Thursday, February 28, 2013

My Precious Husband

Assalamualaikum...well hello...:)

Hoihh kalau nak tangkap gambar dengan Isham sangat lah susah. Kalau letak camera depan dia and panggil "Isham,senyum cepat!" . Mesti dia alih tempat lain muka dia.sobs. Sebab tu lah kita ada gambar kahwin sikit je and kita kahwin satu kali je majlis nikah je sebab Isham jenis yang malu and segan .Post wedding mana ? Takde ke ?? Padahal deposit RM500 dah lama bayar untuk post wedding shoot. Isham je macam nak taknak. Duit tak boleh refund. Terbang 500. Tapi no way, saya nak jugak post wedding shoottapi taktau bila. hehe.Paksa jugak.Selalu kalau pergi mana mana nak ajak snap photo sama sama mesti susah.

So terpaksalah syok sendiri tangkap gambar dulu.

Jenuh nak suruh dia pandang.Dah macam orang tak betul "Isham pandang sini come come we self capture"
em takmau layan.



Tapi saya tak putus asa.haha.Tepuk tepuk sikit belakang dia, puji puji Isham hemsem. sian mira tak dapat tangkap gambar dengan hemsem man ni.


cehhh dah hemsem baru nak layan kita kan.  


hihi. ceh dah pandai posing buat buat pandang sana.




eh termasuk sekali isteri Ako Mustapha.hihi


okay ini sangat suka tapi goyang pulak. sobs. Paling suka Isham senyum macam ni. comel macam Patrick Star.hehe.dia pulak jenis putih pink. bibir pink. Kembar Patrick Star. haha

Pastu one uncle ni tengok kami kesian kot sendiri sepf-captured,dia pun kata "meh i tangkap kan". meheheh. thank you uncle . eh termasuk lagi Ako Mustapha sekeluarga. 

Okay,pasni kalau partner korang takmau tangkap gambar,sila puji dia handsome.hehe

Toodles :)




91 comments :

  1. like my hubby ssh nak tangkap gambar bersama..hihi..sgn katanya

    ReplyDelete
  2. wahhh! secocok sgt korang.. dah la baju pon same, cuteee :)

    ReplyDelete
  3. hihihi tunang saya pon macam isham la.. nak snap gambar untuk tunang hari pon jenuh gaduh hahaha.. bila dah boleh lama2 dia plak over.. nice cople la.. sweet name pakai tudung :)

    ReplyDelete
  4. ahaha lawak-lawak.. pergi event buat pe'el tangkap gambar bagai.. btw, korang ni kalau dapat baby mesti putih melepak gebu-gebu.. kalau girl bagi nama snow shite pls! ;p

    ReplyDelete
  5. Hehehe. Partner sy pulak sukooo bergambar ♥

    ReplyDelete
  6. Muka namee dgn isham seiras. Memang betullah jodoh korang kuat!

    ReplyDelete
  7. So sweet la kak namee n husband. Smoga ur relationship till Jannah, amin.. :D

    ReplyDelete
  8. hahahaha tunang eka pun ikut mood dia..

    kadang taknak.kadang malas la...

    kalau tibe masa nak,asyik sua muka je tangkap.. hahahaha

    ReplyDelete
  9. `mira..mira..mira.namee..cantek sgt pakai tudom...auwww...sewiiiiiiiiiitttttttttttttttt...

    ReplyDelete
  10. try candid. jangan inform dia. snap2 je terus. kita selalu buat camtu. budak lelaki jarang sikit suka bergambar. :)

    ReplyDelete
  11. hehehe..comel je tgk kamu berdua ni..

    ReplyDelete
  12. cantik sangat namee pakai tudung..cantikkkkkkkkkkkk..

    hehehe..gmbar last tu sweet..baik betol uncle tu..:P

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum namee, alahhh comelnya korang. pujuk sampai dapat tu, bagusnya isteri siapa lah ji ♥

    ReplyDelete
  14. wah! ada ako mustafa. kat mana ni?

