Thursday, January 31, 2013

Selalu Macam Ni

Hey hello....

Kitorang memang selalu macam ni . Bila boring and tak tahu nak buat apa, Isham akan ajak saya pergi Klcc takpun Mid Valley. Memang dua tempat tu jela fav kami. Dah tu bila sampai kat  sana and takde parking, Isham akan patah balik dan pulang terus ke rumah. Hoi,, dari Seremban ke Mid Valley then kalau takde parking ..pusing ke Seremban balik. haha. Entah lah, tapi memang pelik tapi kita memang selalu macam ni. Dapat jalan-jalan berdua naik kereta pun dah happy dan best.

Semalam plak Isham kata kesian kat saya sebab selalu takde masa nak bual sangat sebab Isham selalu kerja. Balik dah penat. Semalam dia pun ajak pergi tempat biasa, pergi Mid Valley lah. Nasib baik ada banyak parking kosong . Kalau tak,mahu kita dah patah balik Seremban. Seronok jalan highway agaknya ISham ni. hobi dia adalah driving. Dari mula kenal tu almost everyday dari Klang ulang alik Seremban sebab nak jumpa mama saya. Sembang-sembang nak ngorat anaknya. Those days . :P
segi sungguh muka ini. dah macam robot dah rahang saya.

Okay sambung semalam balik, lepas tengok wayang Hansel and Gretel tu, both dah happy jalan-jalan pegang tangan nak balik rumah. Lepas tu nampak uniqlo kat bawah terus nak masuk. Cadang nak tengok-tengok je. Tapi macam biasa lah, Isham tak minat nak tengok-tengok pun. Sibuk bual dengan kawan dia thru hp.


ok.macam tak berminat tengok baju murah2. biar saya sorang rambang mata.

tak habis-habis. yang saya dengar ...ya ya ya rated airbus. ya ya captain tu..haah haah. *ok tak faham.


saya tunjuk baju yang saya minat pun dia tunjuk thumbsup je.. cis.


masih busy potpetpotpet dalam phone. and tak minat dengan sale. 

Last last dia pulak yang rambang mata tengok Uniqlo murah sangat. haha. Tadi sibuk cakap phone je. Saya duk bagi signal tangan kata "isham!! murah ni murah ni!!""...buat taktau je tadi. Now you knoww haaa.



RM39.90.  dia memang suka barang sale sale ni. baju yang dia pakai tu pun beli kat Parkson rasanya. haha

dia pening nak pilih yang mana. 

semua dia punya.

Selalu macam tu. mula-mula saya yang excited lebih tapi last-last isham yang beli lebih. Memang selalu macam ni. hehe

Toodles ! Happy reading and thank you :)





57 comments :

  1. so comel both of u. lepas ni boleh jumpa namee kat mid valley hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kami selalu gi mid...mhimih

      Delete
    2. nk g slalu la boleh jumpa,, weee,,,

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. mula2 dia yang tak interested...lame2 dia yang excited sgt.hihi

      Delete
  3. Org perempuan standard ah rambang mata, tapi.. Isham memang nampak dah menggila rambang mata dia, semua dia nak try. so beli tak? Haha =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli 4 helai dia punya sebab murah. hehe

      Delete
  4. hihihi samala.. mula3 kita eksited. lps tu, dia plak yg over beli lg bykkk.... hahaha

    ReplyDelete
  5. tak suke gi mid..ramai org..huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.haah.tapi kitorang selalu makan n balik. hehe

      Delete
  6. Replies
    1. hehe.lega dah kahwin.gi mana pun tenang :)

      Delete
  7. LELAKI MMG GITU,KALAU SUKA THEN ADA DUIT ABISLA DIBORONG NYA SEMUA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. pompuan suka shopping sebab best ...diorang tak faham erti best shopping tu. hehe

      Delete
  8. haha lelaki memang macam tu . buat tak tahu je , bila dah tengok satu benda terus berkenan . beli dan dapatkannya , mudah kan ? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. lepas tu shopping tak ingat dunia kan kan ....kannn.

