Monday, February 25, 2013

Al-fatihah

Assalamualaikum... 

Dah 3 tahun arwah ma Isham meninggal dunia. al-fatihah. 

Saya sayang Isham. Saya tahu Isham rindu sangat kat arwah mak dia. Bila time dia termenung,   saya dapat agak mesti dia teringat. Everytime sebelum tidur, kita selalu pillow talked. Time tu lah kita berbual banyak dan dia cerita kisah masa dia kecik-kecik dengan nek aci and nek timah then mesti hujung ayat "Isham rindu arwah ma". Kerap jugak kami pergi visit kubur arwah ma Isham. Saya tak sempat nak kenal arwah ma Isham dengan rapat. :(

Tadi pergi , hujan lebat jugak kat Mont Kiara. Baca yasin dalam kereta dulu sambil tunggu hujan reda. 

Al-fatihah untuk arwah ma.





25 comments :

  1. Al-Fatihah buat mak Isham. Namee jaga Isham elok2 ye. :')

    ReplyDelete
  2. Tersentuh juga baca..walaupun pendek je tulisan entry ni...

    ReplyDelete
  3. sabar ye namee...
    even awak tak dapat kenal dgn rapat, tapi awk boleh doakan utk nya..
    Jangan lupa sedekahkan Fatihah utknya sentiasa..
    Itulah tanda kasih syg awk buat dirinya yg telah tiada..
    semoga rohnya di cucuri rahmat...

    ReplyDelete
  4. Alfatihah. Semoga berada dlm golongan org2 y berimannnn

    ReplyDelete
  5. al fatihah buat arwah ma isham. namee jaga isham baik2 ye :)
    semoga jadi siteri yg solehah

    ReplyDelete
  6. al-fatihah untuk arwah ma isham..semoga dirahmati ALlah dan ditempatkan di kalangan mereka yg dikasihi Allah,,

    ReplyDelete
  7. alfatihah .. moga rohnya tenang dan damai di sana ..

    ReplyDelete
  8. Takziah Namee... Semua hidup pasti akan lalui. Al fatihah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sume. Sy ummi. Nnti add blog sy. Ade mcm vid psl diri sy. Jge ade mcm2 pic. Add rmai2 ye. Oh abe j. Student medic india. Asal kelantan. I will show you all. Hehe

      Delete
  9. AL-FATIHAH..SEMOGA ROHNYA TENANG DISANA..:(

    ReplyDelete
  10. semoga roh dicucuri rahmat...

    hope namee boleh menjadi teman hisham yang paling memahami okey :)

    ReplyDelete
  11. Semoga ruhnya dicucuri rahmat, ameen...

    ReplyDelete
  12. hanya kiriman doa dan sedekah alfatihah sebagai hadiah buat arwah bonda isham..:'(

    ReplyDelete
  13. Al-Fatihah :')
    Selalu lah visit yer Namee..

    ReplyDelete
  14. AL- FATIHAH , semoga roh nya di tempatkan orang yang beriman

    ReplyDelete
  15. kepada yg masih ada mak mertua hargailah diorng coz diorng lah yg melahir & mendidik lelaki hebat korang.

    Al-fatihah buat arwah ma isham..

    ReplyDelete
  16. Al fatihah . Masa aku 17 tahun ni..huhu

    ReplyDelete
  17. Al fatihah . Masa aku 17 tahun ni..huhu

    ReplyDelete
  18. moga ma isham ditempatkan dengan orang2 yang beriman :)

    ReplyDelete
  19. AL Fatihah untuk Arwah Ma Isham...

    ReplyDelete
  20. Al Fatihah buat arwah . moga arwah ditempatkan di kalangan org beriman . kena selalu hadiahkan yassin buat arwah :)

    ReplyDelete
  21. sama bulan dh tahun arwah opah rara meninggal. 09.09.09 Al-Fatihah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...