    ReplyDelete
  15. HAHAHA BOTH OF U SGT SWEET...HOPE ISHAM DPT BAHAGIAKAN NAMEE N NAMEE DAPT MENJADI PELENGKAP TERBAIK DLM KEHIDUPAN ISHAM

    ReplyDelete
  16. Namee...cantik sgt Namee bertudung =). samela ..husband kite pun xsuka ambik gmbar time mula2 kenal tapi last2 suka jgk lepas selalu kena paksa

    ReplyDelete
  17. Selalunya jarang dapat jmp lelaki yang suke camho mcm pmpn.. tapi sepadan sgt namee..

    ReplyDelete
  18. hahaha.. sgt sweet la.. ske la bace entry psl ni.. pastu kulit kak namie cntik la.. tip2!!

    ReplyDelete
  19. hehe jgn nanti syndrom smegal LOTR kena kat namee dah.. dok belai2, my precious..hehehe

    bahagia :)

    ReplyDelete
  20. eh, mmg famili ako lah kat blakang tuh, gaggga..eh kiut jek bergambo bersama, malu2 plak en isham nih..comey what..hehhe

    ReplyDelete
  21. Sgt padan korang dua...abg ema pun sama..kdg2 susah nak ajak bergmbar..

    ReplyDelete
  22. haha....comel je...namee cantik bertudung..=D

    ReplyDelete
  23. chantek laa namee pakai tudung, seriously. :D btw both of u look very lovely couple, semoga berbahagia till Jannah sis.. ;)

    ReplyDelete
  24. Tambah lagu shatu big words....COMEL lah korang heheh happy ever after :)

    ReplyDelete
  25. haha selalu2 la ajak isham tgkp gmbr sama2.. lama2 mesti dia dah biasa & tak malu2 lagi :)

    ReplyDelete
  26. namee, u r soo sweet pkai tudung..
    :)

    ReplyDelete
  27. Kena puji handsome dulu lah ni ^_^ Baru nak tangkap gambar bersama ;D hehe

    ReplyDelete
  28. hahhahahah.. comel je both of you.. :D

    ReplyDelete
  29. namee. awak cantik sangat2 pakai tudung & isham looks like ijam. pemalu sangat2. tapi both of u sweet :)

    -fara

    ReplyDelete
  30. hehe. sweet swettttttttt! Tips yang bernas tu kak namee. hee ;)

    ReplyDelete
  31. hubby dija mase zaman kitaorang couple2 dulu dia tak suke gak amik gambar, bila dah kawin ni semangat pulak dia layan dija amik gambar :) sikit2 nak amik gambar tau..hee namee cantik bertudung :)

    ReplyDelete
  32. cute laaa namee ni. btw i bru tahu yang dah khawin.. congrates tau . pedulikan orang nak cakap apa. lagipun untuk suami you dapat you. khawin dengan orang muda dia pun nampak muda. ;)

    ReplyDelete
  33. at last dpt jugak gambar yg betul2 menjadi kan. sweet. hehe ;)

    ReplyDelete
  34. baju kapel ea sis??btw semoga bahagia n happy selalu till jannah,,

    ReplyDelete
  35. haha isham sama macam ayie,bila minta tangkap gambar ramai2 kdg nak taknak jer..paksa sikit or buat majuk baru ayie kesian amik sekali,hehe..

    ReplyDelete
  36. you two make such a cute couple!!!<3

    xx

    ReplyDelete
  37. haha, romantik tol tgk namee n husband...sweet je =)

    ReplyDelete
  38. yang part "eh termasuk lagi ako mustapha sekeluarga" ni sumpah kelakar sampai gelak guling2. HAHAHAHAHA.. nice shots lah kak namee.. ;)

    ReplyDelete
  39. dari atas sampai bawah entry..akak asyik senyum jer hehehe..smoga kebahagiaan berkekalan hingga ke Jannah namee..so sweeeettttt..isteri yg baik..

    kamu nampak sangat manis, ayu dan yg sekapal dgn nya..senyum lagi hehehe..

