Wednesday, January 23, 2013

Jom Join Bloglist Saya. !

Hey hello....

Saya ada bloglist tapi majority of them sudah bosan dengan dunia blog ini agaknya dan sudah tidak update.Saya ? Saya masih lagi berblog lah . hehe. Tak kisah and no matter what, saya akan berblog insyaAllah kalau banyak masa. hehe. so, nak buka bloglist baru dan nak masukkan lebih bahan bacaan. Imagine kalau saya tunggu suami saya di airport..sangat boring kan ?? haaa, blog korang-korang ni lah yang saya sibuk nak baca dan tengok . 

Sesiapa yang berminat, kita main game. Kira macam exchange link la. Bagi link korang, saya nak letak dalam senarai hearts ! Letak link korang di ruangan comment, saya terus masukkan dalam bloglist. :) hehe. Semua yang dah ada dalam bloglist saya tu dah rapat dengan saya. sebab kita tukar2 comment and dah kenal background masing2 sikit2. Seronok.

Ok dah taknak banyak cakap. Sesiapa minat, letak je link blog korang kat ruangan comment ni and lets be my friend. :) Tak perlu buat post macam join segment pun. Menyusahkan korang je. 



Toodless !!




250 comments :

  1. pergh!! senang giler.... huhuhuhu.. aku join :)

    http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hehe saya saya

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. http://ayuamanshah.blogspot.com/ ....namee sgt cute lepas jd isteri....

    ReplyDelete
  4. hai namee..

    http://mamayana10.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. letak links je ke name?? nak join laahhh
    http://nurcheda88.blogspot.com/

    hahah tapi blog percisan je blog senget2 hihi

    ReplyDelete
  6. I malu lar...hahak...

    http://www.teadno.com

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. hai namee yg canteq...salam perkenalan saya MUSH http://mushpunyer.blogspot.com, namee nye blog mmg dh mnjdi bahan bacaan tetap di list saya, :)

    & kalau nak cuba brg² spa boleh singgah sini pula http://mushonline.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. akak bace entry ni pleasee haha. http://yunaicha.blogspot.com/2011/03/apesal-eh-asal.html

    ReplyDelete
  10. Hi kak namee!
    kita dah lama follow blog akak and lovin' it

    ni link blog pika
    www.syafiqahhashimxoxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. http://izyandiyana111.blogspot.com/

    kak namee jum sok sek sok sek hehe ;)

    ReplyDelete
  12. aziannahanna.blogspot.com

    heee :)

    ReplyDelete
  13. Dah setahun blog saya tak bertulis sebab taking a long hiatus.

    http://tamaoserizawa.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  14. nak nak!

    http://akuchun.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Nak masuk bloglist namee :)

    My link : http://www.anisempoi.com/

    ReplyDelete
  16. Jom dah lame follow blog namee.. jom la singgah blog dija, boleh namee belajar masak, dija ade letak resepi dan sekarang baru nak berjinak dalam business, blog dija http://khadijahhishamuddin.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Nah.. here goes my link

    http://hanidamoss.blogspot.com/

    Saye pun takde bloglist ni. Akan buat jugak sooner. I will put urs definitely. thanks namee :D

    ReplyDelete
  18. salam namee, hee selama ni silent readers je. adore u, namee. suka cara namee tulis entri. simple, santai dan best. okay malu nih. selamat berkawan kawan ! :')

    http://zarifahmr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. hye dear :) salam kenai...i ika ni blog i :)
    http://izarikaluvdiary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. danhatiiniberkata.blogspot.com
    yeayy! :D

    ReplyDelete
  21. i want!selalu jadi ahli tido je di sini so nak juga friend ngn namee :D

    http://schizophreniaeasy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. blog akak dh ada.. tp nk ltk kt cni gak blh x? *gedik*

    mizztina.blogspot.com


    :P

    ReplyDelete
  23. ehem ehem


    http://delarocha82.blogspot.com


    :-)