      Delete
  9. heee...shopping naaaaaaa...uish kalau gitu harganya, kita pon nak beli 3,4 pasang...huhuhu

    ReplyDelete
  10. bestlah kehidupan sekarang kan.. happy tengok namee happy ;)

    ReplyDelete
  11. Benda murah boleh beli banyak. Huhuuu

    Wahh walaupun hisham kerja gaji berpuluh ribu, humble gila!! Sis, bertuah sis dpt suami mcm hisham. Semoga sampai ke hujung nyawa. Amin ^^

    ReplyDelete
  12. teheee namee dah mcam paparazzi dah :D

    ReplyDelete
  13. so sweeet :) . lelaki memang selalu gitu. masa kita tgh excited dia buat dek je.. pastu nnt dia pulak yg lebih2 :)

    ReplyDelete
  14. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. its ok kalau dia yg get excited after that drpd jenis yg dari awal ke akhir dok bosan menunggu kekita ni shopping. ye dok?

    ReplyDelete
  16. hehe laki memang camtu.. mula2 kita yang excited lebih, last2 barang dia jugak dapat :)

    ReplyDelete
  17. kikikikikiki..

    selalu kita yang excited nak shopping,alih2 tunang kite yang sibuk amat memilih baju keje dia lah,cari kasut lah.

    last2 dua-dua shopping sendiri2.. you sana,i kat sini..hahahah

    comel je Namee ngan Isham

    ReplyDelete
  18. hahaha..memula jual mahal, last² dia yg over..

    ReplyDelete
  19. bz bnor cik abgnyeerr.. tpi ok la last2 dia yg excited kan namee haha

    ReplyDelete
  20. haha..memula namee yg eksaited..at the end, isham yg take over eh? terlebih excited dari namee..comel je korang berdua ni..

    ReplyDelete
  21. seronoknya, shopping sakan nampaknya.
    lepas ni, boleh lah nak intai namee kat mid ^^,

    ReplyDelete
  22. haha.. yee.. tapi biasa laki mcm ni agaknya. bila dah ade rasa nak membeli.. kalah wanita wanita comel tau. haha.

    ReplyDelete
  23. hehe.. sweet sangat kak namee dgn suami. semoga bahagia selalu :)

    ReplyDelete
  24. waaa.... memang murah la...

    nak g tengok jugak :)

    ReplyDelete
  25. alolo sweetnyerr.. perangai Isham lebih kurang Mj gak, bila xde parking terus patah balik rumah. minyak kereta dah macam air kot. hehehhe :)

    ReplyDelete
  26. syoknya dpt shopping sama2.. husband akak kalau shopping baju cerewet sikit, kalah akak..hehehee

    ReplyDelete
  27. syoknya jalan2 shopping mall tengok wayang dan shupping2.... dah lama tak buat... since ada anak 8 years ago....

    ReplyDelete
  28. best lg jln2 xde anak kan... leh tgk2 brg... bila ada anak ni mata slu duk jeling anak jer, hilang skit kalut cari... nak tgk brg2 kena cpt2 jer... hehe

    ReplyDelete
  29. sweet sangat!

    hihi:))
    busy sangat hubby..sian si namee kena pilih baju sesorang..

    ReplyDelete
  30. Nakk kawennnnnnnnn wargh nak kawennnn. Ada amalkan pape doa tuk lembutkan hati parents kasi kawe hahaha. Dhiya tak habis belajar lagi. Harapanlah.

    ReplyDelete
  31. comel la cerita cinta namee ni.. akak org seremban juga .br folo namee

    ReplyDelete
  32. kami rajin ulang alik dari bangi seremban then patah balik makan lepak-lepak kat R&R arah utara makan kuah kacang,cekodaok kat satu kedai kat R&R tu..EVERYDAY ok..then borak pastu balik la..hihi sampai cleaner tu da kenal kami da..

    ReplyDelete
  33. comel sngt sis namee dgn husband. haha kite selalu baca blog sis,mudah2an sis brbhagia shingga ke syurga-NYA :)

    ReplyDelete
  34. husband kak namee suka baju kotakkotak eh ? dlm raga tu baju kotakkotak je smua . hehe

    ReplyDelete
  35. romantik youu
    http://zasbeauty.blogspot.com/2013/09/promosi-3-set-collagen-plus-vitamin-e.html

    ReplyDelete
  36. cute la Namee. one of the luckiest girl ever!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...