan aman dan kami tidak akan meminta Anda untuk biaya dimuka atau bank untuk biaya bank dan bukan itu gratis. Hubungi kami sekarang untuk lebih jelasnya AT Gracemorganloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  109. pinjaman! pinjaman!! pinjaman!!!
    Halo semua, nama saya ludwig mario Dari Indonesia, saya tinggal di sini di Tangerang, aku segera ingin menggunakan media ini untuk memperingatkan semua orang Indonesia yang mencari pinjaman di internet sangat berhati-hati untuk tidak jatuh ke tangan penipuan dan penipu, ada banyak pemberi pinjaman palsu di sini di internet dan beberapa dari mereka adalah asli, saya ingin memotong kesaksian bagaimana Allah mengarahkan saya untuk pemberi pinjaman kredit yang sah dan nyata yang mengubah hidup saya dari rumput rahmat, setelah saya yang Tertipu oleh beberapa pemberi pinjaman di sini di internet, saya telah kehilangan banyak uang untuk membayar biaya pendaftaran, asuransi, pajak dan setelah pembayaran saya belum menerima pinjaman saya. Setelah berbulan-bulan mencoba untuk mendapatkan pinjaman di internet dan ditipu sejumlah besar uang tanpa mendapatkan pinjaman dari perusahaan sehingga saya menjadi begitu putus asa untuk mendapatkan pinjaman dari pemberi pinjaman pinjaman online yang sah yang tidak akan menambah rasa sakit saya, jadi saya memutuskan untuk menghubungi seorang teman saya yang baru-baru menerima pinjaman online, kita bahas pada subjek dan kesimpulan kami dia mengatakan kepada saya tentang seorang wanita bernama Mrs. mary ellen yang merupakan CEO dari kelompok ellen Badan kredit. Jadi, saya mendaftar untuk jumlah pinjaman (250 ribu dolar AS) dengan tingkat bunga rendah dari 2%, sehingga pinjaman tersebut disetujui dengan mudah, tanpa stres dan semua persiapan yang dilakukan pada transfer kredit dan dalam Kurang dari 24 jam setelah pendaftaran pinjaman adalah disimpan di bank saya. Jadi saya ingin menyarankan siapa pun yang membutuhkan pinjaman untuk menghubungi dia cepat sekarang di email nya di {hiringdeckellen@gmail.com atau ellen.mary@usa.com}. Dia tidak tahu bahwa saya melakukan ini, saya berdoa agar Tuhan memberkati dia untuk kebaikan hal yang dia telah lakukan dalam hidup saya.

    ReplyDelete
  110. hari yang baik untuk semua orang malaysia, nama saya Puan aisha bukafia, tinggal di bandar bandar george, sila, saya ingin berkongsi kesaksian hidup yang sebenar saya di sini pada platform ini untuk semua rakyat Malaysia supaya berhati-hati dengan pemberi pinjaman pinjaman atas internet, Allah telah trully memihak kepada saya melalui ibu yang baik Puan Emiliana

     Selepas beberapa tempoh cuba untuk mendapatkan pinjaman daripada institusi kewangan, dan ditolak sentiasa, jadi saya memutuskan untuk memohon melalui pinjaman dalam talian tetapi saya telah ditipu dan saya kehilangan 5,000MYR, kepada seorang wanita di Arab Saudi.

     i menjadi begitu terdesak dalam mendapatkan pinjaman, jadi saya berbincang dengan seorang kawan saya yang kemudian intorduce saya kepada Puan Emiliana yang juga pemilik sebuah organisasi pinjaman global, jadi kawan saya meminta saya untuk memohon dari Puan Emiliana, jadi saya summorned keberanian dan dihubungi Puan Emiliana.

     Saya memohon untuk jumlah pinjaman Rp80,000MYR dengan kadar faedah yang lebih rendah daripada 2%, jadi pinjaman yang diluluskan dengan mudah tanpa tekanan dan semua persiapan dibuat pada pindahan kredit, disebabkan oleh hakikat bahawa ia tidak memerlukan cagaran dan jaminan untuk pemindahan pinjaman, Saya hanya diberitahu untuk mendapatkan sijil perjanjian lesen daripada mereka untuk memindahkan kredit saya dan dalam masa kurang daripada dua jam wang pinjaman itu telah didepositkan ke dalam akaun bank saya.

    Saya fikir ia adalah jenaka sehingga saya menerima panggilan daripada bank saya bahawa akaun saya telah dikreditkan dengan jumlah 80,000MYR. Saya begitu gembira kerana akhirnya Allah menjawab doa saya dengan pesanan pemberi pinjaman saya dengan pinjaman asal saya, yang boleh memberikan apa yang diinginkan hati saya.

    Semoga Allah memberkati Ibu Emiliana untuk membuat adil hidup saya, jadi saya cadangkan sesiapa yang berminat dalam mendapatkan pinjaman untuk sila hubungi Puan Emiliana
    melalui e-mel :( emilianawilson111@gmail.com) untuk pinjaman anda

    Akhir sekali saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anda semua kerana sudi meluangkan masa untuk membaca kesaksian hidup yang sebenar saya mengenai kejayaan saya dan saya berdoa Tuhan akan melakukan kehendak-Nya dalam kehidupan anda.
    satu lagi nama saya mrs aisha bukafia, anda boleh menghubungi saya untuk maklumat lanjut melalui e-mel saya: mrsaishabukafia@gmail.com.

    ReplyDelete
  111. hari yang baik untuk semua orang malaysia, nama saya Puan aisha bukafia, tinggal di bandar bandar george, sila, saya ingin berkongsi kesaksian hidup yang sebenar saya di sini pada platform ini untuk semua rakyat Malaysia supaya berhati-hati dengan pemberi pinjaman pinjaman atas internet, Allah telah trully memihak kepada saya melalui ibu yang baik Puan Emiliana

     Selepas beberapa tempoh cuba untuk mendapatkan pinjaman daripada institusi kewangan, dan ditolak sentiasa, jadi saya memutuskan untuk memohon melalui pinjaman dalam talian tetapi saya telah ditipu dan saya kehilangan 5,000MYR, kepada seorang wanita di Arab Saudi.

     i menjadi begitu terdesak dalam mendapatkan pinjaman, jadi saya berbincang dengan seorang kawan saya yang kemudian intorduce saya kepada Puan Emiliana yang juga pemilik sebuah organisasi pinjaman global, jadi kawan saya meminta saya untuk memohon dari Puan Emiliana, jadi saya summorned keberanian dan dihubungi Puan Emiliana.

     Saya memohon untuk jumlah pinjaman Rp80,000MYR dengan kadar faedah yang lebih rendah daripada 2%, jadi pinjaman yang diluluskan dengan mudah tanpa tekanan dan semua persiapan dibuat pada pindahan kredit, disebabkan oleh hakikat bahawa ia tidak memerlukan cagaran dan jaminan untuk pemindahan pinjaman, Saya hanya diberitahu untuk mendapatkan sijil perjanjian lesen daripada mereka untuk memindahkan kredit saya dan dalam masa kurang daripada dua jam wang pinjaman itu telah didepositkan ke dalam akaun bank saya.

    Saya fikir ia adalah jenaka sehingga saya menerima panggilan daripada bank saya bahawa akaun saya telah dikreditkan dengan jumlah 80,000MYR. Saya begitu gembira kerana akhirnya Allah menjawab doa saya dengan pesanan pemberi pinjaman saya dengan pinjaman asal saya, yang boleh memberikan apa yang diinginkan hati saya.

    Semoga Allah memberkati Ibu Emiliana untuk membuat adil hidup saya, jadi saya cadangkan sesiapa yang berminat dalam mendapatkan pinjaman untuk sila hubungi Puan Emiliana
    melalui e-mel :( emilianawilson111@gmail.com) untuk pinjaman anda

    Akhir sekali saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anda semua kerana sudi meluangkan masa untuk membaca kesaksian hidup yang sebenar saya mengenai kejayaan saya dan saya berdoa Tuhan akan melakukan kehendak-Nya dalam kehidupan anda.
    satu lagi nama saya mrs aisha bukafia, anda boleh menghubungi saya untuk maklumat lanjut melalui e-mel saya: mrsaishabukafia@gmail.com.

    ReplyDelete
  112. Kami adalah sebuah organisasi yang ditubuhkan untuk membantu orang yang memerlukan
    bantuan, seperti bantuan kewangan. Jadi, jika anda akan melalui kewangan
    masalah, jika anda mempunyai keadaan huru-hara kewangan dan anda memerlukan dana untuk
    memulakan perniagaan anda sendiri atau anda memerlukan pinjaman untuk membayar hutang atau membayar
    bil, memulakan perniagaan yang baik atau anda mendapati sukar
    mendapatkan pinjaman modal dari bank-bank tempatan, hubungi kami hari ini melalui e - mail
    patrickjohnmalakieloanfirm@gmail.com

     "Jadi, jangan biarkan peluang ini berlalu begitu sahaja,
    Anda dinasihatkan untuk melengkapkan dan mengembalikan butiran di bawah ..

    Nama awak: ______________________
    Alamat anda: ____________________
    Negara awak: ____________________
    Tugas anda: __________________
    Jumlah pinjaman yang diperlukan: ______________
    Tempoh pinjaman: ____________________
    Pendapatan bulanan: __________________
    Nombor telefon: ________________
    Adakah anda memohon pinjaman sebelum: ________________
    Jika anda telah memfailkan pinjaman sebelumnya, di mana anda dirawat dengan jujur? ...

    Bertindak cepat dan keluar dari tekanan kewangan, keadaan huru-hara, dan cabaran
    hubungi PATRICK JOHN LOAN FIRM hari ini melalui e - mail:
    patrickjohnmalakieloanfirm@gmail.com

    ReplyDelete
  113. Kami adalah sebuah organisasi yang ditubuhkan untuk membantu orang yang memerlukan
    bantuan, seperti bantuan kewangan. Jadi, jika anda akan melalui kewangan
    masalah, jika anda mempunyai keadaan huru-hara kewangan dan anda memerlukan dana untuk
    memulakan perniagaan anda sendiri atau anda memerlukan pinjaman untuk membayar hutang atau membayar
    bil, memulakan perniagaan yang baik atau anda mendapati sukar
    mendapatkan pinjaman modal dari bank-bank tempatan, hubungi kami hari ini melalui e - mail
    patrickjohnmalakieloanfirm@gmail.com

     "Jadi, jangan biarkan peluang ini berlalu begitu sahaja,
    Anda dinasihatkan untuk melengkapkan dan mengembalikan butiran di bawah ..

