Tuesday, December 4, 2012

Jemputan ke Majlis Nikah / Perkahwinan Saya dan Esham

Hey Hello...

Hello semua.Saya nak kahwin lagi sedikit masa lagi.Nak jemput korang-korang pengunjung blog, pengomen tegar and semua yang dalam bloglist saya ni untuk hadir ke kenduri kahwin saya yang akan berlangsung secara sederhana pada 29 December 2012 di kediaman saya di Rasah Kemayan , Seremban. Em, ayat skema nya lah nak jemput korang kan ?

Okay, gini. Saya nak kahwin ni, so ni nak jemput kome semua yang sudi. Sesiapa yang nak card, inform saya ok. Tapi kalau boleh, sesiapa yang betul-betul sudi nak hadir je request card sebab card sangat limited. Hanya yang sudi serious nak hadir. Siapa nak makan daging salai masak lemak nogori, mari mari.Terbaik punya daging salai masak lemak nogori. hihi

Kalau ada sesiapa yang sudi nak datang secara serious di majlis yang serba sederhana, boleh hantar alamat ke email saya nameeroslan@hotmail.co.uk  . Saya akan hantar card. :) tapi janji tau, untuk sesiapa yang serious sudi nak hadir je. Bukan kedekut card tau tapi sebab limited je. Jemputan dalam 1000 orang. hehe .Majlis pun kecik-kecik dan serba sederhana je. :) Blogger yang ada dalam facebook saya, saya akan jemput di event ye. :)



Terima kasih :)



73 comments :

  1. awwwwww! bestnya nak kawen..... congtraz namee! pray for your happines dear =D

    ReplyDelete
  2. tahniahhh kak name ! nak datanglah nanti :D

    ReplyDelete
  3. nk pegi...tp nk tau gak kt mana?

    ReplyDelete
  4. ezzaty and tina....bagi alamat kat email ok ! :) kat Seremban ! :)

    ReplyDelete
  5. wahhhh nk kawin sehhhhhh...... =)


    tahniah......

    scan je post kt entry =)

    ReplyDelete
  6. majlis kecik? hihi... cam tak caya je... apa pun congrate ye... nikah bila? berdebar...berdebar....

    ReplyDelete
  7. terima kasih. jangan lupa bagi alamat kat email saya ok ! :D

    ReplyDelete
  8. aiyaa.. nk gi.. dah dekat dah.. tapi takleh la nak janji sbb ade lebih kurang sebulan lg kan.. kalau bgtau seminggu dua sblom wedding tu bleh? hehe

    ReplyDelete
  9. TAHNIAHHh tuk namee & pasangan!!

    moga kekal bahagia sampai akhir hayat oke..! best follow ur blog :)
    jemput ke blog kite plak ea...

    ReplyDelete
  10. rasah kemayan...dekat ngn sendayan tak??, uishhh rasa cam dekat ngn umah yg en hasben akak beli r..nak tgk peta boley. takyah bg kad, mana tahu leh pegi, mmg ada hajat nak balik tgk umah nih...

    ReplyDelete
  11. wah...siyes cantik baju...br tgk tang manik tu...disebabkan akak mmg nak sgt pergi tapi takut ada pape menghalang ke pulak...Namee invite akak dlam FB je la ye...bg jalan sekali....jimat kad...

    ReplyDelete
  12. teringin nak pergi tapi, x boleh sbb kakak saya pun kahwin pada tarikh yang sama! tahniah! selamat pengantin baru...hehehe...

    ReplyDelete
  13. namee..nak datang!!! hehehe

    tapi kena tengok time encik tunang pulak ni..ehehehe

    ReplyDelete
  14. tahniah sis 4 ur wedding..org nogori rupenyer..same la kiter..

    semoga kekal hingga ke akhir hayat ;)

    ReplyDelete
  15. first time komen blog namee. selama ni jadi silent reader je. hee~ apa kelakar sangat namee buat ayat macam tu. haha. btw, tahniah namee!! pray for your happiness, happily ever after tau :)

    ReplyDelete
  16. tahniah..nk kwen da..beshnye..hihi....

