Sunday, February 3, 2013

#Entry Bergambar: Butik Bifa's Collezion

Hey hello...

Owner online shop ni finally buka butik! So hari ni lah pembukaan butik nya !! Bila owner butik jemput saya ke hari pembukaan, saya pun awal-awal dah check calendar. Kalau free, memang akan pergi lah. Yay , saya free ! So tadi sempat lah pergi ke event pembukaan butik bifa ni. Dalam pukul 10.30 pagi dah sampai kat sana .

So far saya tengok ramai yang jual baju china made ni. Tapi Bifa's Collezion punya barang betteri. Diorang pandai pilih barang. Sebab tu saya suka beli dari Bifa's ni. Saya jenis yang tak pakai barang yang tak dijual di mall sebab saya selalu pilih established brand tapi dengan Bifa's ni saya suka . Yang dijual di butik banyak design baru, fashion muslimah banyak jugak. 

Saya nampak candy buffet dulu. meheheh

Sementara wait yang lain sampai, saya usha-usha baju dalam butik ni. Banyak design baru and fresh! 


pallazo pants dia cantik. suka sebab kemas !





Lepas usha-usha baju, dah mula dah. Rasa macam nak beli semua benda so saya lepak dulu disebalik baju-baju yang tergantung and tangkap gambar syok sendiri. haha. Sambil melayan budak-budak kecil yang ada ni. Nasib baik ada them, hehe. Boleh ajak sembang tapi umur 4 tahun lah . heh



amboi. seronok ye main baling balloons dengan kakak keding. hehe. comel gila. peramah habis budak-budak ni. Saya suka kiddos , bila nak dapat baby sendiri nih.hehe

haha. comel gila. gigi rongak mana pigi haaa??  Dia ni paling friendly, seronok ajak bual. Dia tengok kening saya ada bekas parut jahitan tu , dia tanya "apa tu kakak ? kakak beli kat mana ni ??? . haha. Parut jahitan tu dia ingat accessories agaknya. 


Dok leka main dengan kanak-kanak gumbira ni, fashion show dah start pun tak sedar. hehe.
Hoi semua lawa. nak semua.

Tapi saya balik awal juga lah. Sebab ada hal lepas tu .Lunch dulu, then pergi buat hal lain. weeee. Sesi bergambar tapi gambarnya ngak ada sama saya. Ada kat owner butik, nanti saya update lah. Rugi siapa yang tak join tadi, mihihi.Saya dapat barang free .Baju and hiasan tangan. sangt cantik.
semua pakai baju bifa's collezion..mihihi

http://www.bifascollezion.com/

25-1, jalan tasik utama 8, medan niaga tasik damai, lakefields, 57000, sg besi, kl 

aik baju lain ? tadi pakai baju lain ? em haah saya sarung kemeja Isham. Dia tak suka saya pakai baju singkat sangat . ok Isham. salah beli size sebenarnya baju tu. 

Toodles..:)




18 comments :

  1. CANTIKNYA NAMEE..KALAU ADA ANAK NI SURE CANTIK JUGAK..BAJU2 KAT SITU PUN BOLEH TAHAN CANTIKNYA..SESUAI LA UTK ORG2 CANTIK MCM NAMEE KAN..^_^

    ReplyDelete
  2. boleh tahan lawa lawaaaaaa jugakkk lahh bifa's ni ! hihi

    ReplyDelete
  3. Natural beauty lah kak namee. untunglaah :) take care.

    ReplyDelete
  4. chantek2 baju kat butik tu kan.. :D namee pon chantek kalo ada nnt mesty chomelss mcm bdk dlm gmbr tu..heee

    ReplyDelete
  5. Namee kan dah jadi wif orang.. so mane ade hsband y nak wif die pakai singkat2.. itu tandenye isham syg namee.. xmu bg org lain cuci mate tgok namee :-)btul x..

    ReplyDelete
  6. mmg menarik hati la namee baju2 kat situ:)
    nanti nak kena usha selalu ni..hihihhi

    ReplyDelete
  7. haha salah beli saiz. slambe hihihi... budak gg rongak cute je law kita gg rongak?? wkakaka

    ReplyDelete
  8. baju memang cantik2, tapi saya lagi tergoda dengan kek kek dekat candy buffet tu! :D

    ReplyDelete
  9. haha..soklan tu kelakar.. aksesori tu limited tau...

    ReplyDelete
  10. hahah..
    dia tanya mana beli??
    budak2 sekarang memang petah bercakap..

    ReplyDelete
  11. namee..kitaorg pn ppt datang BIFA punya lauching ni..tp terpaksa tolak sbb g batu pahat..kalo x mesti dh jumpa namee ni..sayangnya x dpt pegi..btw namee cantik..pakai apa pn nampak cantik jer :)

    ReplyDelete
  12. That white lace top I like. Bila mudah ada chemistry dgn budak2 ni bagus.petandanya namee. Alahhh bagi dhiya jadi doctor dulu. Nak ada dlm labour room sambut baby namee.

    ReplyDelete
  13. cantik2 semuanya. kalau lah ada banyak duit mesti dah beli dah ni :)

    ReplyDelete
  14. Hmm.. nak tanya kat awak ni, mata awak color apa ya? Sbb last picture tuh ur eye color cm jernih larh. Hehe. Cantik tengok

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...