Friday, December 28, 2012

Hai. Esok Saya Pengantin.

Hello...

Hmm,lama nya tak update blog. Rasa sedih pulak sebab konon target takkan biarkan blog tak ber update lebih dari seminggu. Tapi alasan banyak kerja nak buat sebab nak kahwin, takpe lah kot. mihmih.Esok saya dah nak kahwin. Syukur Alhamdulillah. Rasa excited takde, debar-debar pun takde lagi. Mungkin esok baru rasa semua benda kot. gulp.

Seriously kalau korang nak kahwin, rancanglah semua benda setahun awal. Saya buat keputusan nak kahwin quite last minute so banyak benda-benda kecik yang tertinggal. Rasa macam nak kahwin tahun ni sebab tahun 2013 nak tahun baru dengan Isham jugak. hehe. 

 sobs.eye bag, dark circle. serabai selekeh semua lengkap package. sobs


nak kahwin nya sabtu tapi buat inai hari khamis. sebab malas nak fikir banyak2 benda on the Friday. gulp. takde buat majlis berinai, saya inai kat butik je. 




baju pengantin pun last minute, baju dayang pun sama lah.  Last minute juga diagihkan. Terima kasih yang bagi kerjasama and faham dengan situasi saya yang memang sibuk gila. Nadz, Fara , intan etc, budak-budak uia yang bagi kerjasama dah sangat memahami.  I heart you guys. Esok wey. Rasa stress tu ada lah tapi tak tahu stress kenapa. haha. Isham pulak busy kerja so all the preparations mama apa kakak semua tolong. On his side, adik Isham banyak membantu. Thank you jugak.
semangat ma hias tempat pegang tangga tu. :')

Macam ini kah kahwin ? mihmih. Sebenarnya kahwin tu tak stress pun.Last minute preps tu yang buat kita stress nak fikir. mihmih. Ingatlah pesan saya ni, kalau korang nak kahwin sila rancang awal setahun. hehe. Doakan semuanya berjalan lancar ok. Amin. Esok saya dah jadi puan. gulp. Doakan saya ye. Lately saya rasa letih sangat-sangat. Kesian kat family yang banyak membantu. 

Happy reading and have a nice day... :)




68 comments :

  1. dahi yg berjahit hari tu ade parut tak?

    ReplyDelete
  2. semoga esok berjalan dengan lancar ye kak. selamat pengantin baru semoga bahagia sampai bila-bila. Amin :)

    ReplyDelete
  3. waahhh! akak dah nak kawin! TANIAH akak! 0opss! takleh panggil akak dah, kena panggil Puan~
    ngehngehngeh...

    ReplyDelete
  4. Congratulations in advance. Doakan semua urusan dipermudahkan for u guys, and of course... happily ever after.

    ReplyDelete
  5. semoga segalanya berjalan lancar esok ya cik nameerah. esok dah jadi puan nameerah pula :) maaf tak dapat hadir, hanya doa yang mampu dikirim. senyum lebar lebar esok ya ^^

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. wahhh.!!! congratulation cik namee. hari-hari saya bukak blog cik namee tapi keciwa sebab tak de any update. :'( Any, congratulation again Puan Namee. :))

    ReplyDelete
  8. wahhh.!!! congratulation cik namee. hari-hari saya bukak blog cik namee tapi keciwa sebab tak de any update. :'( Any, congratulation again Puan Namee. :))

    ReplyDelete
  9. tahniah namee!! wish you all the best untuk esok dan hari-hari lain! jangan lupa upload pic. nak tengok puan nameera ;)

    ReplyDelete
  10. tahniah nameee .. semoga lancar hendaknya .. aminnn :D

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum namee...selamat pengantin baru yer moga kekal jodoh hingga ke hujung nyawa Amin...;)

    ReplyDelete
  12. wah congrates namee. jumpa esok Insha Allah

    ReplyDelete
  13. xsabar nk tgk awak jadi ratu sehari.:P

    ReplyDelete
  14. insyaAllah, sis Namee. sume akan berjalan dgn lancar.. semoga jodoh berkekaalan hingga akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  15. semoga Allah permudahkan semua urusan namee :) selamat pengantin baru sayang!

    ReplyDelete
  16. congrats namee! hrp smuanya akan berjalan lancar esok..selamat menjadi puan! ^^

    ReplyDelete
  17. Tahniah Namee & Selamat Pengantin Baru in advance.. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  18. wah wahhh ! congrats nameee :D selamat pengantin baru in advanced ! ^_^

    ReplyDelete
  19. selmt pngntin bru...semoga mjlis berjln lncr sok=)

    ReplyDelete
  20. lepas kahwin jadi isteri yang mithali ya. kihkihkih.

    ReplyDelete
  21. Tahniah kak namee! semoga kekal hingga ke syurgaa! sorryy. nak sangat pergi wedding akak tapi syaz stuck dgn final! mesti ramai geng puteri & blogger! hehe.