    ReplyDelete
  40. namee, are you wearing hijab now?

    ReplyDelete
  41. Alahai comel je lah namee :) , semoga sampai ke syurga .

    ReplyDelete
  42. Hehe..akak sangat comel dan cantik. ^____^

    ReplyDelete
  43. baik. puji hensem banyak kali ea penawarnya. hihi :)

    ReplyDelete
  44. awak,, awak hensem la,, meh tangkap gambar ngan orang cantik ni (sambil tunjuk kat muka sendiri) begitu ke nameera? hehe

    ReplyDelete
  45. ^__^ so funny yet so lovely u guys.. saya yang xkahwin lagi ni pun tersengih2 sorang2..comellya hubby.sweet sgt sis dgn dia.

    ReplyDelete
  46. SEJUK HATI TENGOK MUKA NAMEE PAKAI TUDUNG..:)
    COMEL LA ISHAM..PATUT LA NAMEE SUKA

    ReplyDelete
  47. alaaa comel ah korang! ni rasa nak kawen cepat. hehehe! alhamdulillah moga Allah beri kebahagiaan pada Namee. Namee, ako kat belakang pun comel jugak! :)

    ReplyDelete
  48. aww semoga brbahagia hingga ke syurga kak Namee. cantik sangat bila kak Namee pakai tudung ;)

    ReplyDelete
  49. hehe.comel husband namee malu2.tkpe.usaha lebih.puji selalu.sure dia suka amek gamba lepas ni.hehe..

    ReplyDelete
  50. hahahah. Nameee...comel sgt pic tu semua. isham pemalu. hehe.
    eh,Ako pon ada? dgn babyy lg tu.

    ReplyDelete
  51. Orang lelaki biasalah kan .. kena kontrol macho sikit. hehe

    oh ya teringat pelakon jet li. Dia kurang @ susah senyum tapi bila senyum memang nampak 'senyum macho' dia. Cam isham tuu ..

    ReplyDelete
  52. Sama cantek :-) namee dah pakai headscarf ke? Sweet sgt....

    ReplyDelete
  53. both of u look so good together. muka nak same jer

    ReplyDelete
  54. ops.. kalau tak bgitau tang ako mustapha tu memang tak perasan.. dok leka layan gambar namee n en. suami.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  55. wahh namee dah pakai tudung! that's great! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari tu ada majlis makan2 doa selamat sikit.

      Delete
  56. Haha.. comel namee and hubby. sweet je. namee 9thmay dragoon? tahun naga ea.. kalo betul, kite sebaye. haha. eh? ngee~

    ReplyDelete
  57. Muka nami n isham look alike laa. Cute

    ReplyDelete
  58. isham nak bermanja dengan namee tu heheeee

    ReplyDelete
  59. namee!cantik sangatttt bila namee bertudung ;)
    sweet sweet gituuu adengan nak ambik gambar.hihi pemalu sangat isham tu .ngeee~:D

    ReplyDelete
  60. suka sangat tgk namee pakai tudung..kekalkan dear..
    isham comelll ehehehe

    ReplyDelete
  61. amboi. pakai baju sama. jeles tau! :D

    ReplyDelete
  62. Like this entry..password : handsome..

    ReplyDelete
  63. Like this entry..password : handsome..

    ReplyDelete
  64. Both of you have a beautiful smile.

    ReplyDelete
  65. yg paling menarik perhatian dhiya kat sini is gambar last korang. baju matching. sweetnya :) takpa nanti namee jadikan rutin selca sebagai aktiviti harian, mana tau lama2 nanti isham dah terbiasa, dia pulak ajak namee berselca hehehe

    ReplyDelete
  66. both of you putih pink ! hehe comel . maknanya , 2-2 kembar patrick star la ni ? XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...