    Nama awak: ______________________
    Alamat anda: ____________________
    Negara awak: ____________________
    Tugas anda: __________________
    Jumlah pinjaman yang diperlukan: ______________
    Tempoh pinjaman: ____________________
    Pendapatan bulanan: __________________
    Nombor telefon: ________________
    Adakah anda memohon pinjaman sebelum: ________________
    Jika anda telah memfailkan pinjaman sebelumnya, di mana anda dirawat dengan jujur? ...

    Bertindak cepat dan keluar dari tekanan kewangan, keadaan huru-hara, dan cabaran
    hubungi PATRICK JOHN LOAN FIRM hari ini melalui e - mail:
    patrickjohnmalakieloanfirm@gmail.com

    ReplyDelete

  114. Tuan Nyonya
    Terutama di seluruh dunia, Anda perlu pinjaman uang antar individu untuk mengatasi kesulitan keuangan akhirnya memecahkan kebuntuan diprovokasi oleh bank, oleh penolakan file aplikasi pinjaman Anda. Kami adalah jaringan ahli keuangan swasta mampu membuat pinjaman untuk jumlah yang Anda butuhkan dan dengan kondisi yang membuat hidup Anda lebih mudah. Kami dapat membantu Anda dalam bidang berikut:
    Keuangan *
    * Home Loan
    * Investasi Pinjaman
    * Auto Pinjaman
    * Konsolidasi hutang
    * Line of Credit
    * Kedua Mortgage
    * Akuisisi kreditan
    Anda terjebak, Bank dilarang dan Anda tidak mendapatkan manfaat dari bank atau Anda lebih baik memiliki sebuah proyek dan membutuhkan pembiayaan, kredit buruk atau membutuhkan uang untuk membayar tagihan, uang untuk berinvestasi pada bisnis. Sementara kami siap melayani anda untuk aplikasi pinjaman pribadi Anda dari € 500 sampai € 10 juta untuk masing-masing tertentu dapat membayar tingkat bunga 1,5%. Kami berada dalam posisi untuk memenuhi peminjam kami dalam waktu 12 jam sejak diterimanya permohonan mereka.
    Silahkan hubungi kami untuk lebih jelasnya;
    dangotegrouploandepartment@gmail.com
    dangotegrouploan.wordpress.com

    ReplyDelete
  115. A TAHUN PINJAMAN TAWARAN BARU UNTUK SEMUA WARGANEGARA MALAYSIA !!!
    ingin semua pelanggan kami yang dihormati sambutan yaer baru yang bahagia, dan mengalu-alukan anda semua untuk syarikat pinjaman pinjaman global kami. Adakah perniagaan anda memerlukan pembiayaan? Adakah anda memerlukan wang untuk membeli peralatan, skala strategi pemasaran anda, atau mengambil pekerja-pekerja baru? Tidak kira apa keperluan anda, ada satu perkara yang anda perlu ingat: mencari pinjaman perniagaan adalah lebih mudah hari ini dalam tahun ini 2017 berbanding sebelum ini. kita adalah organisasi pinjaman global, syarikat-syarikat pinjaman yang paling pesat yang memberi apa-apa jenis pinjaman kepada individu yang layak, syarikat swasta dan orang ramai pada kadar faedah sebanyak 2% tanpa cagaran. hubungi kami hari ini untuk permintaan pinjaman anda melalui e-mel: emilianawilson111@gmail.com

    PINJAMAN Perkhidmatan yang disediakan termasuk:
    ================================
    * Commercial Lending.
    * Pinjaman Peribadi.
    * Perniagaan Kredit.
    * Pinjaman Pelaburan.
    * Pembangunan Pinjaman.
    * Pinjaman Perolehan.
    * Pembinaan Pinjaman.
    * Pinjaman Perniagaan Dan lain-lain lagi:

    BORANG PINJAMAN:
    =================
    PERMOHONAN DATA
    1) Nama Penuh:
    2) Negara:
    3) Alamat:
    4) Negara:
    5) Seks:
    6) Status perkahwinan:
    7) Kerja:
    8) Nombor Telefon:
    9) Kedudukan Semasa di tempat kerja:
    10) Pendapatan bulanan:
    11) Jumlah pinjaman yang diperlukan:
    12) Tempoh Pinjaman:
    13) Tujuan pinjaman:
    14) Agama:
    15) Adakah anda memohon sebelum:
    16) Tarikh lahir:
    terima kasih.
    Puan Emiliana wilson, Ketua Pegawai Eksekutif,
    email: emilianawilson111@gmail.com

    ReplyDelete
  116. Atención !!! Atención !!!
    ¿Necesita un préstamo? ¿O necesita efectivo urgente para resolver sus problemas financieros? No busque más porque ofrecemos 100% de préstamos garantizados a una tasa de interés baja del 2%.
    Envíenos un correo electrónico a: (MARIAFERNANDADELGADOLOAN@GMAIL.COM)

    ReplyDelete
  117. HARI BAIK SEMUA ORANG,,

    TESTIMONI MENGENAI BAGAIMANA SAYA MENDAPAT PINJAMAN DARI PINJAMAN SEBENAR DAN TULEN
    SYARIKAT YANG DIKENALI SEBAGAI SYARIKAT PINJAMAN JOSE LUIS. SAYA SANGAT GEMBIRA HARI
    DAN TUHAN MEMBERKATI JOSE LUIS PINJAMAN SYARIKAT.
    ,
    Nama saya ialah Lady Husin saya dari Brunei Darussalam saya berkahwin, saya telah mencari sebuah syarikat pinjaman yang tulen dalam tempoh 5 bulan
    Semua yang saya dapat adalah banyak penipuan yang membuat saya untuk mempercayai mereka dan pada akhir
    hari ini, mereka mengambil wang saya tanpa memberi apa-apa sebagai balasan, Semua
    harapan saya telah hilang, saya menjadi keliru dan kecewa, saya mendapati ia sangat
    sukar untuk memberi makan keluarga saya, saya tidak mahu mempunyai apa-apa saja
    dengan syarikat pinjaman di internet, jadi saya pergi untuk meminjam sedikit wang daripada satu
    kawan, saya memberitahu dia semua yang berlaku dan dia berkata dia boleh membantu saya, yang
    dia tahu sebuah syarikat pinjaman yang boleh membantu saya dengan apa-apa amaun pinjaman
    diperlukan oleh saya dengan kadar faedah yang sangat rendah sebanyak 2%, bahawa beliau hanya mendapat satu
    pinjaman daripada mereka, dia diarahkan saya tentang bagaimana untuk memohon pinjaman, saya
    hanya kerana dia memberitahu saya, saya memohon dengannya pada
    E-mel: (joseluisloans@gmail.com)
    Anda juga boleh menambah mereka pada
    (whatsaap +2348028425633), saya tidak percaya tetapi saya mencuba dan saya
    terkejut besar saya mendapat pinjaman dalam tempoh 24 jam, saya tidak dapat percaya,
    Saya berasa gembira dan kaya lagi dan saya saya mengucapkan terima kasih kepada Allah bahawa pinjaman tersebut
    Syarikat-syarikat seperti ini masih wujud atas penipuan ini serata tempat,
    Sila saya nasihatkan semua orang di luar sana yang memerlukan pinjaman untuk
    pergi untuk
    (joseluisloans@gmail.com) mereka tidak akan gagal, dan
    hidup anda akan berubah seperti yang saya lakukan. Cepat hubungi JOSE LUIS pinjaman
    Syarikat hari ini dan mendapatkan pinjaman daripada mereka, Tuhan memberkati JOSE LUIS
    Syarikat pinjaman
    untuk tawaran pinjaman sebenar mereka.
    Pastikan anda menghubungi JOSE LUIS Loan untuk pinjaman anda kerana
    Saya mendapat pinjaman saya berjaya daripada Syarikat ini tanpa tekanan.

    ReplyDelete
  118. HARI BAIK SEMUA ORANG,,

    TESTIMONI MENGENAI BAGAIMANA SAYA MENDAPAT PINJAMAN DARI PINJAMAN SEBENAR DAN TULEN
    SYARIKAT YANG DIKENALI SEBAGAI SYARIKAT PINJAMAN JOSE LUIS. SAYA SANGAT GEMBIRA HARI
    DAN TUHAN MEMBERKATI JOSE LUIS PINJAMAN SYARIKAT.
    ,
    Nama saya ialah Lady Husin saya dari Brunei Darussalam saya berkahwin, saya telah mencari sebuah syarikat pinjaman yang tulen dalam tempoh 5 bulan
    Semua yang saya dapat adalah banyak penipuan yang membuat saya untuk mempercayai mereka dan pada akhir
    hari ini, mereka mengambil wang saya tanpa memberi apa-apa sebagai balasan, Semua
    harapan saya telah hilang, saya menjadi keliru dan kecewa, saya mendapati ia sangat
    sukar untuk memberi makan keluarga saya, saya tidak mahu mempunyai apa-apa saja
    dengan syarikat pinjaman di internet, jadi saya pergi untuk meminjam sedikit wang daripada satu
    kawan, saya memberitahu dia semua yang berlaku dan dia berkata dia boleh membantu saya, yang
    dia tahu sebuah syarikat pinjaman yang boleh membantu saya dengan apa-apa amaun pinjaman
    diperlukan oleh saya dengan kadar faedah yang sangat rendah sebanyak 2%, bahawa beliau hanya mendapat satu
    pinjaman daripada mereka, dia diarahkan saya tentang bagaimana untuk memohon pinjaman, saya
    hanya kerana dia memberitahu saya, saya memohon dengannya pada
    E-mel: (joseluisloans@gmail.com)
    Anda juga boleh menambah mereka pada
    (whatsaap +2348028425633), saya tidak percaya tetapi saya mencuba dan saya
    terkejut besar saya mendapat pinjaman dalam tempoh 24 jam, saya tidak dapat percaya,
    Saya berasa gembira dan kaya lagi dan saya saya mengucapkan terima kasih kepada Allah bahawa pinjaman tersebut
    Syarikat-syarikat seperti ini masih wujud atas penipuan ini serata tempat,
    Sila saya nasihatkan semua orang di luar sana yang memerlukan pinjaman untuk
    pergi untuk
    (joseluisloans@gmail.com) mereka tidak akan gagal, dan
    hidup anda akan berubah seperti yang saya lakukan. Cepat hubungi JOSE LUIS pinjaman
    Syarikat hari ini dan mendapatkan pinjaman daripada mereka, Tuhan memberkati JOSE LUIS
    Syarikat pinjaman
    untuk tawaran pinjaman sebenar mereka.
    Pastikan anda menghubungi JOSE LUIS Loan untuk pinjaman anda kerana
    Saya mendapat pinjaman saya berjaya daripada Syarikat ini tanpa tekanan.