    ReplyDelete
  17. tahniah namee...=D betul namee cakap, bukan kedekut kad tapi yalah kita pun ada budget juga kan...-=D

    ReplyDelete
  18. congrats namee!<3 so happy for you!xx

    ReplyDelete
  19. tahniah... selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
  20. macam dekat dengan rumah my SIL je.
    hehehe. congratz dear. semoga berkekalan till jannah.

    ReplyDelete
  21. wah!bestnyer dia..congret namee..

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah...
    Tahniah Ar.namee...=D
    May Allah Bless ur married...

    ReplyDelete
  23. salam namee..hida duduk paroi jaya je.akan tetapi tarikh namee kahwin dah dekat dgn final exam hida.so tak dapat nak pergi rasenye.ape2 pun semoga berbahagia hingga akhir hayat bersama pasangan namee dan semoga majlis berjalan dgn lancar ye

    ReplyDelete
  24. salam namee..hida duduk paroi jaya je.akan tetapi tarikh namee kahwin dah dekat dgn final exam hida.so tak dapat nak pergi rasenye.ape2 pun semoga berbahagia hingga akhir hayat bersama pasangan namee dan semoga majlis berjalan dgn lancar ye

    ReplyDelete
  25. alaaaaaaaaaa..teringin nye nak pergi wedding namee..tapi masa tu kakak tunang saya pun buat majlis..huhuhu..takde rezeki la nak pergi..tapi nak alamat namee boleh? nak post hadiah..nnt send kat fesbuk eh..

    ReplyDelete
  26. boleh imagine dah baju tu mesti lawa.. tak dapat pegi namee.. jauh, but jangan lupa update kat blog.. nak tengok.... tumpang gembira.

    BTW, tahniahhh... =)

    ReplyDelete
  27. Akhirnya... Alhamdulillah, tahniah ya sis namee. ;)

    ReplyDelete
  28. alahai namee....dah nak kawen dah dinde blogger cun yg sorang ni. Cepatnya masa berlalu. Semoga walimatulurus namee ni berjalan lancar. Terima kasih sudi menjemput. :)

    ReplyDelete
  29. Tahniah kak ! saya kirim doa dari jauh . Heheh.

    Orng ni yang tunggu akak habis blajar tu ke ? btw congrats akk sayang ;)

    ReplyDelete
  30. Congrats. Semoga semuanya dipermudahkan insyaAllah :)

    ReplyDelete
  31. tahniah namee...xsabar nk tgk gambar kawen namee..:) semoga bahagia kekal sampai syurga amin..

    ReplyDelete
  32. alaaaaaaaaa... kite nak pergi sangat3..
    tapi sayangnye.. jauh dan dah nak exam time tu..
    siyes rase nak nangis :'((((( .. tsskkkk tsskkkk


    papehal pun, tahniah namee..smoga dipermudahkan urusan pernikahan dan majlis tu nanti.

    Barakallah =)

    ReplyDelete
  33. Congrats in advance sis Namee...semoga semuanye berjalan lancar!! ;))

    ReplyDelete
  34. namee kahwin bila,hmm lisa sughihani tumpang gembira hikhik

    ReplyDelete
  35. woih sedapnya daging salai masak lomak nogoriiii *drools*. congratulations!! happy wedding's day! :)

    ReplyDelete
  36. akak cinta zulaikha....sendayan tu dekat je dengan rumah saya, :D hehe. boleh datang nih !! hehe :)) meh bagi alamat kat email saya, saya hantar card :)

    ReplyDelete
  37. congratz nameee.semoga bahagia:-)

    ReplyDelete
  38. wah dekat la rasah kemayan. saya duk emerald park! syed's big sis which u kirim belikan brg kat us but somehow the whole parcel went missing. sobs. congrats in advance! :)

    ReplyDelete
  39. shayraaa !!! jemput datang !!1 meh bagi alamat meh !! :D

    ReplyDelete
  40. Wah, awek cun ni dah nak kahwin rupanya. Nak pergi!!!!!

