Tuesday, January 8, 2013

Barang Hantaran by Rastali


Hey hello,

Hehe, sorry lately banyak sangat entry pasal wedding. Berderet-deret. Maaf ya. Tapi sebab nak share sebab  bride to be boleh jadikan sebagai rujukan. InsyaAllah. Entry ni nak highlight pasal hantaran pulak. Hantaran saya nicely done by Rastali. Saya pilih Rastali sebab dia ada dulang cantik. hehe. Barang-barang Rastali semua cantik. Dulang hantaran saya tak macam dulang biasa. Macam dulang Queen Anne  pun ada. Fav mama saya tu,dari stay kat UK dulu dia beli and kumpul. mihmih.

So bila tengok collection Rastali ada dulang Queen Anne tu macam mak saya punya , terus saya nak. mihmih. Sebab kalau nak guna dulang mak saya mesti dia kata tak boleh sebab sayang takut rosak. kudukut. Rastali ada dulang Queen Anne ?? OMG, nak !!! hehe. 

So inilah hasil dari Rastali. Saya sangat puas hati sebab bunga yang digubah cantik and tahan lama. Suka !  :) 








Suka tengok bunga-bunga tu. mihmih. Terima kasih pada Rastali . :') sobs. Suka tengok hasil kerja them.


Seriously barang diorang cantik-cantik. Harga kalau nak sewa pun tak mahal. Sangat berbaloi.  Syukur sebab dapat tahu pasal Rastali ni.Bukan takat cantik je, unik jugak ! hehe

lace umbrella

ni tempat letak cupcakes tu ! tapi kayu ! nice kan ??:D

kerusi and bantal-bantal. 



Semua pun boleh disewa. Oh by the way, Rastali bukan buat hantaran je. Wedding gift/ berkat pun diorang buat gak. 

Wedding gift /berkat !
comel :D.

Paperbags !
Yang best nya, senang nak berurusan dengan them. Friendly ! Korang yang nak kahwin ke tunang ke, sesuai sangat lah. hehe . Dulu diorang bergerak senyap-senyap je. Sekarang dah ada page pun! Check it out ! Rastali ! Thank you Rastali ! :D

Kalau nak tengok gambar lagi, pergi terus kat page diorang ok. Nak paste gambar kat sini, saya pulak jadi rambang mata lebih-lebih.hehe... Rastali

Happy reading and thank you. :)


10 Rahsia Lelaki Yang Perempuan Perlu Tahu !


31 comments:

  1. sy tgk page Rastali td ada buat sewa buku gak , sebuah rm2 ..best nya !

    ReplyDelete
  2. sy tgk page Rastali td ada buat sewa buku gak , sebuah rm2 ..best nya !

    ReplyDelete
  3. Ooooohooo cantikkk semua namee oiiii.

    ReplyDelete
  4. Memang sangat membantu pun Namee, fie nie pening kepala dah fikir dengan bajet nya lagi. Nak buat wedding tapi bajet pun kena jaga jugak. Huhu. Thanks sharing Namee

    ReplyDelete
  5. Cantik2 simple plak tu.. hmm plan utk kawin kte la hehe :D

    ReplyDelete
  6. cantik. kemas, simple and sweet :)

    ReplyDelete
  7. cantik2....buat rasa nak kawen lagi je....huhu

    ReplyDelete
  8. Ohh..bekas cup cake tu...buat hati ku bergetar....grrrrrr....eh tu geramm. Errrr, tak kesah lah mana2 pun..

    ReplyDelete
  9. wah...saya rasa tak sabar nak kahwin ni..hehehe

    ReplyDelete
  10. canyik... bunga segar ey namee?

    ReplyDelete
  11. blh jd sumber inspirasi lak nt ni.. hehe

    ReplyDelete
  12. Fuh! Nice la. sentuhan bukan calang-calang.. :)

    ReplyDelete
  13. semua cantik2 la..kreatif la depa ni..nampak simple tapi cantik..

    ReplyDelete
  14. wahh mak cik ni masih dlm mood berkhawin hehe JELES!! Namee doa Na kawen tahun ni ek..Na nak kawen jugaksssssssssssss =D

    ReplyDelete
  15. woooo..semua cantik cantik lah namee.

    kalo kahwin kat kampung wan ni.
    mana ada macam ni tahu.

    standard orang sini.
    dulang sewa dari orang.
    dulang tembaga.
    pastu hias sendiri.

    wan berkenan kat shade tuh!

    hehehe.

    ReplyDelete
  16. Yeay thanks,
    Saye belum kawen memang boleh sgt buat referral! ;D

    ReplyDelete
  17. hantaran yg simple dan cantik sangat

    ReplyDelete
  18. hantaran tu combination purple & pink memang cantik. Bilalah nak tunang/kahwin ni??????

    Aaaaa! =D meroyan

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Hi namee, i share your hantaran picture here...

    ReplyDelete
  21. hi namee! do u still have rastali's contact no/email. i try cr kt fb. insta, web semua takde. wud appreciate yr help. please email me at airnyrahim@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...