    ReplyDelete
  119. HARI BAIK SEMUA ORANG,,

    TESTIMONI MENGENAI BAGAIMANA SAYA MENDAPAT PINJAMAN DARI PINJAMAN SEBENAR DAN TULEN
    SYARIKAT YANG DIKENALI SEBAGAI SYARIKAT PINJAMAN JOSE LUIS. SAYA SANGAT GEMBIRA HARI
    DAN TUHAN MEMBERKATI JOSE LUIS PINJAMAN SYARIKAT.
    ,
    Nama saya ialah Lady Husin saya dari Brunei Darussalam saya berkahwin, saya telah mencari sebuah syarikat pinjaman yang tulen dalam tempoh 5 bulan
    Semua yang saya dapat adalah banyak penipuan yang membuat saya untuk mempercayai mereka dan pada akhir
    hari ini, mereka mengambil wang saya tanpa memberi apa-apa sebagai balasan, Semua
    harapan saya telah hilang, saya menjadi keliru dan kecewa, saya mendapati ia sangat
    sukar untuk memberi makan keluarga saya, saya tidak mahu mempunyai apa-apa saja
    dengan syarikat pinjaman di internet, jadi saya pergi untuk meminjam sedikit wang daripada satu
    kawan, saya memberitahu dia semua yang berlaku dan dia berkata dia boleh membantu saya, yang
    dia tahu sebuah syarikat pinjaman yang boleh membantu saya dengan apa-apa amaun pinjaman
    diperlukan oleh saya dengan kadar faedah yang sangat rendah sebanyak 2%, bahawa beliau hanya mendapat satu
    pinjaman daripada mereka, dia diarahkan saya tentang bagaimana untuk memohon pinjaman, saya
    hanya kerana dia memberitahu saya, saya memohon dengannya pada
    E-mel: (joseluisloans@gmail.com)
    Anda juga boleh menambah mereka pada
    (whatsaap +2348028425633), saya tidak percaya tetapi saya mencuba dan saya
    terkejut besar saya mendapat pinjaman dalam tempoh 24 jam, saya tidak dapat percaya,
    Saya berasa gembira dan kaya lagi dan saya saya mengucapkan terima kasih kepada Allah bahawa pinjaman tersebut
    Syarikat-syarikat seperti ini masih wujud atas penipuan ini serata tempat,
    Sila saya nasihatkan semua orang di luar sana yang memerlukan pinjaman untuk
    pergi untuk
    (joseluisloans@gmail.com) mereka tidak akan gagal, dan
    hidup anda akan berubah seperti yang saya lakukan. Cepat hubungi JOSE LUIS pinjaman
    Syarikat hari ini dan mendapatkan pinjaman daripada mereka, Tuhan memberkati JOSE LUIS
    Syarikat pinjaman
    untuk tawaran pinjaman sebenar mereka.
    Pastikan anda menghubungi JOSE LUIS Loan untuk pinjaman anda kerana
    Saya mendapat pinjaman saya berjaya daripada Syarikat ini tanpa tekanan.

    ReplyDelete
  120. Hello, nama saya setyaningsih Novi dari bandar megalang, saya mahu menggunakan media ini untuk memaklumkan kepada semua dalam kumpulan ini dan blog memohon pinjaman berhati-hati kerana terdapat penipu mana-mana. beberapa bulan lepas, i adalah dari segi kewangan ke bawah dan saya memutuskan untuk mendapatkan pinjaman dari Man dalam syngapore dan saya telah ditipu oleh seorang lelaki dalam syngapore. Saya hampir berputus asa sehinggalah seorang kawan saya merujuk saya kepada pemberi pinjaman yang boleh dipercayai dan tulen dipanggil Puan Emiliana, pemberi pinjaman swasta yang meminjamkan saya jumlah pinjaman sebanyak RM250,000 tanpa tekanan pada kadar faedah sebanyak 2% yang merupakan yang berpatutan kadar faedah untuk saya.

    selepas pemindahan pinjaman saya ke akaun bank saya, saya amat terkejut apabila saya memeriksa baki akaun bank saya dan mendapati bahawa jumlah yang saya mohon pernah menjadi pemindahan terus ke dalam akaun saya oleh Puan Emilaian tanpa berlengah-lengah. Kerana saya berjanji ibu bahawa saya akan berkongsi berita baik supaya orang ramai boleh mendapatkan pinjaman mudah tanpa tekanan. Jadi, jika anda memerlukan pinjaman apa-apa jenis, sila hubungi Puan Emiliana melalui e-mel: emilianawilson111@gmail.com

    i menggunakan masa ini untuk memaklumkan kepada semua bahawa anda juga boleh hubungi saya di e-mel saya: setyaningsihnovi1990@gmail.com dan Puan Aisha bukafia yang memperkenalkan saya dan memberitahu saya mengenainya Mrs.Emiliana, Dia juga mendapat pinjaman baru dari Puan Emiliana Anda boleh juga hubungi melalui e-mel: mrsaishabukafia@gmail.com sekarang, semua yang saya akan lakukan ialah cuba untuk memenuhi pembayaran pinjaman saya yang saya hantar terus ke akaun bulanan.

    saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Allah SWT untuk menggunakan Puan Emiliana untuk menukar cerita kewangan saya dan sekarang saya adalah seorang pemilik bangga dengan perniagaan saya sendiri, semoga Allah terus memberkati Mrs Emiliana dan terus menggunakan beliau untuk membantu kita semua dalam masalah kewangan

    ReplyDelete
  121. Hello, nama saya setyaningsih Novi dari bandar megalang, saya mahu menggunakan media ini untuk memaklumkan kepada semua dalam kumpulan ini dan blog memohon pinjaman berhati-hati kerana terdapat penipu mana-mana. beberapa bulan lepas, i adalah dari segi kewangan ke bawah dan saya memutuskan untuk mendapatkan pinjaman dari Man dalam syngapore dan saya telah ditipu oleh seorang lelaki dalam syngapore. Saya hampir berputus asa sehinggalah seorang kawan saya merujuk saya kepada pemberi pinjaman yang boleh dipercayai dan tulen dipanggil Puan Emiliana, pemberi pinjaman swasta yang meminjamkan saya jumlah pinjaman sebanyak RM70,000 tanpa tekanan pada kadar faedah sebanyak 2% yang merupakan yang berpatutan kadar faedah untuk saya.

    selepas pemindahan pinjaman saya ke akaun bank saya, saya amat terkejut apabila saya memeriksa baki akaun bank saya dan mendapati bahawa jumlah yang saya mohon pernah menjadi pemindahan terus ke dalam akaun saya oleh Puan Emilaian tanpa berlengah-lengah. Kerana saya berjanji ibu bahawa saya akan berkongsi berita baik supaya orang ramai boleh mendapatkan pinjaman mudah tanpa tekanan. Jadi, jika anda memerlukan pinjaman apa-apa jenis, sila hubungi Puan Emiliana melalui e-mel: emilianawilson111@gmail.com

    i menggunakan masa ini untuk memaklumkan kepada semua bahawa anda juga boleh hubungi saya di e-mel saya: setyaningsihnovi1990@gmail.com dan Puan Aisha bukafia yang memperkenalkan saya dan memberitahu saya mengenainya Mrs.Emiliana, Dia juga mendapat pinjaman baru dari Puan Emiliana Anda boleh juga hubungi melalui e-mel: mrsaishabukafia@gmail.com sekarang, semua yang saya akan lakukan ialah cuba untuk memenuhi pembayaran pinjaman saya yang saya hantar terus ke akaun bulanan.

    saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Allah SWT untuk menggunakan Puan Emiliana untuk menukar cerita kewangan saya dan sekarang saya adalah seorang pemilik bangga dengan perniagaan saya sendiri, semoga Allah terus memberkati Mrs Emiliana dan terus menggunakan beliau untuk membantu kita semua dalam masalah kewangan

    ReplyDelete
  122. Halo, kami adalah HARTFORD FINANCIAL SERVICE, pemberi pinjaman swasta yang meminjamkan kesempatan waktu hidup. Apakah Anda perlu pinjaman mendesak untuk melunasi utang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman untuk meningkatkan bisnis Anda? Anda telah ditolak oleh bank dan lembaga keuangan lainnya? Apakah Anda membutuhkan pinjaman konsolidasi atau hipotek? mencari lebih karena kami berada di sini untuk membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu dari masa lalu. Kami meminjamkan uang kepada individu yang membutuhkan bantuan keuangan, yang memiliki kredit buruk atau membutuhkan uang untuk membayar tagihan, untuk berinvestasi di bisnis di tingkat 1,5%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu Anda bahwa kami dapat diandalkan dan memberikan penerima bantuan dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini via email di: (hartfordfinancialservice@gmail.com)

    ReplyDelete
  123. Halo, kami adalah HARTFORD FINANCIAL SERVICE, pemberi pinjaman swasta yang meminjamkan kesempatan waktu hidup. Apakah Anda perlu pinjaman mendesak untuk melunasi utang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman untuk meningkatkan bisnis Anda? Anda telah ditolak oleh bank dan lembaga keuangan lainnya? Apakah Anda membutuhkan pinjaman konsolidasi atau hipotek? mencari lebih karena kami berada di sini untuk membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu dari masa lalu. Kami meminjamkan uang kepada individu yang membutuhkan bantuan keuangan, yang memiliki kredit buruk atau membutuhkan uang untuk membayar tagihan, untuk berinvestasi di bisnis di tingkat 1,5%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu Anda bahwa kami dapat diandalkan dan memberikan penerima bantuan dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini via email di: (hartfordfinancialservice@gmail.com)

    ReplyDelete
  124. Memohon Pinjaman segera dan Gadai janji, telah anda pernah ditolak terus-menerus oleh bank-bank dan institusi kewangan lain, Kami di Tawaran COVENTRYLETON PINJAMAN SYARIKAT pinjaman daripada 1,000 hingga 100,000.000.000 anda perlu 18years dan ke atas untuk memohon, membalas kini melalui e-mel coventryletonloancoperation@gmail.com untuk maklumat lanjut.

