Tuesday, January 22, 2013

Pembukaan Butik Bifa's Collezion !

Hello hey...  :)

Tahu tak Bifa's Collezion finally dah nak buka butik sendiri okay !! Okay, saya excited sebab baju-baju dari Bifa's Collezion ni memang cantik-cantik. Selalu kalau baju dari china made dijual pun banyak yang material kurang berkualiti. So far shopping dengan Bifa's Collezion ni, okay ! Diorang pilih barang yang okay ! weee. Dengar je nak buka butik ???. omg , saya bakal serbu ke sana !! hehe. Tapi kita takde geng...korang nak join tak saya ? :B

2 February 2013 ni. Mari lah mari lah teman saya. hehe

geram pulak tengok butik dia. comel.


On the 2nd tu ramai fashion blogger yang akan hadir. Yang saya tahu Ami Schaheera the well-known fashion blogger tu ada, then Eyqa Sugarscarf tu confirm datang, dan ramai lagi. Nak sebut nama pun ramai sangat . hehe. Saya pun mesti lah sibuk nak datang. Plus nak bagi sokongan padu pada Bifa's Collezion yang awesome ni ! :D

Bukan setakat nak datang je, takut stock baru yang ada habis dikebas orang lah ! hihihihihi. *si tamak

 Bifa's Collezion punya collection.

gulp. *pengsan sebab semua cute. Beg itu. oh .oh.oh.


Event ni untuk semua ! Jom la datang teman saya !! Puhleaseee. hehe. 

Details:


Date & Time : 2/2/2013 ; 10am - 6pm

Boutique : 25-1, Jalan Tasik Utama 8, Medan Niaga Tasik Damai, The Trillium
Lake Fields, 57000, Sg Besi, Kuala Lumpur.

Betul2 atas #coolblog . Boleh minum blue coral cool blog sekali. mihmih

Datang tak 2hb ni ?? jom ! teman saya. hehe.

Ada byk baju baru!

Ada fashion runaway!

Ada sale!

Ada luckydraw!

Ada instagram contest!

Dtg 2/2/13, start 10am ya. Sesiapa yang sudi nak jadi geng saya on the day email lah ke sini untuk invitation email . :D

email ke email rinamrsbifa@gmail.com 

jom lah korang ! hehe. See ya ! :D

Happy reading and thank you..:)




20 comments :

  1. teringin nak pegi jugak nati k.namee!tapi jaoh..huuu :(

    ReplyDelete
  2. Wahhhhhhh.... saya nak joinnnn. Nk joinnnn... hihi.. rumah sy dekat jeaaa sg besi tuuu... tp belah mana ekkk... nk ikut.nk ikut. Pernah beli baju dr bifa collection! Niceee

    ReplyDelete
  3. alaaa.. jauhnya kak nameeee.. sg besi tu! kak namee stay mana??

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhhhhhhhh,art yg kat dinding tu serupa yang namee share kat fb :)

    ReplyDelete
  5. Dkat dh ngan cheras ni...blh serbu rmai2

    ReplyDelete
  6. Nak pergiiiiii. Tapi jauh lah Namee, fie tinggal di Kelantan. Sobs :(

    ReplyDelete
  7. teringin nak join tapi apakan daya.. ada xtvt lain masa tu..

    ReplyDelete
  8. dah email diorang. hope jadi geng namee! hee :D

    ReplyDelete
  9. kak namee bawa kita skali lah. heheh

    ReplyDelete
  10. kalau saya yang datang, macam tak sesuai dengan tema blog saya pulak..hehehe

    ReplyDelete
  11. mcm jauhh nyee nak sampai kesne..Na tgk pix 1st tu nampak mcm kat sri hartamas.. Namee tolong shopping untk Na ye =D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...