    ReplyDelete
  24. http://diarisakuragurl.blogspot.com

    muke awk da mcm mke ana raffali pulak .. hehhehe

    ReplyDelete
  25. visit mine :-)
    http://sillywillybillybanana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. awww..malunya tp suka..suka nk kwn dgn namee! hehe :D
    ni link sy, blogger bru nak berblog :))
    http://puterigaban.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. http://hasrinaszzxena.blogspot.com/

    mcm ni ker? keh3

    ReplyDelete
  28. silent reader baru komen ~keke =)
    http://inspirebunny.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. awesome, you have finally made one.
    super easy tho.
    zuepunyabelog.blogspot.com

    you'll be on my bloglist too!hihi

    ReplyDelete
  30. hi namee.. i love reading your blog. and you're so prettyyy! :)

    ReplyDelete
  31. nak join bloglist namee... Salam-salam sikit.. Saya Suya..

    http://heremybeautifulworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. Heihei Akak Arnab yang dah kawen! hahaha.. taknak pon masuk bloglist akak.. sebab orang punye blog skarang dah clearkan sebab nak masuk program 1citizen.. so kang kalau orang masuk bloglist akak pun,bukanye akak baca pun pasal 1citizen ni..takpe..akak punye link blog tetap ada dalam bloglist orang sebab mmg slalu baca pon blog akak ni..hehehe

    ReplyDelete
  33. Hai kak namee :)
    Baiknya akak. Huhu.
    Saya rasa macam tak layak nk ada kat bloglist akak.
    Huhu, anyway sila tunjuk ajar :)

    P/s : You are really gorgeous ! Comelnya akak ni :)

    ReplyDelete
  34. NAZ nak join bloglist sis ...yeahhhh ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. tgk le blog yg lebih bosan ni. huhu

    http://saifuddinadam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. come n be my friend. i slalu baca blog namee jugak :)
    http://genuine-1224.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. Hye..name saye nadira :)
    Ni blog saye : http://whatever-ville.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. hehehheheeee berehhhhhhhh..

    http://haibeautiful.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. saya nak........ thanks Nameee cayang

    http://borntobenorasiahnasir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. ok nak join jugak kak namee :D

    www.alfikasran.com

    tq :)

    ReplyDelete
  42. hai nameera. ini link akak http://sayasukapink-lah.blogspot.com/. tq

    ReplyDelete
  43. hai kak namee !

    http://nuraiminabilah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. Singgah sini dan dah lama follow dah...akak suka baca blog Namee...
    http://suriaamanda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. salam sis namee ;)
    http://nadhirah-jr.blogspot.com/

    blog baru, x banyak update. apa2 pun thanks sbb bagi peluang yg mudah utk ada dlm bloglist sis :)

    ReplyDelete
  46. assalmualaikum namee...

    ni link blog sy.. =)
    http://hilmiemaequal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  47. nak nak,,hehee..

    http://anakenciksalamat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  48. hai namee...
    i suka baca blog you..dah lama dah letak link you kat blog...tp i lebay kepada silent reader jer, malu nak komen2...huhu

    http://zamimie.blogspot.com

    ReplyDelete
  49. hi! http://syafiqa-belle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  50. http://mysaraabrahman.blogspot.com/

    kte pn suka dtg blog kak namee..klu ada je update, msti klik baca..hee

    ReplyDelete
  51. hi namee!

    http://nadiafitrihavez.blogspot.com/

    ReplyDelete
  52. http://tatyhasbi.blogspot.com


    nice to know u...pliz be my frend too..u co sute..

    babai!!! ^_^

    ReplyDelete
  53. hehehe..as salam.. jom link bersama..suker juger kekadang baca crita org nie..

    ReplyDelete
  54. Hi Namee :D
    http://beribupatah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  55. nak2 ;D join.

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  56. http://beginningofstory.blogspot.com hehe :3

    ReplyDelete
  57. Kakak Namee, nak jugak.

    http://malissa-ali.blogspot.com

    ReplyDelete
  58. Lipstick & Strawberry was here ^^

    http://lipstickistastrawberry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  59. Hai Namee, jemput ke blog akak juga ;)
    http://hebatkan.blogspot.com tq...