    KAMI MENAWARKAN jenis-jenis JUMLAH PINJAMAN:
    * Pinjaman Penyatuan Hutang
    * Pinjaman Perniagaan
    *Pinjaman peribadi
    * Pinjaman Perumahan
    * Kewangan Kereta
    * Pinjaman Commercial
    * Pinjaman Pelaburan
    NOTA: Kami memberikan anda pinjaman dengan kadar faedah yang rendah sebanyak 3% dan pinjaman jangka masa 1 hingga 25 tahun untuk membayar balik pinjaman. kenalan e-mel:
    coventryletonloancoperation@gmail.com Jika anda mempunyai mana-mana masalah di atas, hubungi kami sekarang untuk mendapatkan bantuan

    ReplyDelete
  125. Adakah anda sedang mencari pinjaman? Atau adakah anda menolak pinjaman oleh bank atau institusi kewangan untuk satu atau lebih sebab-sebab? Anda mempunyai tempat yang tepat untuk penyelesaian pinjaman anda di sini! Anthony Yuliana Peminjam memberi pinjaman kepada syarikat-syarikat dan individu pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan daripada 1%. Sila hubungi kami melalui e-mel hari ini melalui anthony.yulianalenders@gmail.com

    ReplyDelete
  126. (Faithlovechrityloanfirm@gmail.com)
                    
    Hello saya sedang Bishop Great David pemberi pinjaman pinjaman sah dan boleh dipercayai untuk pinjaman
    dalam terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami pada kadar faedah 2%. daripada
    USD $ 12,000 kepada $ 8000000, euro dan pound sahaja. Saya memberi pinjaman perniagaan,
    pinjaman peribadi, pinjaman pelajar, pinjaman kereta dan pinjaman untuk membayar bil-bil. jika awak
    perlu loana yang
       yang anda perlu lakukan adalah untuk anda untuk menghubungi saya secara langsung
    In: (faithlovechrityloanfirm@gmail.com)
    Tuhan merahmati kamu.
    Yang ikhlas,
    Puan: merit Hope
    E-mel: (faithlovechrityloanfirm@gmail.com)

    Nota: Semua jawapan hendaklah dihantar kepada :( faithlovechrityloanfirm@gmail.com)

    ReplyDelete
  127. Hello,
    Ia adalah tahun baru lagi, adakah anda dari segi kewangan ke bawah? adalah perniagaan anda menangis untuk kebangkitan semula kewangan, telah anda mendapatkan pinjaman di bank dan tangan pemberi pinjaman yang salah dan anda di mana menolak? mencari tiada lagi, Kami adalah pemberi pinjaman yang boleh dipercayai dan kami memulakan program pinjaman ini untuk membasmi kemiskinan dan mewujudkan peluang untuk keistimewaan yang kurang untuk membolehkan mereka menubuhkan sendiri dan memulihkan perniagaan mereka. untuk maklumat lanjut, anda boleh menghubungi kami melalui e-mel: gloryloanfirm@gmail.com dan mengisi borang di bawah.

    PEMINJAM'S DATA.
    1) Nama Penuh: ......... 2) Negara: ...... 3) Alamat: ......... 4) Jenis Kelamin: ..................
    5) Status Perkahwinan: ... ..... 6) Pekerjaan: .......... Number 7) Telefon: ........................... 8) Pada masa ini kedudukan di tempat kerja: .... ............ 9) Monthlyincome ...... ...................
    10) Pinjaman Tempoh: ............... 11) Tujuan Pinjaman: ............... 12) Agama: ............
    13) Tarikh lahir: ........................

    sila memohon syarikat yang sah, kejayaan anda adalah matlamat kami.

    ReplyDelete
  128. Adakah anda sedang mencari pinjaman tulen? saya ingin menggunakan kesempatan ini untuk memberitahu semua orang bahawa Puan Mary William pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman peluang seumur hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membayar hutang anda atau anda memerlukan pinjaman untuk meningkatkan perniagaan anda? Anda telah ditolak oleh bank-bank dan institusi kewangan lain? Adakah anda memerlukan pinjaman penyatuan atau gadai janji? mencari lebih kerana kita berada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu. Kita meminjamkan dana kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau yang memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya mahu menggunakan medium ini untuk memberitahu anda bahawa kami memberikan bantuan yang boleh dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel di:
    (marywilliam902@gmail.com) Jadi, jika anda ingin mendapatkan pinjaman daripada syarikat saya, anda boleh hubungi kami hari ini.

    Jumlah maksimum yang kita meminjamkan adalah 600,000,000.00 dalam yang berikut
    mata wang: United State Dollar, Euro dan Pounds British Great
    Terima kasih dan Tuhan memberkati anda semua

    ReplyDelete
  129. Hello, ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Ms.CATHERINE JONES, reputasi baik pinjaman pemberi pinjaman swasta telah membuka peluang ekonomi untuk semua mereka yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau memerlukan pinjaman ekuiti rumah untuk meningkatkan perniagaan anda? Adakah anda telah ditolak oleh bank-bank dan institusi kewangan lain? Cuma perlu, kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda. Kami memperoleh pinjaman kadar faedah sebanyak 2% daripada individu, syarikat dan masyarakat dengan cara yang jelas dan mudah difahami cara, terma dan syarat. Tidak ada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin. Email kami di: (CATHERINEJONEZLOANFIRM@GMAIL.COM)

    ReplyDelete
  130. SILA BACA!!!! SILA BACA!!!! SILA BACA!!!! SILA BACA!!!!

    Hey Guys !!! Am amat gembira saya mendapat lombong dari Luana. kad ATM kosong saya boleh mengeluarkan $ 2000 setiap hari. Saya dapat dari minggu lepas beliau dan sekarang saya mempunyai $ 14,000 secara percuma. Kosong ATM mengeluarkan wang dari mana-mana mesin ATM dan tidak ada nama di atasnya, ia tidak boleh dikesan dan kini saya mempunyai wang untuk perniagaan dan wang yang cukup untuk saya dan keluarga saya untuk hidup .Saya amat gembira i bertemu Annie kerana saya bertemu dua orang sebelum beliau dan mereka mengambil wang saya tidak mengetahui bahawa mereka adalah penipuan. Tetapi gembira sekarang. Annie menghantar kad melalui DHL dan saya mendapat dalam dua hari. Dapatkan kad anda sendiri dari dia kini dia tidak seperti scammer lain berpura-pura mempunyai kad ATM, Beliau memberi ia keluar secara percuma untuk membantu orang walaupun ia adalah menyalahi undang-undang tetapi ia membantu banyak dan tiada siapa yang mendapat terperangkap. im berterima kasih kepada Annie kerana dia berubah cerita saya dengan tiba-tiba. kad ini berfungsi di semua negara kecuali, Mali dan Nigeria. Alamat e-mel Annie adalah atmhacker2015@gmail.com

    ReplyDelete
  131. Saudara-saudara saya dan adik itu adalah Allah yang benar telah mengirimkan pembantu di sini di Indonesia, saya pikir itu adalah perusahaan pinjaman palsu yang lain aku salah. Anugerah Financial Group sini di Jakarta Indonesia mereka melakukan segala sesuatu dengan BNI Aku baru saja pinjaman saya di akun saya hari ini, jangan tertipu lagi Allah telah datang kepada kami di sini di Indonesia mereka bekerja dengan BNI di sini. Hubungi mereka sekarang sehingga Anda dapat melihat apa yang saya memberitahu Anda: info.gracefinancialgroup@gmail.com atau hubungi saya jika Anda memiliki pertanyaan salfiahcholid@gmail.com jangan tertipu lagi sebagai Tuhan ada di sini untuk membantu kami di Jakarta Indonesia

    GRACE FINANCIAL GROUP
    info.gracefinancialgroup@gmail.com atau

    ReplyDelete
  132. Welkom BIJ MAGRET JAMES financieren lening SERVICE .......... Bent u een zakelijke pria vrouw? Ben je di een financiële puinhoop dari heb je geld nodig om te beginnen bertemu je eigen Bedrijf? Heeft u een lening nodig om een ​​leuke Kleinschalige en middelgrote Bedrijf te starten? Heeft u een nilai kredit lage en je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale Banken en andere financiële instellingen?. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid adalah onze prioriteit, onze belangrijkste doel adalah om u te helpen de diensten mati u verdient, Ons programma adalah de snelste Manier om te krijgen wat je nodig hebt di een handomdraai. Verlaag uw betalingen om de mencakup op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Keuntungan flexibiliteit waarmee u Kunt gebruiken voor Welk doel Dan ook - vakanties van, het Onderwijs, om unieke aankopen Wij bieden een berkembang biak scala aan financiële diensten waaronder: Perencanaan Bisnis, Commercial en Pengembangan Keuangan, Eigenschappen en hypotheken, consolidatie van schulden leningen, Bisnis Leningen , onderhandse leningen, Huis Herfinanciering leningen bertemu een lage rente op 2% per nietig verklaren voor particulieren, Bedrijven. Wij bieden alle soorten van leningen, solliciteer Vandaag nog naar betaalbare leningen. kontak Neem bertemu ons op melalui e-mail voor meer informatie: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

    ReplyDelete
  133. Adakah anda memerlukan pinjaman? Pernahkah anda mencari di mana untuk mendapatkan pinjaman? Adakah anda telah cuba untuk mendapatkan apa-apa jenis pinjaman? kemudian memohon sekarang di (alicewaltonloans@gmail.com) jika anda mahu untuk mendapatkan pinjaman yang berpatutan. Pinjaman ditawarkan di sini pada kadar faedah yang sangat rendah 3%. Hubungi kami sekarang jika anda berminat.

    Nama penuh:
    negara:
    Nombor telefon peribadi:
    WhatsappNumber:
    jumlah pinjaman yang diperlukan sebagai pinjaman:
    Tempoh pinjaman:


    Email: alicewaltonloans@gmail.com

    Puan Alice Walton

    ReplyDelete
  134. Adakah anda memerlukan pinjaman? Pernahkah anda mencari di mana untuk mendapatkan pinjaman? Adakah anda telah cuba untuk mendapatkan apa-apa jenis pinjaman? kemudian memohon sekarang di (alicewaltonloans@gmail.com) jika anda mahu untuk mendapatkan pinjaman yang berpatutan. Pinjaman ditawarkan di sini pada kadar faedah yang sangat rendah 3%. Hubungi kami sekarang jika anda berminat.

    Nama penuh:
    negara:
    Nombor telefon peribadi:
    WhatsappNumber:
    jumlah pinjaman yang diperlukan sebagai pinjaman:
    Tempoh pinjaman:


    Email: alicewaltonloans@gmail.com

    Puan Alice Walton

    ReplyDelete
  135. Hello,

    Di sini datang pinjaman yang berpatutan yang akan mengubah hidup anda menjadi lebih baik, saya Mrs Brian Chamber, pinjaman pemberi pinjaman yang diluluskan, yang diiktiraf dan didaftarkan di bawah organisasi pemberi pinjaman pinjaman perpaduan, menawarkan pinjaman kepada individu, syarikat swasta dan orang-orang yang memerlukan bantuan kewangan dalam rendah kadar faedah sebanyak 2%.

