Tuesday, February 19, 2013

Baju Nikah 2013

Assalamualaikum...well hello... :)

Seriously rasa macam nak nangis bila tengok collection baju nikah on 2013. Omg, sangat cantik.Rasa macam nak beli semua collection baju nikah 2013. buat baju raya. vahhahah. So I googled some of the collections, hoihhhh. :''''') nangis please. 

Ini from Nurita Harith...will be released soon...baju nikah 2013 collection . gulp.

Ini dari collection Airy Tale, Innai Red...design baju nikah 2013. 












Baju nikah dari Jovian Mandagie...

Baju nikah 2013 dari collection Fuzana Mokhtaza....





Lepas tu, pergi almari test baju nikah haritu....vahahha...from Nurita Harith.





Perempuan paling seronok part baju lah. Part baju yang excited lebih,kalau benda lain biasa-biasa je. hehe. Saya sendiri pun lompat-lompat gembira peluk bau macam peluk teddy bear kalau dapat baju idaman. Okay, rasa macam nak nangis tengok semua collection baru baju nikah 2013 sebab makin tahun makin lawa baju. sobs. So bagi yang bakal kahwin, boleh lah tengok-tengok as reference. :) . Peplum makin hot. omagadd peplum sangat cantik. This year raya definitely i will be wearing peplum. meheh.

Toodles. :)


10 Rahsia Lelaki Yang Perempuan Perlu Tahu !


56 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaa tergoda meleleh air liur..

    baju nikah namee sangat cantik hokeh!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eka !! namee nak nangis ok !! tengok semua design cantiknyaaa :'''''/ eka nak kahwin..haaa apa lagi !! sobs. untunglaaaa ekaaaa nak kahwin 2013....haha

      Delete
    2. hahahahaha nak nanges jugakla..bila la eka nak menikah ni.. hahahahahahaha

      Delete
  2. aaaaaaaaa... cantik2 nya baju tu Nameee >__<

    ReplyDelete
  3. namee cantik kalau pakai apepun... :)

    ReplyDelete
  4. cantiknyeee! tak sabo nak kawin.. hehe

    ReplyDelete
  5. Cantiknyaaaaa... mesti mahal ni kannn. Huu

    ReplyDelete
  6. cantik sangat2! sorry namee i juz wanna share this, to all woman, plz be alert! namee jugak ok kes simbah asid kembali!!!

    ReplyDelete
  7. cantikkknyaaa...suka...lawa and semua look feminine...macam puteri lah

    ReplyDelete
  8. alamak!!! nape lawa sangat ni!!! bila la ada yang nak minang ni,, aiyaaa

    ReplyDelete
  9. adoyay! semua baju sangat ohsem. rasa cam nak nikah sekali lagi tapi dengan orang yang sama. boleh gitu?? :)

    ReplyDelete
  10. Aaaaa...cantik <3

    Love,

    http://meiszaecha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. kan namee peplum memang tengah hot.. raya macam nak pakai peplum gak, tapi takot perot dah memboyot pakai jubah je la..hehe pompuan memang excited ngan baju, dija kalau gi wedding pun kan bende pertama nak pandang baju and pelamin.. dua bende ni buat rase sangat teruje..hehe

    ReplyDelete
  12. peplum dh smakin familiar dh skg nih ^^

    ReplyDelete
  13. cun melecun semua baju tu...ohsem2!!

    ReplyDelete
  14. nak mintak follow my blog...n click iklan kat blog sy...nk cube tambah pendapatan ngn nuffnang.Tq

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum namee. lawanya design baju pengantin tahun ni. waaaa jeles ! hee ofcourse semua berlumba-lumba pakai peplum utk raya tahun ni. hehehehhehehe namee gorgeous lah yang :)

    ReplyDelete
  16. peplum cantik..tapi kite ni muntut beso..kalau pakai nnt lg nmpk kembang setaman..hahaha..

    ReplyDelete
  17. TERASA NAK KAWEN LAGI BILA TENGOK BAJU2 PENGANTIN LAWA MCM NI..NGEH..NGEH..^_^

    ReplyDelete
  18. gurlp. cantik gila. alahai bila nak kawin ni.=.='

    ReplyDelete
  19. bju nikah tu mmg sume cntik2.=)...bju namee pun cntik!!

    ReplyDelete
  20. kalau lah badan aku cm nie... aishhhhh

    ReplyDelete
  21. baju nikah Namee memang cantik sgt.lagi2 si pemakai nye memang cantik...

    ReplyDelete
  22. semua cantik2 tp plg suka design fuzana tu..:)

    ReplyDelete
  23. Alaaa cantikknyeee...minaz butik pun ema suka tgk design2 diaaaaa...tergodaaaaaa...

    ReplyDelete
  24. Innai red! Saya buat peplum Innai Red sebijik yang ada nora danish pakai tu utk jadi pengapit my friend. Hahah mampu jadi pengapit je dulu, sendiri nak menikah hentah bilaa :p

    ReplyDelete
  25. suke semua... taktau nak pilih yang mane...

    huahua...

    ReplyDelete
  26. cantik2 semua... tapi kena pilih la... takkan nak semua...
    ataupun boleh jer sewa utk shooting sekali lagi./..

    ReplyDelete
  27. cantik baju nikah namee.. siries lawa

    ReplyDelete
  28. semuanya cntik..duit pun cantikkkk

    ReplyDelete
  29. cantik nya namee, kalau nak kawin waktu terdekat. sah-sah dah pergi tempah :)

    http://writetordib90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum kak namee.... bole minta tolong sikit tak??? hehehe

    ReplyDelete
  31. zaman akak kawin dulu mana ada baju2 nikah cantik camni.. jeleslah pulak tgk..he3

    ReplyDelete
  32. seriously chantekk gila baju namee...titew pun rsa mcm nak nangesss je tgk semua collection bju2 tu..bila laa nak kawen aihh..hhuhuh T______T

    ReplyDelete
  33. yahoo!!dah tempah dah baju kaler dark sket kat nurita pg td utk kawen kami..mmg WOW!!

    ReplyDelete
  34. Baju nikah akak pun cantik laaa O.o

    ReplyDelete
  35. Salam. Berape ye baju nikah awak tu ?? Cntikla. Brpe budget nye??? Pls reply. Tq :)

    ReplyDelete
  36. beli baju tu dalam seribu lebih. kita tak ingat seribu berapa .hehe. kalau nak terus pergi butik dia je..dalam 3 kali fitting macam tu :) sebulan mcm tu siap lah :) kain dia chiffon yang kualiti tu. lembut je. :)

    ReplyDelete
  37. namee mcm mna pakai hijab tu? nk apply jgk la cmtu utk nikah sy.. boleh ajar? n ada 2pcs eh? reply tau.. email me sharifahaniza.ali@gmail.com .. tq :) btw namee sgt cantik!

    ReplyDelete
  38. namee mcm mna pakai hijab tu? nk apply jgk la cmtu utk nikah sy.. boleh ajar? n ada 2pcs eh? reply tau.. email me sharifahaniza.ali@gmail.com .. tq :) btw namee sgt cantik!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...