    ReplyDelete
  41. congrats namee!! semoga bahagia smpai akhir hayat! :)

    ReplyDelete
  42. nak gi tp jaoh...:D congratssss...:) nanti upload gmbr kawen byk2 tau >.<

    ReplyDelete
  43. tahniah Namee... semoga jodoh berkekalan ke syurga...

    ReplyDelete
  44. awak..boleh tak saya tau rumah awak kat area mana ye?? dan berapa hb? kalau dekat, saya ingat memang saya nak turun ni..

    ReplyDelete
  45. congratsss Namee...lagi berapa hari je anda menjd single..hihihi
    xsabar Nak tgk pix wedding awk ;)

    ReplyDelete
  46. thanks kak namee for the invited ;")

    ReplyDelete
  47. dokek yo.. btw, selamat menempuh alam rumahtangga ya cik namee. tak sangka dah nak kahwin! happy for u.. amboi..

    :')

    ReplyDelete
  48. laa... org somban upo eh si namee ni.. hahaha..

    ada rezki saya datang eh..

    ReplyDelete
  49. Waa.Kak Namee nak kahwin dah sekarang ye?
    Congratulation!
    Happy for you. :)

    ReplyDelete
  50. terima kasihhh semua ! doakan saya yang baik2 :)

    ReplyDelete
  51. cantiknye baju kawen namee..

    tahniah..!

    moga semuanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  52. Wah nak sangat pergi tapi jauh.......... :/ Anyway,congrats and semoga dipermudahkan segala urusan. :)

    ReplyDelete
  53. Namee congrats! i'd love to go..thanks for the invitation,can i come to your wedding?heee nanti i send alamat okay.

    ReplyDelete
  54. Namee congrats! i'd love to go..thanks for the invitation,can i come to your wedding?heee nanti i send alamat okay.

    ReplyDelete
  55. gulp3, daging salai masak lOmak O.o...huarrrrrr, ni rase cam nak pie ni...comban dokek dah tu...

    p/s: excite masak lomak punyer pasal lupe nak wish...tahniah!!!!

    ReplyDelete
  56. hye salam..aw awwww..nk jadik geng kite da ni..slamat berbahgia cik namee..nk pi tp jaoh nooo..anyway smoga bejalan lancar majlis awak t..ok..lame x terjah kan kan..baru habis pantang lahhh..da 4 bulan baru de mase hehehe...

    ReplyDelete
  57. nak sgt pegi kenduri namee..tp takut time tu hubby akak ada hal


    namee nnt upload gambo kawen bebanyak ye..misti cantik sgt namee pakai pengantin..x sabo nk tgk!

    ReplyDelete
  58. tahniah dik,moga dipermudahkan urusan.kebetulan pd tarikh yg sama akak n fmly ke seremban gak utk majlis jemput menantu kahwin adik.moga namee sihat sejahtera n ceria menunggu hari tiba:)

    ReplyDelete
  59. waaa conrats kak namee..ini first time saya komen kat blog kak namee ... suke singgah blog akak.. btw wedding akak sama tarikh dengan wedding kakak saya .. pape pon saya ucapkan selamat pengantin baru awal2 untuk kak namee n pasangan .. semoga berkekalan sampai syurga..

    come visit my hudohn blog.. http://syiqahshahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  60. waaa conrats kak namee..ini first time saya komen kat blog kak namee ... suke singgah blog akak.. btw wedding akak sama tarikh dengan wedding kakak saya .. pape pon saya ucapkan selamat pengantin baru awal2 untuk kak namee n pasangan .. semoga berkekalan sampai syurga..

    come visit my hudohn blog.. http://syiqahshahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  61. Laaa... namee orang rasah kemayan seremban kee.. selama ni baca blog namee tertanya tanya gak and igtkan orang kl.. anyway congrats namee. tini pun duduk seremban.. dah dekat dah.. nak pegi wedding namee.. nnt tini email, bagitau alamat ok !

    Excited ! :)

    ReplyDelete
  62. tini...hehe. haah saya duduk seremban :) nanti bg alamat okay ! :D

    ReplyDelete
  63. cik namee tuu.. u hav a nice blog.. tahniah la ye.. smoga bahagia ke anak cucu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...