    Saya Puan Brian, akan membuat yang terbaik daripada perkhidmatan kami kepada semua pemohon yang sah. Anda tidak akan kecewa oleh saya dalam urus niaga ini kerana anda tidak dilahirkan untuk menjadi kalah. hubungi kami hari ini melalui E-mel: brianchamberloancompany@gmail.com
    Perkhidmatan kami termasuk:

    * Pinjaman peribadi
    * Dept pinjaman penyatuan
    * Pinjaman Perniagaan
    * Pinjaman pendidikan
    * Janji Broken
    * Pinjaman Dijamin
    * Pinjaman tidak bercagar
    * Pinjaman Mortgage
    * Pembayaran pinjaman
    * Pinjaman pelajar
    * Pinjaman Commercial
    * Pinjaman Auto
    * Pinjaman Pelaburan
    * Pinjaman Pembangunan
    * Hasil Loan
    * Pinjaman Pembinaan

    Sila mengisi permohonan pinjaman borang dibawah dan kembalikan kepada kami untuk kepada kami melayani anda lebih baik melalui e-mel:
    brianchamberloancompany@gmail.com

    BORANG PERMOHONAN:

    1) Nama Penuh:
    2) Negara:
    3) Alamat:
    4) Seks:
    5) Status Perkahwinan
    6) Work:
    7) Nombor telefon:
    8) Seterusnya Kin:
    9) Pendapatan Bulanan:
    10) Jumlah Pinjaman Perlu:
    11) Tempoh pinjaman:
    12) Tujuan pinjaman:
    13) Tarikh lahir:

    ReplyDelete
  136. Hello,

    Di sini datang pinjaman yang berpatutan yang akan mengubah hidup anda menjadi lebih baik, saya Mrs Brian Chamber, pinjaman pemberi pinjaman yang diluluskan, yang diiktiraf dan didaftarkan di bawah organisasi pemberi pinjaman pinjaman perpaduan, menawarkan pinjaman kepada individu, syarikat swasta dan orang-orang yang memerlukan bantuan kewangan dalam rendah kadar faedah sebanyak 2%.

    Saya Puan Brian, akan membuat yang terbaik daripada perkhidmatan kami kepada semua pemohon yang sah. Anda tidak akan kecewa oleh saya dalam urus niaga ini kerana anda tidak dilahirkan untuk menjadi kalah. hubungi kami hari ini melalui E-mel: brianchamberloancompany@gmail.com
    Perkhidmatan kami termasuk:

    * Pinjaman peribadi
    * Dept pinjaman penyatuan
    * Pinjaman Perniagaan
    * Pinjaman pendidikan
    * Janji Broken
    * Pinjaman Dijamin
    * Pinjaman tidak bercagar
    * Pinjaman Mortgage
    * Pembayaran pinjaman
    * Pinjaman pelajar
    * Pinjaman Commercial
    * Pinjaman Auto
    * Pinjaman Pelaburan
    * Pinjaman Pembangunan
    * Hasil Loan
    * Pinjaman Pembinaan

    Sila mengisi permohonan pinjaman borang dibawah dan kembalikan kepada kami untuk kepada kami melayani anda lebih baik melalui e-mel:
    brianchamberloancompany@gmail.com

    BORANG PERMOHONAN:

    1) Nama Penuh:
    2) Negara:
    3) Alamat:
    4) Seks:
    5) Status Perkahwinan
    6) Work:
    7) Nombor telefon:
    8) Seterusnya Kin:
    9) Pendapatan Bulanan:
    10) Jumlah Pinjaman Perlu:
    11) Tempoh pinjaman:
    12) Tujuan pinjaman:
    13) Tarikh lahir:

    ReplyDelete
  137. Kami adalah sah Dan wang Lender bereputasi. Kita meminjamkan dana kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, kami memberi pinjaman kepada orang yang mempunyai kredit yang buruk atau yang memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan. Pernahkah anda mencari pinjaman? anda perlu tidak perlu bimbang, kerana anda berada di tempat yang betul i menawarkan pinjaman pada kadar faedah yang rendah sebanyak 2% jadi jika anda memerlukan pinjaman yang i ingin anda sila hubungi saya melalui e-mel ini Alamat: mobilfunding1999@gmail.com
    MAKLUMAT PERMOHONAN PINJAMAN DIPERLUKAN:

    1) Nama Penuh: ............
    2) Seks: .................
    3) Umur: ........................
    4) Negara: .................
    5) Nombor Telefon: ........
    6) Pekerjaan: ..............
    7) Pendapatan Bulanan: ......
    8) Jumlah Pinjaman Diperlukan: .....
    9) Tempoh Pinjaman: ...............
    10) Tujuan Pinjaman: ...........

    terima kasih

    ReplyDelete
  138. Kami adalah sah Dan wang Lender bereputasi. Kita meminjamkan dana kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, kami memberi pinjaman kepada orang yang mempunyai kredit yang buruk atau yang memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan. Pernahkah anda mencari pinjaman? anda perlu tidak perlu bimbang, kerana anda berada di tempat yang betul i menawarkan pinjaman pada kadar faedah yang rendah sebanyak 2% jadi jika anda memerlukan pinjaman yang i ingin anda sila hubungi saya melalui e-mel ini Alamat: mobilfunding1999@gmail.com
    MAKLUMAT PERMOHONAN PINJAMAN DIPERLUKAN:

    1) Nama Penuh: ............
    2) Seks: .................
    3) Umur: ........................
    4) Negara: .................
    5) Nombor Telefon: ........
    6) Pekerjaan: ..............
    7) Pendapatan Bulanan: ......
    8) Jumlah Pinjaman Diperlukan: .....
    9) Tempoh Pinjaman: ...............
    10) Tujuan Pinjaman: ...........

    terima kasih

    ReplyDelete
  139. Apakah Anda perlu 100% Kredit? Saya dapat melayani kebutuhan keuangan Anda dengan lebih sedikit masalah pengembalian itu sebabnya kami mendanai Anda untuk hanya 1,3%. apapun situasi Anda, wiraswasta, pensiunan, telah peringkat kredit yang buruk, kredit mobil, dll pinjaman bisnis kami dapat membantu. pembayaran yang fleksibel lebih 1 sampai 10 years.Contact kami di: www.iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com

    PERMOHONAN PINJAMAN

    1) Nama Lengkap: ............................................. ..........
    2) Negara-Negara: ............................................ ..................... ..
    3) Alamat: .............................................. ......................
    4) Sex: .............................................. ...........
    5) Status Pernikahan: ............................................. ....
    6) BEKERJA: .............................................. ..... ..........
    7) Nomor Telepon: ............................................. ........
    8) Ketik kerja .............................................. ..............
    9) Pendapatan Bulanan: ...........................................
    10) Jangka Waktu Pinjaman Dibutuhkan: ..............................
    11) Pinjaman Durasi: ............................................. .....
    12) Pinjaman Bunga: .......................................... ... ...
    13) Agama: .............................................. ........ .........
    14) Tanggal lahir: ............................................. ..........


    Salam,
    mrs Iskanda

    ReplyDelete
  140. Apakah Anda perlu 100% Kredit? Saya dapat melayani kebutuhan keuangan Anda dengan lebih sedikit masalah pengembalian itu sebabnya kami mendanai Anda untuk hanya 1,3%. apapun situasi Anda, wiraswasta, pensiunan, telah peringkat kredit yang buruk, kredit mobil, dll pinjaman bisnis kami dapat membantu. pembayaran yang fleksibel lebih 1 sampai 10 years.Contact kami di: www.iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com

    PERMOHONAN PINJAMAN

    1) Nama Lengkap: ............................................. ..........
    2) Negara-Negara: ............................................ ..................... ..
    3) Alamat: .............................................. ......................
    4) Sex: .............................................. ...........
    5) Status Pernikahan: ............................................. ....
    6) BEKERJA: .............................................. ..... ..........
    7) Nomor Telepon: ............................................. ........
    8) Ketik kerja .............................................. ..............
    9) Pendapatan Bulanan: ...........................................
    10) Jangka Waktu Pinjaman Dibutuhkan: ..............................
    11) Pinjaman Durasi: ............................................. .....
    12) Pinjaman Bunga: .......................................... ... ...
    13) Agama: .............................................. ........ .........
    14) Tanggal lahir: ............................................. ..........


    Salam,
    mrs Iskanda

    ReplyDelete
  141. Apakah Anda membutuhkan pinjaman? Jika ya! Kontak Ocean Keuangan dan Mortgages Terbatas ®for jumlah pinjaman kecil dan besar. Kami memberikan pinjaman pada tingkat bunga 2%. Hubungi kami hari ini melalui e-mail di oceanfinance459@gmail.com Kami juga memberikan dari. £ 5 ribu Pounds untuk 100 juta Pounds untuk individu dan perusahaan, kredit adalah terbuka untuk semua terlepas dari kebangsaan.

    ReplyDelete
  142. Apakah Anda membutuhkan pinjaman? Jika ya! Kontak Ocean Keuangan dan Mortgages Terbatas ®for jumlah pinjaman kecil dan besar. Kami memberikan pinjaman pada tingkat bunga 2%. Hubungi kami hari ini melalui e-mail di oceanfinance459@gmail.com Kami juga memberikan dari. £ 5 ribu Pounds untuk 100 juta Pounds untuk individu dan perusahaan, kredit adalah terbuka untuk semua terlepas dari kebangsaan.

    ReplyDelete
  143. Kami disetujui pemerintah dan pemberi pinjaman kredit bersertifikat Perusahaan kami tidak menawarkan pinjaman mulai dari pribadi untuk pinjaman industri untuk orang atau perusahaan yang tertarik yang mencari bantuan keuangan pada tingkat bunga dinegosiasikan 2% kesempatan untuk membersihkan dept Anda., Mulai atau meningkatkan bisnis Anda dengan pinjaman dari pinjaman perusahaan kami diberikan di Pounds (£), dolar ($) dan Euro. Jadi mengajukan pinjaman sekarang orang yang tertarik harus menghubungi kami untuk informasi lebih lanjut. Mengisi informasi data peminjam. Hubungi kami sekarang melalui: jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com
    (2) Negara:
    (3) Alamat:
    (4) Kota:
    (5) Sex:
    (6) Status Pernikahan:
    (7) Kerja:
    (8) Nomor Handphone Telepon:
    (9) Penghasilan Bulanan:
    Jumlah (10) Pinjaman Dibutuhkan:
    (11) Jangka waktu pinjaman:
    (12) Tujuan Pinjaman:

    Terima kasih atas pengertian Anda karena kami berharap untuk mendengar dari Anda segera.

