Monday, December 10, 2012

Contest and Discount !! Discount ! by RinaRezmi Closet!

Hello peeps....

Hmmm,busy dan stress sikit. Tapi busy busy and stress macam ni pun sempat lagi nak join contest kan.hehe. Mesti lah I nak join, nak dapatkan barang free siapa tak mahu. mehehehe. Dah tu contest senang pulak. Hanya perlu...


1- Like and subscribe page ini...


Semua yang like page ini, akan dapat free voucher RM5. See, senang nya lah nak dapat discount.Hanya perlu LIKE je page.Tahu tak kenapa perlu like page ni ? Sebab page ni banyak buat discount. Butik ni nak lah ramai customer dapat menikmati discount yang ada. Cool kan ?Cooooollll. Ya saya tahu.

2-  Dalam ramai-ramai yang like page tu akan ada seorang pemenang bertuah yang akan dapat hadiah tops and pallazo pants, means 1 set la. Gitewww.

Dapat hadiah seluar pallazo and tops seperti gambar di bawah worth RM100 !

Tapi tak rugi pun korang godek-godek butik RinaRezmi Closet ni sebab each of you will get free RM5 voucher ! Tak buat apa-apa tapi dapat RM5. Begitulah perumpamaannya. hehe

Saya sendiri pun dah enjoy  discount dari butik RinaRezmi Closet ni. Seeee...kaftan dari butik RinaRezmi Closet ini....

Di kala kening ku berjahit sebab jatuh toilet, sempat lagi I bergaya di hari raya haji . Ni masa ni nak ke kenduri tahlil di Tun hussein Onn Cheras. mihmihmih...

Thank you RinaRezmi Closet sebab bagi discount banyak-banyak and selalu! hewhew. 

Banyak lagi collection dari RinaRezmiCloset ! Boleh terjah terus kat sini... http://www.rinarezmicloset.com.my


Jangan lupa okay, contest LIKE, SHARE & WIN habis sampai hujung bulan ni je !!


Happy reading and thank you ! :)




19 comments :

  1. bestnya. nak terjah sekarang jugak la :)

    ReplyDelete
  2. sy pun beru je beli jubah dari sini. sangat worth & nice kain dia. Jubah2 dia pun cantik hihi

    ReplyDelete
  3. sempat lagi ye...x sabar nak tgk namee...

    ReplyDelete
  4. mmg cantek.. namee ni sj je kan suh akak bershopping..haishh

    ReplyDelete
  5. sempat lagi join contest?hahaha. apa2pun, good luck tau awak :)

    ReplyDelete
  6. oooo yang nie la namee cakap ada parut kat dahi?? huhu.. jap dkna nak bayangkan macam mana namee boleh jatuh dalam toilet.

    Sakitnyaaaaaaa

    ReplyDelete


  7. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  8. Namee, kite nak tanya..kalau nk advertise letak banner dekat tepi blog namee berapa? tak jumpa ur email untuk tanya tentang ad..

    tq
    my email : idamansor@ymail.com

    ReplyDelete
  9. ieda and iena...i usually charged RM50 :) monthly. :) kalau apa apa just text me via nameeroslan@hotmail.co.uk :)

    ReplyDelete
  10. fesyen style....


    http://arilimpian.blogspot.com/2012/11/3-blog-pilihan-terbaik.html

    ReplyDelete
  11. oit, mana namee nie.

    dah kawin ke namee?
    senyap je.
    busy buat persiapan ea?

    ReplyDelete
  12. namee, mane entry baru ? rindu lah. hehe

    ReplyDelete
  13. namee, mane entry baru ? rindu lah. hehe

    ReplyDelete
  14. adoy sakitnya kening awk kene jahit..hati2 lah lainkali namee ye..;)

    ReplyDelete
  15. fuhhh, mmg smart r baju dia, cantiknyaaaaaaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...