Thursday, October 11, 2012

Baju Lisa Surihani

Hello semua... :)

Macam kenal tak baju saya pakai ni ?hehe. Saya punya color biru sebab fav saya biru. weee






hehe. Macam baju Lisa Surihani masa dia pre-wed photoshoot dengan Yusry. hehe. Tapi dia punya warna kuning. 




Memang masa nampak Lisa Surihani pakai baju ni, memang berkenan nya. Comel baju ni. hehe. Cari juga, tapi EH terjumpa kat sini BifasCollezion . OMG ! Terus beli satu sebab kat BifasCollezion jual murah. Ada saya jumpa baju macam ni kat web lain jual mahal gila. ! Dah nak terbeli dah tapi nasib baik terjumpa BifasCollezion ni . weeeeee

Baju ni tengah re-stock. Sesiapa nak, cepat lah ! :) Boleh terus ke sini BifasCollezion. Macam-macam baju ada. Muslimah collection pun ada . :)

Happy reading and have a nice day... :) 


10 Rahsia Lelaki Yang Perempuan Perlu Tahu !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...