    E-Mail: jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com

    ReplyDelete
  144. Hello semua,
    Nama saya Marcia Retnawati bandar Batan Miroto Semarang di Indonesia, saya mahu menggunakan medium ini untuk menasihati semua orang untuk memudahkan berhati-hati dalam mendapatkan pinjaman di sini, jadi banyak pemberi pinjaman pinjaman di sini adalah semua penipu dan mereka hanya di sini untuk menipu anda daripada wang anda, saya memohon pinjaman kira-kira 100 juta daripada seorang wanita di Malaysia dan saya kehilangan kira-kira 6 juta tanpa mengambil pinjaman, mereka meminta lagi dan lagi untuk kos, saya membayar hampir 6 juta masih saya tidak mendapat pinjaman,

    Allah kemuliaan, saya bertemu dengan seorang rakan yang baru sahaja digunakan untuk pinjaman, dan dia mendapat pinjaman tanpa sebarang tekanan, jadi dia memperkenalkan saya kepada Puan Alicia Radu, dan saya memohon untuk 500 juta, saya fikir ia adalah jenaka dan penipuan, tetapi saya mendapat pinjaman saya dalam masa kurang daripada 24 jam hanya 2% tanpa cagaran. Saya amat gembira kerana saya telah diselamatkan daripada mendapat miskin.

    jadi saya menasihati semua penduduk di sini yang memerlukan pinjaman untuk menghubungi
    Puan Alicia Radu, melalui e-mel: aliciaradu260@gmail.com

    Anda masih boleh hubungi saya jika anda memerlukan sebarang maklumat lanjut melalui e-mel: Marciaretnawati450@gmail.com

    sekali lagi mengucapkan terima kasih kepada anda semua kerana membaca kesaksian saya dan Allah terus memberkati kita semua dan memberi kita kehidupan yang panjang dan kemakmuran

    ReplyDelete
  145. Halo, Paris Club adalah memberikan pinjaman kepada semua warga negara Asia pada April sangat rendah (1,3%) untuk meringankan tingkat utang di benua itu buru-buru sekarang dan menerapkan jumlah yang berkisar dari ($ 2000 $ 10.000.000) timer pertama selalu timer terbaik begitu cepat dan mendaftar sekarang melalui e-mail kami: (munibevans3@gmail.com)

    FORMULIR APLIKASI

    1) Nama lengkap:
    2) Negara:
    3) Alamat:
    4) Negara:
    5) Seks:
    6) Status perkawinan:
    7) Bekerja:
    8) Nomor Telepon:
    9) Pendapatan Bulanan:
    10) Jumlah pinjaman yang diperlukan:
    11) Pinjaman Durasi:
    12) Tujuan pinjaman:
    13) Agama:
    14) Tanggal lahir:

    Kesopanan

    Odile Renaud Basso, Ketua,
    email: (munibevans3@gmail.com)

    ReplyDelete
  146. Saya mahu semua orang untuk membaca mesej ini dengan teliti. Saya amat gembira untuk membuat kesaksian bagaimana saya mendapat pinjaman saya pemberi pinjaman kredit legit, saya telah menderita di tangan pemiutang internet palsu di laman web tertentu, saya telah digunakan di beberapa syarikat pinjaman di sini dan semua yang mereka lakukan adalah bertanya kepada saya untuk pembayaran dan selepas pembayaran, saya tidak akan mendapatkan pinjaman daripada mereka, mereka adalah orang-orang palsu dari England dan juga India. Saya dalam kesakitan kerana hutang saya, dan saya dibayar pembayaran lain untuk mendapatkan pinjaman untuk membuat saya hutang lebih besar. Saya gembira apabila rakan saya memberitahu saya bahawa dia mendapat pinjaman daripada internet, dia adalah orang yang memberitahu tentang Nicole Morgan daripada LOAN FIRM NICOLE MORGAN, dan saya memohon untuk pinjaman sebanyak 800 juta, saya mengikuti semua prosedur, Saya berfikir bahawa saya tidak akan mendapatkan pinjaman, tetapi saya amat gembira apabila pinjaman saya diluluskan dan dihantar terus ke dalam akaun bank saya dalam masa 2 hari menyapu. Saya telah membayar semua hutang saya sekarang dan saya mendapat kewangan yang stabil kerana saya menulis mesej ini. Jadi jika mana-mana anda berada di sini untuk memohon pinjaman, anda perlu menghubungi Nicole Morgan di e-mel beliau, mereka adalah satu-satunya pemberi pinjaman pinjaman sebenar, yang lain adalah palsu. Hanya ikut semua prosedur dalam Nicole Morgan dan saya memberi jaminan kepada anda bahawa anda akan mendapat pinjaman, bijak supaya anda tidak akan kehilangan wang seperti saya, hubungan ibu Nicole Morgan jika anda benar-benar memerlukan pinjaman nicolemorganloan@gmail.com
    hubungi saya dan juga supaya saya boleh memberi maklumat lanjut dan guardiance hadijaboften2@gmail.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  147. Perhatian Kepada Orang Awam,

    Adakah anda memerlukan pinjaman? jika ya Kami menawarkan pinjaman pada kadar faedah yang rendah sebanyak 3% dan dengan tidak ada pemeriksaan kredit, kami menawarkan pinjaman peribadi, pinjaman penyatuan hutang, modal teroka, pinjaman perniagaan, pinjaman pendidikan, pinjaman rumah atau "pinjaman bagi apa-apa sebab. Walau bagaimanapun, kaedah kami, menawarkan peluang untuk menyatakan jumlah pinjaman yang diperlukan dan juga tempoh yang anda mampu, e-mel anda: elenanino0007@gmail.com

    Ini memberikan peluang yang sebenar untuk mendapatkan dana yang anda perlukan anda! jika kenalan berminat melalui e-mel: elenanino0007@gmail.com

    Selamat sejahtera
    Puan Elena
    Email: elenanino0007@gmail.com

    ReplyDelete
  148. Sürgős hitre van szüksége? Sürgősen szükséged van a saját üzlet megkezdésére? Tartozol? Ez az Ön esélye a vágyak elérésére, személyi kölcsönöket, üzleti kölcsönöket és vállalati hiteleket, valamint mindenféle kölcsönöket nyújtunk, és a hitelek összege fontokban, euróban és dollárban 1000 és 500 000 között van, magánszemélyeknek és 500 000-től 500 millió euróig 2% -kal több információért forduljon hozzánk e-mailben (Robertfinance616@gmail.com)
    Mi feldolgozzuk és átutaljuk az ügyfelünknek nyújtott hiteleket anélkül, hogy előzetes díjakat keresnénk.

    FIGYELEMBE VÉVE.
    CLARA.
    HEAD ADMIN.
    Robertfinance.
    E-mail: Robertfinance616@gmail.com

    ReplyDelete
  149. Selamat siang
    ini adalah dasar dana global, kami memberikan pinjaman per pendanaan proyek tahunan 100% dengan pinjaman aman dan tidak aman yang tersedia kami dijamin dalam memberikan layanan keuangan untuk banyak klien kami dengan paket pinjaman fleksibel kami pinjaman dapat diproses dan dana ditransfer ke peminjam dalam waktu sesingkat mungkin kita beroperasi di bawah persyaratan yang jelas dan mudah dipahami dan kami menawarkan pinjaman kepada semua jenis untuk tertarik klien perusahaan perusahaan dan semua jenis organisasi bisnis, individu swasta dan investor real estate hanya menghubungi kami dengan nama di bawah Jika Anda sedang melihat bagaimana mendapatkan pinjaman hubungi kami kami dapat membantu Anda keluar EMAIL: globalfundfoundation9@gmail.com

    ReplyDelete
  150. Selamat siang
    ini adalah dasar dana global, kami memberikan pinjaman per pendanaan proyek tahunan 100% dengan pinjaman aman dan tidak aman yang tersedia kami dijamin dalam memberikan layanan keuangan untuk banyak klien kami dengan paket pinjaman fleksibel kami pinjaman dapat diproses dan dana ditransfer ke peminjam dalam waktu sesingkat mungkin kita beroperasi di bawah persyaratan yang jelas dan mudah dipahami dan kami menawarkan pinjaman kepada semua jenis untuk tertarik klien perusahaan perusahaan dan semua jenis organisasi bisnis, individu swasta dan investor real estate hanya menghubungi kami dengan nama di bawah Jika Anda sedang melihat bagaimana mendapatkan pinjaman hubungi kami kami dapat membantu Anda keluar EMAIL: globalfundfoundation9@gmail.com

    ReplyDelete
  151. Pelanggan yang dikasihi,

    Adakah anda memerlukan kredit kewangan yang mendesak ***? * Pemindahan Sangat cepat dan terus ke bank akaun * Bayaran balik anda bermula lapan bulan selepas pinjaman yang telah diperolehi * Kadar faedah yang rendah 1.2% * bayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) Tinggi * Fleksibel *** maka bayaran bulanan * .Bagaimana Long Adakah ia akan dibiayai? Selepas menggunakan *** anda boleh mengharapkan jawapan awal yang kurang daripada 24 jam selepas pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang mereka perlukan. Hubungi kami melalui e-mel ((iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)))
                   
                   BORANG PERMOHONAN

    1) Nama penuh:
    2) Negara:
    3) Alamat:
    4) Negara:
    5) Jenis Kelamin:
    6) Status perkahwinan:
    7) Pekerjaan:
    8) Nombor telefon:
    9) Pendapatan bulanan:
    10) Jumlah pinjaman:
    11) Tempoh Pinjaman:
    12) Pinjaman Objektif:
    13) Agama:
    14) Umur
    15) Adakah anda memohon untuk pinjaman dalam talian sebelum ini? Ya atau tidak?


    Motto Syarikat:
    Kebahagiaan anda adalah Anugerah kami untuk Perkhidmatan Baik (mendapat kedudukan kewangan anda adalah semua yang kita mahu)

    #BBMme PIN: D8980E0B
     
    * Courtesy: *
    * ((Islandar LESTARI KREDIT UNITY LIMITED)) *

    ReplyDelete
  152. Pelanggan yang dikasihi,

    Adakah anda memerlukan kredit kewangan yang mendesak ***? * Pemindahan Sangat cepat dan terus ke bank akaun * Bayaran balik anda bermula lapan bulan selepas pinjaman yang telah diperolehi * Kadar faedah yang rendah 1.2% * bayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) Tinggi * Fleksibel *** maka bayaran bulanan * .Bagaimana Long Adakah ia akan dibiayai? Selepas menggunakan *** anda boleh mengharapkan jawapan awal yang kurang daripada 24 jam selepas pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang mereka perlukan. Hubungi kami melalui e-mel ((iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)))
                   
                   BORANG PERMOHONAN

    1) Nama penuh:
    2) Negara:
    3) Alamat:
    4) Negara:
    5) Jenis Kelamin:
    6) Status perkahwinan:
    7) Pekerjaan:
    8) Nombor telefon:
    9) Pendapatan bulanan:
    10) Jumlah pinjaman:
    11) Tempoh Pinjaman:
    12) Pinjaman Objektif:
    13) Agama:
    14) Umur
    15) Adakah anda memohon untuk pinjaman dalam talian sebelum ini? Ya atau tidak?