    ReplyDelete
  22. aww, you're getting married to your boyfriend! firstly, i'm so, so sorry, but i couldn't make it to your wedding ceremony because of a few reasons. congrats, wishing you two a very happy and blissful married life. i believe that you'll be the most beautiful bride tomorrow, sweetie.

    lotsa love. <3 <3 <3

    ReplyDelete
  23. yehaaaa... puan namee in advance ^__^
    congrats taw..

    hopefully sumenye berjalan lancar..

    sobbssss sobbbsss.. nak pegi !!! tapip xde rezeki pulak..huhu

    ReplyDelete
  24. hai namee...congrats !!! semoga perkahwinan ni berkekalan hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Kak Nameeeeeeee :D
    Actually saya dari dulu lagi dah baca blog Kak Namee, memang dah follow dari dulu lol. Tapi tak berani nak komen. Tak sangka akak dah nak kahwin dah :D

    Saya doakan perkahwinan akak bahagia, dikurniakan dgn rasa sabar dan sentiasa bersama tak kira apa jua yg bakal ditempuhi, sentiasa saling mempercayai, dikurniakan cahaya mata yang comel, baik dan soleh/solehah. Amin. Tahniah Kak Nameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ~

    ReplyDelete
  26. congratz sis...xsabar plak tggu entry nikah n resepsi..heee

    ReplyDelete
  27. Tahniah namee. jadi isteri yang solehah ye. semoga berbahagia dan kekal hingga ke jannah.. in shaa Allah.. Amin.. :)

    ReplyDelete
  28. selamat pengantin baru namee ye !sempat ag update blog ..

    ReplyDelete
  29. semoga dipermudahkan segalanya namee..tahniah!!!semoga dapat baby comel2 macam namee jgk..

    ReplyDelete
  30. congratulations! nanti upload ah gambar kahwin banyakbanyak. auwww seronoknya. tahniah again! :))

    ReplyDelete
  31. tahniah namee.. semoga dipermudahkan segala urusan, selamat pengantin baru, moga bahagia till jannah.. :)

    ReplyDelete
  32. yearghh, namee dah nak naik pangkat jadi PUAN dah..gud2..cograts sayang..nanti jgn lupa tempek gambo kawen banyak2 tau...serius nak tgk..hehhhe

    ReplyDelete
  33. Selamat pengantin baru sis Namee.. :)

    ReplyDelete
  34. wahh..sekejapnya masa berlalu..
    Esoak dah jadi puan namee..ehehe..:)
    Tahniah btw..

    Semoga majlis awak esok akan berjalan dengan lancar dan baik...maaf tak dapat hadir..

    sy doakan awak dan isham kekal bahagia hingga akhir hayat dan dikurnia kan cahyamata yang soleh+solehah, comel-comel serta bijak pandai...Sy doakan juga smoga awak berdua semakin bertambah murah rezeki...:)

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum sis namee. Selamat pengantin baru. Semoga dipermudahkan dan kekal till Jannah. :)

    ReplyDelete
  36. Tahniah Namee!! Akak doakan Namee n husband bahagia forever n everrrr :)

    ReplyDelete
  37. congratz kak namee...jgn lupa update entry lagi..panjang2, hahahhaa.. Selamat Pengantin Baru :)

    ReplyDelete
  38. tahniah namee. semoga berkekalan hingga ke syurga... aminnnnn :)

    ReplyDelete
  39. selamat hingga akhirnya...tahniah n salam ber ziarah

    ReplyDelete
  40. Tahniah Namee. selalu jadi silent reader je dekat sini. hehe...excited sgt nk tunggu gambar ur wedding. congratz! semoga kekal bahagia hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  41. Congrats pretty babe! :)
    u punya baju buat dekat mana?

    ReplyDelete
  42. tahniah namee..semoga semuanya berjalan dengan lancar.. sori x dapat datang :'(
    apa2 pun doa saya ttp mengiringi namee dengan isham :')

    p/s- nnti letak picture banyak2 tau..buat tatapan yg x dpt pegi tu.. hehe..

    ReplyDelete
  43. tahniah sis namee!!selamat menempuh alam baru,,doa kn sis n suami kekal hingga ke jannah,amin,

    ReplyDelete
  44. Selamat pengantin baru Puan Isham . Hehe

    ReplyDelete
  45. semoga semuanya berjalan dengan lancar.. ^_^. selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  46. happy newlyweds kak namee. semoga berbahagia hingga ke Jannah :-)

    ReplyDelete
  47. namee..tahniah tau..tahniah sangat2... sejuk mata memandang awak dah menjadi isteri tercinta kepada suami tercinta..hehe..saya happy sangat. tahniah tau.. dan saya nak minta maaf sebab tak dapat menghadiri majlis perkahwinan awak.... minta maaf banyak2.. last minute pula ada kerja yang perlu saya lakukan... saya doakan agar awak berbahagia hinggalah ke akhir hayat..amin..

    ReplyDelete
  48. Psstt: paturnya baca kat sinik dulu.. gigih awal pagi sedarkan diri.. hehehe..

    ReplyDelete
  49. congrats for your wedings namee :) smoga kekal sehingga ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  50. best nya awak dah nak jadi pengantin. tahniah!

    ReplyDelete
  51. Selamat menjadi wifey yang ohsem namee :)

    ReplyDelete
  52. nameee , tnggal kat rasah kemayan ea?

    ReplyDelete
  53. Nice entry, tp bile tengok balik.. namee mcm anak dara lagi.. belom kawen.. hehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...