Saturday, January 5, 2013

Gambar Kahwin

Hey hello...


Okay, teruja tengok gambar ni sebab nampak macam kat taman yang sungguh cantik... heheh. Padahal playground. Memang pandai la crew diorang captured. :D * menteGA. :D .Siap kat belakang kami tu sebenarnya ada pakcik india tengah makan roti. haha. Ini baru satu gambar. mihmih.. Thanks http://www.shahfariz.com/ , 2 lagi crew. from Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography . :D


by http://www.shahfariz.com/ from Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography

Happy reading and thank you... :)

p/s: ni teaser je ni. hehe




35 comments :

  1. Mla2 tgk mmg x perasan dua entiti berbaju pengantin kat bawah pokok sebab pokok tu besar sangat... hahaha.... =p

    ReplyDelete
  2. ala yang nie jer ker....btw congrate kak

    ReplyDelete
  3. cantik sangat..^_^

    tak sabar nak tgk gmbr yg lain..

    ReplyDelete
  4. hehhe..Epic gambar ni namee!
    sekali lagi tahniha ye!

    ps : eh, tadi wan baru bukak facebook yang second acoount, namee ada cancel event perkahwinan tu.

    sorry sebab wan tak dapat join majlis tu.

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak tgu gambar lain...hehhe

    ReplyDelete
  6. cantik sgt .. blh msuk dlm mgzne bju pgantin da ni .. model .. hehehehe

    ReplyDelete
  7. canteknye hakakk ! nk tgk pic laen jgak ^_^

    ReplyDelete
  8. sabar menanti yg seterusnya puan pengantin hehehe..

    tahniah skali lagi namee..

    ReplyDelete
  9. lawa. nmpk mcm kat Lagenda BUdak Setan tu. :)

    ReplyDelete
  10. ala nie jer ker namee..kene selongkar gambar kawen namee satu persatu nie..wajib!

    ReplyDelete
  11. alahh...tempeklah banyak gambar kawen lagi boleh? :p

    ReplyDelete
  12. cantik nye kak Namee! thnks invite wedding.. dah update entry sehari selepas wedding kak Namee :)

    ReplyDelete
  13. cantik nye kak Namee! thnks invite wedding.. dah update entry sehari selepas wedding kak Namee :)

    ReplyDelete
  14. tak sabar nak tengok gambar yang lain...hehehee

    ReplyDelete
  15. cantikkkkk!!!

    p/s - nak tengok gambar lain pulak.. hehe~

    ReplyDelete
  16. cantik lahh! macam kat pokok UPM yang filem lagenda budak setan tu dah.. tak sabor nak tengok pic yang lain :)



    new post :
    http://cdiena.blogspot.com/2013/01/tutorial-cara-install-font-comel-comel.html

    ReplyDelete
  17. cantikk lah sis namee ni <3

    Natural beauty <3

    ReplyDelete
  18. http://impinkypinkes.blogspot.com/2013/01/rawatan-gigi-secara-percuma.html

    ReplyDelete
  19. sangat cantik :) tahniah ~ Alhmdullillah.. da kawin hee :D

    ReplyDelete
  20. You're married?! I'm so happy for this overdue beautiful news! I wish all the best for you in this next stage of life and may Allah SWT showers HIS blessings on your marriage till the end of time. InsyaAllah. Amin.

    ReplyDelete
  21. cantik gambar nie...suka latar belakang dia, sesuai dgn tema happ ever after..♥

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...