    Motto Syarikat:
    Kebahagiaan anda adalah Anugerah kami untuk Perkhidmatan Baik (mendapat kedudukan kewangan anda adalah semua yang kita mahu)

    #BBMme PIN: D8980E0B
     
    * Courtesy: *
    * ((Islandar LESTARI KREDIT UNITY LIMITED)) *

    ReplyDelete
  153. Pelanggan yang dikasihi,

    Adakah anda memerlukan kredit kewangan yang mendesak ***? * Pemindahan Sangat cepat dan terus ke bank akaun * Bayaran balik anda bermula lapan bulan selepas pinjaman yang telah diperolehi * Kadar faedah yang rendah 1.2% * bayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) Tinggi * Fleksibel *** maka bayaran bulanan * .Bagaimana Long Adakah ia akan dibiayai? Selepas menggunakan *** anda boleh mengharapkan jawapan awal yang kurang daripada 24 jam selepas pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang mereka perlukan. Hubungi kami melalui e-mel ((iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)))
                   
                   BORANG PERMOHONAN

    1) Nama penuh:
    2) Negara:
    3) Alamat:
    4) Negara:
    5) Jenis Kelamin:
    6) Status perkahwinan:
    7) Pekerjaan:
    8) Nombor telefon:
    9) Pendapatan bulanan:
    10) Jumlah pinjaman:
    11) Tempoh Pinjaman:
    12) Pinjaman Objektif:
    13) Agama:
    14) Umur
    15) Adakah anda memohon untuk pinjaman dalam talian sebelum ini? Ya atau tidak?


    Motto Syarikat:
    Kebahagiaan anda adalah Anugerah kami untuk Perkhidmatan Baik (mendapat kedudukan kewangan anda adalah semua yang kita mahu)

    #BBMme PIN: D8980E0B
     
    * Courtesy: *
    * ((Islandar LESTARI KREDIT UNITY LIMITED)) *

    ReplyDelete
  154. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Anita Jones, pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (anitajones154@gmail.com)

    ReplyDelete
  155. ADAKAH ANDA MEMERLUKAN PINJAMAN A? EMAIL: LARRYELLISONFINANCE@GMAIL.COM

    Adakah anda seorang lelaki perniagaan atau perempuan? Adakah anda memerlukan dana untuk memulakan perniagaan anda sendiri? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk menyelesaikan hutang anda atau membayar bil-bil anda atau memulakan perniagaan yang bagus? Adakah anda memerlukan dana untuk membiayai projek anda? E-mel: ( larryellisonfinance@gmail.com ) Kami Menawarkan perkhidmatan pinjaman jaminan apa-apa amaun dan mana-mana bahagian dunia untuk (Individu, Syarikat, Realtor dan Pertubuhan Perbadanan) pada kadar faedah yang luar biasa kami 2%. Untuk permohonan dan maklumat lanjut menghantar dihantar ke alamat e-mel berikut: larryellisonfinance@gmail.com

    ReplyDelete
  156. Hello, saya Puan Rosemary, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman peluang seumur hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Kami memberi pinjaman penyatuan atau gadai janji? Mencari lagi kerana kami berada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu. Kami pinjaman dana kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau yang memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya mahu menggunakan medium ini untuk memberitahu anda bahawa kami memberikan bantuan yang boleh dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan anda pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel: equaloan@gmail.com, rosemarymariaqualityloanservice@yahoo.com atau anda boleh layari laman web kami melalui: http://www.equaloans.com untuk maklumat lanjut tentang kami.

    ReplyDelete
  157. Hello, saya Puan Rosemary, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman peluang seumur hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Kami memberi pinjaman penyatuan atau gadai janji? Mencari lagi kerana kami berada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu. Kami pinjaman dana kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau yang memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya mahu menggunakan medium ini untuk memberitahu anda bahawa kami memberikan bantuan yang boleh dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan anda pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel: equaloan@gmail.com, rosemarymariaqualityloanservice@yahoo.com atau anda boleh layari laman web kami melalui: http://www.equaloans.com untuk maklumat lanjut tentang kami.

    ReplyDelete
  158. Hello, saya Puan Rosemary, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman peluang seumur hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Kami memberi pinjaman penyatuan atau gadai janji? Mencari lagi kerana kami berada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu. Kami pinjaman dana kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau yang memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya mahu menggunakan medium ini untuk memberitahu anda bahawa kami memberikan bantuan yang boleh dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan anda pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel: equaloan@gmail.com, rosemarymariaqualityloanservice@yahoo.com atau anda boleh layari laman web kami melalui: http://www.equaloans.com untuk maklumat lanjut tentang kami.

    ReplyDelete
  159. Biasanya kalau rekod dalam bank cantik mmg cepat approve. Yg sy punya sumbit loan document pagi selasa, tgh hari bank interview. Rabu pagi dah dapat approval. Trus sign agreement hari tu juga. Hehe. Khamis salesman atur smua greencard , jpj and everything, Friday dpt keta dah hehe. Syukur. Asalkan kreta ada stock & salesman buat krja pantas, mmg bagus.

    ReplyDelete
  160. Hello,
    Adakah anda memerlukan pinjaman segera ??? Adakah anda Hutang? Adakah anda mempunyai kredit yang tidak baik? adakah anda pernah ditolak oleh bank-bank, adakah anda memerlukan pinjaman untuk memulakan perniagaan anda sendiri ?, Kami memberi pinjaman kepada Rakyat walaupun skor kredit yang lemah / tidak baik. Kami memberi kedua-dua pinjaman perniagaan dan peribadi dengan tempoh jangka panjang dan pendek pilihan anda dengan kadar faedah yang rendah pada 2% setiap annul untuk individu, syarikat-syarikat .. programmer pinjaman kami adalah cepat dan boleh dipercayai, memohon hari ini dan mendapatkan bidang back.Our segera pinjaman juga diinsuranskan, 100% jaminan dan Pelanggan diberi jaminan keselamatan maksimum. Untuk maklumat lanjut hubungi kami melalui alamat e-mel kami: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) dan mendapat pinjaman anda hari ini.
    Mrs Magret james MD / CEO
    E-mel: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

    ReplyDelete
  161. Halo, aku Mrs. Charity, pinjaman perusahaan pinjaman pribadi. Kami adalah ahli dalam memberikan pinjaman kepada akhir tahun, pinjaman Natal, pinjaman baru bagi Anda untuk membayar kembali koperasi pinjaman bahwa Anda berada di sekarang, kami meminjamkan seumur hidup kesempatan bagi Anda untuk membayar tagihan Anda dan pinjaman pribadi dan memiliki bisnis . pinjaman kepada individu dan perusahaan pada tingkat bunga yang sangat rendah dari 2%. Jadi hubungi kami hari ini via e-mail:
    (Ladycharityloanfirm@gmail.com)

    ReplyDelete
  162. Halo, aku Mrs. Charity, pinjaman perusahaan pinjaman pribadi. Kami adalah ahli dalam memberikan pinjaman kepada akhir tahun, pinjaman Natal, pinjaman baru bagi Anda untuk membayar kembali koperasi pinjaman bahwa Anda berada di sekarang, kami meminjamkan seumur hidup kesempatan bagi Anda untuk membayar tagihan Anda dan pinjaman pribadi dan memiliki bisnis . pinjaman kepada individu dan perusahaan pada tingkat bunga yang sangat rendah dari 2%. Jadi hubungi kami hari ini via e-mail:
    (Ladycharityloanfirm@gmail.com)

    ReplyDelete
  163. hari yang baik tuan / puan,

    Ini adalah Central Trust Micro Perkhidmatan Kewangan Antarabangsa ... Kami adalah bereputasi, sah & Berdaftar Syarikat. Diluluskan oleh kerajaan Kingdom (UK) dan Afrika Selatan Kerajaan untuk membantu orang kurang bantuan kewangan pinjaman tempatan dan antarabangsa pada masa ini tertentu tahun 2017, kami juga adalah sebahagian daripada syarikat kewangan dan wang firma rendering. Kami membantu dalam menggalakkan dan bertindak sebagai pemudah cara untuk mengurangkan tekanan kewangan anda pada kadar yang amat menggalakkan Kami juga menawarkan peluang pekerjaan antarabangsa untuk semua pekerjaan hajatnya. Kami memberi pinjaman kepada individu dan cor-kendali badan yang memerlukan bantuan kewangan mengikut keselesaan orang-orang dengan faedah yang berpatutan sebanyak 4.9% Adakah anda mempunyai kredit yang tidak baik atau anda memerlukan wang untuk membayar bil? Memohon sekarang dengan kami dan pasukan kami yang mesra akan melakukan semua kertas kerja untuk anda. Mereka boleh walaupun bayaran tukang jahit yang sesuai dengan bajet bulanan anda, Kami wayar pinjaman kepada Pelanggan diluluskan melalui: 1-Western Union, 2-Money Gram, 3-Bank Semak Certified, 4-Bank dengan pemindahan Bank, Perbankan 5-Online. Anda dengan cepat boleh menghubungi kami jika anda despirately yang memerlukan bantuan kewangan.


    Kami menanti untuk maklum balas yang cepat anda.

    Perkhidmatan Disediakan termasuk:

    Pinjaman membiayai semula
    Home Loan Improvement
    pencipta Loans
    Gaji Pinjaman Advance
    Aset Pinjaman Kewangan
    Pinjaman pelajaran
    Pinjaman Sokongan Kanak-Kanak
    Pinjaman Auto
    Penyatuan hutang
    Barisan Kredit
    Pinjaman Xmas
    Mortgage kedua
    Pinjaman Perniagaan
    Pinjaman peribadi
    Pinjaman antarabangsa
    pinjaman yang dijamin terbaik
    Pinjaman tunai
    Pinjaman kos rendah
    Pinjaman Internet
    Kadar Pinjaman murah
    Pinjaman gaya hidup
    Pinjaman bersama
    Pinjaman ekuiti
    Pinjaman kecil
    Pinjaman terus
    Pinjaman kewangan Wang
    Pemilik Rumah Pinjaman
    Pinjaman bank

    Apa keperluan kewangan anda, Pinjaman dari Central Trust Micro Perkhidmatan Kewangan akan sentiasa membantu. Tiada keselamatan sosial dan tidak ada pemeriksaan kredit, 100% dijamin. Kami mengharapkan membenarkan kita untuk menjadi perkhidmatan kepada anda. Yang ikhlas, Kami menanti respon Pantas anda. Central Trust adalah gaya perdagangan Central Trust Micro Financial Limited. Central Trust Limited Alamat: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Pejabat berdaftar: House St Crispin, Duke Street, Alamat No: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, East London, Eastern Cape, (Afrika Selatan) Pejabat Berdaftar SA: Rumah St Crispin ini, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Berdaftar di England: 07020381, nombor VAT 765353512 Dibenarkan dan dikawal selia oleh Lembaga Kelakuan Kewangan di bawah nombor 631.303, Anda sila hubungi kami melalui alamat E-mel kami: Info.Centraltrust.co.uk.za@yandex.com atau Centraltrust_financier.co.uk.za@outlook.com, Kami menanti respon anda untuk membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda ....

