Monday, January 14, 2013

Cantiknya Siti Nurhaliza !

Hello...

Tak tahu nak cakap apa tapi lawanya... :') Sangat lawa la. 








Saja buat post ni sebab dia cantik sangat. Cantiknya :D .Minat Siti sebab dia lawa. kulit macam baby. Lawanya. :D . Macam mana nak wear tudung macam hana tajima tu eh macam siti pakai tu? :B

Semua gambar pinjam dari sini ...SINI

happy reading and thank you.. :)




22 comments :

  1. pipi dia nampak gebu sangat...kulit lagi la...geram tengok....

    ReplyDelete
  2. cantik kan namee. tak jemu tengok muka dia. licin je

    ReplyDelete
  3. memang cantik sangat2..alhamdulillah dia dah bertudung sepenuhnya..

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah..siti dah berhijab :)

    ReplyDelete
  5. beliau mmg sgt cntik..namee pun cntik

    ReplyDelete
  6. i wonder what had possessed u to take this sudden interest towards siti. :)

    could it be that ur other half is one of her fan? perhaps not.

    i'm always intrigued by behavioural deviation.

    ReplyDelete
  7. Ehhh, Dato Siti dah berhijab? Cantiknya dia, subhanallah :O

    ReplyDelete
  8. kalau dia ade anak. confirm teramat-amat comel..hee

    ReplyDelete
  9. cantiknya siti! namee search je dekat u tube tutorial hana tajima. banyak sangat. hehe

    ReplyDelete
  10. dia agi comel kan pkai style cmni dri selendang nmpk jambul tu..huhu. yg ni nmpk muda. :)

    ReplyDelete
  11. comel sangat !! serious namee suka tengok sebab dia nampak cute gila pakai tudung hana tajima ni :D

    ReplyDelete
  12. adakah ini hint namee bakal jadi 'hijabista' later?

    chaiyok-chaiyok namee! moga Allah permudahkan

    tudung yang cantik-cantik online boleh tengok tudungpeople, radiusite, zorascarf, tudung express pun banyak cantik dan anggun

    ReplyDelete
  13. mmg cantik sangat, nampak lg muda bila dia pkai tudung...cute je..

    ReplyDelete
  14. Cantiknya dato ct..namee pn cantik jugak..:)

    ReplyDelete
  15. kalau kak namee nak taw cara pakai tudung ala hana tajima, boleh search kat utube..macam2 style skrg ni..hehe :D

    ReplyDelete
  16. setuju.. sampai sekarang Dato Siti stiill Gojes... :D jeles

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...