Monday, January 7, 2013

Gambar Kahwin Lagi !! by Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography.

Hey hello...

muka macam.."woi apehal pandang-pandang??" haha

Some of my wedding photos, siap ! hehe. Cepat dan tangkas kan ? mihmih. Thank you Shahfariz from Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography. Masa wedding day tu , worry jugak sebab saya dan Isham memang jenis tak tangkap gambar sangat. Memang jarang sangat lah sebab Isham sangat camera shy. Saya tak camera shy sangat tapi bila Isham camera shy, saya pun berjangkit.7 tahun berkawan dengan camera shy ni.


Tapi, syukur sangat sebab the crew (Shahfariz, Roy , Nazril )  yang shoot kami sangat friendly dan baik. Takdela marah-marah buat muka fed up ke. thank god. Lega sangat. several times juga la i said sorry sebab kami bukan jenis yang sporting so agak susah  lah kerja them untuk dapatkan shot yang best. Family namee lagi lah, hmm semua jenis yang serious .mihmih.

pelamin :D

papa saya sebenarnya pandang sinis je time kami cakap-cakap ni. Buat bising dalam masjid. :P

bukan senang tau nak dapat shot galok-galok macam ni dari kami. haha. tapi sebab diorang buat kami selesa, kita ikut je instructions tanpa kata "eh taknak la malu lah malu lah". So kalau koorang hire diorang, pilih la Shahfariz, Roy, Nazrin. :) ( menteGA ! ) . Serious tak lah rasa malu sebab diorang jenis yang faham and tak gelak-gelakkan client plus diorang buat kita selesa. Saya pernah dengar ada cameraman siap gelak-gelakkan lagi. Tak hormat. Tapi kalau crew dari MU ni, takde ! Thanks. :)

cincin arwah mak Isham, al-fatihah. :'/ Akan ku jaga cincin itu baik-baik. Isham dah la rindu sangat kat arwah ma dia. sobs.

ini adalah playground. hehe

All the dayangs. Kawan-kawan rapat dari UIA dan SMK Puteri. I heart you guys !

kalau namee and Isham nak bergambar macam ni, memang tak lah. Crew diorang yang pandai direct. :)

My sister Syaks si penjaga candy buffet. mihmih. ErnyYassmien yang tudung kelabu tu ! :D tak sempat jumpa pun.sobs. :)

Antara blogger yang datang !Nisa Kay and Yana Nanako . Terima kasih sangat-sangat ! :D

Ujang , NazirulFad Ali, Nisa KayYana NanakoKak LiyanaPak Lan . Dari jauh depa datang. Terima kasih ! :D Semangat diorang sengih !!! hehe :D

:'D

Isham's family.. adik beradik Isham and suami/ isteri masing-masing, si comel Thuraiya and abah :)

see, this is the only wedding photo and the only sibling's wedding yang family saya senyum. You know why ??? Sebab photographer pandai tackle. Crew MU suruh buat 'PEACE'. Kalau tak, diorang kayu je semua. Thanks to the crew Shahfariz, Roy , Nazril .

So far tengok semua gambar, memang puas hati. Gembira. hehe. Sesiapa nak kahwin, saya memang highly recommended hire mereka. Dah hire, jangan segan silu untuk pick photographer yang anda mahu. Dari awal, memang saya picked ShahFariz ni sebab pernah tengok gambar-gambar yang dia shoot. Sangat cantik. Bila dah bekerja dengan dia and the crew. Lagi lah saya recommend. Yang penting, u guys pick lah cameraman yang boleh buat anda selesa dan tak malu. Crew yang shoot saya ni semua baik. Thank u. Aksi yang diorang suruh buat pun tak susah nak buat and tak lah melampau-lampau. 

Sebenarnya banyak lagi gambar. Banyak sangat lagi tapi malu. awww ! hehe. Kalau nak tengok lagi...pergi sini ShahFariz ....(ok saya tutup muka malu). :P


Oh by the way, diorang ada buat NEW YEAR PROMOTION !! Rugi gila kalau korang tak grab. Serious. 


Happy reading and thank you.. :)


10 Rahsia Lelaki Yang Perempuan Perlu Tahu !


52 comments:

  1. auwwww..go go go gojesnya nameeee!!!

    ReplyDelete
  2. canteknya nameee~~

    taahniaahh... =)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ok! nampak badan dengan kepala pun jadi lahh.. hahaha.. kak namee! i yang berbaju kelabu tudung pink dekat candyy buffet.. :P

    ReplyDelete
  5. ok! nampak badan dengan kepala pun jadi lahh.. hahaha.. kak namee! i yang berbaju kelabu tudung pink dekat candyy buffet.. :P

    ReplyDelete
  6. laaa erny !! saya tak sepat jmpa awak ! mana you ?? :D saya tagged awak kat gambar ok. hhehe:)

    ReplyDelete
  7. kat mana lokasi bawah pokok tu. nak jugak beraksi :p

    ReplyDelete
  8. Hi there,
    Beautiful wedding photos and you looked absolutely divine. My husband happened to glance at these photos and he gasped! He's pretty sure that he knows your husband as he once instructed him at MFA. My husband name is Capt. Simon. If he's the correct person, do pass on our congratulations.