    ReplyDelete
  164. hari yang baik tuan / puan,

    Ini adalah Central Trust Micro Perkhidmatan Kewangan Antarabangsa ... Kami adalah bereputasi, sah & Berdaftar Syarikat. Diluluskan oleh kerajaan Kingdom (UK) dan Afrika Selatan Kerajaan untuk membantu orang kurang bantuan kewangan pinjaman tempatan dan antarabangsa pada masa ini tertentu tahun 2017, kami juga adalah sebahagian daripada syarikat kewangan dan wang firma rendering. Kami membantu dalam menggalakkan dan bertindak sebagai pemudah cara untuk mengurangkan tekanan kewangan anda pada kadar yang amat menggalakkan Kami juga menawarkan peluang pekerjaan antarabangsa untuk semua pekerjaan hajatnya. Kami memberi pinjaman kepada individu dan cor-kendali badan yang memerlukan bantuan kewangan mengikut keselesaan orang-orang dengan faedah yang berpatutan sebanyak 4.9% Adakah anda mempunyai kredit yang tidak baik atau anda memerlukan wang untuk membayar bil? Memohon sekarang dengan kami dan pasukan kami yang mesra akan melakukan semua kertas kerja untuk anda. Mereka boleh walaupun bayaran tukang jahit yang sesuai dengan bajet bulanan anda, Kami wayar pinjaman kepada Pelanggan diluluskan melalui: 1-Western Union, 2-Money Gram, 3-Bank Semak Certified, 4-Bank dengan pemindahan Bank, Perbankan 5-Online. Anda dengan cepat boleh menghubungi kami jika anda despirately yang memerlukan bantuan kewangan.


    Kami menanti untuk maklum balas yang cepat anda.

    Perkhidmatan Disediakan termasuk:

    Pinjaman membiayai semula
    Home Loan Improvement
    pencipta Loans
    Gaji Pinjaman Advance
    Aset Pinjaman Kewangan
    Pinjaman pelajaran
    Pinjaman Sokongan Kanak-Kanak
    Pinjaman Auto
    Penyatuan hutang
    Barisan Kredit
    Pinjaman Xmas
    Mortgage kedua
    Pinjaman Perniagaan
    Pinjaman peribadi
    Pinjaman antarabangsa
    pinjaman yang dijamin terbaik
    Pinjaman tunai
    Pinjaman kos rendah
    Pinjaman Internet
    Kadar Pinjaman murah
    Pinjaman gaya hidup
    Pinjaman bersama
    Pinjaman ekuiti
    Pinjaman kecil
    Pinjaman terus
    Pinjaman kewangan Wang
    Pemilik Rumah Pinjaman
    Pinjaman bank

    Apa keperluan kewangan anda, Pinjaman dari Central Trust Micro Perkhidmatan Kewangan akan sentiasa membantu. Tiada keselamatan sosial dan tidak ada pemeriksaan kredit, 100% dijamin. Kami mengharapkan membenarkan kita untuk menjadi perkhidmatan kepada anda. Yang ikhlas, Kami menanti respon Pantas anda. Central Trust adalah gaya perdagangan Central Trust Micro Financial Limited. Central Trust Limited Alamat: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Pejabat berdaftar: House St Crispin, Duke Street, Alamat No: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, East London, Eastern Cape, (Afrika Selatan) Pejabat Berdaftar SA: Rumah St Crispin ini, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Berdaftar di England: 07020381, nombor VAT 765353512 Dibenarkan dan dikawal selia oleh Lembaga Kelakuan Kewangan di bawah nombor 631.303, Anda sila hubungi kami melalui alamat E-mel kami: Info.Centraltrust.co.uk.za@yandex.com atau Centraltrust_financier.co.uk.za@outlook.com, Kami menanti respon anda untuk membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda ....

    ReplyDelete
  165. hari yang baik tuan / puan,

    Ini adalah Central Trust Micro Perkhidmatan Kewangan Antarabangsa ... Kami adalah bereputasi, sah & Berdaftar Syarikat. Diluluskan oleh kerajaan Kingdom (UK) dan Afrika Selatan Kerajaan untuk membantu orang kurang bantuan kewangan pinjaman tempatan dan antarabangsa pada masa ini tertentu tahun 2017, kami juga adalah sebahagian daripada syarikat kewangan dan wang firma rendering. Kami membantu dalam menggalakkan dan bertindak sebagai pemudah cara untuk mengurangkan tekanan kewangan anda pada kadar yang amat menggalakkan Kami juga menawarkan peluang pekerjaan antarabangsa untuk semua pekerjaan hajatnya. Kami memberi pinjaman kepada individu dan cor-kendali badan yang memerlukan bantuan kewangan mengikut keselesaan orang-orang dengan faedah yang berpatutan sebanyak 4.9% Adakah anda mempunyai kredit yang tidak baik atau anda memerlukan wang untuk membayar bil? Memohon sekarang dengan kami dan pasukan kami yang mesra akan melakukan semua kertas kerja untuk anda. Mereka boleh walaupun bayaran tukang jahit yang sesuai dengan bajet bulanan anda, Kami wayar pinjaman kepada Pelanggan diluluskan melalui: 1-Western Union, 2-Money Gram, 3-Bank Semak Certified, 4-Bank dengan pemindahan Bank, Perbankan 5-Online. Anda dengan cepat boleh menghubungi kami jika anda despirately yang memerlukan bantuan kewangan.


    Kami menanti untuk maklum balas yang cepat anda.

    Perkhidmatan Disediakan termasuk:

    Pinjaman membiayai semula
    Home Loan Improvement
    pencipta Loans
    Gaji Pinjaman Advance
    Aset Pinjaman Kewangan
    Pinjaman pelajaran
    Pinjaman Sokongan Kanak-Kanak
    Pinjaman Auto
    Penyatuan hutang
    Barisan Kredit
    Pinjaman Xmas
    Mortgage kedua
    Pinjaman Perniagaan
    Pinjaman peribadi
    Pinjaman antarabangsa
    pinjaman yang dijamin terbaik
    Pinjaman tunai
    Pinjaman kos rendah
    Pinjaman Internet
    Kadar Pinjaman murah
    Pinjaman gaya hidup
    Pinjaman bersama
    Pinjaman ekuiti
    Pinjaman kecil
    Pinjaman terus
    Pinjaman kewangan Wang
    Pemilik Rumah Pinjaman
    Pinjaman bank

    Apa keperluan kewangan anda, Pinjaman dari Central Trust Micro Perkhidmatan Kewangan akan sentiasa membantu. Tiada keselamatan sosial dan tidak ada pemeriksaan kredit, 100% dijamin. Kami mengharapkan membenarkan kita untuk menjadi perkhidmatan kepada anda. Yang ikhlas, Kami menanti respon Pantas anda. Central Trust adalah gaya perdagangan Central Trust Micro Financial Limited. Central Trust Limited Alamat: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Pejabat berdaftar: House St Crispin, Duke Street, Alamat No: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, East London, Eastern Cape, (Afrika Selatan) Pejabat Berdaftar SA: Rumah St Crispin ini, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Berdaftar di England: 07020381, nombor VAT 765353512 Dibenarkan dan dikawal selia oleh Lembaga Kelakuan Kewangan di bawah nombor 631.303, Anda sila hubungi kami melalui alamat E-mel kami: Info.Centraltrust.co.uk.za@yandex.com atau Centraltrust_financier.co.uk.za@outlook.com, Kami menanti respon anda untuk membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda ....

    ReplyDelete
  166. Adams dengan nama, bekerja di OPEN DOORS LOAN COMPANY, saya memberikan pinjaman kepada semua individu

    ReplyDelete
  167. Adakah anda memerlukan pinjaman tulen?
    Adakah anda ingin untuk membayar bil anda?
    Adakah anda memerlukan pinjaman peribadi?
    Adakah anda memerlukan apa-apa jenis pinjaman?
    Perlu Pinjaman Perniagaan?

    Anda mahu menjadi kewangan yang stabil? emel: larryellisonfinance@gmail.com

    Mengisi borang permohonan.

    1) Nama penuh:
    2) Negara:
    3) Jumlah Diperlukan:
    4) Tempoh pinjaman:
    5) Pendapatan Bulanan:
    6) Nombor telefon:

    Email: larryellisonfinance@gmail.com

    ReplyDelete
  168. Hai semua,

    Saya adalah seorang pinjaman pemberi pinjaman swasta, boleh dipercayai, pemberi pinjaman boleh dipercayai; Saya memberi pinjaman kepada perniagaan dan individu pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan 2%. Jika anda menolak pinjaman oleh institusi kewangan bank untuk satu atau lebih sebab. Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman gadai janji, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, hutang penyatuan pinjaman, pinjaman tidak bercagar dan modal teroka? Anda berada di tempat yang tepat untuk Solutions pinjaman anda Jika anda berminat dalam tawaran pinjaman, sila hubungi kami melalui e-mel: (rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com)
    Regards,

    Encik Roland Fredrick

    ReplyDelete
  169. SILA BACA!!!! SILA BACA!!!! SILA BACA!!!! SILA BACA!!!!

    Hey Guys !!! Am amat gembira saya mendapat lombong dari Luana. kad ATM kosong saya boleh mengeluarkan $ 2000 setiap hari. Saya dapat dari minggu lepas beliau dan sekarang saya mempunyai $ 14,000 secara percuma. Kosong ATM mengeluarkan wang dari mana-mana mesin ATM dan tidak ada nama di atasnya, ia tidak boleh dikesan dan kini saya mempunyai wang untuk perniagaan dan wang yang cukup untuk saya dan keluarga saya untuk hidup .Saya amat gembira i bertemu Annie kerana saya bertemu dua orang sebelum beliau dan mereka mengambil wang saya tidak mengetahui bahawa mereka adalah penipuan. Tetapi gembira sekarang. Annie menghantar kad melalui DHL dan saya mendapat dalam dua hari. Dapatkan kad anda sendiri dari dia kini dia tidak seperti scammer lain berpura-pura mempunyai kad ATM, Beliau memberi ia keluar secara percuma untuk membantu orang walaupun ia adalah menyalahi undang-undang tetapi ia membantu banyak dan tiada siapa yang mendapat terperangkap. im berterima kasih kepada Annie kerana dia berubah cerita saya dengan tiba-tiba. kad ini berfungsi di semua negara kecuali, Mali dan Nigeria. Alamat e-mel Annie adalah atmhacker2015@gmail.com

    ReplyDelete
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...