Wednesday, February 13, 2013

Fashion Nation

Assalamualaikum...well hello :)

Saya suka online shopping sebab senang, sambil meniarap dan berenang pun boleh shopping. vahvah. Bila ada  online shop jual baju cantik, saya mesti usha setiap hari. vah vah. Tapi banyak online boutique yang asyik jual barang sama je. Semua ambil dari dealer yang bekalkan baju sama. Tapi butik Fashion Nation baju dia baru and tak nampak lagi kat butik yang lain.Takde la nanti keluar pergi mana-mana "eh terserempak baju orang tu sama dengan baju aku". lalu cepat-cepat lari menyorok di sebalik tiang. vahvah. Tak caya tengok...





Design fresh kan ! Harga murah dan berbaloi.

fav !

Tudung diorang pun cantik. Half moon. Sekarang trend half moon kan ?See, semua trend terkini. 
ni model bukan edit mirror mirror ni.ni memang betul kembar ni. semua mesti kenal . selalu keluar paper and magazine. cantik. ala-ala muka exotic. Mata sexy.Ok dah jangan nak mengada . Sila tengok tudung saja.Model nya tak dijual ye. Priceless. meheee


Sekarang ni saya dah macam girlish sikit.Baju kalau beli dah mula dah nak yang bunga-bunga and lace. mehehe.Tengah trend kan. Fashion Nation banyak jual baju lace. I like.Thank u Fashion Nation, suami saya kata baju ni cantik .mehehe :)

pakai dengan legging 






ni lah baju saya ! pakai begini lebih manis ! :D hee

Kalau korang nak tengok, boleh tengok kat sini 

Toodles ! :)





18 comments :

  1. assalamualaikum namee. hee kembar ida iena ni memang cute meletop! suka tengok diorang gak! heee yeahh pakai seperti model diatas adalah lebih maniss sekali :)

    ReplyDelete
  2. Girlish gituuu. Bunga2. Sweetttt. Hihi.. sapa xkenal iena ngn ieda tu. Exotic kan muka dia

    ReplyDelete
  3. ha a kan, patern baju dia cun2..suka plak tgk. kalau harga berpatutan boley r sambar satu..hehhe

    ReplyDelete
  4. JAPLAGI KAK BUI TERJAH..CUCI2 MATA..^_^

    ReplyDelete
  5. Awesome! Fresh!!!
    Thank you for the info!

    ReplyDelete
  6. suka lace dress...

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. ida/ina mansor serious cantik di mata saya.. betul namee ckp exotic, for me truly exotic! oh baju namee pun sweet, mmg girlish :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...