    ReplyDelete
  9. cantik sangat;')
    semoga bahagia puan namee. hehe

    ReplyDelete
  10. Comel la kak Namee. nak lagi gambar kawen hehehe =p

    ReplyDelete
  11. Even sis cakap sis & husband malu malu, gambar tetap cantik !

    ReplyDelete
  12. wow...nice...dh kawin dh namee..smoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  13. namee ni lawaaaaaaaaaaa,geramnya den nengok

    ReplyDelete
  14. canteks lah puan namee. walaupun maluu2 gituu kan. :)

    ReplyDelete
  15. haah cik abg awok tu pemalu sungguh. xpe, bagus la cmtu. awk xyah risau dy gatai2 kan.hehe.

    nway, gmbr sgt cantek!

    ReplyDelete
  16. Congratz Kak Namee! Semoga berkekalan ke anak cucu :)

    ReplyDelete
  17. oooo tidak...... dh kawin....jeles2... cinta yg tak direstu akhir nye ke pelamin jua...

    tahniah babe =)

    semoga kekal k.....

    ReplyDelete
  18. woww weee, comey3 sgt..like 4 tangan nih, kikikiki

    ReplyDelete
  19. cantiknya semua gambar2 nie...
    sy pulak yg excited nk kawin ehehe..;)
    nice & sweet sangat...♥

    namee...sy doakan semoga awak dan isham akan kekal bahagia hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  20. omg i love all of the pictures namee :')

    ReplyDelete
  21. Namee, sedih sgt tak dapat dtg. takda transport memandangkan si dia dah kerja kat Cyberjaya. so sad :(

    but im sooooo happy for you, dah jadi wife. jaga diri, jaga suami, lepas ni ada anak pulak, yeay namee!

    ReplyDelete
  22. Hai namee... maaf sgt xdpat datang. boleh pulak lupa reply comfirmation untuk dtg haritu. Nampak syafa disitu, cantik. Pengantin tu sgt cantik dgn peplum dress dia... adore <3

    ReplyDelete
  23. namee so pretty! May Allah bless both of you forever til jannah. Amin! :) <3

    ReplyDelete
  24. cunnnn semua pic2 di atas ni namee :)


    ReplyDelete
  25. oh my....sangat2 cun okeh....macam x sangka Namee boleh bergaya ayu cenggitu sekali....hehe

    ReplyDelete
  26. alaa kak namee cantik. kite suka pelamin tu. simple but nice :)

    ReplyDelete
  27. pengantin lelaki memang malu bergambar :)

    ReplyDelete
  28. cntik sgt..btw, namee bertuah sbb dpt cincin arwah mak isham..

    ReplyDelete
  29. salam....namee..bru start follow blog awk...sweet jer =)
    ....blh la make it as refrences for my kawen nnt....
    *_^

    ReplyDelete
  30. salam....congrats namee..bru jer start follow blog awk... sweet jer =)
    blh la make it as references for my kawen nnt.....
    ^_^

    ReplyDelete
  31. semua gambo cntikla namee.

    eka dh tgok kat page dia..best best best

    ReplyDelete
  32. comel je Namee malu2..hihi..btw kt x bpe suke somewedding photo yg ada aksi melampau2..rasa mcm kurang senang bila tgk..tp bila tgk Namee punya..nampak sweet and simple..ok sedap mata memandang :)

    ReplyDelete
  33. salam.. berminat untuk cantik kan baju kurung anda?
    atau nk buat baju tunang/nikah anda lebih cantik dgn lace yg murah dan cantik nie..
    pm nur (^__^)

    2meter = rm50 postage FREE!

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.463242953736537.106546.100001525085189&type=1

    ReplyDelete
  34. tahniah...cantik...tak nampak camera shy...

    ReplyDelete
  35. Alhamdulillah. Tahniah. cantiknyeee dia. berseri2

    ReplyDelete
  36. Hey there. I asked Isham this morning whether he knew someone named Captain Simon from MFA , he straight away answered yes ! So, Yes he is the correct Isham. What a small world after all ! Thank you and do send regards to Capt Simon. :)

    ReplyDelete
  37. namee gojess..cantik sgt..tahniah..meehee..=)

    ReplyDelete
  38. Dear namee, bole tlg email x cost untuk hire this photogrpher...do email me at fana_shs@yahoo.com :) Makacihhh

    ReplyDelete
  39. Hello Namee, boleh tak tlg email kan cost utk hire photographer ni? fana_shs@yahoo.com ! :) Makacih

    ReplyDelete
  40. seingat saya RM2600 per event sekali dengan album. tapi kadang2 dia ada buat promotion..kena rajin usha page lah . :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...