    ReplyDelete
  60. nak jadi kawan namee jugak bole? hehe

    ReplyDelete
  61. hi kak namee. kalau kak namee post entry, selalu lah menapak sekejap kat belog kak namee. hehe ni link belog eyraa http://blogeyraa.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  62. hai namee, first time masuk blog awak, saya dah baca hampir separuh cerita yang awak tulis dari pagi tadi sampai la nie, hihi sangat-sangat best, sampaikan kerja office pending dibuatnya, hahaha
    salam perkenalan dari izan.

    manismanismasam.blogspot.com

    ReplyDelete
  63. kalau sudi bace pos mak-mak meh la jenguk.hehe.
    http://ceritasukasuki-nuri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  64. hi namee
    hehe.ni link blog sy ^^ .
    http://ebyucuk.blogspot.com

    ReplyDelete
  65. hep hep horeeey!!!

    http://www.akma81.blogspot.com/

    jom jadik kawan saya. namee comelll. sekian terima kasih ;)

    ReplyDelete
  66. hi,,,saya rajin baca blog awak.. :-)
    ni blog saya. www.winadore7.blogspot.com

    ReplyDelete
  67. salam perkenalan.
    nak join lah kak namee.
    lagipun Anys still new lagi dlm blogging nie.

    http://pinkuntukaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  68. sis, saya nak join
    ni link blog saya : www.dyracunning.blogspot.com
    thank you:)

    ReplyDelete
  69. http://norhanisahmadnazri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  70. nak nak... hehe..


    http://www.hafizhafizol.my


    thanks kak namie :)

    ReplyDelete
  71. heyy makcik..nape macm makin cxantik lepas berkhawin??? Na tak sabar laa nak kawen..kot2 boleh berseri mcm Namee hihi

    ReplyDelete
  72. http://qistinasumaiya.blogspot.com/

    thanks kak. =)
    but i dont know nak wat blog list camne? hehe

    ReplyDelete
  73. hehehe. cute la namee...

    nak letak link http://pari2cumel.blogspot.com

    ReplyDelete
  74. Kak nami cantik ! nakkkk !!! ni link blog kite.

    http://misscornetto.blogspot.com/


    btw, kita dah lama letak link blog akak kat blog kitaaa... u are one of my favourite bloggers ! =))

    ReplyDelete
  75. wahh! tenkiu namee! http://aisyahsakaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  76. aslkm,

    nak join jugak =)

    http://hayatun-fadzila.blogspot.com/

    ReplyDelete
  77. nak! been reading senyap2 and ur link dah ada dalam my list pun... :)
    tapi jgn kecewa kalau saya pun jarang update. :P
    chikuru.blogspot.com

    ReplyDelete
  78. ni bloglist i...
    azza-amy.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  79. Salam... sy selalu baca blog ni as a silent reader... blog namee ada dlm blogslist sy... feel free visit my blog... http://aziazidah.blogspot.com.

    ReplyDelete
  80. Assalamualaikum salam perkenalan namee..

    http://ummunasri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  81. kak namee ika nk ika nk !!
    http://cek-chiqa.blogspot.com/

    bwh umur boleh terime ke ?

    ReplyDelete
  82. nak. namee.. blog ni pun dah ade dalam bloglist saya. =)

    ReplyDelete
  83. kitew malu lah nak letak senanya.kitew xnk namee baca.tapi kitew nak jd kwn namee ja...leh kua, borak..hehehe...takpa kan...

    ReplyDelete
  84. mai singgah sat.. hikhik..
    btw kak namee makin comei ler lepas kawen nieyh.. berseri2!
    :)


    http://cikyuyiyui92.blogspot.com/


    ReplyDelete
  85. hi namee...here's my link...

    http://amandagabypeter92.blogspot.com/

    :D

    ReplyDelete
  86. hi namee ! sy silent reader awak..jarang komen tp suke follow awak..ni link blog sy ;)

    www.tibit2babyboom.blogspot.com

    ReplyDelete
  87. walau pon blog sy x menarik sgt (dh upah blogger utk edit) tp sy nk jemput gk namee singgah blog sy hihi..

