Tuesday, September 18, 2012

Tips Kecantikan Yang Terbukti Berkesan.

Hi

I memang bukan jenis kulit yg flawless sebab tu la sendu jugak menggelupur bila part skincar ni. ni muka i masa umur 23 tahun..Kulit memang jenis masalah. 



Betul2 serik dah. Tersilap guna produk. Ada chemical and mercury. Sejak terkena masalah kulit yang teruk. Menggerutu dan gatal gila tak tahu nak garu macam mana.Sampai lah terjodoh dengan satu doctor / professor / pakar kecantikan ni kat satu majlis. I tanya dia, macam mana nak elokkan muka i yang dah tahap sendu gerutu tu, tanya sebagai seorang pesakit kulit je. Dengan baik nya dia kasi i cuba formula plant extract "nah u can try this formula". The formula tanpa jenama, ni bangsa doktor kulit yang banyak buat experiment dan hasilkan formula untuk dijual kat butik kecantikan mahal2 pastu cas ribu2 tu .  Katanya untuk heal dan renew kulit tanpa kelupas atau kopek2 .


Masa i cuba tu tak terfikir pun untuk beli formula ni tapi lepas i guna dan elok dan jerawat2 yang basah tu kering dalam masa kurang seminggu. Terus i contact balik doktor tu, dah la dia selalu busy. Duk Italy sana tuuu. Gelojoh i call dia balik, tak senonoh betul, dah la lupa nak cakap terima kasih hahaa. Terus tanya pasal formula ni sebab nak teruskan pakai. I nak beli sebab nak pakai la bukan nak jual. Pastu dia kata dia xde jual sebotol sebotol lah deyyy. I jual dalam tong2 saja. Alaaa tapi i nak sebab plant extract. Dah jenuh pulak kang kalau tiap bulan nak contact dia untuk beli, dah la formula ni dia buat kat Italy. Beli tong2 tu, 10 keturunan pun tak habis haha.

bukan nak tunjuk lubang hidung yaaa. nak tunjuk sendu gerutu tu dah kecut and makin leper.

masa kena gerutu tu ada event, cuba nak tutup guna foundation tapi tak berjaya T_T

Ni da elok !


Ni skin yang dah leper semua dari gerutu tuh.Muka tanpa makeup langsung ya, sebab tu boleh nampak bulu mata i lurus kejung camtuh hahaa takde mascara dan pengepit bulu mata.

Ni testimoni lain pengguna Luminous..








Formula ni elok, so i rasa ramai boleh dpt benefit. Last2 I beli je formula dia and sampai sekarang i pakai plant extract ni. So yeah maka terhasil lah luminous ! Nasib baik i dapat, kalau dapat kt butik kecantikan tu sekali facial rm500. hahaaa. Formula ni dah tested selama 2 tahun. 


Dalam satu set akan ada :
-Cleanser 30ml
-Toner 30ml
-Emulsion 15ml
-Repair Activater 15ml

Pagi after toner, apply emulsion. Emulsion ni macam moisturizer tapi sangat2 light.Ringan je. Takkan rasa lekit minyak langsung. Emulsion, ada fungsi untuk anti wrinkle jugak.

Malam after toner , apply Repair Activater. Masa kita tidur lah skin kita giat tengah repair. So dalam repair activater ni la yang bantu repair lagi. Kalau ada jerawat ke apa , nanti bila bangun pagi akan perasan jerawat kecut and akan nampak muka glow . Masa tidur , minyak akan dirembes rembes so repair activater ni bantu kawal kan minyak tuh dan whiten skin masa kita tidur. Testimoni lain nnti i share kt ig .

So yeah, Luminous dengan tagline 'Dont Panic , Its Organic" theee. alhamdulillah. 

Khas untuk normal to sensitive skin. Untuk semua jenis kulit.

- jerawat
-oily skin
- dry skin
-parut
-liang pori terbuka
-anti wrinkles
- whitening

Harga intro Rm138 untuk set 4 in 1. Masuk postage is RM145 . Plant extract, bila apply kt muka xde rasa pedih. Kult akan rasa lembut je. Ok lah taknak pumpam sgt, kena try sendiri then u guys pumpam hehe. Set ni untuk normal to sensitive skin. Kiranya untuk semua jenis kulit.  Formula dari dan buat di Italy, dan KKM under Luminous brand in process, halal pun in process. Jangan risau, selamat. tak bahaya. I dah guna 8 bulan. 

Kalau rasa nak cuba contact kita kat wassap..

Namee
016 250 9143



                                              





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...