    ReplyDelete
  88. ya allah
    seronoknye dpt join. sbb sentiase bukak blog akk. best sgt.

    http://erlinabungakembang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  89. http://gibberishblunders.blogspot.com/

    hi, namee ;)

    ReplyDelete
  90. http://nanakosheikh.blogspot.com/

    sis i want too. blog saya dah 2 tahun lebih dah. tapi saya tak reti nak bagi ia menarik and banyak viewer. so plss help me :(

    ReplyDelete
  91. hai puan namee!

    http://retrojingga.blogspot.com

    ReplyDelete
  92. suke blog namee! hari2 masuk office mesti akan bukak blog u dulu sbb nak tgok latest update :p
    eh,follow my new blog please :) tq :D

    http://theazlinmisri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  93. kite nak boleh ? hihiii :)

    http://sitikektus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  94. http://tatyrashid.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  95. nak join masuk bloglist namee jugak..

    http://sedetikilham.blogspot.com

    ReplyDelete
  96. Hai Namee. dah lama follow namee, tapi ala-ala silent reader. ni blog iday.

    sayaiday.blogspot.com
    thanks:')

    ReplyDelete
  97. ok. ini seronok ! :D terima kasih semua !! :)

    ReplyDelete
  98. ramainya..ramainya..ramainya..ramainya....hihi

    ok. saya beratur. luru-lurus. tunggu turn. =)

    http://sayagemuksayacomel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  99. Nak jugak.

    http://mearianarashid.blogspot.com/

    thanx namee

    ReplyDelete
  100. nak jugak

    http://mearianarashid.blogspot.com/

    thanks namee

    ReplyDelete
  101. nak join jugak :)

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/

    ReplyDelete
  102. wah..harap belum terlambat! hihi,nak join!

    http://nrlly.blogspot.com

    ReplyDelete
  103. http://bicarafariza.blogspot.com/

    k.namee..sy pon nk jugak duk dalam bloglist..heeee :D

    ReplyDelete
  104. hello there. dah lama tak aktif blog so bila tengok list blog yang i follow saw your blog and i thought ini adik kawan rupa2nya orang lain.though i dont remember how i first came upon this blog id like to start fresh hahaa =P

    http://dojef.blogspot.com

    ReplyDelete
  105. jemput ke blog yang tak seberapa, hanya untuk melalak jiwa sendiri hehe

    http://cheergegirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  106. nak join jugak!! :D

    http://ikutsukahatisaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  107. best ni.nak join www.pupeliyana.com ehehe

    ReplyDelete
  108. assalam kak namee! singgah lah blog sy http://dirihani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  109. Hi namee. Do visit my blog okayy :D

    http://anishukhik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  110. http://sharmainehanez.blogspot.com/

    tapi jarang update blog macam namee :')

    ReplyDelete
  111. http://sharmainehanez.blogspot.com/

    Tapi jarang update blog macam namee :')

    ReplyDelete
  112. Aini nak join jugak.

    www.aineecumi.blosgpot.com

    ReplyDelete
  113. Lupa nk wish, slamat penghantin baghu XD
    http://aderakukeysah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  114. even dah ramai saya nak jugak ! hehe http://yunabella.blogspot.com/

    ReplyDelete
  115. Hi, :D

    http://annalicious91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  116. nak join jugak la..

    http://al-afiqanakdaddy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  117. http://naqiahpuaad.blogspot.com/

    hye kak namee!! i adore u, n i'm a new blogger :)

    ReplyDelete
  118. hye kak namee, i'm a new blogger :)

    take a look

    http://naqiahpuaad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  119. Hi. Read me when you're bored. Haha

    http://darkcoffeeforbreakfast.blogspot.com/

    Btw, looking forward for your next post :)

    ReplyDelete
  120. http://ijapanic.blogspot.com/....tp i'm not too active in blogging...

    ReplyDelete
  121. akak, join!

    thesecretofartandlife.blogspot.com

    :D

    ReplyDelete
  122. kak namee, am one of silent reader. selama ni tak penah komen pun. selalu enjoy baca post kak namee. feel free to visit http://syifalmisr.blogspot.com/ tapi tak best mana pun.

    ReplyDelete
  123. ramainyaaaa huhu

    join juga :)
    http://nurulainulfarhain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  124. mine. hihi :)
    http://warbudakbaek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  125. Hai Kak Namee. Saya baru juga dalam bidang blogging ni and saya ada

    follow akak Namee punya blog and if akak sudi follow juga lah blog

    saya. http://http://nurhidayahrahim93.blogspot.com/

    Sesiapa yang follow, saya akan follow dia balik. Bersama berkongsi

    cerita. Terima kasih <3

    ReplyDelete
  126. namee! mahu jugak pelis! :D
    http://inikelabsukahati.blogspot.com

    ReplyDelete
  127. Hi!
    Thanks, Kak Namee awesome sangat!!

    http://bahiyahkhalid.blogspot.com/

    (●^o^●)

    ReplyDelete
  128. heya pengantin..Selamat Pengantin Baru ;)
    and this is my blog...
    http://umieykalsom.blogspot.com/

    p/s:namee ni kwn kecik rupenye ye ;)

    ReplyDelete
  129. hai!!nak join jugak lah :)
    izatulshafinaz.blogspot.com/view/timeslide

    ReplyDelete
  130. Hai.. tp xthu la blog sye ni best ke x nak suruh namee bace:-)

    http://ezajaafar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  131. perghhh...byknye yg nk join! Nk join jugaklah :)
    http://aliltlebitofeverything.blogspot.com/

    ReplyDelete
  132. Assalamualaikum.

    http://whitewakgreen.blogspot.com/

    WAK
    Taman Desa Ixora,
    Senawang.

    ReplyDelete
  133. heheh. simple pimple je cara. hi kak namee!

    http://somethinglimit.blogspot.com

    ReplyDelete
  134. simple pimple ye cara. hi kak nameee! :))

    http://somethinglimit.blogspot.com

    ReplyDelete
  135. Always be a silence reader here... do have visit mine
    http://onesweetdayryana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  136. mak aih..ramainye..

    :)

    nak kawan ngan namee gak la.. :)

    http://www.atieabid.com

    ReplyDelete
  137. salam, kak namee yang comel..hehe..

    dah lame jadi silent reader..so jemputlah singgah my belog..belog masih baru lagi~~nak mintak tunjuk ajar :)

    http://cikkopimanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  138. kak namiee.. join la erk.. bes gler smua entry kak!

    http://mastura-gshasaalifestyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  139. akak jom singgah belog sy yg xseberapa nie .
    http://quenieyline.blogspot.com/

    ReplyDelete
  140. nak jugak hehe

    http://jajajanne.blogspot.com/

    ReplyDelete
  141. terima kasih semua !! esok saya masukkan semua dan mula terjah okay ! :D :')

    ReplyDelete
  142. Inilah kali pertame dapat cari kawan di blog dengan care mudah! Iliakitlaikitlait~!

    walaupun saye tak hebat dan dahsyat dalam menulis, tapi... nak join jugak! huhuhu

    www.psychotlogyc.blogspot.com

    ReplyDelete
  143. hai kak namee..hihihi.. mai datang umah auni..ekekkeke

    http://yunieayunie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  144. hi kak namee. sy dh lama jd silent follower kak namee. malu gak tgk blog sy yg tak seberapa ni :-) http://farahjasenu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  145. nak join la juga. sudi-sudikan la skodeng blog saya yang simple ni.:)

    http://allaboutmeputeripanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  146. Hi, sis namee :)
    I always love your blog. I think you're cool >.<V
    Drop by sometime

    parisbonjourlove.blogspot.com
    :3

    ReplyDelete
  147. mestila nakk join bloglist namee :)

    http://sakurasue.blogspot.com

    ReplyDelete
  148. kak namee!
    saye2..

    http://dearked.blogspot.com/

    hehehe

    ReplyDelete
  149. wahhh ramainya masuk bloglist ni nak masuk jugakkkk hopefully tersenarai masuk blog akak gojes ni :)
    ini blog saya simple je http://qasehnabilah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  150. hehe, hye namee....

    baiz here...

    http://mrbaiz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  151. dulu kan namee kan pernah kan singgah blog kita. tp sekali je la. nah singgah lagi. hehe

    http://molekatiqah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  152. hai..let's be friend..hehe.. :)


    http://mieya-syamirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  153. nak boleh? hehe. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

    ReplyDelete
  154. nak join jugak kak namee cantikk :)

    http://kisahperjalananfatin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  155. Hai sis, nama saya Nadiah ;)

    http://nadyabubble.blogspot.com

    ReplyDelete
  156. whooooaaaa ramainnyeeeee !
    always be your silent reader nameee :)
    gadisbunga93.blogspot.com

    ReplyDelete
  157. http://fashionableshuha.blogspot.com/

    Naaaak! thanks Kak nameeeeee (:

    ReplyDelete
  158. senangnya..saya baru baca blog kak namee..seronok.
    http://angahloveyou.blogspot.com

    ReplyDelete
  159. salam ..

    Moga segalanya baik-baik. Tenang dan mendamaikan ..

    http://www.kerdipanbintang.blogspot.com

    ReplyDelete
  160. heee nak jugak!

    http://lyalittlelife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  161. Nak joinnn hehe

    My blog,

    http://www.ilhamliyana.tk

    Thanks namee. :)

    ReplyDelete
  162. wahhhh...ramai nyer..akak dh lame follow namee...silent reader je.. slmt pengantin baru dear..may allah bless u..

    http://amalia-love-aim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  163. hi kak namee! selama ni dok jadi silent reader jaa..haha..meh singgah laa blog junior archi kaed ni.im from batch SEBELAS ;) http://inicheritasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  164. Hye..1st time dtg belog awak time google2 tntg kereta :)

    Www.xanahanami.blogspot.com

    ReplyDelete
  165. *shy *shy

    http://lifegotstory.blogspot.com.

    ReplyDelete
  166. ADEH2..APESAL KAK BUI BARU TAU NI..TENGOK2 DH BERATUS JOIN..HUHU

    KAK BUI PUN NAK JOIN,BOLEHLAH..BOLEH..^___^

    http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  167. Jemput datang ^__^.

    http://palereddot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  168. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  169. http://afiahisa.blogspot.com
    Thanks;)

    ReplyDelete
  170. join ye :) tq namee...

    http://frommetoyou85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  171. nak nak.
    http://amalinabulat.blogspot.com
    :)

    ReplyDelete
  172. nak nak .
    http://amalinabulat.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  173. jgk menghadapi problem kwn2 yg jarang update blogs sbb kebizian.. hahah. so kadang boring xtau nk baca apa. here's my link :

    http://ezrylpark09.blogspot.com

    sy dah letak link awk kat blog :) cheers!

    ReplyDelete
  174. kan lebih senang buat macam nie..tak payah nak copy header or tag kawan lain :)

    ReplyDelete
  175. dah lama tak share link dengan orang
    feel free to read :)
    www.silangkaki.blogspot.com

    ReplyDelete
  176. lama tak share link
    terima kasih namee :)
    feel free to read
    www.silangkaki.blogspot.com

    ReplyDelete
  177. blog rojak campo cni.klu sudi bole lawat :)

    http://tekok-beriuh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  178. http://afiahisa.blogspot.com
    Sudi2 la ye..thanks!

    ReplyDelete
  179. Salam..
    with lots of love, sharing from charity, green, music, fashion and interior..

    http://vevibes.blogspot.com/

    tq!

    ReplyDelete
  180. Balik2 baca blog politik.. lemau gak selalu... Ni link saya... http://slumb3rstory.blogspot.com

    ReplyDelete
  181. mau jugaaaa namee :)

    http://nuruashia.blogspot.com/

    salam maulidul rasul namee :)

    ReplyDelete
  182. www.raudhahyahyashj.blogspot.com

    ReplyDelete
  183. http://atikahhhassan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  184. here :)

    http://thedreamgoddess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  185. http://menjadisesuatuygsempurna.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  186. hi there namee. its
    http://sarahunny.blogspot.com

    ReplyDelete
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...